Kreativ

ŠTÍTEK: VLTAVA LABE MEDIA a.s.

V budově krajského úřadu v Pardubicích se koná Setkání s hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým.

Setkání s hejtmanem Pardubického kraje Martinem Netolickým

/FOTOGALERIE, ON-LINE REPORTÁŽ/ S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Pardubického deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). Hejtman a pozvaní hosté v úterý od 9.30 hodin hovořiili o dopravě, nevyužitých průmyslových areálech na území kraje a o významných investicích v regionu. Zazněly také novinky týkající se přípravy přivaděčů k dálnici D35, splavnění Labe a plánované rekonstrukce železničního uzlu Pardubice.

Ilustrační foto.

Koledy už brzy zazní napříč celým krajem

Akce Česko zpívá koledy, kterou pořádá Deník z vydavatelství Vltava Labe Media, je největší spontánní vánoční akcí v České republice. Letos se koná podeváté. Ve středu 11. prosince v 18 hodin zazní koledy současně na mnoha místech celé České republiky.

Setkání s hejtmanem Královéhradeckého kraje v Solnici.

Setkání s hejtmanem nastínilo, kam kráčí průmyslový tygr Královéhradeckého kraje

/FOTOGALERIE, ON-LINE REPORTÁŽ/ S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Rychnovského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V Solnici se v úterý rozhodli diskutovat na téma Příležitosti a rizika rozvoje automobilky na Rychnovsku (dopravní stavby, nezaměstnanost, školství, nemocnice, bezpečnost).

Deník. Ilustrační foto.

Vážení čtenáři Deníku

Bezprostředně před oslavami 30. výročí sametové revoluce se ve většině českých novin objevil inzertní vložený magazín společnosti Agrofert, kterou vybudoval a donedávna vlastnil nynější premiér Andrej Babiš a později ji převedl do  svěřenských fondů. Inzerce se objevila i v regionálním Deníku, který svůj prostor standardně prodává všem firmám, lidem či politickým stranám, pokud splní zákonné podmínky a pravidla  pro reklamu. Na adresu redakce Deníku v této souvislosti dorazila řada dotazů od čtenářů na pravdivost některých výroků uvedených v inzerátu Agrofertu.  

TIP liga.

Vítězem soutěže Tip liga je Martin Bača

Čtenářská soutěž TIP liga o uplynulém víkendu skončila svou další část. V posledním kole se nakonec vyhodnocovalo pouze devět z deseti nabízených utkání, jelikož u duelu mezi Smilovicemi a Jistebníkem došlo na poslední chvíli k výměně pořadatelství.  

Setkání s hejtmanem Kraje Vysočina Jiřím Běhounkem.

Online: Setkání s hejtmanem Jiřím Běhounkem

S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Jihlavského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V Jihlavě jsme ve středu diskutovali s hejtmanem Jiřím Běhounkem na téma doprava, zaměstnanost a školství na Vysočině.  

Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje, a ředitel redakcí Deníku Martin Nevyjel

Debata s olomouckým hejtmanem o dopravě i zdravotnictví

S vámi o vašich problémech. To je motto diskusního projektu, který připravila redakce Olomouckého deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V Olomouci v úterý 12. listopadu jsme diskutovali především na téma krajská doprava a zdravotnictví.

Setkání s hejtmankou.

Setkání s hejtmankou: Práce už není hlavním smyslem života

S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Českobudějovického deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). Hlavním tématem úterního v pořadí již čtvrtého Setkání s hejtmankou Jihočeského kraje Ivanou Stráskou, které pořádal Deník, byla zaměstnanost v kraji.

Barbora Včelíková.

Nákupy už jen na internetu, říká mladá studentka

/DENÍK SLEVOVÝ TÝDEN/ Slevy si pečlivě hlídá, každá ušetřená koruna jí totiž jako studentce vysoké školy přijde vhod. ,,Na nakupování mě nejvíce baví ta radost z nového kousku,“ usmívá se jednadvacetiletá Barbora Včelíková z Blanska. Při výběru se řídí nejen cenou, ale i současnými trendy. Ty bedlivě sleduje ve městě i na sociálních sítích.

Svatopluk Pěček, starosta Břeclavi.

Debata s břeclavským starostou Pěčkem: doprava ve městě nebo obnova zámku

Břeclav - Ve čtvrtek 26. září 2019 pořádal Břeclavský deník Rovnost ve spolupráci s městem Břeclav diskuzi se starostou Svatoplukem Pěčkem. Debata, která začala chvíli před desátou hodinou dopoledne, se věnovala tomu, co město chystá nebo co trápí jeho obyvatele. Moderátorem byl zástupce krajského šéfredaktora Deníků Rovnost Michal Šupálek. 

Slevový týden s Deníkem.

Blíží se Deník Slevový týden. Nejvíce slevových nabídek z vašeho okolí

Jste prodejce nábytku? Vlastníte kuchyňské studio, prodáváte zahradní techniku nebo domácí spotřebiče? Jste ve svém oboru opravdu dobří? Právě teď máte ideální možnost představit svou firmu či výrobek lidem ve vašem regionu, kraji, nebo třeba celé republice. Blíží se totiž akce Deník Slevový týden, která je určena pro všechny šikovné živnostníky a podnikatele, kteří chtějí své produkty představit co nejširší veřejnosti. Unikátnost akce, kterou pořádá vydavatelství Vltava Labe Media, jde ruku v ruce také s přívětivou cenou reklamy. Ta se odvíjí podle toho, zda se rozhodnete prezentovat se v okrese, kraji, nebo republice.

Fotografie od K. Pirklové

Čtenáři Deníku vytvořili unikátní album lásky. Nejlepší snímek vás okouzlí

Největší fotografické album lásky už je na světe. Vytvořili jej v uplynulých dvou týdnech čtenáři Deníku tím, že poslali do našeho vydavatelství snímek, který z jejich pohledu vyjadřuje tu pravou lásku. A sešly se nám fotografie opravdu různorodé, od těch zachycujících romantický partnerský polibek při západu slunce, přes rozkošné snímky dětí, až po originální momentky zachycující lásku mezi zvířátky. Na všechny fotografie se můžete podívat v galerii.

Setkání s primátorem Ústí nad Labem

ON-LINE: Se stavem silnic nemohu být spokojen, říká ústecký primátor Nedvědický

Ústí nad Labem /FOTO, VIDEO/ - S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Ústeckého deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media. V Ústí jsme v úterý 25. června debatovali o rozbitých chodnících a děravých silnicích v krajské metropoli. 

Chyťte si letušku Deníku v Karlových Varech.

Karlovarský filmový svátek je tu. Deník opět vydává speciální festivalové noviny

Návštěvníci 54. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se znovu mohou těšit na speciální Festivalový Deník i atraktivní soutěž s letuškami Deníku. Vydavatelství Vltava Labe Media vydává speciální noviny už potřetí. Deník budou letušky společně s kapitánem distribuovat ZDARMA návštěvníkům festivalu přímo v jeho dějišti.

Diskuzní projekt Deníku - Setkání s primátorkou města Brna.

Projekt Setkání s primátorkou Vaňkovou: o rezidentním parkování i nové hale

Brno – Už víc než osm měsíců stojí v čele Brna primátorka Markéta Vaňková. Co za tu dobu stihlo vedení města udělat a především, jaké má další plány? To bylo základem úterní panelové diskuze s primátorkou Vaňkovou, kterou jste mohli sledovat online na našem webu od půl desáté do půl dvanácté dopoledne. 

59. ZLÍN FILM FESTIVAL 2019 - Stánek Deníku v sadu Svobody.

Nezapomeňte se zastavit ve stánku Deníku v Sadu Svobody

„Časopis Vlasta jsem četla ještě v době, kdy vycházel na původním novinovém papíře,“ zavzpomínala nostalgicky věrná čtenářka u stánku Deníku, který od pondělí až do dneška můžete najít v rámci Zlín Film Festu v Sadu Svobody vedle zlínského zámku.  

Setkání se starostou Kadaně a dalšími hosty

ON-LINE: Českých pracovníků není dost, Nepálci jsou navíc spolehlivější

Kadaň /FOTO, VIDEO/ - S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Chomutovského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media. V Kadani jsme v úterý 28. května diskutovali s místním starostou a dalšími hosty na téma zaměstnanost / nezaměstnanost. 

Moderovaná diskuze Setkání se starostkou České Lípy.

ON-LINE: Cestovní ruch má velký význam pro celé Českolipsko

Liberecký kraj /FOTO, VIDEO/ – S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Českolipského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V České Lípě se diskutovalo na téma turistický ruch, kultura a rozvoj města.

Debata Deníku s prostějovským primátorem - František Jura

S primátorem o sportu, kultuře a cestovním ruchu. Debata Deníku

S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Prostějovského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V Prostějově jsme v úterý dopoledne diskutovali s primátorem Františkem Jurou a pozvanými hosty témata sport, kultura a cestovní ruch.

Debata Deníku s olomouckým primátorem Miroslavem Žbánkem

S primátorem o bezdomovcích v Olomouci. Debata Deníku ON-LINE

FOTOGALERIE / S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Olomouckého deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V Olomouci jsme ve čtvrtek diskutovali o palčivém problému bezdomovectví a pořádku ve městě. 

Setkání Sdružení obcí Hlučínska pořádané redakcí Opavského a hlučínského deníku a eventovým oddělením Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media 17. dubna 2019 v Kravařích.

ON-LINE: Setkání sdružení obcí Hlučínska

S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Opavského a hlučínského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V Kravařích na Opavsku se rozhodli diskutovat na různá témata.

Deník upořádal Setkání s primátorem Jablonce nad Nisou Milanem Kroupou. Diskutovalo se na téma doprava a prodloužení tramvajové tratě.

Setkání s primátorem: Prodloužení tramvajové tratě v Jablonci vyvolává emoce

Jablonec n. N. – Veřejná doprava v Jablonci a přilehlých obcích a prodloužení tramvajové trati do centra města. To byly dvě hlavní témata, o kterých ve čtvrtek dopoledne diskutovalo u kulatého stolu s primátorem Jablonce Milanem Kroupou třináct osobností. Stalo se tak v rámci prvního dílu nepravidelného seriálu Setkání s primátorem, které připravila společnost Vltava Labe Media, vydavatel regionálních Deníků. „Trápí nás cena za dopravu a také řešíme prodloužení tramvajové trati do centra města,“ začal diskuzi Milan Kroupa.

V jičínském biografu proběhlo Setkání se starostou. Komentovat dění ve městě přišel starosta Jan Malý a místostarostové Petr Hamáček a Jan Jiřička.

FOTO: Bydlení, péče o památky i co s odpadem - diskuze v jičínském biografu

Průřez tím, co v šestnáctitisícovém Jičíně lidi zajímá, to, co je pro občany podstatné. Panelová diskuze Setkání se starostou Jičína Janem Malým v Biografu Český ráj, vedená šéfredaktorem východočeských deníků společnosti Vltava Labe Media Imrichem Dioszegi se týkala nejzákladnějších věcí - bydlení, péče o lidi, kteří jsou slabí, nebo potřebují pomoc.

Na nákupy s Deníkem.

V oběhu jsou už dva miliony slevových karet a Deník rozdává další!

Dva miliony rozdaných slevových karet, přes dvě stovky slevových nabídek a prozatím stovky spokojených zákazníků. Tak vypadá Deník Slevový týden v číslech. Akce odstartovala v pondělí a potrvá až do neděle 14. dubna. Přidejte se k nám i vy a užijte si výhodné nákupy.