Kreativ

ŠTÍTEK: VLTAVA LABE MEDIA a.s.

Zpravodajský server deník.cz.

Deník.cz žádá své čtenáře o souhlas kvůli EU, na ochraně dat nic nemění

Dobrý den, milí čtenáři. Jsme nesmírně rádi, že navštěvujte náš zpravodajský server Deník.cz, který vydává společnost VLTAVA LABE MEDIA a. s. Rádi bychom vás včas a srozumitelně informovali o novinkách, které se na našich stránkách chystají. Jednou z nich je souhlas se zpracováním tzv. cookies prostřednictvím online rozhraní. O co přesně jde?

Debata Deníku s primátorem města Prostějova, radními a pozvanými hosty.

S primátorem nejen o cykloturistice, kultuře a oslavách města. Debata Deníku

S vámi o vašich problémech. To je motto diskusního projektu, který připravila redakce Prostějovského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). V Prostějově jsme ve čtvrtek 18. června dopoledne diskutovali s primátorem Františkem Jurou, radními a pozvanými hosty témata cykloturistika, volnočasové sportovní vyžití, kultura, cestovní ruch a 630 let povýšení Prostějova na město.

Dva góly jednou ranou? Hrajte s námi Zaměstnaneckou ligu

Fotbal je hra, jejíž obliba prochází všemi generacemi, a snad každá obec v Česku má nějaký “plácek“ nebo i pečlivě udržované travnaté hřiště, kde se o víkendech svádějí líté boje mezi sousedy. Letošní jaro bylo odlišné, přišla epidemiologická opatření a sportovní život ustal.

Ilustrační foto.

VLTAVA LABE MEDIA potvrdila pozici stabilního vydavatele i v době koronaviru

Společnost VLTAVA LABE MEDIA (VLM), vydavatel regionálních Deníků a Deníků.cz i řady magazínů, potvrdila během koronavirové krize pozici jednoho ze tří nejsilnějších hráčů na českém mediálním trhu. Aktuální dubnová data ukazují, že navzdory pandemii byly prodeje titulů a návštěvnost webů z VLM zcela stabilní či dokonce rostoucí.

VLM věnovalo časopisy Terase, tiskoviny potěší seniory

VLM věnovalo časopisy Terase, tiskoviny potěší seniory

I v tomto náročném období se nám podařilo navázat blízkou spolupráci s vydavatelstvím Vltava Labe Media (VLM vydává např.: Ústecký deník) Starosta Severní Terasy Jaroslav Šimanovský obdržel od společnosti časopisy, které po té předal ředitelům domovů seniorů v našem obvodu. 

Ilustrační fotografie.

Vltava Labe Media věnuje seniorům časopisy

Společnost Vltava Labe Media chce seniorům v domovech, kteří jsou nyní kvůli koronaviru odříznuti od svých rodin, zpříjemnit chvíle čtením časopisů, které vydává.

Adéla Ruiderová (vlevo) a Pavla Vandasová z Nadačního fondu Jihočeské naděje přidají časopisy z produkce Deníku k nákupům, které zájemcům vozí až do domu.

Jak pracují reportéři Deníku v době koronaviru. Fotí v terénu i rozdávají dárky

Denně jsou v první linii stejně jako zdravotníci, hasiči, policisté, pošťáci. Reportéři Deníku ve všech okresech Česka nasadili na obličej roušky a dál vám přinášejí důvěryhodné a ověřené zprávy z různých koutů naší země. Jsme stále v terénu. A nejen to. Kromě psaní, fotografování a natáčení videí ještě pomáháme. Deník pomáhá. V uplynulých týdnech jsme například rozváželi noviny a časopisy z našeho vydavatelství Vltava Labe Media. Třeba do domovů pro seniory. Podívejte se do fotogalerie!

Seniorcentrum SeneCura Písek dostalo pro své klienty časopisy od Deníku. Foto: Jana Hodoušová

Časopisy a křížovky udělaly radost seniorům

Zkrátit dlouhou chvíli seniorům v jejich izolaci se rozhodl Písecký deník. Klientům Seniorcentra SeneCura v Písku daroval časopisy a křížovky z produkce Vltava Labe Media. Časopisy s luštěním i dobrými nápady ke tvoření rozdávají v těchto dnech seniorům všechny jihočeské redakce Deníku.

Mimořádná příloha Deníku ke koronaviru.

Kupte si speciál o nouzovém stavu i koronaviru. Už v pátek v Deníku

Právě dnes (17. dubna) je v celé zemi k dostání, jako součást Deníku, speciální příloha Společně to zvládneme, která je věnovaná nouzovém stavu vyvolanému koronavirem. „V příloze naleznete jasný návod pro živnostníky na získání finanční pomoci, praktické rady, jak nespadnout do exekuce, pohled na návrat dětí do škol, ale také datovou analýzu věnovanou nemocem, na které se v naší zemi nejčastěji umírá,“ řekl vedoucí centrální redakce Deníku Jan Klička.

Koronavirus v Česku - Ilustrační foto

Šest tisíc roušek týdně. Do lékáren míří i nanovýrobky z Česka

Nejenom stát, ale i soukromé subjekty teď bojují o nové dodávky ochranných prostředků. Platí to i pro největší tuzemskou síť lékáren Dr.Max. Její vlastník, investiční společnost Penta, je už dva týdny intenzivně nakupuje v Číně. Nově ale začala podporovat i domácí výrobce.

Lidé v rouškách - Ilustrační foto

Jak Češi tráví karanténu? Surfují na internetu, intimnosti je příliš nebaví

Dosud nepoznaná situace, obecná karanténa, uvrhla podstatnou část obyvatelstva České republiky téměř do domácího vězení. Kolik lidí se odhodlává k vycházkám na čerstvém vzduchu? Kolik jich ještě dochází na svá pracoviště? A čím se vůbec Češi za zdmi svých nemovitostí baví? Společnost Sazka provedla v posledních čtyřech dnech, tedy mezi 16. a 19. březnem ve spolupráci se společností Instant Research průzkum, do něhož se v celé republice zapojilo 1090 mužů i žen ve věku 18 - 60 let.

Sto týmů, přes čtyři tisíce běžců. Záplava žlutých triček. Na atletickém stadionu ASK Blansko v pátek po čtvrté hodině odpoledne odstartovala největší charitativní akce pod širým nebem v Česku.

Tisíce lidí běhaly celý den pro dobrou věc. Deník byl u toho

Milion a půl korun, splněný sen několika postižených či rodin v nesnázích a více než čtyři tisíce běžců. Takový byl výsledek sedmého ročníku největší charitativní akce pod širým nebem v České republice, blanenského You Dream We Run. Podporu běhu pro dobrou věc, stejně jako dalších podobných akcí v kraji, zajistil informováním o události i Deník Rovnost.

Hromadná fotografie účastníků u autobusové zastávky ve Vážanech nad Litavou.

Česko zpívá koledy ve Vážanech nad Litavou

Vážany nad Litavou - Ve středu jedenáctého prosince 2019 jsme se přesně v osmnáct hodin sešli na autobusové zastávce ve Vážanech nad Litavou u krásně osvětleného vánočního stromku, abychom si již poněkolikáté zazpívali společně koledy.

Ve Vsetíně si přišlo 11. prosince 2019 na terasu domu kultury zazpívat koledy s Deníkem na dvě stovky lidí. Hudebně doprovázela vsetínská kapela Dareband za podpory sboru ze Střední školy Kostka.

Valašskem se nesly vánoční koledy. Podívejte se

Úderem osmnácté hodiny se českou kotlinou rozezněly koledy. Bylo tomu tak i ve Vsetíně, který se pod taktovkou Valašského deníku a místní kapely Dareband přidal k desítkám měst a vesnic České republiky. Lidé, kteří se na terase před Domem kultury ve Vsetíně v pořadí devátého celostátního zpívání koled s Deníkem zúčastnili, uctili minutou ticha památku obětí úterní střelby v areálu Fakultní nemocnice v Ostravě.

Na dvě stě dětí a dospělých zpívalo koledy před kostelem svatého Ondřeje ve Vojnově Městci.

Zpěváci koled ve Vojnově Městci uctili oběti střelby v Ostravě

Na dvě stě dětí a dospělých zpívalo koledy před kostelem svatého Ondřeje ve Vojnově Městci. Děti z místní mateřské i základní školy, dětského sboru farnosti Krucemburk a obyvatelé městyse Vojnův Městec se připojili k tisícovce míst v celé České republice, kde se ve středu 11. prosince v 18 hodin lidé přidali k tradiční akci Deníku Česko zpívá koledy.  

Česko zpívá koledy na Staroměstském náměstí.

Česko bude podeváté zpívat koledy s Deníkem. Začne se minutou ticha

Ve středu 11. prosince 2019 od 18 hodin se na náměstích, na návsích i na řadě jiných míst sejdou tisíce lidí, aby si společně zazpívaly koledy. A hlavní město nebude výjimkou. V Praze se tradičně bude zpívat na Staroměstském náměstí, společně s návštěvníky zde zahraje skupina Čechomor. Akce ovšem začne trochu smutně, po včerejší tragédii v ostravské nemocnici před samotným zpíváním okamžikem ticha vzdáme úctu obětem z Ostravy.

Setkání s hejtmanem ve Zlíně 2019

ON-LINE: Setkání s hejtmanem ve Zlíně

S vámi o vašich problémech. To je motto nového diskusního projektu, který připravila redakce Zlínského deníku a eventové oddělení Deník s vámi z vydavatelství Vltava Labe Media (VLM). Hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek v pondělí dopoledne v hotelu Baltaci ve Zlíně odpovídal na přímé dotazy publika.

Programová ředitelka Českého rozhlasu Zlín ke zpívání koled Markéta Janíková.

Tradice nikdy nevyjdou z módy, je přesvědčena Markéta Janíková

ROZHOVOR/ Nesem vám noviny, Narodil se Kristus Pán i Půjdem spolu do Betléma. Celou zemi rozezní koledy. Doslova za dveřmi je již devátý ročník akce Česko zpívá koledy. Ve středu 11. prosince budou ze stovek míst po celé České republice znít od 18 hodin známé vánoční písně.