Kreativ

ŠTÍTEK: žraloci

Šíša Cup 2018

Šíša Cup vyhrál tým Žraloků

Kutná Hora /FOTOGALERIE/ - V sobotu se odehrál hokejbalový turnaj Šíša Cup. Přinášíme výsledky vyřazovacích zápasů, individuální ocenění a shrnutí Radka Hrušky, jednoho z pořadatelů.

Školní florbalová liga Kladno / 10. 11. 2018

Nový ročník oblíbené Školní florbalové ligy odstartoval

FOTO - Prvním turnajovým "Školní florbalové ligy 2018/19" hrané s mottem "FLORBALEM PROTI DROGÁM A KRIMINALITĚ" začala v sobotu 10. listopadu 2018 základní část nového ročníku ligy škol kladenska. Odehrály se první dvě kola. Jak dopadli loňští vítězové? Máme nové favority?

Žraloci si podmanili Vánoční cenu Zlína v plavání. Doma získali patnácti zlatých medailí.

Žraloci si podmanili Vánoční cenu v plavání. Doma získali 15 zlatých medailí

Zvládli nejdůležitější plavecké závody v roce, v domácím prostředí navázali na úspěchy z předchozích let a na letošním pětapadesátém ročníku Vánoční ceny Zlína opravdu dominovali. Žraloci zvítězili v patnácti ze čtyřiatřiceti disciplín a k tomu přidali dalších devět druhých a šest třetích míst.

Ženská zlínská štafeta ve složení Monika Langerová, Adéla Honsová, Anna Andrlová a Gabriela Chudárková v Šamoríně vstoupila do klubové historie, když pro Žraloky získala vůbec první mezinárodní titul.

Žraloci získali svůj první mezinárodní titul. Na Slovensku kralovala štafeta žen

Tohle nebyla obyčejná výhra, další snadné vystoupání na bednu. Ženská zlínská štafeta ve složení Monika Langerová, Adéla Honsová, Anna Andrlová a Gabriela Chudárková v Šamoríně vstoupila do klubové historie, když na mezinárodním mistrovství Slovenska Open v závodě na čtyřikrát padesát metrů polohovým způsobem vybojovala zlaté medaile a pro Žraloky získala vůbec první mezinárodní titul.

Charitativní turnaj v zabarákovém hokeji Šíša Cup v Kutné Hoře.

Další ročník Šíša Cupu se blíží

Kutná Hora - V sobotu 24. listopadu se odehraje třetí ročník hokejbalového turnaje Šíša Cup, který se hraje na počest zesnulého Petra „Šíši“ Stýbla. Turnaj začne v 8 hodin na hřišti na rohu mezi ulicemi Opletalova a Šandova, konec je plánovaný za soumraku.

Do hor opět jezdí motoráčky i souprava přezdívaná Žralok.

FOTO, VIDEO: „Žralokem“ na Moldavu se svezla asi stovka lidí

Moldava - Výluka skončila, horská trať je opravená. V celé své délce se Moldavská dráha otevřela 1. listopadu. Slavnostní otevření sesuvem poškozené železnice je naplánováno na Moldavě na neděli 18. listopadu. Už teď lze ale vyjet na hřebeny hor klasickým motoráčkem a také moderní soupravou přezdívanou Žralok.

První závody zimní sezony absolvovali členové Zlínského plaveckého klubu v Novém Jičíně.

Žraloci získali na závodě v Novém Jičíně 22 medailí

Žralokům první závody zimní sezony nad očekávání vyšli. Členové zlínského plaveckého klubu uspěli na severu Moravy. V Novém Jičíně získali hned několik cenných kovů. Celkem jich Žraloci nasbírali dvaadvacet, z toho deset zlatých.

Tomáš Hertl ze San Jose.

Žraloci mají hlad. Hertl a spol. chtějí konečně na vrchol

San Jose, Praha Žraloci ze San Jose vypluli do oceánu jménem NHL v roce 1991, do mýty opředeného Stanley Cupu se ale nikdy nezakousli. Dlouhodobě přitom patří k elitě soutěže, za posledních třináct sezon zůstali jen jednou mimo play-off. O to vyšší očekávání panuje před startem nového ročníku. San Jose patří ke žhavým favoritům.  

Velký bílý žralok

Egypt po útoku žraloka zpřísnil pravidla. Plavci nesmí do hluboké vody

Tragická událost, při které byl v egyptském letovisku Marsá Alam na pobřeží Rudého moře zabit český turista žralokem, se dotkne všech turistů. Egyptské úřady v reakci zakázaly šnorchlování a koupání v hlubokých vodách, krmení ryb a používání harpun. Koupání je povoleno pouze v zátokách a mělkých vodách. Zákaz platí zatím do 16. srpna, ale může být prodloužen.

Žralok - ilustrační foto.

Obětí žraloka v Egyptě je Bánovjan

Když 42letý muž z Bánova opouštěl na sklonku července své rodné Slovácko, aby spolu s manželkou a dvěma dětmi zamířil na exotickou dovolenou do vyhlášeného egyptského resortu Marsa Alam, netušil, že se domů už nevrátí.

Velký bílý žralok. Ilustrační foto.

Český turista zemřel na dovolené v Egyptě, usmrtil ho žralok

V letovisku Marsá Alam u Rudého moře došlo v pátek k neštěstí. Český turista, údajně ve věku 41 let, jenž byl v oblasti na dovolené se svou rodinou, totiž nepřežil útok žraloka. Případ prý již převzala místní policie. Je možné, že za přilákáním predátora stojí obchodní loď, jejíž posádka házela do vody "uhynulé kusy zvířat".

Celkové prvenství na turnaji Klášter Cup oslavil celek Shark.

Fotbalový Klášter Cup 2018 vyhráli "Žraloci"

Nový Bor - Šestý ročník turnaje v malé kopané s názvem Kláštěr Cup 2018 se uskutečnil v Novém Boru - Arnultovicích, kde se představilo pouze sedm týmů, neboť ten osmý přihlášený kvůli onemocnění hráčů nedorazil.

Velký bílý žralok u břehů Mallorcy

U Baleár se objevil bílý žralok. Poprvé za posledních 30 let

/VIDEO/ Mořští biologové spatřili u baleárského ostrova Cabrera, který leží přibližně 16 kilometrů od Mallorcy, obávaného velkého bílého žraloka. Naposledy se přitom tento druh žraloka objevil ve španělských vodách Středozemního moře před více než třiceti lety. 

Členové Zlínského plaveckého klubu Gabriela Chudárková a Jan Slíva se na mezinárodních plaveckých závodech ORCA Cup v Bratislavě hned čtyřikrát prosadili na stupně vítězů.

Plavkyně Chudárková na ORCA Cupu v Bratislavě vytvořila nový rekord

Žraloci Gabriela Chudárková a Jan Slíva zaznamenali další úspěch v kariéře. Členové Zlínského plaveckého klubu se na mezinárodních plaveckých závodech ORCA Cup v Bratislavě v silné konkurenci téměř osmi set závodníků z České republiky, Chorvatska, Kanady, Maďarska, Polska, Rakouska, Ruska, Slovenska, Slovinska a Srbska hned čtyřikrát prosadili na stupně vítězů.

Školní florbalová liga Kladno - 7 kolo / 7. 4. 2018

Vlci a Tygři ovládli poslední kolo základní části florbalové džungle

 FOTO - Poslední turnaj základní části "Školní florbalové ligy 2017/18" hrané s mottem "FLORBALEM PROTI DROGÁM A KRIMINALITĚ" patřil týmům Vlků a Tygrů. Slabší výkon podali obávaní Nosorožci, ti ale mají splněno z kol předchozích a do finálového turnaje vstoupí z první příčky, dostanou za soupeře nejslabší tým.

Šest medailí a další cenná finálová umístění získala na silně obsazeném mezinárodním mítinku v rakouském Grazu sedmičlenná výprava Žraloků ze Zlínského plaveckého klubu.

Žraloci lovili medaile v Rakousku. Zábojník vytvořil dva klubové rekordy

Šest medailí a další cenná finálová umístění získala na silně obsazeném mezinárodním mítinku v rakouském Grazu sedmičlenná výprava Žraloků ze Zlínského plaveckého klubu. Členové úspěšného moravského klubu bojovali v konkurenci více než osmi set plavců ze čtrnácti zemí.

Tomáš Hertl ze San Jose.

Pozor, tady řádí Žralok. Hertl si užívá návrat do hlavní role

Hokejisté (nejen) v NHL se během play-off, jak známo, neholí. Vedle takového Brenta Burnse, jehož bujný plnovous připomíná pouštní poustevníky z raně křesťanských dob, vypadá Tomáš Hertl jako sotva ochmýřený klučina. Hokejovým uměním ale český útočník vyčnívá. Konečně, chtělo by se říct.  

Ve velkém stylu. Oblíbená výletní destinace Autocamping Žralok v sobotu oficiálně zahájila sezónu.

Žralok rozevřel své čelisti. Podívejte se

Pivo teklo proudem. Sobotní start letní sezóny v plumlovském kempu Žalok byl mimořádně vydařený. Nadstandardní počasí přilákalo k Podhradskému rybníku stovky výletníků. 

Tygři - Nosorožci 2:2, ŠFL Kladno 11. 3. 2018

Štíři, březnový hit ŠFL Kladno

 FOTO, VIDEO - Předposlední turnaj základní části "Školní florbalové ligy 2017/18" hrané s mottem "FLORBALEM PROTI DROGÁM A KRIMINALITĚ" se dokonale povedl Štírům, jako jediní odcházeli s palubovky se dvěma výhrami. Hitem kola byl vypjatý souboj lídra a obhájce titulu týmu Nosorožců s ambiciózními Tygry.

Tygři - Jeleni 12:1 // ŠFL Kladno 11. 2. 2018

Páté kolo ŠFL patřilo Tygrům a Nosorožcům

FOTO - Pátý turnajový den Školní florbalové ligy roku 2017/18 hrané s mottem "FLORBALEM PROTI DROGÁM A KRIMINALITĚ" potvrdil kvalitu obhájců, týmu Nosorožců a přinesl podívanou v podobě kanonády probuzených Tygrů. Jak to ale bude v neděli, kdy se jmenované týmy utkají mezi sebou? To chce vidět na vlastní oči.

Ilustrační foto

Neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň dveří

Chrudim – V noci na neděli přijali chrudimští strážníci dvě oznámení v odstupu dvou minut, přičemž obě je volaly ke stejnému případu. V pasáži Žralok na Resslově náměstí někdo rozbil skleněnou výplň dveří.

RegioShark  tzv. žralok u nádraží Hrob.

Vlaky RegioShark by mohly jezdit na trase z Kladna do Prahy

Kladensko – Železniční tratí mezi Prahou a Kladnem, která dále navazuje například na železnici do Lužné u Rakovníka či Kralup nad Vltavou, by již za několik let mohli proplouvat žraloci. Nedávno se totiž uskutečnily zkušební jízdy vlakové jednotky číslo 844, známé jako RegioShark, částečně nízkopodlažní jednotky, která díky svému dynamickému vzhledu skutečně připomíná obávaného mořského predátora.