Domácí štrůdl podle Maxijedlíka
Dobrý den, zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Dobrý den, zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Jaroslav Němec alias Maxijedlík poslal redakci další ze svých vítězných receptů, tentokrát na štrúdl.
Jaroslav Němec má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
V jarním jídelníčku by neměla chybět ani tradiční bylinka , a to kopřiva. Vyskytuje se na mnoha místech a její využití, v kuchyni je opravdu široké. Naše recepty bvás o tom jistě přesvědčí.
S tímto jablečným závinem vyhrál jeho autor i několik soutěží.
S tímto domácím štrůdlem vyhrál Jaroslav Němec několik soutěží.
S tímto jablečným závinem vyhrál jeho autor i několik soutěží.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Upečte si k víkendové kávě vítězný dezert. Jablečný štrůdl šampióna Maxijedlíka pro vás máme i s jeho receptem.
Nouzový stav s sebou přinesl v tisících domácnostech mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Chcete vyzkoušet lahodný štrůdl? Co třeba podle Maxijedlíka? Určitě z něj nezůstane ani sousto :)
Chcete vyzkoušet lahodný štrůdl? Co třeba podle Maxijedlíka? Určitě z něj nezůstane ani sousto :)
Máte chuť na něco sladkého? Vyzkoušejte si třeba lahodný tvarohový koláč. Příprava je jednoduchá. A dětem moc chutná :)
Máte chuť na něco sladkého? Vyzkoušejte si třeba lahodný tvarohový koláč. Příprava je jednoduchá. A dětem moc chutná :)
Tvarohový koláč s drobenkou, mramorová buchta, jogurtová buchta s ovocem, perník s čokoládou. S přípravou takových moučníků v kuchyni strávíte minimum času. Inspirujte se našimi recepty.
Nedělním Božím hodem Velikonočním svátky většinou vrcholily. S pondělní pomlázkou děvčat se začalo až později.
Malovaná vajíčka, beránek či nádivka a sváteční televizní program. To jsou věci, bez nichž si málokdo dokáže představit Velikonoce. Časopis TV Star získal několik receptů ze známých televizních pořadů.
O Bílé sobotě se zvony vrátily z Říma, kam odletěly na Zelený čtvrtek. Tento den se neslaví mše svatá a další svátosti, kromě pomazání nemocných a svátosti smíření.
Pád na zem může a zlomenina může být pro starého člověka velmi nebezpečná, často právě kvůli osteoporóze. Tu ovšem může mít i člověk o mnoho mladší.
Začíná to pálením v krku, kýcháním a smrkáním, končí ucpaným nosem. Kdo někdy nebojoval s rýmou? Léčbou ji nezastavíte, ale pomocí přírodní medicíny můžete zmírnit její nepříjemné příznaky.
Třtinový cukr místo toho bílého a light limonáda místo té obyčejné. Poznáváte se? Vyhýbat se cukru rozhodně není od věci, nic jako zdravé slazení neexistuje. A některé alternativní strategie jsou dokonce vyloženě škodlivé. Časopis Kondice se podíval na to, jak sladit a nezbláznit se z toho.
Nevyhazuj slupky od jablek do koše. Udělej si z nich radši tuhle boží pochoutku!
Zima se pomalu blíží ke konci, rozlučte se s ní sladkými domácími dezerty. Upečte si s Deníkem točený perník, šlehačkovou bábovku nebo borůvkový cheesecake. A pokud si s pečicí troubou zrovna dvakrát nerozumíte, jistě oceníte jednoduchý dezert panna cotta.
V Česku trpí cukrovkou deset procent populace, u dalších tří procent je diabetes přítomen, ale zatím nebyl diagnostikován. Výskyt navíc stoupá s věkem, starších pacientů je až třicet procent. Dá se nemoc zastavit zdravou stravou?
/FOTOGALERIE/ Ráda ukazuji malým i velkým, kudy do živé jedlé zahrádky a odsud zpátky do kuchyně. Zároveň hledám cesty ke zdraví své rodiny i ke zdraví té zahrádky, které se říká svět. Tak popisuje svoje směřování propagátorka zdravého životního stylu a zdravé stravy Kamila Brotánková z Vysočiny.
Láska prý prochází žaludkem. Jestli to je pravda, můžete otestovat třeba na našem valentýnském menu.
Rychlá svačina nejen pro děti, ale i jejich rodiče. Obliba ovocných přesnídávek v malém praktickém balení neustále roste. Spotřebitelská organizace proto nechala otestovat jedenáct ovocných přesnídávkových kapsiček. Výsledek? Ačkoli většina z nich si odnesla dobré hodnocení, kvůli vysokému podílu cukru se nehodí pro pravidelnou konzumaci.
Pětadvacetiletá Tereza Ursíková z Vendryně tvrdí, že mlsat jde i zdravě. Vyrábí nejen proteinové kuličky všech možných příchutí.
Vývar z brambor, cukr a kyselé okurky byly několik dnů jedinou stravou jedenáctileté dívky z Ostravy. Byt, v němž pobývala se svou apatickou matkou, která většinu času trávila hraním na počítači, připomínal brloh.
Spotřebitelská organizace dTest srovnala složení 28 snídaňových cereálií s ohledem na množství cukrů, tuků, vlákniny či přidaných vitamínů. U dvaadvaceti z nich tvořil podíl cukru více než pětinu.