
Žahúři v Jindřichově Hradci: Velikonoční čas
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Sezona jahod a třešní je krátká. Lidé však neponechávají nic náhodě a dávají je často zmrazit, aby si na nich pochutnali i mimo sezonu. Co se z čerstvých či zmražených jahod a dá v kuchyni vykouzlit?
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Ovocné knedlíky. Známe je ve spoustě variací. Sezonní ovoce v jemném těstě miluje snad každý. Máme pro vás recepty z tvarohového, bramborového i kynutého těsta. Vyzkoušejte je a určitě si pochutnáte.
Šťastný konec měla pátrací akce po 76letém muži z České Lípy. Silný cukrovkář odešel z domova krátce poté, co byl propuštěn z nemocnice. Protože si musí pravidelně píchat inzulín, měla manželka o muže opodstatněný strach a začalo pátrání, do kterého se zapojili i městští strážnici.
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Obezitou trpí více než dvě miliardy lidí po celém světě. Každý druhý dospělý a každé páté dítě trpí nadváhou a vyhlídky do budoucna nevypadají růžově. Na závažnost tohoto problému upozorňují významné světové organizace věnující se tématice obezity, které se pro letošní rok poprvé spojily a Světový den obezity vyhlásily v jeden den, a to ve středu 4. března.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři.
Kvašená zelenina, kombucha nebo jogurt – všude tam to žije. Fermentované potraviny jsou plné prospěšných bakterií a nejen jich. Zařadíte-li je do jídelníčku, uděláte hodně pro svá střeva a imunitu. A vyrobit si je můžete i doma! Poradíme vám, jak na to.
Zkuste si upéct Cookies sušenky, které vám udělají sladší nejen víkend.
Jaroslav Němec sbírá úspěchy jako jedlík, ale rád také vaří a peče. Se čtenáři Znojemského deníku se nedávno podělil o recept na chutnou bábovku. Dnes poradí, jak na domácí štrůdl. Chutnal už několika soutěžním porotám.
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Přednáška na téma cukr. Vaše dotazy zodpoví vědkyně.
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Jaroslav Němec sbírá úspěchy jako jedlík, ale rád také vaří a peče. Se čtenáři Znojemského deníku se nedávno podělil o recept na chutnou bábovku. Dnes poradí, jak na domácí štrůdl. Chutnal už několika soutěžním porotám.
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Další chutný recept zaslala čtenářka Jiřina Pouzarová.
Nelehké období pandemie koronaviru a následné uzavření škol vládním nařízením změnilo zásadním způsobem systém vzdělání na všech školách v ČR. I na naší Střední škole gastronomické Adolpha Kolpinga. Byli jsme nečekaně postaveni před velkou výzvu, nejen pro pedagogy, ale zejména pro žáky. Všichni jsme se ocitli na nezmapovaném území on-line výuky. Ovšem byli jsme zde společně, což nám pomohlo vše zvládnout.
Sladká snídaně na víkendové dny podle čtenářky Lucie Jahelkové.
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Odstartovala letošní chřestová sezona a vy si říkáte, jak s křehkým pokladem naložit. Jako inspiraci přinášíme recepty na polévku, salát i dvě hlavní jídla. Ale určitě znáte spoustu dalších variant, tak je klidně vyzkoušejte všechny, protože chřestu není nikdy dost.
Každodenní vymýšlení obědů, večeří a dalších dobrot je leckdy velkým oříškem. Tentokrát vám přinášíme recept Jaroslava Němce na domácí štrůdl, se kterým autor vyhrál i několik soutěží.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je rubrice čtenář reportér.
O další ze svých receptů se s redakcí Deníku podělil Maxijedlík, tedy Jaroslav Němec. Zkuste jeho vítězný štrúdl.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je rubrice čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Tentokrát si můžete zkusit podle receptu Jaroslava Němce alias Maxijedlíka upéct štrúdl. Zaslal redakci další ze svých úspěšných receptů.
Jaroslav Němec má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec sbírá ceny za své výkony, které mi vysloužily přezdívku Maxijedlík. Nejenže se ale rád nají, baví ho i vaření a pečení. Nedávno se s čtenáři podělil o svůj recept na bábovku, tentokrát poslal recept na domácí štrůdl. I ten mu přinesl několik diplomů za úspěchy na soutěžích.