Židovská kuchyně je velmi rozmanitá, vždyť zahrnuje množství pokrmů ovlivněných místní kuchyní zemí obývaných židovským etnikem. Vyzkoušejte sladké kuře, šoulet s uzeným masem, mandlový chlebíček nebo izraelskou mátovou limonádu.
Pokud vám doma přebývá větší množství rajčat a další zeleniny, můžete ji díky našim receptům uchovat na pozdější dobu. Na kečupu, pikantní směsi, pomazánce z lilku a celerovém salátu si určitě pochutnáte.
Vařit pro děti nebývá zrovna jednoduché. Bývají velmi vybíravé a trefit se do jejich apetitu je mnohdy nadlidský úkol. Pokud ovšem zkusíte naše čtyři recepty, určitě u dětí zabodujete.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Na přípravu potřebujete následující suroviny: 750 g polohrubé mouky, 3 žloutky, 1 droždí, 450 ml mléka, 1 lžíce cukru, 1 dl slunečnicového oleje, trochu rumu, vanilkový cukr dle potřeby, cukr moučka dle potřeby na posypání, rebarbora dle potřeby.
Na přípravu potřebujete následující suroviny: 750 g polohrubé mouky, 3 žloutky, 1 droždí, 450 ml mléka, 1 lžíce cukru, 1 dl slunečnicového oleje, trochu rumu, vanilkový cukr dle potřeby, cukr moučka dle potřeby na posypání, rebarbora dle potřeby.
Češi v létě zchladí jazýčky nejraději ve vanilkové zmrzlině či ovocném sorbetu, labužníci dávají přednost netradičním chutím a jejich propojování. Také letošní léto přineslo nové kombinace.
Grilovací sezona je v plném proudu a k dobrému masu, sýrům či zelenině patří také různé kořenící přípravky. Jak obstály v podrobném zkoumání spotřebitelské organizace dTest? Laboratorní testy ukázaly, že jsou bezpečné, avšak často jsou z více než poloviny plné soli.
Prodej zmrzlin v letním období výrazně roste. Mezi nejoblíbenější výrobky patří nanuky na dřívku. Lidé dnes mohou vybírat nejen z mléčných druhů, ale také z různých veganských alternativ. Iniciativa „Vím, co jím a piju“ takové výrobky otestovala. A závěr? Výrazně se lišily ceny, kvalita zmrzliny i výživové hodnoty. Nejdražší neznamená automaticky nejlepší.
Sezona jahod a třešní je krátká. Lidé však neponechávají nic náhodě a dávají je často zmrazit, aby si na nich pochutnali i mimo sezonu. Co se z čerstvých či zmražených jahod a dá v kuchyni vykouzlit?