
Vyzkoušejte domácí štrůdl podle Maxijedlíka
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Vymyslet jiné jídlo na každý den může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
Zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Další chutný recept zaslala čtenářka Jiřina Pouzarová.
Nelehké období pandemie koronaviru a následné uzavření škol vládním nařízením změnilo zásadním způsobem systém vzdělání na všech školách v ČR. I na naší Střední škole gastronomické Adolpha Kolpinga. Byli jsme nečekaně postaveni před velkou výzvu, nejen pro pedagogy, ale zejména pro žáky. Všichni jsme se ocitli na nezmapovaném území on-line výuky. Ovšem byli jsme zde společně, což nám pomohlo vše zvládnout.
Sladká snídaně na víkendové dny podle čtenářky Lucie Jahelkové.
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Odstartovala letošní chřestová sezona a vy si říkáte, jak s křehkým pokladem naložit. Jako inspiraci přinášíme recepty na polévku, salát i dvě hlavní jídla. Ale určitě znáte spoustu dalších variant, tak je klidně vyzkoušejte všechny, protože chřestu není nikdy dost.
Každodenní vymýšlení obědů, večeří a dalších dobrot je leckdy velkým oříškem. Tentokrát vám přinášíme recept Jaroslava Němce na domácí štrůdl, se kterým autor vyhrál i několik soutěží.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je rubrice čtenář reportér.
O další ze svých receptů se s redakcí Deníku podělil Maxijedlík, tedy Jaroslav Němec. Zkuste jeho vítězný štrúdl.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je rubrice čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Milujeme ho všichni - jablečný štrúdl. Vůně nastrouhaných jablek, másla a křehkého listového těsta. Recept na svůj domácí štrúdl redakci zaslal pan Jaroslav Němec. Podělíte se i Vy, naši čtenáři? Za další recepty budeme rádi a uveřejníme je v rubrice Čtenář reportér.
Tentokrát si můžete zkusit podle receptu Jaroslava Němce alias Maxijedlíka upéct štrúdl. Zaslal redakci další ze svých úspěšných receptů.
Jaroslav Němec má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec sbírá ceny za své výkony, které mi vysloužily přezdívku Maxijedlík. Nejenže se ale rád nají, baví ho i vaření a pečení. Nedávno se s čtenáři podělil o svůj recept na bábovku, tentokrát poslal recept na domácí štrůdl. I ten mu přinesl několik diplomů za úspěchy na soutěžích.
Jaroslav Němec sbírá úspěchy jako jedlík, ale rád také vaří a peče. Se čtenáři Znojemského deníku se nedávno podělil o recept na chutnou bábovku. Dnes poradí, jak na domácí štrůdl. Chutnal už několika soutěžním porotám.
Dobrý den, zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Dobrý den, zasílám vám recept na štrůdl podle Maxijedlíka. S tímto domácím štrůdlem jsem vyhrál i několik soutěží.
Jaroslav Němec alias Maxijedlík poslal redakci další ze svých vítězných receptů, tentokrát na štrúdl.
Jaroslav Němec má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
Jaroslav Němec z Bystrého u Poličky má přezdívku Maxijedlík, a ne náhodou. Sní na co přijde. Vyhrál nespočet soutěží v pojídaní třeba švestkových knedlíku a má na svém kontě i světové rekordy v konzumaci natvrdo vařených vajec na čas. Teď se se čtenáři Deníku podělil o svůj recept na domácí štrúdl.
V jarním jídelníčku by neměla chybět ani tradiční bylinka , a to kopřiva. Vyskytuje se na mnoha místech a její využití, v kuchyni je opravdu široké. Naše recepty bvás o tom jistě přesvědčí.
S tímto jablečným závinem vyhrál jeho autor i několik soutěží.
S tímto domácím štrůdlem vyhrál Jaroslav Němec několik soutěží.
S tímto jablečným závinem vyhrál jeho autor i několik soutěží.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Kdo má rád domácí pečení a tradiční recepty, může zkusit upéct jablkový závin podle Maxijedlíka Jaroslava Němce.
Upečte si k víkendové kávě vítězný dezert. Jablečný štrůdl šampióna Maxijedlíka pro vás máme i s jeho receptem.
Nouzový stav s sebou přinesl v tisících domácnostech mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty!
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
/FOTOGALERIE/ Nouzový stav v České republice s sebou přinesl v tisících domácností mimo jiného i každodenní vymýšlení obědů a večeří. A vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.