Kreativ

ŠTÍTEK: cukr

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty Maxijedlíka Jaroslava Němce.

Čtenáři pečou: Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka

Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.

Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka.

Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka. Vyzkoušejte

Na přípravu potřebujete následující suroviny: 750 g polohrubé mouky, 3 žloutky, 1 droždí, 450 ml mléka, 1 lžíce cukru, 1 dl slunečnicového oleje, trochu rumu, vanilkový cukr dle potřeby, cukr moučka dle potřeby na posypání, rebarbora dle potřeby. 

Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka.

Kynuté buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka. Vyzkoušejte

Na přípravu potřebujete následující suroviny: 750 g polohrubé mouky, 3 žloutky, 1 droždí, 450 ml mléka, 1 lžíce cukru, 1 dl slunečnicového oleje, trochu rumu, vanilkový cukr dle potřeby, cukr moučka dle potřeby na posypání, rebarbora dle potřeby. 

Nanuky na dřívku patří mezi nejoblíbenější zmrzlinové výrobky.

Velký test nanuků: Zabodoval tradiční Míša, kalorickou bombou je Magnum

Prodej zmrzlin v letním období výrazně roste. Mezi nejoblíbenější výrobky patří nanuky na dřívku. Lidé dnes mohou vybírat nejen z mléčných druhů, ale také z různých veganských alternativ. Iniciativa „Vím, co jím a piju“ takové výrobky otestovala. A závěr? Výrazně se lišily ceny, kvalita zmrzliny i výživové hodnoty. Nejdražší neznamená automaticky nejlepší.

Ilustrační foto.

Na pátrání po diabetikovi se strážníci vybavili. Cukrem ho probrali

Šťastný konec měla pátrací akce po 76letém muži z České Lípy. Silný cukrovkář odešel z domova krátce poté, co byl propuštěn z nemocnice. Protože si musí pravidelně píchat inzulín, měla manželka o muže opodstatněný strach a začalo pátrání, do kterého se zapojili i městští strážnici.

Ilustrační foto

Obezita se stává zhoubou Čechů. Nepřibírat lze i bez diet, odborníci mají radu

Obezitou trpí více než dvě miliardy lidí po celém světě. Každý druhý dospělý a každé páté dítě trpí nadváhou a vyhlídky do budoucna nevypadají růžově. Na závažnost tohoto problému upozorňují významné světové organizace věnující se tématice obezity, které se pro letošní rok poprvé spojily a Světový den obezity vyhlásily v jeden den, a to ve středu 4. března.