Buchty plněné rebarborou podle Maxijedlíka vyhrály soutěž
Zasílám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu.
Zasílám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu.
Zasílám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu.
Zasílám další recept se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu.
Další z receptů přistál v naší redakční poště od Jaroslava Němce alias Maxijedlíka. Tentokrát s ním vyhrál soutěž o nejlepší kynutou buchtu.
Zasílám další recept se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu.
Zasílám další recept se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Zasílám další recept se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu.
Maxijedlík Jaroslav Němec se tentokrát podělí o recept na kynuté buchty plněné rebarborou.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Pro všechny nadšené pekaře a pekařky přidávám další recept, se kterým jsem vyhrál na soutěži o nejlepší kynutou buchtu. Dobrou chuť Vám přeje Mxijedlík Jaroslav Němec.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Na přípravu potřebujete následující suroviny: 750 g polohrubé mouky, 3 žloutky, 1 droždí, 450 ml mléka, 1 lžíce cukru, 1 dl slunečnicového oleje, trochu rumu, vanilkový cukr dle potřeby, cukr moučka dle potřeby na posypání, rebarbora dle potřeby.
Na přípravu potřebujete následující suroviny: 750 g polohrubé mouky, 3 žloutky, 1 droždí, 450 ml mléka, 1 lžíce cukru, 1 dl slunečnicového oleje, trochu rumu, vanilkový cukr dle potřeby, cukr moučka dle potřeby na posypání, rebarbora dle potřeby.
Češi v létě zchladí jazýčky nejraději ve vanilkové zmrzlině či ovocném sorbetu, labužníci dávají přednost netradičním chutím a jejich propojování. Také letošní léto přineslo nové kombinace.
Grilovací sezona je v plném proudu a k dobrému masu, sýrům či zelenině patří také různé kořenící přípravky. Jak obstály v podrobném zkoumání spotřebitelské organizace dTest? Laboratorní testy ukázaly, že jsou bezpečné, avšak často jsou z více než poloviny plné soli.
Jiřina Pouzarová se podělila o další ze svých skvělých receptů.
Prodej zmrzlin v letním období výrazně roste. Mezi nejoblíbenější výrobky patří nanuky na dřívku. Lidé dnes mohou vybírat nejen z mléčných druhů, ale také z různých veganských alternativ. Iniciativa „Vím, co jím a piju“ takové výrobky otestovala. A závěr? Výrazně se lišily ceny, kvalita zmrzliny i výživové hodnoty. Nejdražší neznamená automaticky nejlepší.
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Sezona jahod a třešní je krátká. Lidé však neponechávají nic náhodě a dávají je často zmrazit, aby si na nich pochutnali i mimo sezonu. Co se z čerstvých či zmražených jahod a dá v kuchyni vykouzlit?
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Ovocné knedlíky. Známe je ve spoustě variací. Sezonní ovoce v jemném těstě miluje snad každý. Máme pro vás recepty z tvarohového, bramborového i kynutého těsta. Vyzkoušejte je a určitě si pochutnáte.
Šťastný konec měla pátrací akce po 76letém muži z České Lípy. Silný cukrovkář odešel z domova krátce poté, co byl propuštěn z nemocnice. Protože si musí pravidelně píchat inzulín, měla manželka o muže opodstatněný strach a začalo pátrání, do kterého se zapojili i městští strážnici.
Představujeme historickou kuchařku "Žahúři v Jindřichově Hradci" jindřichohradecké autorky Sabiny Langerové. Víte, jaká je poutavá historie kuchařského řemesla v Jindřichově Hradci?
Obezitou trpí více než dvě miliardy lidí po celém světě. Každý druhý dospělý a každé páté dítě trpí nadváhou a vyhlídky do budoucna nevypadají růžově. Na závažnost tohoto problému upozorňují významné světové organizace věnující se tématice obezity, které se pro letošní rok poprvé spojily a Světový den obezity vyhlásily v jeden den, a to ve středu 4. března.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři.
Kdo by neměl rád tradiční kynuté buchty, koláče nebo záviny? Tento tradiční moučník potěší malé i velké mlsouny. Pošlete nám i vy váš oblíbený rodinný recept. Podělíme se o něj s ostatními čtenáři.
Kvašená zelenina, kombucha nebo jogurt – všude tam to žije. Fermentované potraviny jsou plné prospěšných bakterií a nejen jich. Zařadíte-li je do jídelníčku, uděláte hodně pro svá střeva a imunitu. A vyrobit si je můžete i doma! Poradíme vám, jak na to.
Zkuste si upéct Cookies sušenky, které vám udělají sladší nejen víkend.