Kreativ

ŠTÍTEK: Filadelfie

Osladí si realitu? Zdena Nechvílová a Jiří Reter s malou sladkou náplastí na starosti těchto měsíců.

Vrásky na čele dělají klesající tržby

Pardubice – Již čtrnáctý reprezentační ples hostínských, hoteliérů, řezníků a uzenářů se po roce opět uskutečnil v sále Domu techniky a v restauraci Philadelphia. V jaké atmosféře?

Ilustrační foto

Američané zatkli spiklence s bydlištěm na Slovensku

Washington - Americké bezpečnostní složky zatkly v minulých dnech pět mužů, z nichž tři mají bydliště na Slovensku, a to za spiknutí s cílem pořídit si zbraně včetně samopalů a protiletadlových střel.

Občanské sdružení Filadelfie – Přístav Oldřichovice se zabývá zabezpečením podmínek pro rodiny s dětmi v pěstounské péči a pomoci při jejich následné výchově a vstupu do života.

Projekt 18: Dostavba domu pro pěstounskou rodinu

Karpentná - Občanské sdružení Filadelfie – Přístav Oldřichovice, které se zabývá zabezpečením podmínek pro rodiny s dětmi v pěstounské péči a pomoci při jejich následné výchově a vstupu do života, není třeba dlouze představovat. Stojí za ním totiž výsledky. Posláním společnosti je vytvořit opuštěným dětem bezpečný přístav, který jim bude jak útočištěm, tak dobrým startem pro samostatný život.

Ilustrační foto.

Jeskynní muž míří i do krajského města

Zlín - „Jeskynní muž je celonárodní komický jev!“ „Hystericky legrační! Píšu o divadle již několik desetiletí a jsem stejně otupělý jako většina ostatních novinářů, musím však říci, že mě Becker přinutil smát se, až mi po tvářích stékaly slzy. Paní vedle mě se smála tak, že se málem udusila.“

Zleva zástupce vlastníků OKD Zdeněk Bakala a předsedkyně správní rady nadace Petra Mašínová

Peníze pomohou pěstounským rodinám i hospici

Ostrava - Nadace OKD podpořila dalších 191projektů neziskových organizací, obcí a dalších žadatelů. Rozdělí mezi ně 34milionůkorun. Původně přitom správní rada plánovala vydat až čtyřicet milionů korun.

První výstava Venduly Bělochové

OBRAZEM: Od Venduly Bělochové

Hodonín - Novou galerii otevřelo P-centrum Hodonín, které se nedávno přestěhovalo do nových prostor v budově Městského úřadu na Horních Valech.