Kreativ

ŠTÍTEK: grilování

Restaurace Secesse

Kostelec nad Orlicí - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 9 - Restaurace Secesse.

Penzion Orlice

Záměl - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 8 - Penzion Orlice.

Restaurace Koupaliště

Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 6 - Restaurace Koupaliště.

Restaurace Na Sídlišti, Nová Paka

Nová Paka -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Jičínský deník, představujeme další hospůdku, a to restauraci Na Sídlišti.

Terasa Na Ostrově

Dašice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 7 - Terasa Na Ostrově

Café Caffíno

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 8 - Café Caffíno

Originál Restaurant - Dašické sklepy

Dašice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 6 - Originál Restaurant - Dašické sklepy

Křídla, ploutve, kopyta... aneb příprava masa

Na gril můžete hodit prakticky cokoliv, pokud ale nechcete svým hostům nabídnout jen očmouzenou hmotu bez výrazné chuti, měli byste dodržovat jisté zásady. Jak tedy správně naložit drůbež, grilovat rybu vykostěnou, nebo s kostmi, jak upravit zvěřinu a jak se postavit k nejkrálovštějšímu z pokrmů – steaku?

Sezona grilovacích párty je tady! Na čem udělat největší pochoutky?

Voda, země, vzduch – ty všechny jsou pro krásu přírody nepostradatelné, díky nim se můžeme těšit z kypícího života na naší zahrádce. Chybí jen jeden, oheň. Pravda, bez naší nejbližší rozpálené hvězdy Slunce bychom o životě nemohli hovořit vůbec. Příjemné sluneční paprsky ale přece jen nejsou tím pravým vyjádřením nejdivočejšího živlu. Tím jsou plameny, které hypnoticky přitahují naši pozornost, které nás hřejí při večerním posezení a především ty, které ze syrových potravin dělají ty největší pochoutky na světě! Jak a kde můžeme udržovat oheň na naší zahradě?

Restaurace U Slunce

Dvůr Králové - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Krkonošský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 2 - Restaurace U Slunce.

Myslivecká restaurace

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 4 - Myslivecká restaurace

Sporthotel Tichá Orlice

Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 3 - Sporthotel Tichá Orlice

Letní průjmy: pozor na zmrzlinu i grilování

Přerov – S blížícími se letními radovánkami přicházejí mnohdy i problémy a různá onemocnění. Kromě úpalu, úžehu či spálené kůže trápí v horkém počasí dospělé i děti různé střevní potíže.

Restaurace Na Křižovatce

Jasenná - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 5 - Restaurace Na Křižovatce

Lysovičtí se dočkají posezení. Koncem léta

Lysovice – Velkou radost mají momentálně lidé z Lysovic. Obec totiž dostala dotace v celkové výši šest set tisíc korun. Třetina této částky je od Jihomoravského kraje a posloužila hlavně na nákup nového zahradního traktoru, čtyři sta tisíc korun dostaly Lysovice od ministerstva pro místní rozvoj.

Nablýskané mercedesy měly sraz. Podívejte se

Zubří – Několik desítek milovníků vozidel značky Mercedes se sjelo v sobotu 28. května do centra města Zubří na Rožnovsku. Od účasti na tradičním srazu majitelů těchto vozů je neodradilo ani nepříznivé deštivé počasí.

Klub myslí na indiány i cyklisty

Černíkov - U vás na návštěvě:Týpí, vigvam, projížďka na kanoi a každý týden jiná akce, to jsou novinky úžlebeckého koupaliště.

Ryb sníme více, ale za Evropou zaostáváme

ČR - Průměrná roční spotřeba sladkovodních ryb v Česku loni vzrostla na 1,415 kilogramu na osobu z předchozích 1,37 kg. Vyplývá to z odhadu Rybářského sdružení ČR, který bere v potaz ryby získané produkčním chovem i lovem na udici.

Sulko si zagrilovalo a teď hurá na Zlín

Zábřeh – Fotbalisté zábřežského Sulka se opět zapojí do kolotoče Moravskoslezské ligy. Minulé kolo nehráli, neboť v původním rozpisu měli být soupeřem Vítkovic, které se ze soutěže odhlásily.

Poslanci TOP 09 umožní opozici grilování Vondry

Praha - Poslanci TOP 09 se podle šéfa svého klubu Petra Gazdíka velmi pravděpodobně nezúčastní případné nové mimořádné schůze sněmovny ke kauze společnosti Promopro a ministru obrany Alexandru Vondrovi (ODS).

Zahrádkářka: Celou zimu jsem nedočkavá

Příbram, Brod /ROZHOVOR/ - S příchodem prvních jarních dní se „zapalují lýtka“ zahrádkářům. A nejvíc těm ze sídliště, pro něž je malý pozemek v zahrádkářské kolonii únikovou cestou z městského života.