
Hotel Na Mýtě
Bezděkov nad Metují - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem11 - Hotel Na Mýtě.
Bezděkov nad Metují - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem11 - Hotel Na Mýtě.
Dolní Újezd /FOTOGALERIE/ – U příležitosti oslav 100 let založení Sokola v Dolním Újezdu se uskutečnil v hasičském areálu první ročník soutěže v grilování.
Ústí nad Labem – Přes padesát policistů, včetně příslušníků cizinecké policie a 15 strážníků městské policie – ti všichni se vydali v páteční večer po dvacáté hodině na kontrolu parků v Ústí nad Labem.
Rybník – Konec měsíce června už tradičně patří v Rybníku grilování býka.
Teplý letní večer vyplněný grilováním nejčastěji korunuje správně vychlazený chmelový mok. Jedná-li se ale o velkou či narozeninovou párty, je vhodné zahájit ji aperitivem.
Dolní Újezd – Máte rádi grilované maso? Pak byste neměli dneska chybět v Dolním Újezdu na soutěži v grilování.
Východní Čechy - Deník přináší přehled víkendových akcí v Pardubickém a Královéhradeckém kraji.
Východní Čechy - Deník přináší přehled víkendových akcí v Pardubickém a Královéhradeckém kraji.
Východní Čechy - Deník přináší přehled víkendových akcí v Pardubickém a Královéhradeckém kraji.
Straškov – Za straškovským hotelem Amálka najdete dva tenisové kurty. Na těch se konala velká tenisová bitva.
Kostelec nad Orlicí - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 9 - Restaurace Secesse.
Záměl - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 8 - Penzion Orlice.
Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 6 - Restaurace Koupaliště.
Svitavsko: Představujeme soutěžní hospůdku č. 10.
Svitavsko: Představujeme soutěžní hospůdku č. 7
Chrudimsko - Představujeme soutěžní hospůdku č. 10.
Chrudimsko - Představujeme soutěžní hospůdku č. 9.
Chrudimsko - Představujeme soutěžní hospůdku č. 7.
Nová Paka -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Jičínský deník, představujeme další hospůdku, a to restauraci Na Sídlišti.
Dašice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 7 - Terasa Na Ostrově
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 8 - Café Caffíno
Dašice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 6 - Originál Restaurant - Dašické sklepy
Stránky www.nagril.cz dělají parťáka všem nadšencům grilovacího řádění a mají před sebou ještě nespočet letních dní, kterým dávají ten pravý šmrnc právě večery s vůní hořícího dříví a mamutů prskajících na rožni.
Dolní Újezd – K létu patří neodmyslitelně posezení s přáteli a rodinou a také grilování. Máte vlastní osvědčený grilovací recept a dobrou partu?
Na gril můžete hodit prakticky cokoliv, pokud ale nechcete svým hostům nabídnout jen očmouzenou hmotu bez výrazné chuti, měli byste dodržovat jisté zásady. Jak tedy správně naložit drůbež, grilovat rybu vykostěnou, nebo s kostmi, jak upravit zvěřinu a jak se postavit k nejkrálovštějšímu z pokrmů – steaku?
Rudoltice – Teplé počasí láká lidi ven. Rádi si na čerstvém vzduchu popovídají nad skleničkou či půllitrem a něco dobrého si ogrilují.
Voda, země, vzduch – ty všechny jsou pro krásu přírody nepostradatelné, díky nim se můžeme těšit z kypícího života na naší zahrádce. Chybí jen jeden, oheň. Pravda, bez naší nejbližší rozpálené hvězdy Slunce bychom o životě nemohli hovořit vůbec. Příjemné sluneční paprsky ale přece jen nejsou tím pravým vyjádřením nejdivočejšího živlu. Tím jsou plameny, které hypnoticky přitahují naši pozornost, které nás hřejí při večerním posezení a především ty, které ze syrových potravin dělají ty největší pochoutky na světě! Jak a kde můžeme udržovat oheň na naší zahradě?
Holýšov, Kümmersbruck – Již třetí výměnný pobyt zorganizovala pro žáky, kteří se učí německému jazyku, holýšovská základní škola.
Dvůr Králové - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Krkonošský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 2 - Restaurace U Slunce.
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 4 - Myslivecká restaurace
Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 3 - Sporthotel Tichá Orlice
Přerov – S blížícími se letními radovánkami přicházejí mnohdy i problémy a různá onemocnění. Kromě úpalu, úžehu či spálené kůže trápí v horkém počasí dospělé i děti různé střevní potíže.
Jasenná - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 5 - Restaurace Na Křižovatce
Jičínsko -Během uplynulého víkendu řešili policisté nesčetné množství rodinných a partnerských problémů.
Svitavy - Na co se těšíte o víkendu jsme se zeptali v naší minianketě ve Svitavách.
Zlínský kraj - Sezona grilování je tady. Jenomže i taková oblíbená zábava se může lehce změnit v noční můru. Lidé si velmi často neuvědomují, že grilování s sebou přináší celou řadu rizik.
Zlínský kraj – Sezona grilování je tady. Jenomže i taková oblíbená zábava se může lehce změnit v noční můru. Lidé si velmi často neuvědomují, že grilování s sebou přináší celou řadu rizik.
Lysovice – Velkou radost mají momentálně lidé z Lysovic. Obec totiž dostala dotace v celkové výši šest set tisíc korun. Třetina této částky je od Jihomoravského kraje a posloužila hlavně na nákup nového zahradního traktoru, čtyři sta tisíc korun dostaly Lysovice od ministerstva pro místní rozvoj.
Zubří – Několik desítek milovníků vozidel značky Mercedes se sjelo v sobotu 28. května do centra města Zubří na Rožnovsku. Od účasti na tradičním srazu majitelů těchto vozů je neodradilo ani nepříznivé deštivé počasí.
Postoloprty - Na opěradlech laviček ani na zábradlí se v Postoloprtech nesmí sedět.
Černíkov - U vás na návštěvě:Týpí, vigvam, projížďka na kanoi a každý týden jiná akce, to jsou novinky úžlebeckého koupaliště.
Berounsko – Numeroložka Hana Carmen Šebková pravidelně přináší předpovědi na současné dny, a to od pondělí 23. května.
ČR - Průměrná roční spotřeba sladkovodních ryb v Česku loni vzrostla na 1,415 kilogramu na osobu z předchozích 1,37 kg. Vyplývá to z odhadu Rybářského sdružení ČR, který bere v potaz ryby získané produkčním chovem i lovem na udici.
Průměrná roční spotřeba sladkovodních ryb v Česku loni vzrostla na 1,415 kilogramu na osobu z předchozích 1,37 kg. Vyplývá to z odhadu Rybářského sdružení ČR, který bere v potaz ryby získané produkčním chovem i lovem na udici.
Zábřeh – Fotbalisté zábřežského Sulka se opět zapojí do kolotoče Moravskoslezské ligy. Minulé kolo nehráli, neboť v původním rozpisu měli být soupeřem Vítkovic, které se ze soutěže odhlásily.
Berounsko – Numeroložka Hana Carmen Šebková pravidelně přináší předpovědi na současné dny, a to od pondělí 16. května.
Černíkov – Sezona na koupališti v Úžlebci bude v sobotu 14. května na zahájena ve velkém stylu.
Černíkov – Sezona na koupališti v Úžlebci bude v sobotu 14. května na zahájena ve velkém stylu.
Jičín – Připravujeme se na Velikonoce. Po domácnostech už voní mazance, koledníci si chystají pomlázky.
Okres Louny - V okrese Louny dlouho nepršelo, venkovní požáry se množí. Pozor při velikonočním grilování a opékání špekáčků, varují hasiči a policisté.