
Grily ze Šimkových sadů v depozitáři rozhodně neskončí
Hradec Králové – Co se stane s grily, které byly v Šimkových sadech? Na to se ptalo Hradeckého deníku hned několik čtenářů. Sady totiž procházejí rekonstrukcí.
Hradec Králové – Co se stane s grily, které byly v Šimkových sadech? Na to se ptalo Hradeckého deníku hned několik čtenářů. Sady totiž procházejí rekonstrukcí.
Hradec Králové - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Královéhradecka, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
Lipovka - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
Kostelec nad Orlicí - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
Východní Čechy – Docela obyčejné buřty, kuřecí nebo vepřové a hovězí maso. To vše se dá docela dobře na ohni v nynějších horkých dnech upéci nebo grilovat. Ale co takhle ryba? Jak nám potvrdili rybáři, obliba sladkovodních ryb na grilování stoupá, zájem je především o pstruhy.
Prachaticko – I tu nejzastrčenější prachatickou uličku, ale i minimálně hlavní silnice ve všech jihočeských městech a obcích si mohou od úterka prohlédnout lidé z celého světa na reálných fotografiích.
Královéhradecko – Docela obyčejné buřty, kuřecí nebo vepřové a hovězí maso. To vše se dá docela dobře na ohni v nynějších horkých dnech upéci nebo grilovat. Ale co takhle ryba? Jak nám potvrdili rybáři, obliba sladkovodních ryb na grilování stoupá, zájem je především o pstruhy.
Záměl - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
Velké Poříčí - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 8 - Staročeská hospůdka.
Velké Poříčí - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 7 - Restaurace Obecní dům.
Hradec Králové - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Královéhradecka, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
Jičínsko - Opět přinášíme oblíbenou soutěž Hospůdka roku. Postupně představíme soutěžící hospůdky.
Svitavy - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Svitavský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 7.
Svitavy - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Svitavský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 6.
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 7 - Restaurace Megasportovka.
Chrudimsko - Představujeme soutěžní hospůdku č. 7.
Jevíčko – Po nedělním grilování se známými mělo z domu v Jevíčku zmizet několik starších typů mobilních telefonů, notebook a hotovost.
Králův Dvůr – Rozmarýn, bazalka, mateřídouška, máta, tymián. Zkrátka bylinky, kam se podíváte. Takovou voňavou idylku si mohl vychutnat každý, kdo se o víkendu vydal do Zahrady Lisý do Králova Dvora.
Praha - Veterinární inspektoři v uplynulých dnech vrátili do Číny 22 tun rybího masa z aljašské tresky. Obsahovalo totiž větší množství vody, než bylo deklarováno.
Jásenná - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 3 - Restaurace Na Křižovatce.
Orlickoústecko /HOSPŮDKA ROKU/ - Představujeme hospůdky soutěžící o titul Hospůdka roku.
Lípa nad Orlicí - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
Svitavy - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Svitavský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 2.
Chrudimsko - Představujeme soutěžní hospůdku č. 3.
Chrudimsko - Představujeme soutěžní hospůdku č. 2.
Liberecký kraj - Táborák nebo grilovačka? I letní radovánky mohou skončit požárem. Dodržujte proto bezpečnostní zásady.
Liberecký kraj - Táborák nebo grilovačka? I letní radovánky mohou skončit požárem. Dodržujte proto bezpečnostní zásady.
Liberecký kraj - Teplé a slunečné počasí nahrává nejen trávení více času na zahradách a balkonech, ale i požárům.
Havlíčkův Brod – Na úžasný nápad přišly sestřičky z oddělení hemodialýzy. Vzít pacienty i jejich rodiny na relaxační dovolenou a být jim na dovolené plně k dispozici.
Havlíčkův Brod – Na úžasný nápad přišly sestřičky z oddělení hemodialýzy. Vzít pacienty i jejich rodiny na relaxační dovolenou a být jim na dovolené plně k dispozici.
Karlovy Vary – Plné pulty dobrot a davy nakupujících. To byly včerejší prosluněné farmářské trhy.
Valašské Meziříčí - Milion korun v mincích přiveze na fotbalový stadion do Valašského Meziříčí Rádio Čas s prodejní skupinou COOP.
Letní teplé večery plné pohody, strávené ve společnosti rodiny nebo přátel, se blíží, a s nimi i dlouho očekávané pokrmy přímo z grilu. V posledních letech propukl v Čechách doslova grilovací boom a většina z nás některý z grilů, na kterých se dá vykouzlit spousta dobrot, vlastní. Proto se dnes zaměříme na jeho pravidelnou údržbu, aby z něj byly vždy vynikající a zdraví nezávadné pokrmy.
Chrudim - Přemýšlíte jak letos ušetřit za dovolenou? Nejlevnější varianta volné táboření pod stanem.
Praha /FOTOGALERIE/ - Uprostřed náměstí Republiky v Praze leží na křeslech krásné slečny v plavkách a opalují se. Kousek od nich hraje u mixážního pultu dj a hned vedle se griluje. Na první pohled to vypadá jako recesistický večírek, který oslavuje dlouho očekávaný příchod letního počasí.
Ahoj, kamarádi, přeposílám vám mail, co jsem dnes dostal. Vede mě k tomu fakt, že podobná příhoda se stala i v mé rodině. Pokud jej nepošlete dalším třem kamarádům do tří minut, nic se vám nestane, ani nebudete mít smůlu. Maximálně se může stát, že jednou někdo díky tomu pomůže vám, nebo někomu jinému.
Hradec Králové – „U vody se dá grilovat za každého počasí," řekl v pondělí u hradeckého krajského soudu pětatřicetiletý Róbert Herák ze Slovenska. Ten se zde spolu se svými krajany, dvaadvacetiletou Zuzanou Daněkovou, jednadvacetiletým Dávidem Kovačičem a o rok mladším Jozefem Luptákem, zpovídá ze série krádeží na území České republiky.
Hradec Králové – „U vody se dá grilovat za každého počasí," řekl v pondělí u hradeckého krajského soudu pětatřicetiletý Róbert Herák ze Slovenska. Ten se zde spolu se svými krajany, dvaadvacetiletou Zuzanou Daněkovou, jednadvacetiletým Dávidem Kovačičem a o rok mladším Jozefem Luptákem, zpovídá ze série krádeží na území České republiky.
Hradec Králové – „U vody se dá grilovat za každého počasí," řekl v pondělí u hradeckého krajského soudu pětatřicetiletý Róbert Herák ze Slovenska. Ten se zde spolu se svými krajany, dvaadvacetiletou Zuzanou Daněkovou, jednadvacetiletým Dávidem Kovačičem a o rok mladším Jozefem Luptákem, zpovídá ze série krádeží na území České republiky.
Východní Čechy – „U vody se dá grilovat za každého počasí," řekl v pondělí u hradeckého krajského soudu pětatřicetiletý Róbert Herák ze Slovenska. Ten se zde spolu se svými krajany, dvaadvacetiletou Zuzanou Daněkovou, jednadvacetiletým Dávidem Kovačičem a o rok mladším Jozefem Luptákem, zpovídá ze série krádeží na území České republiky.
Východní Čechy – „U vody se dá grilovat za každého počasí," řekl v pondělí u hradeckého krajského soudu pětatřicetiletý Róbert Herák ze Slovenska. Ten se zde spolu se svými krajany, dvaadvacetiletou Zuzanou Daněkovou, jednadvacetiletým Dávidem Kovačičem a o rok mladším Jozefem Luptákem, zpovídá ze série krádeží na území České republiky.
Chlumany - Letošní první trh připravili Chlumanští na sobotu.
Hermelín, olomoucké tvarůžky, kozí sýr, eidam či niva. To vše se dá rafinovaně upravit na grilu a připravit tak skvělou přílohu k masu nebo třeba jen pikantní chuťovku na letní party.
Ostrava - Kolem pěti set lidí procházelo centrem Ostravy. Nápadité kostýmy a masky jsou nedílnou součástí majálesového průvodu, který letos poprvé společně konaly obě ostravské univerzity.
Svitavy – Letní počasí grilování a ohňům na třicátého dubna opravdu přálo. Lidé se scházeli u velkých vater, rozdělávali desítky ohňů.
Beroun – V pondělí oslavil osmnáctiny, a tak není divu, že jsme ho zastihli mezi dvěma jízdami autoškoly, kterou teď na jaře bude v Česku usilovně dohánět. V Kanadě, kde strávil uplynulý rok, by sice řídit už mohl, ale pojistka je pro takové mladíky dražší než auto samo. Hýskovský rodák Patrik Machač má ovšem kromě řízení a dokončení kladenské KŠPA i jiné sny – hokejové. Tím největším je zahrát si jednou NHL.
Všichni, kdo dobře a rádi grilují a chtěli by získat titul mistra, se mohou přihlásit do GLOBUS GRILMÁNIE. Oficiální mistrovství České republiky v grilování letos vstupuje do osmého ročníku. Se svým kulinářským uměním mohou soutěžit týmy se soupeři nejen z České republiky.
Sedíte pohodlně na zahradě nebo terase, sledujete západ slunce a pak najednou - nastane tma. Kolem není už nic vidět a vám začíná být zima. Malá lampička na stole prostě nemůže stačit.
Děčín – Ugrilovat si na zahradě kousek masa zvládne většina z nás. Ale co takhle třicetikilové selátko?
Liberec - Po dvanácti úspěšných sezónách halové soutěže v Liberci se organizátoři Amatérské volejbalové ligy rozhodli soutěž přenést také pod širé nebe. V neděli 20. května tak v Pilínkově odstartuje SM Works Letní amatérská volejbalová liga.