
S létem přišly velké slevy, ceny padají až o 70 procent
Hranice – Až sedmdesátiprocentní slevy nabízí některé obchody v Hranicích. Sezónní výprodeje se týkají především oblečení, typicky letní zboží však zlevňují všechny obchody.
Hranice – Až sedmdesátiprocentní slevy nabízí některé obchody v Hranicích. Sezónní výprodeje se týkají především oblečení, typicky letní zboží však zlevňují všechny obchody.
Přerov /FOTOGALERIE/ – Živé ryby, které si mohli lidé přímo u prodejce ugrilovat, byly v neděli dopoledne hlavním lákadlem Hanáckých farmářských trhů na přerovském výstavišti. Jeho bránou prošlo během dopoledne na devět set návštěvníků, prodejců ale tentokrát dorazilo o něco méně.
Marie Podzimková - Když jsem viděla a slyšela ve čtvrtek odpoledne vyhrocené emoce při jednání o kanalizaci v Oldřichově, byla jsem snad poprvé v životě upřímně ráda, že bydlím v bytovce.
Stolany – Sportovní odpoledne, dětský den a fotbalový turnaj v malé kopané nejen pro fotbalisty s bohatým programem se koná v sobotu 16. července 2011 od 12:00 do rána ve sportovním areálu SK Stolany.
Královéhradecko – Léto je v plném proudu a patří k němu i grilování. Lidé z Hradce se nemusejí obávat, že by si přímo ve městě nemohli dopřát své kulinářské hody.
Hradec Králové – Léto je v plném proudu a patří k němu i grilování. Lidé z Hradce se nemusejí obávat, že by si přímo ve městě nemohli dopřát své kulinářské hody.
Američané milují barbecue, my Evropané grilujeme. Kdo a jak barbecue, předchůdce grilování, vlastně objevil? Na to je kupa teorií, jedna hezčí než druhá.
Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24 - restauraci Na Jatkách.
Hořice -- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Jičínský deník, představujeme další hospůdku, a to restauraci Labyrint.
Napajedla /SOUTĚŽ/ – Jazzová hudba rozezvučí ve čtvrtek zrcadlový sál zámku Napajedla. Od 20 hodin zde vystoupí kapela Balkansambel. Zábava v prostorách zámku a především v jeho zahradě propukne už v 16 hodin, kdy je naplánováno gurmánské grilování.
Litomyšl -Představujeme soutěžní hospůdku č. 23.
Rychnov nad Kněžnou -V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem22 -Restaurace Panorama.
Kvasiny - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem21 -Restaurace U Zlatého soudku.
Nové Město nad Metují- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24 - Restaurace U Trunečků.
Dolní Ředice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 25 - Hostinec U Desatera
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24 - Restaurace La Cabaňa
Brno – Grilování masa na otevřením ohni, popíjení, setkání s přáteli. To neodmyslitelně patří k horkým letním dnům. Lidé, kteří nemají zahradu nebo chalupu, jsou ale o tuto zábavu ochuzeni. Pomoci jim se rozhodly některé brněnské radnice. Chtějí zařídit takzvané barbecue pointy. Zájemci pod širým nebem najdou zděný gril a místo, kde mohou posedět s přáteli.
Dobříš – Už druhým rokem nejen na Příbramsku frčí farmářské trhy. Lidé si oblíbili přátelskou atmosféru a kvalitní produkty od prvovýrobců, které v supermarketech nenakoupí. Přesto se už tu a tam proslýchá, že účel těchto trhů narušují různí překupníci.
Hradec Králové – Grilování v Šimkových sadech? Není to nemístný žert. Jsou vybrána tři místa, na která ještě letos pracovníci Technických služeb Hradec Králové grily umístí.
Blanensko - Tradiční festival Boskovice 2011 zaplní po celý víkend město. Pro region je to jedna z největších kulturních akcí roku.
Svitavsko - Prázdniny začaly a v prázdninových dnech bychom neměli nechat děti bez dozoru.
Jičín – Jak je to v těchto horkých dnech s nabídkou masných produktů a jak s jejich přepravou k zákazníkům?
Repelentní náramek „Bugs Lock“, který se nedávno začal prodávat i u nás, ocení především starostliví rodiče, kteří právě vypravují své ratolesti na letní tábory. Hodí se ale i dospělým, při všech venkovních sportovních aktivitách, jako je turistika, rybaření, horolezectví, golf, in-line brusle, opalování, užije ho mládež na letních festivalech, rodiče zase při zahradních party či venkovním grilování…
Kdo z nás by se netěšil na teplé letní večery spojené s grilováním, dobrým pitím a samozřejmě příjemným posezením s přáteli. Přinášíme několik tipů jak si jednu z nejoblíbenějších letních společenských aktivit ještě více zpříjemnit a ulehčit. Vždyť i ke grilování a rožnění patří všelijaké pomůcky, které kromě toho, že jsou praktické, mohou být i estetické a vtipné.
Berounsko – Numeroložka Hana Carmen Šebková pravidelně přináší předpovědi na současné dny. Nyní od pondělí 27. června.
Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 17 - Sport Bar U Mlejna.
Chrudimsko - Představujeme soutěžní hospůdku č. 18.
Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 16 - Restaurace Na Haldě
Broumov- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 18 - Hotel Veba.
Hronov- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem17 - Stovka.
Letní počasí vyhání celou řadu lidí ven ke grilům. Velká část z nich si posezení na zahradě zpříjemňuje občerstvením. Stejně jako ve zbytku Evropy, i v Čechách je stále oblíbenější grilování, které vytlačuje tradiční „opékání na klacku“. Tento trend pozitivně hodnotí především odborníci na výživu, jelikož grilování je na rozdíl od tradičního opékání spojeno s menším množstvím zdravotních rizik.
Dolní Újezd – Grilování se stalo novým fenoménem. V létě voní maso téměř ze všech zahrad. Na grilu se dá připravit nejen maso, ale také zelenina nebo ovoce.
Průjmy patří k vůbec nejčastějším poruchám zažívání, které postihují dospělé i děti. Často je provázejí bolesti břicha, zvracení a teploty. V Olomouckém kraji od počátku roku podchytili v lékařských ordinacích 69 případů salmonelóz. Konkrétně v květnu napočítali 17. Za celý loňský rok onemocnělo salmonelózou 56 lidí. Přesněji řečeno tolik nemocných šlo k lékaři a vyšetření infekci potvrdila.
Výběr grilu odvisí od vašich požadavků a intenzity s jakou se grilování hodláte věnovat. Pokud se chystáte grilovat dvakrát do měsíce, postačí jednoduchý malý gril na dřevěné uhlí. Pokud máte větší nároky, pořiďte si velký kotlový nebo rovnou plynový nebo plynový lávový gril.
Lipovka - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 14 - Pohostinství U Elišky.
Lípa nad Orlicí - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Rychnovský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 12 - Motorest Lípa.
Orlickoústecko - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Orlický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 14 - Restaurace Národní dům.
Svitavsko: Představujeme soutěžní hospůdku č. 12.
Hořice- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Jičínský deník, představujeme další hospůdku, a to restaurant Staré časy.
Choltice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 14 - Restaurace Zámek Choltice
Velké Poříčí- V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 14 - Staročeská hospůdka.
Bezděkov nad Metují - V rámci soutěže Hospůdka roku 2011, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem11 - Hotel Na Mýtě.
Dolní Újezd /FOTOGALERIE/ – U příležitosti oslav 100 let založení Sokola v Dolním Újezdu se uskutečnil v hasičském areálu první ročník soutěže v grilování.
Ústí nad Labem – Přes padesát policistů, včetně příslušníků cizinecké policie a 15 strážníků městské policie – ti všichni se vydali v páteční večer po dvacáté hodině na kontrolu parků v Ústí nad Labem.
Rybník – Konec měsíce června už tradičně patří v Rybníku grilování býka.
Teplý letní večer vyplněný grilováním nejčastěji korunuje správně vychlazený chmelový mok. Jedná-li se ale o velkou či narozeninovou párty, je vhodné zahájit ji aperitivem.
Dolní Újezd – Máte rádi grilované maso? Pak byste neměli dneska chybět v Dolním Újezdu na soutěži v grilování.
Východní Čechy - Deník přináší přehled víkendových akcí v Pardubickém a Královéhradeckém kraji.
Východní Čechy - Deník přináší přehled víkendových akcí v Pardubickém a Královéhradeckém kraji.
Východní Čechy - Deník přináší přehled víkendových akcí v Pardubickém a Královéhradeckém kraji.