Kreativ

ŠTÍTEK: grilování

Pivnice U Milána

Orlickoústecko /HOSPŮDKA ROKU/ - Představujeme hospůdky soutěžící o titul Hospůdka roku.

Stovka U Gurina

Hronov - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 24.

Restaurace U Trunečků

Nové Město nad Metují - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 23.

Hospůdka roku: Sauna Pub bar, Event music bar

Hradec Králové - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Královéhradecka, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Oblíbené grilování skončilo nocí na toaletě

Žďársko – Letní grilování se nevyplatilo Jitce Zelené ze Žďáru nad Sázavou. Po konzumaci specialit z ryb a kuřecího masa, které si připravili na zahradě s přáteli, je postihly akutní žaludeční a střevní problémy, ke kterým se přidala zvýšená teplota.

Národní památné stromy

Rozsochatec – K létu nepatří jenom koupání, zmrzlina, dovolená a grilování. Ale také výlety, táboráky, spaní pod širákem nebo večerní procházky.

Mantichora Bar

Opočno - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Restaurace Na drahách

Albrechtice nad Orlicí - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Bowling Rampušák

Dobruška - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Hotel Veba

Broumov - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 17 - Hotel Veba.

Hospůdka roku: Deník představuje Hospůdku Kvasničák

Hradec Králové - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Královéhradecka, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Hospůdka roku: Sportbar Na kurtech

Svitavy - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Svitavský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 18.

Hospůdka roku 2012: Restaurace Labyrint, Hořice

Jičínsko - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Jičínska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Víno? Mnozí našli stálou expozici v Hustopečích zavřenou

Hustopeče - Město vína a mandlí. Tak chtějí na turisty působit Hustopeče. Stálá vinařská expozice v centru města, kde mohli návštěvníci ochutnat víno z Hustopečska a domů si odvézt i nějakou tu láhev, však s počátkem hlavní turistické sezóny značně omezila provoz. Přes týden stáhlo město otevírací dobu ze sedmi hodin na čtyři, na víkendy zavřelo úplně.

Bazén v Zábřehu chystá zábavné akce na každou sobotu

Zábřeh – Velký venkovní bazén v plaveckém areálu v Zábřehu je zatím stále zavřený, v provozu je jen dětský bazén s tobogánem a dospělí si chodí zaplavat pod střechu. Jako náplast pro návštěvníky připravilo vedení areálu víkendové zábavné a sportovní akce na každou sobotu prázdnin.

Sporthotel Tichá Orlice

Orlickoústecko /HOSPŮDKA ROKU/ - Představujeme hospůdky soutěžící o titul Hospůdka roku.

Restaurace La Cabaňa

Pardubice - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Pardubický deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 13 - Restaurace La Cabaňa.

Gril ve středu Brna? Třeba v parku

Brno /ANKETA/ – Pavel Šindelář z Brna oslavil své narozeniny nevšedně. Pozval své známé do parku na brněnskou Kraví Horu na grilování. Kromě toho, že slavil pod širým nebem v zimním únoru, nemohli si jeho přátelé oslavu vynachválit. Možnost uspořádat barbecue na veřejných místech však lidé využívají především v těchto dnech.

Táborem projede kolona mercedesů

Tábor – Béďa, Čína či Piáno. Pod těmito názvy se skrývá jedno z nejoblíbenějších aut Mercedes-Benz. Čest německé automobilce vzdají její fanoušci při dvoudenním srazu v Táboře. Začíná v pátek od 16 hodin v kempu Malý Jordán.

Gril ve středu Brna? Třeba v parku

Brno /ANKETA/ – Pavel Šindelář z Brna oslavil své narozeniny nevšedně. Pozval své známé do parku na brněnskou Kraví Horu na grilování. Kromě toho, že slavil pod širým nebem v zimním únoru, nemohli si jeho přátelé oslavu vynachválit. Možnost uspořádat barbecue na veřejných místech však lidé využívají především v těchto dnech.

Pod Trojmořským vrchem si 'vygrilovali' druhé místo

Králíky - V sobotu 9. června se město Králíky se svým týmem zúčastnilo kulinářského festivalu pod názvem „VIII. grilování pod Trojmořským vrchem" v rámci tradiční každoroční akce Dny Mezilesí, které pořádá naše polské partnerské město Miedzylesie pod záštitou starosty města Miedzylesie.

Hotel Na Mýtě

Bezděkov nad Metují - V rámci soutěže Hospůdka roku 2012, kterou pro čtenáře připravil Náchodský deník, představujeme hospůdku s pořadovým číslem 12 - Staročeská hospůdka.

Hospůdka roku: Gril Pizzerie Il Toro a Pvnice U Bejka

Hradec Králové - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Královéhradecka, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Pohostinství U Elišky

Lipovka - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

Restaurace Secesse

Kostelec nad Orlicí - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

„Grilovačka?“ Letošním hitem je podle rybářů pstruh duhový

Východní Čechy – Docela obyčejné buřty, kuřecí nebo vepřové a hovězí maso. To vše se dá docela dobře na ohni v nynějších horkých dnech upéci nebo grilovat. Ale co takhle ryba? Jak nám potvrdili rybáři, obliba sladkovodních ryb na grilování stoupá, zájem je především o pstruhy.

Celý svět se může Jihočechům dívat do oken

Prachaticko – I tu nejzastrčenější prachatickou uličku, ale i minimálně hlavní silnice ve všech jihočeských městech a obcích si mohou od úterka prohlédnout lidé z celého světa na reálných fotografiích.