Kreativ

ŠTÍTEK: kosmetika

Vánoční výstava v Tlumačově nabídla široký sortiment.

FOTO: Vánoční výstava podpořila Centrum Ouško

Třicet pět druhů cukroví, medová kosmetika, ručně vyráběné šperky, šité věci, svíčky a spousta další výrobků byla o víkendu k zakoupení na vánoční výstavě v Tlumačově. Svou návštěvou lidé zároveň přispěli na dobrou věc.

Adventní a vánoční prodejní výstava v Pravčicích 2019.

Pravčická výstava představila Vánoce po anglicku

Celé sobotní odpoledne je malá obec v obležení návštěvníků, kteří se přijeli podívat na tradiční adventní a vánoční výstavu. V tematicky vyzdobené sokolovně panuje veselý ruch. Drobní prodejci nabízí ručně vyráběná mýdla, vánoční ozdoby, adventní věnce, kosmetiku, sladkosti a všemožné dárky pro děti i dospělé. Atmosféru doplňuje hudební vystoupení místních dětí.

Aneta Maturová.

Aneta Maturová: Obor kosmetiky má rychlý vývoj

Ke kosmetice jsem se dostala úplně náhodou, díky mé kamarádce a bývalé kadeřnici. Tenkrát otevírala nový salon a mně zrovna končila pracovní smlouva na pozici učitelky odborných předmětů. Rozmýšlela jsem se, co by mě asi tak mohlo bavit a ona mi ukázala ten správný směr.

Ilustrační foto

Tip na sobotu 12. října: Vyměňte své věci zdarma

Přineste oblečení, doplňky, boty, šperky, kosmetiku, knihy, dekorace, kuchyňské a domácí potřeby, které už nevyužijete a na oplátku si zdarma můžete odnést něco, co naopak upotřebíte. Podmínkou je přinést věci v dobrém stavu, hezké, vyprané, sloužící svému účelu. Dejte šanci recyklaci a snižte tak nekonečnou spotřebu. Vše se uskuteční v sobotu 12. října od 14 do 18 hodin v kulturním domě v Bohuslavicích. 

Ilustrační foto

Vyměňte své věci zdarma

Přineste oblečení, doplňky, boty, šperky, kosmetiku, knihy, dekorace, kuchyňské a domácí potřeby, které už nevyužijete a na oplátku si zdarma můžete odnést něco, co naopak upotřebíte. Podmínkou je přinést věci v dobrém stavu, hezké, vyprané, sloužící svému účelu. Dejte šanci recyklaci a snižte tak nekonečnou spotřebu. Vše se uskuteční v sobotu 12. října od 14 do 18 hodin v kulturním domě v Bohuslavicích. 

Zapojte se s Deníkem do soutěže o tři balíčky s produkty společnosti Silvanols

Udělejte něco pro zdraví. Vyhrajte s Deníkem balíčky pro správnou imunitu

Zelená farmaceutická společnost Silvanols vyvíjí a vyrábí přírodní doplňky stravy, zdravotnické prostředky, kosmetiku a léky již téměř 25 let. Nyní představuje ucelenou řadu přírodních produktů, které se užívají při rýmě, kašli, podráždění v krku a přispívají ke správné funkci přirozené imunity.

Stanice metra Letňany.

Namíchat si rtěnku na míru? O víkendu v Letňanech může každý

Pátek a sobota budou na letňanském výstavišti patřit ženské kráse. V prostorech PVA EXPO se souběžně konají mezinárodní veletrhy Interbeauty Prague a World of Beauty & spa zaměřené na kosmetiku, kadeřnictví či nehtový design. Populární atrakcí láká k návštěvě tradiční česká značka Regina.

Domácí kosmetika - přednáška

Tip Deníku: Lidé se naučí vyrábět kosmetiku pro miminka

Brno - Jak vyrobit domácí krém na chemie určený pro pokožku nejmenších dětí, se dozvědí zájemci na úterním programu v brněnském Family Pointu v Josefské ulici. Domácí kosmetiku vhodnou pro dětskou kůži jim představí farmaceutická laborantka, která podobné produkty vyrábí již čtyři roky.

Soutěžte s Deníkem o 3 balíčky s Dove kosmetikou

Soutěžte s Deníkem o 3 balíčky s kosmetikou Dove

Není žádným tajemstvím, že ženy jsou samy sobě největším kritikem. Svůj vzhled hodnotí na základě přísných kritérií, které jim často znemožňují uvědomit si vlastní krásu. Věděli jste však, že vlastní tělo je často „nepřítelem“ už desetiletého děvčete? Poznat samu sebe ve světě, který je plný nerealistických obrázků, je pro dospívající dívky velmi náročné. Značka Dove věří, že bez ohledu na věk by měla krása vzbuzovat sebedůvěru a ne úzkost.

Dámy z Prachatic si "uvařily" kosmetiku.

Dámy z Prachatic si „uvařily“ kosmetiku

Prachatice /VIDEO/ - Oleje, hydroláty, kyselina hyaluronová, esence. To všechno čekalo na účastnice workshopu, který pro ně připravila společně s Dagmar Vymětalovou Michaela Suchá, alias Misha Beauty.

Nobilis Tilia

Šetrná přírodní péče pro děti od české kosmetické značky Nobilis Tilia

Notino

Vyhrajte nové kousky do kosmetické výbavy s Notino

Rituals

Rituals - Luxusní kosmetika pro tělo a domov 

Estée Lauder

Americký sen pravé dámy. Esteé Lauder vybudovala kosmetické impérium z nuly

Sen, který se stal skutečností. Ze svého zaujetí pro kosmetiku a chytrých marketingových nápadů vybudovala Estée Lauder světově známé kosmetické impérium. Vždy elegantní a důvtipná, pravá dáma. Její podnikatelský počin ocenil i časopis Time, který ji v roce 1998 jako jedinou ženu zařadil na žebříček dvaceti nejvlivnějších podnikatelů dvacátého století.

Laura Nágelová  z Jirkova po proměně.

Osmý ročník Proměn s Deníkem pokračuje. Laura chce začít znovu a jinak

Severní Čechy /FOTO/ – Těšit se můžete na další zajímavé životní příběhy i změny vizáže, které šesti vybraným ženám pomohou cítit se lépe a zvýšit si sebevědomí. Laura je čtvrtá z šesti žen, které uvidíte v našich Proměnách s kadeřnickým profesionálním studiem Jana Burdová.

Bylinkový čaj

Zelená Lékárna: Restart organismu po zimě. Vyzkoušejte detoxikační kůru

Jaro je vhodným obdobím pro detoxikaci, která stimuluje samoléčebné schopnosti organismu. Při takovém očistném procesu dochází k pročištění jednotlivých orgánů a krve od zplodin a nevhodných látek, které se v těle nahromadí z jídla, prostředí, kosmetiky apod. I v tomto případě lze detoxikaci podpořit vhodnými bylinkami.

Znojmo má pivní lázně. V historickém podzemí. Lidé se mohou naložit do dřevěných kádí se speciální koupelí a přímo z kádě si sami čepovat pivo.

Znojmo má pivní lázně. V historickém podzemí

Znojmo, Hustopeče – Naložit se do pivní lázně ve stylové dřevěné kádi, relaxovat, na nic nemyslet a podle libosti si v dosahu ruky sám čepovat skvěle vychlazené pivo. Vytříbený zážitek si může od prvního březnového týdne dopřád každý, kdo navštíví první a zbrusu nové pivní lázně ve Znojmě. V budově města přímo naproti znojemské radnice je zbudovali dva podnikatelé Jaroslav Brtník a Martin Čermák.

V koupelnách dnes vítězí umyvadla na desku: podle čeho vybírat?

Kdo chce mít moderní, designově úchvatnou koupelnu, určitě uvažuje o umyvadle na desku. Právě takové umyvadlo je totiž k dostání v mnoha rozličných provedeních, která se od sebe liší materiálem, tvarem i barvou. Navíc okolo něj na desce zbývá místo na odkládání kartáčků na zuby či kosmetiky a může být doplněno elegantní stojánkovou baterií.

Policisté pátrají po totožnosti dvou žen.

Policisté hledající zmizelou kosmetiku věří, že pomůže záznam z kamery

Šestajovice - S žádostí o pomoc se v pondělí obrátili na veřejnost policisté z územního odboru středočeské policie pro Prahu-venkov: Východ. Konkrétně ti z Úval pátrají po dosud neznámém pachateli, který si z prodejny v Šestajovicích odnesl kosmetiku a drogistické zboží za více než sedm tisíc korun. Stalo se to ve čtvrtek 24. ledna kolem šesté hodiny večer, informovala policistka Eva Hašlová.

Dobrovolníci z organizace Fousky pomáhají opuštěným a zatoulaným kočkám. Potulná zvířata odchytnou a nechají na své náklady ošetřit.

Fousky už zachránily více než 200 koček

Plzeň – Před téměř čtyřmi lety se plzeňská nezisková organizace Fousky začala starat o zatoulaná zvířata. Dnes finančně pomáhá také nemohoucím lidem či sociálně slabším rodinám.

Ilustrační foto.

Proměny mohou pomoci i vám

Již osmý ročník Proměn s Deníkem začíná. Přihlaste se a možná to budete právě vy, komu pomůžeme změnit styl a zvýšit si sebevědomí.

Ilustrační fotografie.

Společně kradli zboží v drogerii

Karlovy Vary – Drogerie zloděje přitahují doslova jako magnet. Dalšími, co podlehli pokušení krást, se stali dvaatřicetiletý muž a o roky starší žena, oba z Karlových Varů.

Z kadeřnicko-kosmetické soutěže Beauty Cup 2019

FOTO: Beauty Cup 2019 má své vítěze

Domažlice - Extravagance a 50 odstínů barev. S nůžkami, laky a pestrou paletou barev soupeřilo celkem 8 škol a 28 soutěžících v 6. ročníku kadeřnicko-kosmetické soutěže Beauty Cup 2019.

Nově otevřená prodejna Jindřichohradecké Zero v Husově ulici prodává ekologickou drogerii a přírodní kosmetiku bez zbytečných plastových obalů.

V prodejně nakoupíte bez zbytečných obalů

Jindřichův Hradec – Tímto týdnem počínaje je uvědomělým lidem k dispozici hradecká prodejna ekologické drogerie a přírodní kosmetiky, kde se zboží nakupuje takzvaně bez obalu.