Kreativ

ŠTÍTEK: kosmetika

Ivan Hoffman

Den Ivana Hoffmana: Konec obtěžování

Světu, ve kterém muži dělali ženám neslušné návrhy, je, zdá se, konec. V budoucnu už snad nehrozí, že se ministrem obrany v Británii stane chlípník, který před patnácti lety sáhl při večeři rozhlasové novinářce na koleno.

Ilustrační foto

V Kutné Hoře rozšířili sběr kovových odpadů

Kutná Hora – V rozšiřování sběrné sítě na třídění odpadů pokračuje kutnohorská radnice. Nedávno bylo v Kutné Hoře umístěno hned deset zvonových kontejnerů šedé barvy na sběr kovových obalů.

Šárka Plisková ze Studnic je podle poroty nejkrásnější metalistka letošního roku.

Studnická studentka je metalová miss. Hudební styl ji zaujal agresivními zvuky

Studnice - Do soutěže o nejkrásnější metalistku se prý přihlásila z legrace. Šestnáctiletá Šárka Plisková ze Studnic však porotu zaujala natolik, že se stala letošní Miss Metalshop. „Zkrátka jsem chtěla zkusit štěstí a zadařilo se,“ usmívá se Plisková, kterou kromě metalové hudby a módy zajímá třeba tetování.

Studentky ze Šířavy líčily klienty Aktivačního centra Jsme tady na halloweenskou party

Studenti ze Šířavy líčili klienty centra Jsme tady. Na Halloween

Vydlabané dýně, kostýmy, strašidelné příběhy i tematické líčení. Aktivační centrum Jsme tady v Přerově pojalo oslavu oblíbeného svátku ve velkém. S účesy i líčením obličeje pomohly letos poprvé studentky ze Střední školy Gastronomie a služeb Šírava, které si v pondělí dopoledne vzaly „do parády“ hned šest klientů. Nápad vznikl na Kabelkovém veletrhu Deníku.

Ilustrační foto

Školačky kradly kosmetiku. Chytila je ostraha

Břeclav – Dvě dívky ve věku jedenáct a dvanáct let odhalili při krádeži zaměstnanci jednoho břeclavského obchodního domu. Školačky se snažily odnést bez zaplacení kosmetiku a šperkové doplňky za více než tři tisíce korun.

Dragon Internet společně s BK Mladá Boleslav a OC Olympia Mladá Boleslav vyhlásili vítěze letošního ročníku výtvarné soutěže „Namaluj svět plný zábavy“.

Výtvarná soutěž pro děti z dětských domovů zná své vítěze

Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ - Dragon Internet společně s BK Mladá Boleslav a OC Olympia Mladá Boleslav vyhlásili vítěze letošního ročníku výtvarné soutěže „Namaluj svět plný zábavy“. Slavnostního vyhlášení vítězů se zúčastnilo více jak sto padesát dětí z Dětského domova Na Celně, Dětského domova Horní Krnsko a také z Dětského centra při Klaudiánově nemocnici.

Slavnostní ceremoniál obohatila exhibice s dronem, symbolem logistiky budoucnosti.

Dvě stovky lidí najdou práci u výrobce luxusní kosmetiky

Cheb – Až dvě stovky lidí najdou práci už na začátku příštího roku v novém distribučním centru v chebské průmyslové zóně. Centrum tady na ploše 300 000 metrů čtverečních buduje společnost DHL pro Estée Lauder Companiesse.

Kabelkový veletrh 2016 ve foyer Moravského divadla v Olomouci

Kabelkový veletrh v Olomouci nabídne poprvé i doprovodný program

Popáté budou vaše kabelky pomáhat v Olomouckém kraji. Další ročník Kabelkového veletrhu Deníku je za dveřmi, už ve středu 4. října můžete přijít podpořit charitativní sbírku nákupem kabelky za symbolickou cenu v Olomouci, v Přerově a premiérově také v Šumperku. 

Slavnosti medu a vína byly kvůli nepřízni počasí přesunuty do kulturního domu.

OBRAZEM: Slavnosti v Novém Městě patřily medu a vínu

Nové Město na Moravě – Do novoměstského kulturního domu musely být v sobotu přesunuty Slavnosti medu a vína, které se původně měly odehrávat na tamním Vratislavově náměstí. Na vině bylo chladné a především deštivé počasí. I přes to ale akce přilákala velké množství lidí.

FOR DECOR&HOME

S Deníkem na veletrh FOR DECOR&HOME

Zapojte se s námi do soutěže o dvě vstupenky na veletrh a elegantní stolní lampy QUADRANT a BOULDERS PONG, který se koná od 7. do 9. září 2017 v PVA EXPO PRAHA.

Policie. Ilustrační foto.

Dívky v obchodě nekradly poprvé

Chrudim – Strážníci zadrželi v místním Kauflandu dvě dívky, které tu zkoušely odnést kosmetiku za téměř čtyři a půl tisíce korun, a bez placení. 

V rámci příměstského tábora Za zvířátky kolem světa vyrazily děti s TyMy centrem i na Ranč u Tuffa v Dobroticích, kde si vyzkoušeli jízdu na koni či poníkovi.

Poslední dny prázdnin si děti užily i na táboře zaměřeném na zvířata

Poslední dny prázdnin si tento týden užívají děti na příměstském táboře se zoologickou tematikou: napovídá už jeho název Za zvířátky kolem světa. Školáci se tentokrát na táboře seznámili se zvířaty i přímo v prostředí farem a rančů. Už na začátku týdne se tak například vydali na kozí farmu přímo v Holešově, druhý den pak navštívili přerovskou ornitologickou stanici.

Ilustrační fotografie.

Zelenější online nákupy. Češi stále více vyhledávají přírodní produkty

Ekologické trendy se stále více projevují i na internetu. Průzkum ukázal, že téměř 90 procent kupujících například vždy sleduje složení a materiál, ze kterého je zboží vyrobené. Také 34 procent zákazníků při nákupu vyhledává zdravější produkty bez chemikálií šetrné k přírodě. Češi se rovněž velmi zajímají o to, kde bylo zboží vyrobené, přičemž 30 procent z nich dává přednost českým značkám. 

Topmodelky Elite Model Look

O budoucích modelech a modelkách se rozhodne ve Španělském sále. Už ve středu

Španělský sál Pražského hradu bude ve středu 30. srpna od 20.30 hodin patřit soutěži Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pro Českou a Slovenskou republiku. 24 finalistek a finalistů se účastní nejprestižnější modelingové soutěže na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z téměř 40 zemí.

Ambasadorky projektu a vítězové a vítězky Schwarzkopf Elite Model Look 2016.

O budoucích modelech a modelkách se rozhodne ve Španělském sále. Už ve středu

Praha - Španělský sál Pražského hradu bude ve středu 30. srpna od 20.30 hodin patřit soutěži Schwarzkopf Elite Model Look 2017 pro Českou a Slovenskou republiku. 24 finalistek a finalistů se účastní nejprestižnější modelingové soutěže na světě, do které se každým rokem přihlásí statisíce zájemců z téměř 40 zemí.

Emmanuel Macron a Angela Merkelová

Strmý pád mladého prezidenta. Macron trhá rekordy v neoblibě

Uplynuly tři měsíce od chvíle, kdy do Elysejského paláce vstoupil nejmladší francouzský prezident v historii Emmanuel Macron. Francouzi mu však po čtvrt roce nemohou přijít na jméno jako žádnému z jeho předchůdců. V rychlosti, s jakou padla jeho popularita, mu nemůže čelit ani jeho předchůdce Francois Hollande.

Ilustrační foto.

Zloděj ukradl zubní kartáčky za téměř tři tisíce korun

Tábor – Po krádežích alkoholu, kosmetiky, čokolád či konzerv tuňáků šetří táborští policisté další z řady kuriózních případů. Ve čtvrtek z jedné prodejen drogistického zboží na třídě 9. května v Táboře zmizelo 23 kusů zubních kartáčků v celkové hodnotě bezmála 2 700 korun.

Výstava historického spodního prádla.

V muzeu si vyzkoušeli i dobový korzet

Pelhřimov - V úterý odpoledne nejen milovníci historie zamířili do Muzea Vysočiny v Pelhřimově. Tam se konal workshop k výstavě Spodní prádlo a hygiena, který vedly pracovnice muzea Markéta Skořepová a Zuzana Trnková.

třezalka tečkovaná

Bylinky pro krásu i letní hrátky

Léto přímo vybízí k pěstění těla. Řadu koupelí, pleťových vod, olejů a krémů si můžete připravit i z bylinek, které rostou všude okolo. Chce to jenom trochu času, který s dlouhými letními dny máme vlastně navíc. Stačí jen začít a některé recepty, které jsou v herbářích, vyzkoušet.  

Ilustrační foto.

Žďár pořádá dva tradiční letní trhy

Žďár nad Sázavou – V tržiště se promění žďárské náměstí Republiky ve čtvrtek 17. srpna. Od 8 do 18 hodin tam bude otevřených několik desítek stánků.

Logistická společnost DHL spustí na začátku příštího roku provoz nového distribučního centra.

DHL dá práci další stovce lidí

Logistická společnost DHL spustí na začátku příštího roku provoz nového distribučního centra v chebské průmyslové zóně. Jeho rozloha bude 30 tisíc metrů čtverečních a skladovat se zde bude zboží výrobce kosmetiky Estée Lauder.

Logistická společnost DHL spustí na začátku příštího roku provoz nového distribučního centra.

DHL dá práci další stovce lidí

Cheb – Logistická společnost DHL spustí na začátku příštího roku provoz nového distribučního centra v chebské průmyslové zóně. Jeho rozloha bude 30 tisíc metrů čtverečních a skladovat se zde bude zboží výrobce kosmetiky Estée Lauder.

Sbírka potravin. Ilustrační foto.

Balíčky potravin i hygieny pomáhají stovkám lidí

Benešov - Jak výraznou pomoc pro některé rodiny představují balíčky potravin a také hygienických prostředků distribuované Farní charitou Benešov, si lidé, kteří se nikdy nedostali do hmotné nouze, těžko představí.  

Světlo opticky zvětší i stísněnou místnost

Co je home staging? Vzletný termín pro Potěmkinovu vesnici

Byt může být v sebelepším technickém stavu, ale když je obývák přeplácán nábytkem a v koupelně straší křiklavý plastový závěs, nevzbudí dobrý dojem ani u makléřů, ani u potenciálních kupců. Proto je tu home staging - soubor metod, jak upravit interiér před prodejem či pronájmem, aby vypadal co nejlákavěji.

Bára Podzimková, mladá modelka z Příbrami, která už pracovně obletěla svět.

Příbramská modelka projela díky své práci celý svět

Příbram /FOTOGALERIE/ - Přehlídková mola, blesky fotoaparátů, make-up, castingy, hotely a letadla zatímco ještě před pár lety to byla školní lavice, kamarádky a domácí úkoly. Tak se změnil život teprve sedmnáctileté Barboře Podzimkové z Příbrami, kterou ve třinácti letech potkal v nákupním centru modelingový scout. Přihlásila se pak do prestižní soutěže Elite Model Look, kterou vyhrála. Její úspěch nastartoval světovou kariéru. Barbora pak fotila třeba pro italský a japonský Vogue. Tím ale výčet jejích úspěchů nekončí.