Kreativ

ŠTÍTEK: mikrovlnná trouba

Anketa teplického deníku - miminko jara

Miminkem jara jste zvolili Emmu Hennebichlerovou

Teplice/FOTOGALERIE/ - Když jsme v Deníku vyhlašovali soutěž o nejroztomilejší miminko jara na Teplicku, netušili jsme, jak velký ohlas soutěž bude mít. Hlasováním jste rozhodli, že vítězem je Emma Hennebichlerová, která získala od svých příznivců celkem 1117 hlasů.

SHÁNĚJÍ NÁDOBÍ. V prachatickém domu pro matky s dětmi je největší poptávka po kuchyňském nádobí. „Jsem tu spokojená,“ řekla už před časem jedna z maminek.

Maminky nemají nádobí, Rybce chybí skříně

Prachaticko /AKTUALIZOVÁNO/ - Na pomoc druhých jsou do slova a do písmene odkázáni ti, kteří se ocitli v nepříznivé životní situaci, bez peněz, bez domova a někdy i v ohrožení ze strany agresivního partnera.

Osvěžení v parnu

Penzion snů musí mít bazén, krb i televizi

Olomouc - Menší rodinný penzion s koupáním a venkovním ohništěm nebo krbem, bezplatným parkováním v areálu a restaurací nabízející stravování formou polopenze. Takto si osmdesát procent dotázaných lidí představuje svůj „Penzion snů“ pro dovolenou.

Ilustrační foto.

Zloději se zaměřili na stavby

Zlínsko - Doslova útokem vzali zloději stavby v Mysločovicích a Machové. Zloději tam vykradli neobydlenou novostavbu a unimobuňku. Dohromady způsobili majitelům škodu za čtvrt milionů korun.

Ilustrační foto

Lapkové vykradli novostavbu i unimobuňku

Zlínsko - Doslova útokem vzali zloději stavby vMysločovicích a Machové. Zloději tam vykradli neobydlenou novostavbu a unimobuňku. Dohromady způsobili majitelům škodu za čtvrt milionůkorun.

K přítomným promluvil i ředitel brodské Charity Petr Houšť, za ním mluvčí Charity Vladimíra Kaislerová.

Za výtěžek z plesu bude sporák a mikrovlnka

Horní Němčí - Po Korytné se stalo Horní Němčí druhou obcí v pořadí, ve které Oblastní charita Uherský Brod uspořádala svůj ples. Ten se uskutečnil uplynulý pátek v tamním kulturním domě. Výtěžek z akce byl věnován Charitnímu domu svatého Václava v Horním Němčí.

Lenka Havlíčková u vodního kola, jediného zdroje elektřiny pro dům její rodiny v severoplzeňských Bohách.

Obec nechce rodině zavést elektřinu, tak si ji vyrábí sama

Bohy -Pračka, žehlička, mikrovlnná trouba… O těchto spotřebičích může Lenka Havlíčková ze severoplzeňské obce Bohy jen snít. S manželem, ročním synem a matkou žijí v Podkrašovském mlýně, usedlosti asi kilometr od obce, a když někomu řeknou, že v domě nemají zavedenou elektřinu, nevěří.

Dárek ve středu převzal pan Imrich Hutyra od manažera distribuce

Předplatitelé mohou s Deníkem získat dárek

Chomutov - Deník uspořádal akci pro předplatitele, ve které je možné získat své oblíbené noviny se slevou a navíc si odnést hodnotný dárek. Listopadová akce už má svého vítěze.

Ve čtvrtém patře pětipatrového domu vzplála myčka nádobí.

Byt vymalovaly saze od požáru myčky

Vlašim/ V úterý 4. listopadu v 9.16 zasahovala jednotka HZS Vlašim v Prokopově ulici. Ve čtvrtém patře pětipatrového domu vzplála myčka nádobí.

Ilustrační foto

Zloděj způsobil škodu za více jak milion korun

Olomoucko -Hned několik věcí za milion korun si odnesl neznámý pachatel z objektu pily u Zemědělského družstva v obci Krákoříce. Z umývárny odcizil umyvadlové pákové baterie, kompletní sprchovou baterii a několik světel, zásuvky a vypínače zmizely i z chodby.

Zloděj navštívil chatky za Koutem

KOUT NA ŠUMAVĚ - Zřejmě v noci na 26. září vypáčil neznámý pachatel vchodové dveře tří zahradních chatek v zahradní kolonii za obcí Kout

Pračku se sušičkou, myčku a chladničku předaly včera prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Svobodová a ředitelka fondu Elen Švarcová dětskému oddělení ostravské fakultní nemocnice.

Kapka naděje rozdávala dary nemocnicím

Ostrava - Pračku se sušičkou, myčku a chladničku předaly včera prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Svobodová a ředitelka fondu Elen Švarcová dětskému oddělení ostravské fakultní nemocnice.

Vysokoškolské koleje se 157 lůžky ve středu otevřela ve Slezské Ostravě společnost Studentská rezidence Slezská.

Vysoká škola podnikání otevřela nové koleje

Moravskoslezský kraj - Vysokoškolské koleje se 157 lůžky otevřela ve Slezské Ostravě společnost Studentská rezidence Slezská. Ve dvou budovách nových studentských kolejí bude celkem čtyřiasedmdesát pokojů od apartmánů po dvou- a třílůžkové pokoje.

Vysokoškolské koleje se 157 lůžky ve středu otevřela ve Slezské Ostravě společnost Studentská rezidence Slezská.

Vysoká škola podnikání otevřela nové koleje

Ostrava - Vysokoškolské koleje se 157 lůžky dnes otevřela ve Slezské Ostravě společnost Studentská rezidence Slezská. Ve dvou budovách nových studentských kolejí bude celkem čtyřiasedmdesát pokojů od apartmánů po dvou- a třílůžkové pokoje.

Chatu vybílil od sklepa po střechu

Jesenice/ Až neuvěřitelný náklad si odnesl zloděj, nebo spíše zloději, z rekreačního objektu v Jesenici. V každém případě naloupené musel odvézt minimálně větším combíkem. Nebo, že by mu postačilo k přepravě jen uloupené vybavení?

Ilustrační foto

Stará lednice na půdu nepatří

Pelhřimovsko - „Jeden rozbitý monitor máme v garáži. Asi bych ho odnesla do sběrného dvora,“ odpověděla Veronika Hanušová z Humpolce na otázku, jak končí nepoužívané elektrospotřebiče z jejich domácnosti.

Ilustrační fotografie

Odpady: třetině lidí zbývají 4 dny

Znojemsko - Poslední čtyři dny mají lidé ve Znojmě a dalších městech na zaplacení letošního poplatku za odpad. Ve Znojmě si platbu nechává na poslední chvíli třetina lidí.

ilustrační foto

Lup zanechal zloděj na dvoře

Holubice - Neúspěšný večer prožil v pondělí pozdě večer zatím neznámý zloděj. Muž vnikl do novostavby rodinného domu a postupně z něj do dvora k příjezdové cestě vynesl všemožné kusy zařízení domu.

Ilustrační foto

Kuba povoluje změnu pohlaví

Havana - Kubánská vláda po sérii téměř revolučních reforem, které běžným občanům umožnily vlastnit nejrůznější vymoženosti imperialistického světa (počítače, mobilní telefony, DVD přehrávače, mikrovlnné trouby apod.) nyní Kubáncům povoluje i operativní změnu pohlaví.

Ilustrační foto

Policie dopadla dva zloděje

Znojmo - Z nejméně dvou krádeží aut a vloupání do zahradní chatky viní znojemští policisté dva muže z Pardubicka a Jihlavska. „Podle vlastního doznání koncem března ukradli z parkoviště na Koželužské ulici ve Znojmě osobní auto Citroën, které později odstavili za Pohořelicemi. Tam jsme auto našli a již předali poškozenému. Po druhém voze, Škodě Favorit, zatím pátráme. Podezřelí tvrdí, že ho nechali na Šumpersku,“ informovala policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Ilustrační foto

Maminky nemají kde kojit

Blanensko - Řada maminek na Blanensku se každý den potýká s problémem kde nakojit a přebalit své děti.

Ilustrační foto.

Vystrašená žena zmátla strážníky

Zlínský kraj - Případ s nečekaným koncem řešili městští strážníci. Sloužící operační důstojník přijal od jedné z obyvatelek města naléhavé oznámení, že se jí snaží dostat někdo do bytu a krade jí věci.

Ilustrační foto.

Vystrašená žena zmátla strážníky

Zlínský kraj - Případ s nečekaným koncem řešili městští strážníci. Sloužící operační důstojník přijal od jedné z obyvatelek města naléhavé oznámení, že se jí snaží dostat někdo do bytu a krade jí věci.