Kreativ

ŠTÍTEK: Klub Sluníčko - Unijazz z. s.

Miniškolička v karvinském Mateřském centru Sluníčko

Dítě v miniškoličce. A proč ne?

Karviná – Nevzali vaše dítě do školky? Nebo nevíte, jestli se váš potomek bude v dětském kolektivu cítit dobře? Potřebujete nepravidelně docházet do zaměstnání, pracujete z domu nebo se rekvalifikujete?

Ilustrační obrázek

Zápisy dětí do mateřských škol jsou za dveřmi

Hradec Králové - Rada města vydala kritéria pro přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání v mateřských školách zřizovaných statutárním městem pro školní rok 2011/2012. Zápisy se uskuteční v pátek 8. a v sobotu 9. dubna.

Ilustrační foto

Zápisy dětí do školek jsou za dveřmi

Hradec Králové - Rada města vydala kritéria pro přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání v mateřských školách zřizovaných statutárním městem pro školní rok 2011/2012. Zápisy se uskuteční v pátek 8. a v sobotu 9. dubna.

Sport centrum Bouřňák v Mikulově

ANKETA: Školní lavice zůstaly prázdné

Teplicko – Na Teplicku začaly pro tento týden školákům prázdniny. Školní lavice zůstaly dnes ráno prázdné. Pro některé rodiče to přineslo problém. Nemají hlídání, nemohou si ani vzít v práci dovolenou.

Taneční Ministudio Sluníčko připravilo opět zajímavý program.

OBJEKTIVEM: Sluníčko zářilo v Orlovně

Hlinsko – Páteční profilový pořad tanečního Ministudia Sluníčko byl velmi vydařeným ohlédnutím za 1. pololetím a zároveň premiérou nových vystoupení i kostýmů. Celý pořad nesl motto „Sluníčko už našlo své talenty“.

Ilustrační foto

Mladí modeláři soutěžili s házedly v Otrokovicích

Otrokovice /FOTOGALERIE/ - Vsobotu dopoledne se v prostorách otrokovické městské haly uskutečnila již tradiční předvánoční soutěž leteckých modelářů. Soutěžilo se ve věkových kategoriích mladších žáků, starších žáků a juniorů.

Kácení a příprava k převozu vánočního stromu pro plzeňské náměstí Republiky z areálu TJ Sokol Plzeň-Valcha

Vánoční smrk se loučil s Valchou

Plzeň – Kácení plzeňského vánočního stromu se obešlo bez karambolů, a dokonce i bez slz původních majitelů. Už prý kvůli němu smutnili dřív, teď už si jen užívají radost z toho, že právě jejich strom se v neděli rozsvítí na náměstí Republiky.

Ve Vsetíně se v úterý uskutečnilo v rodinném centru malování keramiky.

Ve Sluníčku malovali sluníčka

Vsetín /FOTOGALERIE/ - Zpříjemnit si úterní dopoledne 2. listopadu se rozhodly maminky, které s dětmi zavítaly do rodinného a mateřského centra ve Vsetíně.

rodičovské centrum Sluníčko o prázdninách

Rodičovské centrum o prázdninách nezahálí

Kněževes – Aby se děti s maminkami o prázdninách nenudily, je pro ně otevřeno rodičovské centrum Sluníčko i nyní. Scházejí se každou středu a čtvrtek vždy od tří do pěti v budově mateřské školky.

vsetínské mateřské centrum Sluníčko má zase otevřeno.

Ve Sluníčku mají zase otevřeno

Vsetín /FOTOGALERIE/ - Vsetínské rodinné centrum zahájilo včera opět provoz. Pro děti a rodiče si pracovníci Sluníčka připravili zábavné dopoledne. Kromě protahovacích cviků a házení balónku do obruče, stavěly děti také komíny z kostek a odlupovaly ze stěn plátěná jablíčka.

Adolf Dudek zábavnou formou vysvětluje základní principy malování.

Ilustrátor Adolf Dudek: Dělám to, co mě baví

Karviná - Adolf Dudek bydlí ve Frenštátě pod Radhoštěm a již sedmnáct let ilustruje dětské knížky. Na svém kontě jich má pěknou řádku, u malých čtenářů mají úspěch, dobře se prodávají, a tak právem získal titul Nejprodávanější ilustrátor dětských knih.

Bohumínská kapela Sluníčko.

Folklor z Bohumína přiveze sbor Sluníčko

Frenštát pod Radhoštěm – Další z akcí Frenštátského kulturního léta na tamním náměstí bude už tento pátek vystoupení bohumínského vokálního folkového souboru Sluníčko. Těšit se můžeme na černošské spirituály, folkové písně i swingový repertoár.

Ilustrační foto

Koupaliště láká první otužilce

Liberec - Teplota vody se sice ještě nepřehoupla přes 20 stupňů Celsia, přesto na koupaliště Sluníčko v libereckých Vratislavicích proudí první nedočkavci. Včera jich bylo osmdesát.

Stonožka navštívila Sluníčko.

FOTOGALERIE: Stonožka navštívila Sluníčko

Kutná Hora - Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v České republice (ARPZPD) Klub Sluníčko v Kutné Hoře hostil o víkendu děti z ARPZPD Klubu Stonožka Ostrava.

Lenka Dusilová

Lenka Dusilová ve středu v Nároďáku!

Ústí nad Labem - Muzikantka Lenka Dusilová se ve středu od 20.00 v Národním domě představí ve dvojroli. Nejprve zahrají Eggnoise, poté ona sólo a nakonec i Lenka s odvázanou kapelou.

Přehlídka dětských pěveckých sborů mateřských škol Libereckého kraje Kytička písniček proběhla ve středu ve velkém sále jabloneckého Eurocentra.

S kytičkou písniček potěšili hlavně rodiče

Jablonec n. N. /FOTOGALERIE/ - Eurocentrem zněl dětský hlas. Přehlídka dětských pěveckých sborů mateřských škol Libereckého kraje Kytička písniček proběhla ve středu ve velkém sále jabloneckého Eurocentra.

Ilustrační foto

Školky musí část dětí odmítat

Nymbursko - Kritická situace s umístěním je v Milovicích, téměř stovku dětí odmítli také v Nymburce, přesah bude i v Poděbradech.

Ilustrační obrázek

Střelnice patří v sobotu lidové muzice

Návštěvníci, kteří v sobotu odpoledne zamíří do rokycanské Střelnice, zjistí, jak se k sobě mají dudy s cimbálem. V pořadu Odpoledne s písničkou totiž jednak zahraje a zazpívá Lidová muzika Sluníčko z Rokycany a potom Cimbálová muzika Rosénka z Prahy.

Circus Ponorka alias Honza Ponocný.

Ponocný: Nejdivočejší roky jsem prožil v Poděbradech

Poděbrady, Praha /ROZHOVOR/ - Circus Ponorka. To je one man show zpěváka a hudebníka Honzy Ponocného, zvaného Ponorka. Objíždí s ním nejen republiku. Své okénko bude mít i na celosvětovém turné s Mekym Žbirkou, v jehož skupině hraje už 12 let.

Ve Sluníčku chystají Velikonoce.

Ve Sluníčku už připravují Velikonoce

Vsetín /FOTOGALERIE/ – Speciální techniku si pro rodiče a jejich děti na pondělí 1. března na odpoledne nachystali pracovníci vsetínského rodinného centra Sluníčko.