Kreativ

ŠTÍTEK: Aleš Svoboda

V těchto místech může v budoucnosti stát čerpací stanice. Tedy mezi bytovkami a rušnou silnicí.

Rozkoš: benzinku nechceme

Rozkoš - Lidé z Rozkoše se možná nebudou muset trmácet nikam daleko pro benzin. Zanedlouho totiž mohou mít čerpací stanici přímo na návsi. A právě to se obyvatelům této humpolecké místní části nelíbí.

Ilustrační foto

Jaroměřice chtějí zvítězit

Třebíčsko - Fotbalisté Jaroměřic po minulém zápase s Hartvíkovicemi, ve kterém dvě minuty před koncem ztratili vítězství, si v rámci osmého kola krajského přeboru v derby proti Třebíči budou chtít spravit chuť.

Sklepní labyrint pod Zelným trhem.

Brno zpřístupnilo labyrint pod Zelným trhem

Brno - FOTOGALERIE - Labyrint pod Zelným trhem je opředený spoustou tajemství a dohadů. Očím návštěvníků se otevírá zatím jen při vzácných příležitostech. Ověřit si pravdivost legend přišlo dnes více než čtyři stovky zájemců. Lidé se dozvěděli nejen o historii brněnského unikátu, ale také o projektu, který labyrint umožní otevřít již nastálo. Vrátit se sem mají jak vinařská tradice, klec bláznů a pranýř či dílna alchymistů.

Soutěž dřevorubců v Sušici.

V Sušici létaly na náměstí třísky

SUŠICE - Jan Svoboda ze Vsetínska ovládl kvalifikační závod v timbersportu (dřevorubeckém sportu), který se konal přímo na sušickém náměstí. Udělal tak velký krok k postupu na republikový šampionát

Sklepení hospody Fajfka

V bývalé hospodě Fajfka vyvěrá jezírko

Brno - Brněnské podzemí přitahuje odborníky i návštěvníky. Váží se k němu různé legendy. Jedna hovoří o jezeru pod Petrovem, které je schované pod zemním poklopem v místě, kde se setkávají Biskupská a Petrská ulice.

Týmy Sokola J. Hradec

fotbalové přípravky soupeřily v hale

Jindřichův Hradec - V tělocvičně jindřichohradeckého Slovanu se uskutečnil turnaj žákovských minipřípravek (ročník 2001 a mladší) v sálové kopané, který uspořádal Sokol J. Hradec.

Takto vypadalo podium při koncertě legendárních „Stuonů“ v sbrském Bělehradě o právě uplynulé sobotě.

Rolling Stones se asi nevyprodají

BRNO - Až čtveřice slavných rockerů z Rolling Stones vyběhne v neděli na pódium na brněnském výstavišti a bude chtít vypláznout jazyk na přeplněný stadion, může se stát, že zklamáním přijde o hlas. Všechna místa na výstavišti se totiž podle všeho nevyprodají.

Aleš Svoboda při tvrdém tréninku.

Kolínský strážník vysekal první místo

KOLÍN - Osmadvacetiletý Aleš Svoboda z kolínské městské policie se zúčastnil kvalifikačního závodu ve sportovním dřevorubectví v Kadani. Do kvalifikace se přihlásilo celkem 31 borců, kteří byli rozděleni na dvě skupiny, kde první soutěžila v Sušici a druhý závod se uskutečnil právě v Kadani.