Svatý Martin je s husou spjat sice v rámci legendy, ale tradice svatomartinské husy se dochovala dodnes. Pokud patříte mezi ty, kteří se odhodlali upéct si husu doma, tato výzva je pro vás. Pochlubte se svým osobním receptem a pošlete fotku chutného výsledku. Na vaše příspěvky se těšíme.
Svatý Martin je s husou spjat sice v rámci legendy, ale tradice svatomartinské husy se dochovala dodnes. Pokud patříte mezi ty, kteří se odhodlali upéct si husu doma, tato výzva je pro vás. Pochlubte se svým osobním receptem a pošlete fotku chutného výsledku. Na vaše příspěvky se těšíme.
Blíží se 11. listopad, svátek sv. Martina, který vnímáme jako počátek zimy, kdy sv. Martin přijíždí na bílém koni. S tímto časem je často spojené i pečení svatomartinské husy či martinských rohlíčků. Máte své oblíbené recepty na tyto pokrmy? Zašlete nám je, ať si můžeme také pochutnat. Recepty posílejte na e-mail: klara.alesova@denik.cz nebo servis.jih@vlmedia.cz. Děkujeme!
Soutěž Pochoutkový rok v Českém rozhlasu Region v neděli 1. listopadu vstupuje do hlasovací fáze. Všechny soutěžní recepty letošního roku najdete na webu www.pochoutkovyrok.cz, kde pro ně můžete od nedělní 10. hodiny hlasovat.
Soutěž Pochoutkový rok v Českém rozhlasu Region v neděli 1. listopadu vstupuje do hlasovací fáze. Všechny soutěžní recepty letošního roku najdete na webu www.pochoutkovyrok.cz, kde pro ně můžete od nedělní 10. hodiny hlasovat.
Soutěž Pochoutkový rok v Českém rozhlasu Region v neděli 1. listopadu vstupuje do hlasovací fáze. Všechny soutěžní recepty letošního roku najdete na webu www.pochoutkovyrok.cz, kde pro ně můžete od nedělní 10. hodiny hlasovat.
Soutěž Pochoutkový rok v Českém rozhlasu Region v neděli 1. listopadu vstupuje do hlasovací fáze. Všechny soutěžní recepty letošního roku najdete na webu www.pochoutkovyrok.cz, kde pro ně můžete od nedělní 10. hodiny hlasovat.
Soutěž Pochoutkový rok v Českém rozhlasu Region v neděli 1. listopadu vstupuje do hlasovací fáze. Všechny soutěžní recepty letošního roku najdete na webu www.pochoutkovyrok.cz, kde pro ně můžete od nedělní 10. hodiny hlasovat.
Soutěž Pochoutkový rok v Českém rozhlasu Region v neděli 1. listopadu vstupuje do hlasovací fáze. Všechny soutěžní recepty letošního roku najdete na webu www.pochoutkovyrok.cz, kde pro ně můžete od nedělní 10. hodiny hlasovat.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Recept na nadívaná krůtí prsa s dušenými jablky, ale i spoustu dalších domácích pokrmů obsahuje kniha Rodinné recepty z Hradčan. Její autorky Martina Žákovská ml. a Olga Navrátilová, které od hospodyněk v obci posbíraly jejich zaručené recepty, nečekaný ohlas prvního vydání kuchařky překvapil. Rozhodly se proto zorganizovat její dotisk - třeba jako dárek pod stromeček.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Podzim je tu a vy se nemůžete dočkat až si dáte tu úžasnou dobrotu, která k podzimu prostě patří. Jaká pochoutka je to pro vás? Teplá polévka, která zahřeje? Pečivo z podzimních plodů? Nebo snad nějaký teplý nápoj přímo lákající k zachumlání se pod dekou s knížkou nebo u televize? Podělte s ostatními čtenáři o vaše oblíbené recepty.
Dům dětí a mládeže Astra spouští od října druhé kolo autorského programu Zažeň nudu. Odezva na jarní blok byla velmi kladná. Děti mohly společně s námi rozvíjet pracovní kompetence, kompetence k učení. V naučných videích děti, žáci i dospělí poznávali přírodu, zkoušeli pokusy, tancovali, tvořili, rozvíjeli své technické dovednosti. Nechyběly ani výborné recepty našeho šéfkuchaře Mariána. Pod názvem Zase zažeň nudu pracovníci Astry program od října obnovují.
Simonu Šimkovou z Jihlavy řada lidí zná z televize Nova. Nyní mladá a sympatická dívka bojuje o korunku v soutěži Miss. I když pro ní není snadné kombinovat zaměstnání a přípravy finalistek soutěže krásy, užívá si každý den a neztrácí úsměv na tváři.
/RECEPTY UVNITŘ/ Když poprvé majitelka kavárny Café Placzek v Brně Jiřina Placzková zkusila upéct oblíbenou pochoutku slavného brněnského skladatele Leoše Janáčka, výsledek víc než sto let starého receptu ji překvapil. Cukroví ze šípkových povidel bylo pořádně přeslazené.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Kuchařka vznikla na základě dvouleté spolupráce etnografů ze čtyř regionů, jižních Čech, Vysočiny, jižní Moravy a Dolního Rakouska. Jejím cílem je ukázat stravování našich předků nejen výkladovou formou, ale především s pomocí konkrétních receptur a návodů.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.
Vymyslet jiné jídlo na každý den, může být oříškem. Obzvlášť s ohledem na to, že mnozí nechtějí do obchodů vyrážet několikrát týdně. Pojďte se podělit o své recepty! Do vaření a pečení se denně pouštějí i redaktoři Deníku, kteří se s vámi o nejlepší recepty také podělí a rádi se nechají zase inspirovat od vás.