Kreativ

ŠTÍTEK: recept

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Dobrou chuť!

RECEPT: Kuřecí špíz "teriyaki"

Přinášíme další skvělý recept od naší čtenářky Terezy. Tentokrát opět pro masožravce a to kuřecí "teriyaki" špíz. Dobrou chuť!

Buďte nekompromisní a zapojte do vaření celou rodinu.

Připravte si s dětmi jejich oblíbené recepty, ušetříte tím spoustu času

Koronavirová pandemie a s ní spojená karanténa, home office a zavřené restaurace. To vše nás donutilo změnit stravovací návyky a začít se více otáčet v kuchyni. Ale jak to udělat, když je času málo? Přečtěte si tipy, které vám ušetří čas při vaření, a vyzkoušejte recepty, které můžete připravit i s dětmi, a strávit tak společný čas trochu jinak.

RADA: Leze vám už koronavirus na mozek?

/25. DEN/ Základ naší kognitivní terapie (kognice=myšlení), kterou používáme při hubnutí, se dá aplikovat i na jiné problémy. Tato terapie vychází z předpokladu, že každý na stejnou situaci nahlíží jinak díky tzv. myšlenkovým schématům – buď funkčním nebo dysfunkčním, což je dáno geneticky a výchovou.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Zabijačkové recepty: Takové jaterničky si doma dělá Tomáš Náprstek

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních každoročních zabijačkách. V současné covidové době se však tyto staročeské hromadné akce konat nebudou. Hladovět však nemusíte. Naplánujte si vepřové hody doma, nakupte si zabijačkové dobroty, nebo si připravte něco na zub sami.

Pochlubte se, jak se u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého vepřového chodí.

Tetičky z Kobylí se podělily o recepty na trdelniky a boží milosti

Kvůli papandemii nám zatím v Muzeu obce Kobylí zbývá jen vzpomínání na dobu PŘED. Vzpomínek včetně dokumentace máme dost. Tady je jedna z nich. Tetičky z Kobylí v gastrostudiu připravují tradiční koblihy, tentokrát plněné makovou náplní, a boží milosti. Rády přidáváme i recept. Máte také nějakou dobrotu, která stojí za vyzkoušení? Poděle se a poraďte čtenářům. Na vaše recepty a fotky z přípravy laskomin se těšíme na emailu breclavsky@denik.cz

Pochlubte se, jak se u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého  vepřového chodí.

Chystáte zabijačku? Nechte nás nahlédnout pod pokličku

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého vepřového chodí.

Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého  vepřového chodí.

Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého  vepřového chodí.

Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého  vepřového chodí.

Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého  vepřového chodí.

Pochlubte se, jak u vás probíhá zabijačka nebo výroba specialit z ní

Začátek roku je vždy ve znamení masopustu, zabijaček a vepřových hodů. Letošní masopustní období je však poznamenáno epidemií koronaviru a zároveň díky vládním opatřením odpískáno. Tudíž zabijačka nebo vepřové hody jsou příležitostí pro naše čtenáře, aby nejen nás nechali nahlédnout takříkajíc pod pokličku, do dění, jak to u nich doma právě při tvorbě pochutin z čerstvého  vepřového chodí.

Víte, jak si vyrobit prejt nebo huspeninu doma? Máme pro vás zaručený recept

Na výzvu Brněnského deníku Rovnost ohledně zaslání čtenářských receptů na zabijačkové specility zaregoval Brňan Otto Plášek. Podělil se s námi o to, jak vyrábí huspeninu nebo prejt. Můžete se inspirovat jeho recepty, ale přivítáme i vaše nápady na zimní kulinářské hody na e-mailu brnensky@denik.cz.

Vzpomínáte na zabijačky? Pochutnat si můžete i doma, přivítáme vaše recepty

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních zabijačkách. V současné covidové době se však žádné hromadné akce konat nebudou. Milovníci masitých dobrot si ale mohou naplánovat vepřové hody doma. Máte také svůj zaručený zabijačkový recept? Pošlete jej společně s fotkami z minulých akcí na e-mailovou adresu hodoninsky@denik.cz

Chybí vám zabijačkové hody? Pochutnat si můžete i doma, přivítáme vaše recepty

Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš, prdelačka nebo sádlo. To jsou pochoutky, které vznikají při tradičních zabijačkách. V současné covidové době se však žádné hromadné akce konat nebudou. Milovníci masitých dobrot si ale mohou naplánovat vepřové hody doma. Máte také svůj zaručený zabijačkový recept? Pošlete jej společně s fotkami z minulých akcí na e-mailovou adresu brnensky@denik.cz