Kamera na budově restaurace na Pastýřské stěně je dočasně mimo provoz
Webové kamery na stránkách děčínského magistrátu jsou oblíbené. Dočasně je kamera umístěná na budově restaurace na Pastýřské stěně mimo provoz.
Webové kamery na stránkách děčínského magistrátu jsou oblíbené. Dočasně je kamera umístěná na budově restaurace na Pastýřské stěně mimo provoz.
V sobotu 1. února od 20 hodin v sále restaurace Klenovice pořádá Veteran Car Club Soběslav již 5. ročník Plesu všech přátel motorismu.
/ROZHOVOR/ Už deset let se v Mostě vyrábí pivo. Tradici obnovili Luboš Luňáček a Lukáš Chrastina. Vyprávěli o tom v Týdeníku Mostecko, který vyšel ve středu 22. ledna.
/FOTO/ „Poslíček s pizzou má hlad, oči červené. Je stín, co nakrmí město, jen sebe ne,“ zpívá Martin Palaščák z kapely Houpací koně ve skladbě Déšť. Na písničce z roku 2010 je zajímavé i to, že do ní ústečtí muzikanti vložili úryvek z telefonického rozhovoru s manažerkou restaurace. U té objednával pizzu Picante pro celou smečku hladových hudebníků lídr skupiny Jiří Imlauf.
/FOTO/ „Poslíček s pizzou má hlad, oči červené. Je stín, co nakrmí město, jen sebe ne,“ zpívá Martin Palaščák z kapely Houpací koně ve skladbě Déšť. Na písničce z roku 2010 je zajímavé i to, že do ní ústečtí muzikanti vložili úryvek z telefonického rozhovoru s manažerkou restaurace. U té objednával pizzu Picante pro celou smečku hladových hudebníků lídr skupiny Jiří Imlauf.
/FOTO/ „Poslíček s pizzou má hlad, oči červené. Je stín, co nakrmí město, jen sebe ne,“ zpívá Martin Palaščák z kapely Houpací koně ve skladbě Déšť. Na písničce z roku 2010 je zajímavé i to, že do ní ústečtí muzikanti vložili úryvek z telefonického rozhovoru s manažerkou restaurace. U té objednával pizzu Picante pro celou smečku hladových hudebníků lídr skupiny Jiří Imlauf.
/FOTO/ „Poslíček s pizzou má hlad, oči červené. Je stín, co nakrmí město, jen sebe ne,“ zpívá Martin Palaščák z kapely Houpací koně ve skladbě Déšť. Na písničce z roku 2010 je zajímavé i to, že do ní ústečtí muzikanti vložili úryvek z telefonického rozhovoru s manažerkou restaurace. U té objednával pizzu Picante pro celou smečku hladových hudebníků lídr skupiny Jiří Imlauf.
/FOTO/ „Poslíček s pizzou má hlad, oči červené. Je stín, co nakrmí město, jen sebe ne,“ zpívá Martin Palaščák z kapely Houpací koně ve skladbě Déšť. Na písničce z roku 2010 je zajímavé i to, že do ní ústečtí muzikanti vložili úryvek z telefonického rozhovoru s manažerkou restaurace. U té objednával pizzu Picante pro celou smečku hladových hudebníků lídr skupiny Jiří Imlauf.
/FOTO/ „Poslíček s pizzou má hlad, oči červené. Je stín, co nakrmí město, jen sebe ne,“ zpívá Martin Palaščák z kapely Houpací koně ve skladbě Déšť. Na písničce z roku 2010 je zajímavé i to, že do ní ústečtí muzikanti vložili úryvek z telefonického rozhovoru s manažerkou restaurace. U té objednával pizzu Picante pro celou smečku hladových hudebníků lídr skupiny Jiří Imlauf.
/FOTO/ „Poslíček s pizzou má hlad, oči červené. Je stín, co nakrmí město, jen sebe ne,“ zpívá Martin Palaščák z kapely Houpací koně ve skladbě Déšť. Na písničce z roku 2010 je zajímavé i to, že do ní ústečtí muzikanti vložili úryvek z telefonického rozhovoru s manažerkou restaurace. U té objednával pizzu Picante pro celou smečku hladových hudebníků lídr skupiny Jiří Imlauf.
Většina pracujících lidí má na oběd půl hodiny až hodinu a tak hledají jídelny či restaurace, kde je rychle obslouží.
/FOTOGALERIE/ Velmi nepříjemný zážitek si ve středu večer odnesli hosté z hospody U Zlatého Tygra v centru Prahy. Muž, který byl pod vlivem alkoholu i drog, odpálil (zřejmě) při narozeninové oslavě zábavní pyrotechniku, která v tomto případě tak zábavná nebyla. Zfetovaný „génius“ svým nepochopitelným činem několik lidí zranil, zničil jim oblečení a způsobil škodu i vyhledávané pražské restauraci. Byl zatčen.
Zaměstnance Pivovarského dvoru Purkmistr v Plzni-Černicích čekalo ve čtvrtek ráno překvapení. Do restaurace se dobýval ozbrojený muž.
Kvalita jídel a přístup mnohých Čechů ke stravování se za poslední léta mění.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Pokud pan Středočech nebo paní Středodočechová dostanou hlad a nechají si přivézt oběd či večeři z restaurace prostřednictvím kurýra, jsou prakticky na jedné lodi se sousedy z jihu Čech a Plzeňského kraje nebo s obyvateli kraje Olomouckého. Alespoň z pohledu ceny, kterou zaplatí.
Na oběd vyráží lidé z Vysočiny nejčasněji z celé republiky. Polední menu si objednávají zhruba patnáct minut před dvanáctou hodinou. Nejčastěji volí českou klasiku, ale přicházejí na chuť i zdravějším jídlům nebo třeba tradiční vietnamské polévce Pho bo.
/FOTOGALERIE/ Palác Akropolis na rozhraní Žižkova a Královských Vinohrad z dvacátých let minulého století má velmi zajímavou historii. Budova se stala jednou z dominant Prahy 3. Zaujme její vnější podoba hýřící barvami i interiér stejnojmenné restaurace, který vytvořili v devadestátých letech architekti František Skála a David Vávra, byl oceňovaný odborníky. Také zdejší návštěvníci si atmosféru oblíbili. Teď se hospoda mění na legendární Kovárnu kapely Tři sestry.
Pro vaše pohodlí přinášíme informace o sportovištích v Mladé Boleslavi, Mnichově Hradišti, Benátkách nad Jizerou, Bakově nad Jizerou a Bělé pod Bezdězem přehledně na jednom místě.
Na zamčené dveře narazí od druhého lednového týdne hosté restaurace na koupališti v Jeseníku. Uzavření podniku vyvolalo emoce.
Na zamčené dveře narazí od druhého lednového týdne hosté restaurace na koupališti v Jeseníku. Uzavření podniku vyvolalo emoce.
/ROZHOVOR/ Jana Srba, spolumajitele krásnolipského pivovaru Falkenštejn, přivedla k pivovarnictví souhra životních náhod. O nich vyprávěl v Týdeníku Děčínsko, který vyšel ve středu 15. ledna.
Čtyři nájemci během tří let se vystřídali ve vinárně v podzemí staré radnice v centru Havlíčkova Brodu. Město, jako majitel objektu, vyhlásilo výběrové řízení. Podle názoru bývalých provozovatelů není vinárna výdělečný podnik a modernímu pohostinství už nestačí. Nicméně další nájemce se našel. Vinárnu chce otevřít v únoru.
FOTOGALERIE/ Nová okna, fasáda, restaurace či obřadní síň. Další společenské a kulturní akce. Takové změny plánuje město na zlínském zámku.
FOTOGALERIE/ Nová okna, fasáda, restaurace či obřadní síň. Další společenské a kulturní akce. Takové změny plánuje město na zlínském zámku.
Již jedenáct let pořádá Pavel Maurer festival který nese název Grand restaurant. Odehrává se v těch nejlepších českých hotelích a restauracích, které v době festivalu sestavují degustační menu za zvýhodněnou cenu.
Za kouření v restauracích padlo v metropoli loni 65 pokut. Sankci za porušení zákona dostalo také jedno školní zařízení.
/FOTO/ Přestože napsal Jaroslav Hájek z Kališť na Jihlavsku už téměř sedm set textů na nejrůznější témata a jen písniček pro města a obce má už padesát, první text pro restauraci složil teprve nedávno. Polku Na Kocandě dobře je bude v nejbližších dnech nahrávat Telčská dechovka.
Opravy zpustošené budovy v Mezihoří trvaly zhruba rok. Než přijde jaro, opět se otevře hostům.
/ROZHOVOR/ Polévka pro chudé i bohaté oslavila čtvrt století. V Boskovicích se stala součástí Štědrého dne. Příspěvek za porci je dobrovolný, stejně jako jeho výše. Vybrané peníze pak pomáhají lidem z regionu v nouzi.
Původně byla v hořické restauraci Koruna plánována pouze výměna nášlapných vrstev podlah v hlavních místnostech pro veřejnost a optimalizace elektrorozvodů i navazujícího osvětlení. Při vyklízení a demontáži některých prvků se ale ukázalo, že prostor vyžaduje kompletní revitalizaci.
Znalec gastronomie Pavel Maurer je zakladatelem a vydavatelem nezávislého průvodce po restauracích v Česku. Jeho motto zní: Nejezte, nepijte a když to jde, ani nežijte blbě!
Znalec gastronomie Pavel Maurer je zakladatelem a vydavatelem nezávislého průvodce po restauracích v Česku. Jeho motto zní: Nejezte, nepijte a když to jde, ani nežijte blbě!
Znalec gastronomie Pavel Maurer je zakladatelem a vydavatelem nezávislého průvodce po restauracích v Česku. Jeho motto zní: Nejezte, nepijte a když to jde, ani nežijte blbě!
Jídla ovlivněná magickým rokem 2020, na který často odkazovali autoři sci-fi literatury a filmů jako na vzdálenou budoucnost. Takové bude hlavní téma jedenáctého ročníku gastronomické přehlídky Grand Restaurant Festival.
/FOTOGALERIE, VIDEO/ Je to půl roku, kdy Rychnovem nad Kněžnou otřásl hrůzný čin bývalého místního novináře. V restauraci na Starém náměstí střelil po předchozí hádce svou manželku, která požádala o rozvod. Žena krátce nato těžkým zraněním v nemocnici podlehla.
Zazděné plastiky sochaře Markulčeka spatřily po letech světlo světa. Objeveny byly na zdi restaurace v Prostějově.
Přesně za týden, 15. ledna, začíná už jedenáctý ročník Grand Restaurant Festivalu, jednoho z největších gastronomických festivalů u nás, který se ponese v duchu vzdálené budoucnosti, jež se pro jeho zakladatele stala přítomností.
Zastupitelé Světlé nad Sázavou letos plánují investovat padesát milionů korun. Peníze půjdou například na novou fasádu školy, rekonstrukci městské restaurace i rozšíření skládky odpadu.
Samorost je kousek dřeva, v němž jeden člověk vidí krásný tvar a ozdobu interiéru, druhý zase nevkusný kýč. Práce se samorosty není složitá, ale jedno úskalí to má. Necitlivým zásahem lze opravdu krásný kus dřeva dokonale zničit.
Policisté přijali po víkendu trestní oznámení na neznámého pachatele, který se v nočních hodinách ze 4. na 5. ledna 2020 vloupal do jedné z restaurací v ulici Zámecké schody v Českém Krumlově.
Přerovští strážníci zasahovali v pátek večer u incidentu v jedné z místních restaurací.
Nic netušícího šedesátiletého muže si vyhlédli dva kapsáři koncem listopadu v jedné brněnské restauraci. „Zřejmě se mu vymstilo, že o své odložené bundě ztratil přehled. Toho využili dva zloději a nenápadně si přisedli k vedlejšímu stolu,“ uvedl v pondělí policejní mluvčí Petr Vala.