Kreativ

ŠTÍTEK: sebevražda

Ilustrační foto.

Ženu se nepodařilo zachránit

Svitavy - Krátce po jedenácté hodině obdržela policie zprávu, že se po silnici I/34 v Květné pohybuje zmatená žena. Na místo okamžitě vyjela hlídka ze Svitav. Bohužel však přijela k nehodě. 

Divadlo Palace uvede hru Chlap na zabití 12. dubna v Měšťanské besedě. Na snímku je Miloslav Vladyka (vlevo) a Filip Blažek.

Sebevrah Vladyka bude v Besedě unikat vrahovi Blažkovi

Plzeň – Devadesát minut plně nabitých slovním a situačním humorem. To je komedie Chlap na zabití, kterou v roce 2014 připravila produkční agentura Pantheon. Kromě domovské scény Divadla Palace s ní objíždí i pódia po celé republice. V polovině dubna se zastaví v Plzni.

Ilustrační foto.

KRIMI MIX: Procházku po střeše auta překazil strážník

Když se ve čtvrtek brzy ráno rozhodl jeden mladý muž projít v Opletalově ulici po střeše osobního automobilu asi nepočítal s tím, jak rychle jeho povyražení skončí. Důvodem nebylo jen to, že si zvolil vůz stojící naproti služebně městské policie, ale hlavně to, že tou dobou kolem procházel strážník, který ač měl právě volno, okamžitě zakročil.

Ilustrační foto.

Policie už ví, komu patří kosti z Králova Dvora

Králův Dvůr – Kosterní ostatky, které našli dělníci v říjnu loňského roku při čištění dálniční kanalizace v areálu jedné z firem v Králově Dvoře, patřily devět let pohřešovanému  muži z Berounska, který byl nakonec úředně prohlášen za mrtvého.

Odsouzený vrah Milan Oračko žádá obnovu řízení.

Vrah ženy z Boru chce nový proces

Severní Čechy - Muž si odpykává trest za ubodání své družky. Noví svědci podle něj změní původní verdikt. Rodina zavražděné z Nového Boru je pobouřena.

Útok na základní škole ve městě Perm v Rusku

V Rusku pobodali dva starší žáci jedenáct mladších žáků a učitelku

V ruském městě Perm dnes došlo k brutálnímu útoku na školní půdě. V místní základní škole vtrhli dva starší žáci do třídy, kde zrovna probíhala výuka nižšího ročníku. Útočníci nožem pobodali jedenáct dětí, učitelka, která se snažila žáky bránit, je v kritickém stavu. Tři děti skončily v péči psychiatrů. Zprávu přinesla BBC.

Prezidentské volby na Královéhradecku

Ve valdické věznici přišlo k urnám 563 vězňů

Valdice - I když ve valdické věznici kriminalisté a Generální inspekce bezpečnostních sborů a vnitřní orgány vězeňské služby šetří čtvrteční sebevraždu Američana Kevina Dahlgrena, prezidentské volby událost neovlivnila.

Nehoda vlaku s osobním autem u Šakvic.

Rychlík u Šakvic rozpůlil auto, řidička zemřela. Policisté nevylučují sebevraždu

Šakvice /FOTOGALERIE/ – Smrtí řidičky skončil v neděli po poledni střet osobního auta a rychlíku u Šakvic na Břeclavsku. Vlak jel na trati spojující Břeclav s Brnem. Záchranáři Deníku Rovnost prozradili, že žena zemřela ještě před příjezdem sanitky. Okolnosti tragické kolize šetří kriminalisté, nevylučují ani možnost, že ji způsobila řidička záměrně. Doprava na vytížené trati několik hodin stála. Souprava jela směrem ke krajskému městu. 

Kevin Dahlgren.

Sebevraždu Dahlgrena vyšetřuje generální inspekce

Čtyřnásobný vrah Kevin Dahlgren, který v roce 2013 zabil své příbuzné v brněnských Ivanovicích, spáchal podle informací ČTK ve čtvrtek v podvečer ve valdické věznici sebevraždu. Podle jeho obhájce Richarda Špíška měl už dříve sebevražedné sklony, na které právník věznici upozornil. Věc teď prošetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Kevin Dahlgren u soudu.

Sebevraždu Dahlgrena vyšetřuje generální inspekce

Valdice, Brno – Čtyřnásobný vrah Kevin Dahlgren, který v roce 2013 zabil své příbuzné v brněnských Ivanovicích, spáchal podle informací ČTK ve čtvrtek v podvečer ve valdické věznici sebevraždu. Podle jeho obhájce Richarda Špíška měl už dříve sebevražedné sklony, na které právník věznici upozornil. Věc teď prošetřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Kevin Dahlgren.

Sebevraždou Dahlgrenův případ nekončí

Valdice - Američan Kevin Dahlgren, který v roce 2013 zavraždil v Brně své čtyři české příbuzné, spáchal ve čtvrtek večer ve valdické věznici sebevraždu. Údajně se oběsil na prostěradle.

Ilustrační foto

Pokus vraždy v Pitíně: Žena která měla útočit, zemřela

Ten nejsmutnější konec má příběh manželů ze Slavičínska, kdy měla žena v Pitíně v noci ze 7. na 8. listopadu loňského roku pobodat svého manžela. Muž útok přežil a byl s vážnými zraněními převezen do nemocnice, jeho manželka po činu nejdříve putovala do psychiatrické nemocnice v Kroměříži, odtud pak později do vazby v olomoucké vazební věznici.

Kevin Dahlgren.

Čtyřnásobný vrah Kevin Dahlgren spáchal ve věznici sebevraždu

Valdice, Brno – Čtyřnásobný vrah Kevin Dahlgren spáchal ve čtvrtek večer ve valdické věznici sebevraždu. Informovala o tom Česká televize. „Odsouzení jako můj klient bývají na cele sami, podle posledních informací byl na samotce i on. Vězeňská služba o jeho sklonu ke spáchání sebevraždy věděla,“ řekl obhájce Richard Špíšek.

Míša Muzikářová.

Rok po zmizení Michaely Muzikářové: Nikdo neví, co se stalo

Ústí nad Labem - Je tomu právě rok, co noviny zaplnily portréty ztracené školačky Michaely Muzikářové. Do pátrání se v chladných lednových dnech postupně zapojili policisté, dobrovolníci, ale i specialisté z Německa. Výsledek? Nic. Jediný, kdo podle policie mohl něco vědět, spáchal sebevraždu.

Okresní soud v Opavě. Ilustrační foto.

Družku polil kyselinou a pořezal nožem

Opavský soud se v úterý zabýval případem z loňského července, kdy v Kateřinkách mělo dojít k napadení mladé ženy. Použita byly kyselina a nůž.

Ilustrační foto.

Srážky s vlakem: loni zemřeli na Blanensku tři lidé

Blanensko, Vyškovsko – Deset nehod na železnici řešila loni Drážní inspekce na Blanensku a Vyškovsku. Sedm lidí při nich přišlo o život. Vyplývá to ze statistik zveřejněných na počátku ledna. V sedmi případech srazil vlak člověka v kolejišti. „Na Blanensku to byli tři mrtví, to je o jeden případ méně než v roce 2016,“ uvedl mluvčí inspekce Martin Drápal.

Ilustrační foto.

Perličky z policejních zásahů

Jihočeský kraj - K silvestrovskému veselí se hodí úsměvné příběhy a tak si některé policejní z letošního roku připomeneme.

Jan Žerovnický poskytl 19. prosince v Praze rozhovor Deníku.

Detektiv z mordparty Žerovnický: Policejní život vydá za tři normální

Co byste si asi pomysleli, kdybyste vykoukli ze dveří a na chodbě viděli muže ve slipech, jak pěchuje všechny svršky do igelitového pytle? Jde od milenky? Zbavuje se šatů od krve? „Důvod byl prostý, moje paní nesnášela mrtvolný zápach, tak jsem musel jít už před dveřmi do naha,“ vzpomíná na jednu z historek spojených s policejní prací podplukovník Jan Žerovnický (65). Letos na Silvestra odchází po 44 letech aktivní služby do penze.