Kreativ

ŠTÍTEK: telefonní číslo

Ilustrační foto.

Ukažte fotografii svého týmu

Kolínsko – Každé pondělí v Kolínském deníku vychází v rámci projektu Deník nám fandí strana s fotografiemi jednotlivých sportovních týmů. Nezáleží na tom, jakému sportu se věnujete, ani na tom, v jaké soutěži váš tým nastupuje.

Ilustrační snímek.

Zástupci OFS pořádají školení oddílových rozhodčí

Příbramsko - Do startu okresních fotbalových soutěží zbývají dva týdny a zástupci komise rozhodčích OFS Příbram nadále pracují na zlepšení situace, týkající se počtu rozhodčích. Již ve čtvrtek proto pořádají další školení oddílových sudí.

Policisté by rádi mluvili s mužem od bankomatu.

Policisté by rádi mluvili s mužem od bankomatu

Štěchovice – Co se v pátek 19. ledna odpoledne stalo u bankomatu v městysu Štěchovice na Praze-západ, vědí policisté od samého počátku: zmizely peníze. Na otázku, kdo to má na svědomí, však zatím odpovědět nemohou.

Doubravanka

Myslivci oslaví apríla s dechovkou

Broumy – Členové mysliveckého spolku Oupoř Broumy pořádají 14. dubna od 19 hodin kulturní společenskou akci Aprílové posezení s Doubravankou.

Dominik Horní se narodil Janě Berendové z Děčína 20. února v 8.27 v děčínské porodnici. Vážil 3,16 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Effrenata.

Ve žďárské Effrenatě hledají nové tváře

Žďár nad Sázavou – Nové tváře hledají nyní ve žďárské Královské divadelní společnosti Effrenata. Spolek disponující Malou scénou, vlastním divadelním a uměleckým studiem s pravidelnou produkcí v budově kulturního domu ve Žďáře, ve svých řadách rád uvítá herce či herečky různých věkových kategorií. O nové tváře chtějí stávající členové Effrenaty obohatit jak současné hry, tak i pohádky.

Ilustrační foto.

V Lysé začíná jezdit senior taxi

Lysá nad Labem - Od čtvrtka ve městě funguje na zkoušku nová služba pro seniory - takzvané senior taxi. Za pouhých deset korun se mohou starší lidé nechat dovézt k lékaři či do lékárny. 

Policisté v současnosti intenzivně pátrají po třicetileté Lence Gralovičové.

Pohybuje se po Opavsku nebezpečná žena?

Policisté v současnosti intenzivně pátrají po třicetileté Lence Gralovičové, která je bytem trvale vedena v Orlové-Lutyni v ulici Karla Dvořáčka číslo 1220.

Ilustrační foto

Beroun chystá jarní deratizaci

Beroun – Město Beroun pokračuje letos v plošné deratizaci. Po její první fázi loni na podzim se na jarní měsíce chystá podle informací odboru majetku a investic další etapa. Na řadu nyní přijdou kanálové šachty a silniční vpusti.

První neznámý muž

Pomohou objasnit vloupání záběry pořízené jindy a jinde?

Libeř – Záběry z kamer sice nepocházejí z místa činu ani z jeho bezprostředního okolí, ale přesto by mohlo pomoci, kdyby všímaví svědci kriminalistům poradili, kde hledat dva muže, kteří jsou na nich zachyceni. Nebo kdyby se přihlásili oni sami. Detektivové z územního odboru středočeské policie pro Prahu-venkov: Jih, kteří vyšetřují vloupání do rodinného domu v obci Libeř na Praze-západ z konce loňského roku, jsou přesvědčeni, že právě od nich by mohli získat důležité informace přinášející posun v pátrání. 

Žďárské rodinné centrum Srdíčko.

V Broučku se děti připravují na školku a zvykají si v kolektivu

Žďár nad Sázavou – Od 1. března již mohou rodiče své ratolesti přihlašovat do klubu Brouček, který funguje při žďárském rodinném centru Srdíčko. „Školička“ pro děti od dva a půl roku do pěti let je v provozu dvě dopoledne týdně – v pondělí a středu vždy od osmi do dvanácti hodin.

Ilustrační foto

Ze sklepa zmizelo další jízdní kolo

Tábor - Policisté pátrají po zloději, který se v blíže neurčené době před 23. únorem vloupal do jedné ze sklepních kójí domu číslo 2386 v ulici Kpt. Jaroše v Táboře.

Ilustrační snímek.

Kontrola vodoměrů se určitě vyplatí

Chrudim – Vodárenská společnost upozorňuje, že vlastníkům nemovitostí se v těchto dnech rozhodně vyplatí zkontrolovat vodoměry. Pokud nejsou dostatečně zabezpečené proti mrazu, může je předpokládané výrazné ochlazení, které předpovídají meteorologové, zničit.

Nepoznáváte je?

Kriminalisté pátrají po totožnosti dvou výtržníků, neznáte je?

Český Krumlov - Českokrumlovští kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při ztotožnění dvou osob, které dne 21. ledna 2018 navštívily hokejové utkání na zimním stadionu v Českém Krumlově v ulici Chvalšinská, kde se konal zápas mezi hokejisty Českého Krumlova a Vimperka.

Laura Macháčková se narodila Miroslavě Šedivé a Janu Macháčkovi z Rumburku 6. února. Měřila 47 cm a vážila 2,99 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Ilustrační foto.

Rokycanská poradna je v ulici Svazu bojovníků 68

Rokycansko – Probační a mediační služba (PMS) mimo jiné pomáhá všem obětem trestných činů. V rámci projektu Proč zrovna já? je je zřízena síť pětapadesáti poraden, kde postižení najdou diskrétní přístup a bezplatnou komplexní pomoc.

Ilustrační foto.

Policie hledá další svědky úrazu na Medvědíně

Špindlerův Mlýn - Sobotní srážku snowboardisty a lyžařky na Medvědíně policisté šetří jako přečin těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti. Hledají ale další svědky, kteří by pomohli co nejvíc upřesnit průběh inicidentu.

Policisté žádají samotné muže na fotografiích nebo občany, kteří je poznají, aby kontaktovali telefonní číslo 974 877 702, linku 158 či nejbližší policejní služebnu.

Opakovaně kradou oděvy

Mladá Boleslav – Mladoboleslavští policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže proti zatím neznámým pachatelům, kteří v Mladé Boleslavi opakovaně odcizují značkové kabáty a bundy z obchodů nákupních center.

Krajský úřad Středočeského kraje v Praze.

Středočeský kraj nabízí firmám slušnou sumičku na propagaci

Střední Čechy – Nechat si pro prezentaci své činnosti nafotit skutečně profesionální snímky, natočit propagační video nebo třeba využít služby designérského studia – a to všechno pořídit výrazně levněji, než je na trhu zvykem? Dokonce jen za čtvrtinu ceny? Jasně, tahle možnost je tu pro vás! Právě s takovou nabídkou se na středočeské firmy v pondělí obrátilo krajem zřízené Středočeské inovační centrum, jež nabízí peníze na spolupráci s kreativci nejrůznějšího zaměření.

Za rozumnou cenu mohou zájemci na burze nakoupit dětské oblečení všeho druhu.

Zájem o burzu Srdíčka rok od roku roste

Žďár nad Sázavou - Již desetiletou tradici mají burzy kojeneckého, dětského a těhotenského oblečení ve žďárském Rodinném centru (RC) Srdíčko. Akce tohoto druhu tam začali pořádat od samotného založení Srdíčka v roce 2008.

Anetka Zámostná se narodila Janě a Josefu Zámostným z Janské 14. února v 16.22 v děčínské porodnici. Vážila 3,06 kg.

FOTO/ANKETA: Právě jsme se narodili!

Děčínsko - I tento týden probíhá anketa Děčínského deníku O nejroztomilejší miminko týdne. Hlasovat můžete do pátku do 12:00 hodin, a to každou půlhodinu. Výsledky se dozvíte vždy v sobotu ráno, kdy na našich webových stránkách naleznete nová miminka i anketu.

Ilustrační foto.

Ze staveniště zmizela technika za 600 tisíc

Veselí nad Lužnicí - Policisté veselského obvodního oddělení ve spolupráci s táborskými kriminalisty pátrají po odcizené stavební technice, a to vibrační desce značky Wacker Neuson typu DPU 130 a hydraulickém bouracím kladivu značky Atlat Copco typu MB 1000.

Ukradený veterán.

Pomůžete hledat ukradeného veterána?

Tchořovice, Jihlava - Majitelé motorkového veterána z Jihlavy, kteří bývají častými hosty a účastníky burzy v Tchořovicích, zažili v úterý 6. února šok.

Ilustrační foto

V Kladně se srazilo auto s autobusem, policie hledá svědky

Kladno - Dopravní policisté vyzývají občany, kteří byli svědky dopravní nehody, která se stala ve středu 14. února ve 13.40 hodin na světelné křižovatce ulic Pražská, Vodárenská a Unhošťská, aby se dostavili na kladenský dopravní inspektorát do Havířské ulice a nebo poskytli informace na telefonní číslo 702 207 630 nebo 974 873 255.

Zimní Tipliga čtenářů

Hokejová Votrok Tip liga: I přes nulu se Hlušičková udržela na špici

Královéhradecko - V rámci celého KH kraje hrají čtenáři Deníků hokejovou Votrok Tip ligu 2018. Ta překročila již své páté dějství, jehož vítězkou se stala ZUZANA PLECHÁČKOVÁ (startovní číslo HK0002, Velké Koloděje), jež byla mezi sedmi tipujícími, kteří získali devět bodů.