Kreativ

ŠTÍTEK: účes

Ilustrační foto

Brazilská trojčata si zároveň řekla "ano" při společné svatbě

Sao Paulo – Hosté na svatbě v jižní Brazílii mohli nabýt dojmu, že příliš holdovali alkoholickým nápojům – a teď vidí trojmo. Ve skutečnosti ale jen viděli tři identické nevěsty; trojčata, která se rozhodla uzavřít sňatek společně, napsala dnes agentura AFP.

Ilustrační foto

Stát se obřadníkem není samozřejmostí

Jablonecko - Svatební obřad není stresující pouze pro budoucí manžele. Neméně důležitý je též pro samotného oddávajícího. Ti se rekrutují ze zastupitelů jednotlivých města obcí.

 Mistrovství ČR Juniorů ve hře Carrom a Mistrovství České republiky v Carromu 2015 – Jarní turnaj.

Turnaj v deskové hře zná své vítěze

Pelhřimov - Páteční a sobotní den patřil na Střední průmyslové škole a Středním odborném učilišti (SPŠ a SOU) Pelhřimov hráčům jedinečné hry carrom. Konalo se tam totiž Mistrovství ČR Juniorů ve hře Carrom a dále Mistrovství České republiky v Carromu 2015 – Jarní turnaj.

Proměna s Plus Deníkem - Libuše Chudobová.

Proměny s Deníkem: Nechte se očarovat odborným týmem

Svitavy, Polička - Tady to trochu prostříháme, na některých místech lehce zkrátíme a kolegyně vás ještě nalíčí a pomohou vám vybrat šmrncovní garderóbu, která bude mít takový glanc, že budete hvězdou všude, kam se vydáte.

Trenér českých biatlonistek Zdeněk Vítek.

Jak motivovat Soukalovou a spol. na MS? Provokací. Vítek musel dohola

Kontiolahti - Trenér biatlonistek Zdeněk Vítek měl ve čtvrtek na střelnici čepici nataženou na hlavu více než jindy. Před šampionátem v Kontiolahti totiž vyhlásil, že pokud některá z jeho svěřenkyň dosáhne v individuálním závodu na medaili, nechá se ostříhat. 

Pětadvacetiletá Táňa Korol se při Proměně s Plus Deníkem svěřila do péče profesionálů.

OBRAZEM: Táňa dostala nový účes v odstínech červené a fialové

České Budějovice - Pracuje jako prodavačka, ráda hraje volejbal, je členkou sboru dobrovolných hasičů, ale na péči o sebe už jí mnoho času nezbývá. Proto se pětadvacetiletá Táňa Korol rozhodla zkusit Proměnu s Plus Deníkem. „Když jste mě vybrali, měla jsem obrovskou radost. Ničeho se nebojím, dělejte se mnou, co chcete," řekla na začátku dne.

Ilustrační foto.

Startujeme čarovné Proměny

Svitavy/Polička – Zkušený tým promění kompletně váš zevnějšek: nový střih, nové ošacení i jemnější pleť

Jason Statham.

Le Figaro: Ztráta vlasů nemusí znamenat ztrátu šarmu

Osudná ztráta vlasů se dříve či později dotýká 70 procent mužů. Je to citlivá záležitost, která se často mění v posedlost. Nicméně prořídlé kštice britských herců Juda Lawa a Jasona Stathama jsou předmětem touhy mnoha žen. Stala se snad plešatost novou módou? Rozhodně je třeba přistupovat k vlastní ztrátě vlasů v naprostém klidu.

Starosta Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Karel Richter.

Karel Richter: Slovácko je kraj dobrých tradic, mravů a krásných krojů

Staré Město /ROZHOVOR/ - Vítaným hostem mezi hasičkami i hasiči v modrých uniformách, pány v civilu ve slušivých oblecích, dámami v okouzlujících plesových robách a se slušivými účesy, byl v sobotu na XX. reprezentačním plese ve Starém Městě čtyřiašedesátiletý starosta Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Karel Richter.

Slánské kadeřnice Kamila a Štěpánka vytvářejí plesový účes slečně Báře.

Sezona plesů vrcholí. Krásné róby a účesy jsou základem úspěchu

Slaný - Doba plesů je v plném proudu. Zejména v pátek 
a v sobotu se proto dveře kadeřnictví netrhnou. Nejinak je tomu v Salonu Evy Čapkové ve Slaném, kde v sobotu kadeřnice už potřetí vytvářely modelkám účesy. Ty předvedly 21. února večer při plesu v hotelu na náměstí.

Ragbyová kráska Deníku - logo

Podpořte kralupskou hráčku v anketě Ragbyová kráska Deníku

Kralupy – Několik posledních dní mají příznivci ženské krásy, ragby či hlasování na to, aby v anketě Deníku s příznačným názvem Ragbyová kráska podpořili svou favoritku. Mezi šestnáctkou vybraných finalistek figuruje také Kristýna Holečková hájící barvy RC Kralupy.

 Módní stylistka a osobní nákupčí dobře poradí, co si vzít na sebe a čemu se v obchodě obloukem vyhnout.

Řiďte se heslem méně je více

Ústí nad Labem /ROZHOVOR/ - Jak si neudělat v plesové sezoně ostudu? Poradí módní stylistka a osobní nákupčí Olga Oliwye Soukupová.

Finále soutěže Miss sestra.

Soutěž Miss sestra byla zajímavá zkušenost

Praha/Jičín – Lenka Vaňková, sestra JIP jičínské interny, reprezentovala Královéhradecký kraj v soutěži Miss sestra 2014. Vyhlášení nejsympatičtější sestřičky České republiky se uskutečnilo v pátek na Žofíně v rámci 6. společenského plesu Sestry na sál.

Móda z Blovic voněla Orientem

Móda z Blovic voněla Orientem

Plzeň, Blovice - Myslíte, že se vyznáte v módě, ale firma Fashion Style, jejíž přehlídka se konala ve čtvrtek v Blovicích, vám nic neříká? Nemusíte se cítit pokořeně. 

Soutěž ve vlasové tvorbě Kalibr Cup 2015.

OBRAZEM: Kadeřníci účesům vdechli španělský temperament

Lanškroun – Rudé růže, vějíře, volány šatů v černé a červené barvě… A především havraní vlasy vyčesané do nápaditých kreací. Atraktivní podívanou včera publiku v Lanškrouně připravili budoucí kadeřníci a kadeřnice, kteří ze všech koutů republiky, Polska a Slovenska přijeli soutěžit na Kalibr Cup.

Hledanými osobami jsou muž, jenž měl v době činu na sobě tmavé kalhoty a červenou vestu, a dvě ženy s hnědými vlasy v culíku. První z nich byla oblečená do modrých kalhot a černé bundy; měla bílé ponožky. Komplickaměla červený kabát a kozačky

Zlodějky odnesly zboží za sedm tisíc korun

Praha - Pachatele krádeže, která se odehrála přímo pod objektivem bezpečnostní kamery, se snaží najít policisté z pražského Žižkova. Hledají trojici, která loni 18. prosince před pátou odpoledne navštívila drogerii v Koněvově ulici. Dvě ženy a jeden muž se tvářili jako zákazníci – kamerový záznam ale ukázal, že nákup to byl za pět prstů. Po trojici proto policisté pátrají jako po osobách podezřelých z krádeže, informovala v sobotu Jana Rösslerová z ředitelství pražské policie.

Proměna s Plus Deníkem - Soňa Machová.

OBRAZEM: Soňa Machová dostala světlejší barvu vlasů a kratší sestřih

České Budějovice - Viděla výsledek jedné z dřívějších Proměn a nadchl ji natolik, že chtěla zažít něco podobného. Soňa Machová 
z Českých Budějovic se do projektu Plus Deníku přihlásila sama. „Moje nastávající tchyně byla v Proměně a moc se mi líbilo, jak jste jí vylepšili, tak to chci také zkusit," vysvětlila.

Melody Makers s frontmanem Ondřejem Havelkou (vlevo).

Show Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers

Krnov – V rytmu swingu a jazzu to ve středu v Krnově rozjede zpěvák Ondřej Havelka spolu se svou kapelou Melody Makers. Fanoušci populárních melodií třicátých a čtyřicátých se už nemohou dočkat, jak Havelka a jeho band spojí archivní melodie a retro styl oblékání i dobové techniky do nepřekonatelné show. Diváky okouzlí noblesními způsoby, účesy i nápaditými sóly intepretů nebo stepařů.

Ve společenském sále sušického obecního úřadu si pětatřicet dětí užívalo při karnevalovém veselí spousty her a soutěží.

Znovuobnovená tradice dětských karnevalů. Podívejte se

Sušice – Kouzlo karnevalového veselí dýchlo na každého, kdo v sobotu odpoledne zavítal do společenského sálu Obecního úřadu v Sušicích. Pětatřicet dětí od devíti měsíců věku až po kluky a holky školou povinné v maskách, pohádkových a jiných převlecích, s netradičními účesy a namalovanými obličejíky, to byl po letech znovuobnovený karneval, jehož inscenace se chopil sušický obecní úřad spolu s tamní mateřskou školou.

Melody Makers s frontmanem Ondřejem Havelkou (vlevo).

Melody Makers na Hané zaswingují hity 30. let

Litovel – V rytmu swingu a jazzu to o příštím víkendu rozjede oblíbený zpěvák Ondřej Havelka, který spolu se svou kapelou Melody Makers zahraje na koncertech v Zábřehu a Litovli.

Monika Herrmanová a Veronika Tomanová s Jakubem Syllte (vlevo) a Pavlem Filandrem.

Na soutěži zazářila a je mistrem republiky

Sušice – S několika nejvyššími oceněním se vrátila žákyně oboru kadeřnice Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v Sušici Monika Herrmanová z mistrovství ČR– finále soutěže Koruna kreativity.

Kadeřnická soutěž Integrované střední školy Hodonín.

Kadeřnická soutěž studentů: účesy ozdobily květiny i bodláky

Hodonín /REPORTÁŽ/ – Studenti v kongresovém sálu hodonínských lázní postávají a čekají, až ručičky na hodinách ukáží desítku. Na některých z nich je vidět nervozita, jiní se tváří suverénně. Ještě několik minut. Chlapci i dívky se rozhlíží kolem sebe a zanedlouho začíná kadeřnická soutěž Účesová tvorba 2015 Integrované střední školy Hodonín.

Kadeřnická soutěž Integrované střední školy Hodonín.

Kadeřnická soutěž studentů: účesy ozdobily květiny i bodláky

Hodonín /REPORTÁŽ/ – Studenti v kongresovém sálu hodonínských lázní postávají a čekají, až ručičky na hodinách ukáží desítku. Na některých z nich je vidět nervozita, jiní se tváří suverénně. Ještě několik minut. Chlapci i dívky se rozhlíží kolem sebe a zanedlouho začíná kadeřnická soutěž Účesová tvorba 2015 Integrované střední školy Hodonín.

Ilustrační foto

Jak se přichystat na ples? Křiklavou vynechte. Letí výrazné rty a nevýrazné oči

Zlín – Kosmetický a kadeřnický salon RSM ve Zlíně mění ženám radikálně jejich image. Mohou zde využít nejen kadeřnické služby, ale i prodlužování vlasů či kosmetiku. I nabídka dalších služeb je rozmanitá: prodlužování řas, regenerační laser, nehtová modeláž, permanentní make-up, pedikúra, tatto, solárium, samoopalovací nástřik a spousta dalších procedur, které ženám udělají radost.

Ples studentů Gymnázia Jiřího Ortena Kutná Hora v Lorci 1. března 2014

Začíná sezóna plesů: největší zájem je o šaty v řeckém stylu

Kutnohorsko - Plesová sezóna v okrese se naplno rozběhne již dnes večer. Hlavně ženy a dívky ví, že tyto akce nejsou jen o tanci, ale že jde i o to, dobře vypadat. Jaké jsou letos trendy v šatech a účesech na Kutnohorsku? Jsou stejné jako loni, nebo se od barev loňských plesů liší?

Proměna s Plus Deníkem - Monika Kyselová.

OBRAZEM: Moniku Kyselovou potěšilo líčení od vizážistky i účes

České Budějovice - Netradiční vánoční dárek dostala od svých kolegyň Monika Kyselová z Českých Budějovic. Přihlásily ji totiž do Proměny s Plus Deníkem. „Postavily mě před hotovou věc. Ničeho se ale nebojím, nechám se hýčkat," řekla ráno před začátkem akce.

MATURITNÍ PLES se vydařil, teď už jen zbývá úspěšně zvládnout maturitu.

Ples dopadl báječně. Dopadnou tak i maturity?

Velké Poříčí - Těsně před vánočními svátky se v náchodském Beránku konal dlouho očekávaný studentský ples Střední školy propagační tvorby a polygrafie Velké Poříčí, na kterém se představili budoucí absolventi maturitních a učebních oborů. Ze strany studentů a jejich pedagogů to však nebylo jen o jednom večeru, ale o dlouhých přípravách, které začaly brzy po zahájení nového školního roku.