Kreativ

ŠTÍTEK: účes

Ilustrační foto

Rady (nejen) do tanečních: Koktejlové šaty sluší každé postavě

Chrudimsko - Základní kurzy tance a společenského chování známé jaké taneční jsou v těchto dnech v plném proudu. Mladé dámy a pánové se v nich učí nejen správným tanečním krokům, ale i vhodnému chování ve společnosti. Nedílnou součástí kurzů je pochopitelně i móda, která je především pro dívky velmi důležitá. Chrudimský deník proto přináší nový podzimní seriál. V něm se zaměříme nejen na to, jak se správně obléknout, abyste vyhověli požadavkům kurzů, chybět nebudou ani rady ohledně líčení nebo účesů.

Ilustrační foto

Rady (nejen) do tanečních: Šaty na prodlouženou? Alespoň do poloviny lýtek

Chrudimsko - S podzimem je tradičně spojen i začátek plesové sezóny. Odstartovaly také stále oblíbené základní kurzy tance a společenského chování, kde se mladé slečny a pánové naučí nejen ty správné taneční kroky, ale i vhodné chování ve společnosti a základy etikety. Stát se „hvězdou" parketu vyžaduje i ten správný vzhled. Proto přichází Chrudimský deník s novým seriálem rad a tipů, které nejen účastníkům tanečních poradí, jak se správně obléknout, aby vyhověli požadavkům kurzů, chybět nebudou ani rady ohledně líčení nebo účesů.

Jaroslav Černý

Veterán Černý se obával, že bude v malém fotbalu za pitomce

Vrsar – Občas si ho spoluhráči dobírají za neposedný účes nebo ho s nadsázkou označují za zlého muže české reprezentace kvůli dvěma žlutým kartám. Hlavně však Jaroslav Černý představuje jednu z největších osobností národního týmu na mistrovství Evropy v chorvatském Vrsaru.

Letohradští se rozběhli, tentokrát pro Centrum pod střechou.

OBRAZEM: Letohradští se rozběhli pro Centrum pod střechou

Letohrad – Šestý ročník sportovně–charitativní akce Běháme pro… organizátoři uspořádali minulý čtvrtek v Letohradu. Akce se zúčastnilo více než 270 běžců, chodců či cyklistů a celkem bylo vybráno 7 484 Kč. Výtěžek z letošního ročníku putuje do zařízení pro děti a mládež Centrum pod střechou v Letohradu, kde za něj pořídí nový audiosystém.

V Městském divadle Brno chystají premiéru představení Splašené nůžky

Vraha v komedii Splašené nůžky vypátrají diváci

Brno /FOTOGALERIE/ – Luxusní kadeřnický salon v Lidické ulici vede vlasový stylista Tony Řezníček. Chodí k němu různorodí zákazníci a nechávají si od něj dělat účesy. Poklidný vývoj událostí však naruší vražda majitelky domu, a protože do domu nikdo jiný kromě zákazníků salonu nevstoupil, musí být vrahem někdo z nich. Kdo, o tom rozhodnou diváci – v premiéře Městského divadla Brno Splašené nůžky.

V Městském divadle Brno chystají premiéru představení Splašené nůžky

Vraha v komedii Splašené nůžky vypátrají diváci

Brno /FOTOGALERIE/ – Luxusní kadeřnický salon v Lidické ulici vede vlasový stylista Tony Řezníček. Chodí k němu různorodí zákazníci a nechávají si od něj dělat účesy. Poklidný vývoj událostí však naruší vražda majitelky domu, a protože do domu nikdo jiný kromě zákazníků salonu nevstoupil, musí být vrahem někdo z nich. Kdo, o tom rozhodnou diváci – v premiéře Městského divadla Brno Splašené nůžky.

Kristýna Vizingrová přišla v kalhotách, tílku a pohodlných balerínkách, odešla ve společenském a v lodičkách.

PROMĚNA: Kristýna se bála krátkých vlasů

Plzeň – Předposlední, proměnu s Deníkem a Centrem Olympia absolvovala Kristýna Vizingrová z Přeštic. Čtyřiadvacetiletá studentka dvou vysokých škol se zdravotnickým zaměřením měla strach hlavně z toho, aby se z proměny nevrátila ostříhaná na krátko.

Ilustrační foto.

Newyorské kadeřnictví pořádá kurzy česání dívčích hlav pro otce

New York - Kurzy česání dívčích hlav pro bezradné otce pořádá jedno kadeřnictví v New Yorku. V podniku Cozy's Cuts For Kids se pánové učí, jak co nejlépe vyčesat svým dcerkám takzvaný koňský ohon nebo uplést cop a být tak nápomocni manželkám během rušných ranních hodin, píše web CBS News.

Jana Tomsová přišla v pohodlných kalhotách, odešla v elegantní sukni a halence. Odešla doslova za dámu.

Janinu novou vizáž ocenili i její čtyři chlapi

Plzeň – „Líbí se mi, jak umíte poradit ženám, které chtějí vyzkoušet něco nového a stále se líbit, i když už jim není dvacet," napsala Jana Tomsová z Mýta na Rokycansku v dopisu, kterým se přihlásila do letní proměny, již Deník připravil ve spolupráci s Centrem Olympia Plzeň.

Mario Balotelli z Liverpoolu.

Na odchodu. Balotelli chce v dresu AC Milán oživit uvadající kariéru

Liverpool - Zástupci Liverpoolu dnes oficiálně potvrdili odchod italského útočníka Maria Balotelliho na roční hostování do AC Milán. Pětadvacetiletý reprezentant, jenž v minulosti v klubu už působil, chce v Itálii oživit uvadající kariéru. V Anglii totiž zaostal za očekáváním.

Mario Balotelli z Liverpoolu po nevydařené akci proti QPR.

Rebel Balotelli je v Miláně vítán. Ale čeká ho klauzule o slušném chování

Milán - Přestup s podmínkou. Fotbalový výstředník Mario Balotelli si bude muset po svém příchodu z Liverpoolu na hostování do AC Milán dávat velký pozor na své vystupování. Vedení italského klubu údajně do jeho smlouvy zaneslo klauzuli o slušném chování, která mu mimo jiné zakazuje extravagantní účesy a oblékání a zavazuje ho k dodržování zdravého životního stylu.

Ilustrační foto.

Ženu hledá policie kvůli klamání maminek

Praha – Nabídky na prodej dětské postýlky nebo kočárku inzerované na internetových portálech byly podvodné. Deníku to sdělil policista Zdeněk Chalupa v souvislosti s pátráním po 30leté Petře K. ze Sedlčan, kterou již od počátku března hledají kriminalisté z příbramského územního odboru středočeské policie.

Open Air Festival Klokan v Lanškrouně

Festival Klokan potěšil tvořivá srdce

Lanškroun – Příležitost vyzkoušet si netradiční volnočasové aktivity přilákala zvídavé povahy v sobotu na Maninskou louku v Lanškrouně, kde se už po čtvrté konal Open Air Festival pro děti a dospělé Klokan.

Ondřej Havelka

Ondřej Havelka roztočí Vostrov unikátním jazzem i swingem

Mnichovo Hradiště - Jakmile v kuloárech zazní jméno zpěváka Ondřeje Havelky, okamžitě většině z nás zazní v uších jazz a swing z období mezi oběma světovými válkami. Se skupinou Melody Makers, kterou založil před dvaceti lety, potěší i své fanoušky v Mnichově Hradišti. Už v pátek 24. července v 18 hodin zavítá na venkovní areál Vostrov.

„Mami, i předtím jsi byla krásná, ale teď jsi nádherná. Je z tebe úplná modelka, jsem normálně dojatá,“ prohlásila dcera Jany Jílkové Lucie, která ji na proměnu doprovázela.

PROMĚNA: Dcera proměněné Jany: Mami, z tebe je modelka

Plzeň - „Dcery mě instruovaly, abych se ničemu nebránila," řekla hned po příchodu do OC Olympia Jana Jílková z Bělé nad Radbuzou. A ona je vzala za slovo, kadeřníkovi, stylistce i vizážistce, kteří se jí několik hodin věnovali, nechala zcela volnou ruku.

Ilustrační foto.

Knír trenérovi zůstal, ale vlasy skončily na zemi

Pelhřimovsko – Motivovat 
k lepším výkonům, posílit týmového ducha nebo odlehčit vážnost situace. To jsou tři hlavní důvody, proč někteří sportovci podstupují na první pohled šílené sázky.

Nový vzhled i zdravý životní styl si chce Kateřina Čelakovská udržet i po skončení reality show Fit s Deníkem.

Finalistka reality show Fit s Deníkem: Já chci zhubnout, já se musím změnit

Praha /ROZHOVOR/ - Dva dny v Aquapalace v Čestlicích strávily finalistky reality show Fit s Deníkem. Na závěr jim pomohl s novým účesem tým kadeřníka Lukáše Rossbacha ze salonu Fame a také kosmetičky z Make Up Institute Prague. Pětatřicetiletá pražská finalistka Kateřina Čelakovská se díky soutěži naučila vnímat své tělo a potřeby.

Pátý ročník Svatební show se v neděli odpoledne konal na Zámku Lysice.

OBRAZEM: Zámeckou zahradu v Lysicích ozdobily nevěsty. I česká Miss World

Lysice – Nevěsty v nablýskaných bílých, ale i černých nebo červených šatech. Elegantní ženiši i roztomilé družičky. Krásné svatební účesy a líčení, kytice. Pátý ročník Svatební show, která se v neděli odpoledne konala na zámku v Lysicích, nabídl nejen dechberoucí módní přehlídku.

Středočeská Hana Cihlářová je se svým výsledkem reality show Fit s Deníkem spokojená

Finalistka reality show: Zhubla jsem tolik, kolik jsem chtěla

Střední Čechy /ROZHOVOR/ - Dva dny 
v Aquapalace v Čestlicích strávily finalistky reality show Fit s Deníkem. Na závěr jim pomohl s novým účesem tým kadeřníka Lukáše Rossbacha ze salonu Fame a také kosmetičky z Make Up Institute Prague. Středočeská Hana Cihlářová je se svým výsledkem spokojená.

ČERTICE ve službách Pragy Veronika Decsyová.

Čertice Decsyová odstartovala ďábelskou oslavu

Praha /ROZHOVOR/ - Slušelo by se, aby se země otevřela, místo toho zahřmělo alespoň na trávníku. Běžela 66. minuta finálového duelu EuroHockey Club Champions Challenge III mezi týmy Pragy a Eagles HC. Na tabuli svítilo nerozhodné skóre, domácí děvčata zahrávala šestý trestný roh, jen vítězky mohly postoupit. K míčku, který vyslala do kruhu Michaela Kolářová, se dostala Lucie Neubertová. Pěkná rána, šikovná teč. Gól!!!

Folk, rock i rap zněl v úterý odpoledne v rámci českobudějovického majálesu v MHD. V 16 hodin se k mikrofonu postavila energická 
pop-rocková kapela Just.

Jízda autobusem nemusí být nuda!

České Budějovice – Netradiční jízdu mají za sebou ti, kteří k pohybu po krajském městě zvolili včera odpoledne jako dopravní prostředek autobus městské hromadné dopravy (MHD). V rámci Budějovického majálesu totiž jeho organizátoři ve spolupráci s Dopravním podnikem města České Budějovice vypravili na cestu speciální autobus, ve kterém pasažérům jejich cestu zpříjemňovali různí interpreti.

Na začátku reality show Fit s Deníkem se všechny finalistky sešly v Aquapalace Praha v Čestlicích, kde se spolu seznámily a poslechly si rady při hubnutí.

Den D: Reality show Fit s Deníkem je ve finále

Střední Čechy - Tři měsíce. Přesně tolik času mělo čtrnáct žen ze všech krajů republiky na to, aby cvičily, najely na zdravý životní styl a pozměnily svůj jídelníček tak, aby dosáhly co nejvýraznější proměny. Na začátku si každá žena vytyčila svůj cíl, který začaly uskutečňovat pod vedením zkušeného kouče a instruktora power jógy Václava Krejčíka. Každý týden s nimi probíral jejich aktivity, jídelníček a sledoval jejich postupnou změnu.

Nedělní generální zkouška na Miss hasička Středočeského kraje 2015.

Hasičky si vybojují titul královny krásy na Konopišti

Konopiště /OBRAZEM/ - Která z dívek si z konopišťského amfiteátru odveze titul Miss hasička Středočeského kraje 2015, rozhodne v sobotu porota složená z představitelů Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, odborníků na odívání, účesy a kosmetiku i zástupců sponzorů pátého Hasičského dne na Konopišti.

Středočeská finalistka Hana Cihlářová má ráda pohyb. V úterý si zašla s redaktorkou Deníku do Aquapalace v Čestlicích, kde si spolu zacvičily.

Reality show se blíží do finále: za dva týdny bude hodnocení

Střední Čechy - Čtrnáct dní. Finalistky reality show Fit s Deníkem ustřihnou z pomyslného metru už jenom pár dílků. Jejich dvouměsíční snažení zhubnout se schyluje k jeho závěru. Mají posledních pár dnů na to, aby dohonily ještě nějaké resty a pak je čeká závěrečné dokončení show.

Proměna s Plus Deníkem - Libuše Chudobová.

OBRAZEM: Libuše Chudobová dostala nový účes v medovém odstínu

České Budějovice - Jako nečekaný dárek dostala Libuše Chudobová ze Strakonic Proměnu s Plus Deníkem. Do projektu ji totiž přihlásila dcera. „Maminka se celý život starala o naši rodinu a já bych jí nyní ráda dopřála to, že jí někdo poradí, jak pečovat o sebe. Je to mé poděkování," napsala.

Plakát na sobotní svatební show v Lovosicích

Svatební inspiraci najdete v sobotu v Lovosicích

Lovosice - Inspiraci najdete v sobotu v lovosickém Hotelu Lev. Chystají tu velkou Svatební show s bohatým programem. 11.04. 2015 od 15 hodin v hotelu LEV v Lovosicích bude připraven bohatý program, přehlídky, trendy v líčení i česání, vázání květin a mnoho dalšího. Celou show moderuje známá Markéta Mayerová. Hraje skupina No Headache.