Kreativ

ŠTÍTEK: Zdeněk Pohlreich

OBRAZEM: Postrachu kuchařů U Kantora chutnalo, zavítal i do Dubí

Teplicko – Češi milují jídlo. Do restaurací chodí na vepřovou pečeni, svíčkovou i závitky. Vyhlášený šéfkuchař Zdeněk Pohlreich to ví a proto s pořadem televize Prima Ano, šéfe! objíždí restaurace a dělá jejich kontroly. Byl i v jídelně U Kantora Hotelové školy Teplice.

Restaurace zcela bez kuřáků

Dvůr Králové– Restaurace, kde se nekouří, je vnaší republice stále ještě „bílou vránou“. Jak to funguje, zkouší od Nového roku USlunce.

Nesnáší lenost a nechuť kuchařů na sobě pracovat

Jihlava – Názor Zdeňka Pohlreicha na českou kuchyni je všelijaký. Lidem, kterým záleží více na množství jídla než na kvalitě, se podivuje. Pro mnohé kuchaře je vzor, pro jiné postrach. Teď zavítal i do Jihlavy.

Ano, šéfe!: Drsný Pohlreich navštíví Jihlavu

Jihlava – Zdeněk Pohlreich patří k nejuznávanějším českým kuchařům. V pořadu Ano, šéfe!, který moderuje, radí kuchařům, jak vařit s grácií. Používá při tom slova jako humus či břídil, popřípadě s jasně vypovídajícím výrazem oznámí: „To se nedá žrát!“

Perličky z on line rozhovorů

Hradec Králové – Řada známých osobností ze všech možných oborů absolvovala v roce 2009 diskuze se čtenáři Hradeckého deníku. Dnes přinášíme výběr nejzajímavějších otázek a odpovědí.

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří v úterý v Třebíči

Třebíč - Populární pořád „Ano,šéfe!“, který vysílá televize Prima, se natáčel také ve městě Třebíči. Zdeněk Pohlreich zavítal do restaurace U Dubu, která spolu s Traveller´s hostelem sídlí na Žerotínově náměstí. Diváci se na další díl seriálu mohou podívat v úterý 17. listopadu ve 21.20 hodin.

Zdeněk Pohlreich rád vaří česká jídla, ale nejí je

Třebíč /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ - Známý český kuchař Zdeněk Pohlreich zavítal nedávno do Třebíče. K vidění byl při práci i oddychu v hostinci U Dubu na Žerotínově náměstí. V historických prostorách natáčel s televizním štábem další z dílů pořadu o úrovni současné české gastronomie, který nese název Ano, šéfe!

Vítězem festivalu je pořad Ano, šéfe

Znojmo /VÝSLEDKY/ - Nekompromisní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v pořadu „Ano, šéfe!“ zaujal nejvíce porotu letošního ročníku mezinárodního festivalu televizních a rozhlasových pořadů a reklamních spotů o gastronomii Znojemský hrozen.

Pohlreich: Zvlhlé nádhery od benzinky bych nepozřel

Hradec Králové - /VIDEO, FOTO/ Drsný, nesmlouvavý a s ne zrovna vybíravým slovníkem. Takovým dojmem působí šéfkuchař a milovník Austrálie Zdeněk Pohlreich, který byl hostem pondělního on–line rozhovoru Hradeckého deníku.

FOTO: Ptali jste se on-line Zdeňka Pohlreicha

Hradec Králové - Pro Hradecký deník odpovídal v on-line rozhovoru Zdeněk Pohlreich, známý kuchař z populární televizní show a nemilosrdný kritik nešvarů české gastronomie.

On-line rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

Hradec Králové - Hostem on-line rozhovor Deníku.cz byl Zdeněk Pohlreich, známý kuchař z populární televizní show a nemilosrdný kritik nešvarů české gastronomie.

OBRAZEM: Znojmo oslavuje okurky druhý den

Znojmo /AKTUALIZOVÁNO, VIDEO/ - Druhým dnem pokračovaly ve středuv centru Znojma Okurkové dny. Masarykovo náměstí a přilehlé ulicebyly plné stánků, dominovaly okurky ve všech podobách.

Okurkové dny ve Znojmě ozdobí Eva a Vašek

Znojemsko /FOTOGALERIE/ - Tři dny s okurkami a lidovou kulturou začnou v úterý ve Znojmě. Po Okurkových dnech nabídnou Hrušovany Vavřinecké slavnosti a vranovská přehrada výlov sektu.

Zdeněk Pohlreich: Je dobré být dobrý

Řemeslo má zlaté dno. „Ale jen pro ty, kteří v něm chtějí něco dokázat, být dobří. A být dobrý bohužel není v současnosti příliš těžké,“ je přesvědčen šéfkuchař pražského Café Imperial, kterého můžete znát z televizního pořadu Primy Ano, šéfe! Ten se snažil radit restauratérům „jak na to“.

Pohlreich: Snažím se žít jako normální člověk

Rakovnicko /ROZHOVOR/ - Na blíže neurčeném místě na Rakovnicku se celý tento týden natáčel čtvrtý díl druhé série úspěšné televizní show „Ano, šéfe!“,ve které je hlavním aktérem svérázný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Meruňkobraní: uvaří 1200 knedlíků

Miroslav - Města a obce na Znojemsku připravily na meruňkovou a okurkovou dobu tradiční akce. V Miroslavi v sobotu vypukne už dvacátý ročník meruňkobraní s jarmarkem.

Meruňkobraní: uvaří 1200 knedlíků

Miroslav - Města a obce na Znojemsku připravily na meruňkovou a okurkovou dobu tradiční akce. V Miroslavi v sobotu vypukne už dvacátý ročník meruňkobraní s jarmarkem.

Zdeněk Pohlreich: Doma nevařím

Česká Lípa - Rádce i postrach kuchařů, natáčí v těchto dnech další z dílů pořadu Ano, šéfe v České Lípě, v restauraci U Hrabala.

Brouky zapijete v pivovaru pivem i vínem

Znojemsko - Pestrou směs gurmánských a zábavných akcí chystá páteční den na Znojemsku. Bude možné sníst nejrůznější hmyz i menu špičkového kuchaře, zábavu pro nejširší publikum připravil znojemský pivovar.

Ano, šéfe! zachraňuje Fregattu

V moderním vojenském názvosloví je fregata malá, všestranná a spolehlivá loď. Měchenická Fregatta není loď, i když ji podle architekta trochu připomíná, ale restaurace. Její majitel lodě miluje. Tak proč se zrovna ta jeho potápí?

Pí Local Club ovládne Francie

„Pí" Local Club, je příjemná a útulná restaurace v nádherném a inspirativním prostředí zrekonstruovaného historického areálu sladovny v těsném sousedství píseckého hradu. Zní to idylicky, tak proč musel přijet na pomoc Zdeněk Pohlreich?

Zdeněk Pohlreich zavítá do Mlýnského dvora

Ani tentokrát se Zdeněk Pohlreich nemusel vzdálit z domovské Prahy, kde na Poříčí šéfuje Café Imperial. Zajel na okraj hlavního města, do dynamicky se rozvíjejících Satalic, kde sídlí restaurace Arter.

V lesním zatiší se vaří s láskou

V minulém díle navštívil Zdeněk Polhreich motorest s exteriérem z dřevních socialistických časů, který se nachází tři kilometry od výjezdu z Plzně a asi půl kilometru od výjezdu z D5 na Rozvadov.

Jak obstojí Ano šéfe! u hokejistů?

Pod zámkem v Benátkách nad Jizerou je restaurace Slepá kolej, která je součástí komplexu Wellness hotelu. Podnik je momentálně opravdu na slepé koleji, protože se dostal do červených čísel, tedy prodělává.

U Draka vaří na draka. Nebo už ne?

U Draka vaří na draka, alespoň si to myslí kulinářský guru Zdeněk Pohlreich, který přijel do Neratovic, aby tu rozčeřil vody rodinné restaurace paní Evy Benešové.