Jihlava – Názor Zdeňka Pohlreicha na českou kuchyni je všelijaký. Lidem, kterým záleží více na množství jídla než na kvalitě, se podivuje. Pro mnohé kuchaře je vzor, pro jiné postrach. Teď zavítal i do Jihlavy.
Jihlava – Pozor, postrach! Do jihlavské Radniční restaurace v úterý poprvé kolem druhé hodiny odpoledne vstoupila noční můra kuchařů – Zdeněk Pohlreich.
Jihlava – Zdeněk Pohlreich patří k nejuznávanějším českým kuchařům. V pořadu Ano, šéfe!, který moderuje, radí kuchařům, jak vařit s grácií. Používá při tom slova jako humus či břídil, popřípadě s jasně vypovídajícím výrazem oznámí: „To se nedá žrát!“
Hradec Králové – Řada známých osobností ze všech možných oborů absolvovala v roce 2009 diskuze se čtenáři Hradeckého deníku. Dnes přinášíme výběr nejzajímavějších otázek a odpovědí.
Třebíč - Populární pořád „Ano,šéfe!“, který vysílá televize Prima, se natáčel také ve městě Třebíči. Zdeněk Pohlreich zavítal do restaurace U Dubu, která spolu s Traveller´s hostelem sídlí na Žerotínově náměstí. Diváci se na další díl seriálu mohou podívat v úterý 17. listopadu ve 21.20 hodin.
Třebíč /ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ - Známý český kuchař Zdeněk Pohlreich zavítal nedávno do Třebíče. K vidění byl při práci i oddychu v hostinci U Dubu na Žerotínově náměstí. V historických prostorách natáčel s televizním štábem další z dílů pořadu o úrovni současné české gastronomie, který nese název Ano, šéfe!
Ústí nad Labem /OTÁZKY ŠÉFREDAKTORA/ - Restauraci na Větruši nikdo nechtěl skoro dva roky provozovat. Nakonec se jí ujal gastronomický konzultant, realitní makléř, moderátor a také prodejce klobás Jan Vrba.
Znojmo /VÝSLEDKY/ - Nekompromisní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v pořadu „Ano, šéfe!“ zaujal nejvíce porotu letošního ročníku mezinárodního festivalu televizních a rozhlasových pořadů a reklamních spotů o gastronomii Znojemský hrozen.
Hradec Králové - Drsný, nesmlouvavý a s ne zrovna vybíravým slovníkem. Takovým dojmem působí šéfkuchař a milovník Austrálie Zdeněk Pohlreich, který byl hostem pondělního on–line rozhovoru Hradeckého deníku.
Hradec Králové - /VIDEO, FOTO/ Drsný, nesmlouvavý a s ne zrovna vybíravým slovníkem. Takovým dojmem působí šéfkuchař a milovník Austrálie Zdeněk Pohlreich, který byl hostem pondělního on–line rozhovoru Hradeckého deníku.
Hradec Králové - Pro Hradecký deník odpovídal v on-line rozhovoru Zdeněk Pohlreich, známý kuchař z populární televizní show a nemilosrdný kritik nešvarů české gastronomie.
Hradec Králové - Hostem on-line rozhovor Deníku.cz byl Zdeněk Pohlreich, známý kuchař z populární televizní show a nemilosrdný kritik nešvarů české gastronomie.
Znojmo /AKTUALIZOVÁNO, VIDEO/ - Druhým dnem pokračovaly ve středuv centru Znojma Okurkové dny. Masarykovo náměstí a přilehlé ulicebyly plné stánků, dominovaly okurky ve všech podobách.
Znojemsko /FOTOGALERIE/ - Tři dny s okurkami a lidovou kulturou začnou v úterý ve Znojmě. Po Okurkových dnech nabídnou Hrušovany Vavřinecké slavnosti a vranovská přehrada výlov sektu.
Znojemsko /AKTUALIZOVÁNO, FOTOGALERIE / - Tři dny s okurkami a lidovou kulturou začnou v úterý ve Znojmě. Po Okurkových dnech nabídnou Hrušovany Vavřinecké slavnosti a vranovská přehrada výlov sektu.
Řemeslo má zlaté dno. „Ale jen pro ty, kteří v něm chtějí něco dokázat, být dobří. A být dobrý bohužel není v současnosti příliš těžké,“ je přesvědčen šéfkuchař pražského Café Imperial, kterého můžete znát z televizního pořadu Primy Ano, šéfe! Ten se snažil radit restauratérům „jak na to“.
Rakovnicko /ROZHOVOR/ - Na blíže neurčeném místě na Rakovnicku se celý tento týden natáčel čtvrtý díl druhé série úspěšné televizní show „Ano, šéfe!“,ve které je hlavním aktérem svérázný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.
Miroslav - Města a obce na Znojemsku připravily na meruňkovou a okurkovou dobu tradiční akce. V Miroslavi v sobotu vypukne už dvacátý ročník meruňkobraní s jarmarkem.
Miroslav - Města a obce na Znojemsku připravily na meruňkovou a okurkovou dobu tradiční akce. V Miroslavi v sobotu vypukne už dvacátý ročník meruňkobraní s jarmarkem.
Znojemsko - Pestrou směs gurmánských a zábavných akcí chystá páteční den na Znojemsku. Bude možné sníst nejrůznější hmyz i menu špičkového kuchaře, zábavu pro nejširší publikum připravil znojemský pivovar.
V moderním vojenském názvosloví je fregata malá, všestranná a spolehlivá loď. Měchenická Fregatta není loď, i když ji podle architekta trochu připomíná, ale restaurace. Její majitel lodě miluje. Tak proč se zrovna ta jeho potápí?
„Pí" Local Club, je příjemná a útulná restaurace v nádherném a inspirativním prostředí zrekonstruovaného historického areálu sladovny v těsném sousedství píseckého hradu. Zní to idylicky, tak proč musel přijet na pomoc Zdeněk Pohlreich?
Ani tentokrát se Zdeněk Pohlreich nemusel vzdálit z domovské Prahy, kde na Poříčí šéfuje Café Imperial. Zajel na okraj hlavního města, do dynamicky se rozvíjejících Satalic, kde sídlí restaurace Arter.
V minulém díle navštívil Zdeněk Polhreich motorest s exteriérem z dřevních socialistických časů, který se nachází tři kilometry od výjezdu z Plzně a asi půl kilometru od výjezdu z D5 na Rozvadov.
Pod zámkem v Benátkách nad Jizerou je restaurace Slepá kolej, která je součástí komplexu Wellness hotelu. Podnik je momentálně opravdu na slepé koleji, protože se dostal do červených čísel, tedy prodělává.
Benátky nad Jizerou/ Nevybíravá slova šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha z pořadu Televize Prima Ano, šéfe! dopadla i na personál benátecké restaurace Slepá kolej.
U Draka vaří na draka, alespoň si to myslí kulinářský guru Zdeněk Pohlreich, který přijel do Neratovic, aby tu rozčeřil vody rodinné restaurace paní Evy Benešové.