Kreativ

ŠTÍTEK: břicho

Ilustrační foto

Podezřelý z vraždy byl v podmínce za drogy a výtržnictví

Kriminalisté zahájili trestní stíhání dvacetiletého muže kvůli vraždě a dvacetiletou ženu kvůli porušování domovní svobody. Souvisí to s případem, kdy ve středu 25. září ve dvě hodiny ráno v Berouně podle policie vnikli na cizí pozemek. „Byli přistiženi majiteli. Následně mezi nimi došlo k potyčce, při které obviněný dvacetiletý muž několikrát bodl čtyřiačtyřicetiletého muže do oblasti hrudníku a břicha,“ uvedla Vlasta Suchánková, mluvčí středočeských policistů.

Vyšetření cév

V Klaudiánově nemocnici přibyly zásadní přístroje pro léčbu cév

Klaudiánova nemocnice v Mladé Bolslavi se zaměřila na zlepšování péče o pacienty s onemocněním cév. To si žádá součinnost hned několika oddělení a nejlepší vybavení. Už během jara dorazil do interní a angiologické ambulance nový laser, který lékařům pomůže s rozšířením diagnostických vyšetření. Dalším novým přírůstkem je přístroj, který dokáže velmi podrobně zobrazit cévy, žíly a tepny v oblasti krku, břicha, pánve a končetin po zápěstí, případně po kotníky.

Bývalá úpravna vody v Písku.

Bývalá úpravna vody ožije divadlem

Písek – Divadlo Continuo si pro svůj letní projekt V břiše velryby vybralo objekt bývalé písecké úpravny vody, kde uspořádá pro veřejnost sérii představení.

Ilustrační foto.

V hádce bodla muže do břicha a utekla, nyní jí hrozí vězení

Kladensko - Kladenští policisté zadrželi jednačtyřicetiletou ženu a obvinili ji z těžkého ublížení na zdraví. Dotyčná totiž bodla minulou středu svého o čtyři roky mladšího muže do břicha a z místa činu utekla. Událost se stala v Jenči. Partnerka neudržela své emoce na uzdě a v hádce způsobila svému milému nožem vážné poranění, přičemž ho krvácejícího nechala bez pomoci ležet na podlaze.

Ilustrační foto.

Pacientka kopla sestřičku do břicha

Bor, Vysočany – V nemocnici skončila zdravotní sestra v noci na neděli po výjezdu Zdravotnické záchranné služby k pacientce do Vysočan u Boru. Pacientka ji totiž kopla do břicha.

Ilustrační foto -  V Teplicích ročně operují až 50 apendixů

V Teplicích ročně operují až 50 apendixů, průměrná hospitalizace je 5 dnů

Teplice – Kolegové v práci si z něj dělali legraci, že mu slepé střevo vyndá v nemocnici obsluha závory na vrátnici. Když se ale Petr po operaci probudil na posteli obklopené přístroji, příliš do smíchu mu nebylo. Komplikovaný zánět a odumřelá tkáň v oblasti břicha udělaly z klasické operace apendixu drama.

Ilustrační foto

Stát chystá revoluci: test na rakovinu udělá i obvodní lékař

Žádné složité obíhání lékařů. Stačí zaklepat na jedny jediné dveře a lidem se dostane naprosto kompletního vyšetření. Praktik jim změří nejenom tlak, ale i hladinu cukru v krvi. Udělá jim také „sono“ břicha a podívá se na stav pacientových plic – to s pomocí spirometru.

Ilustrační foto.

Rokycanští řeší řádění Rumuna

Rokycany – Kuriózním způsobem vygradovalo násilí, kterého se vůči své přítelkyni v jedné z malých ubytoven v centru města dopustil devětadvacetiletý Rumun. Mladá žena byla podle našich informací občankou České republiky.

Budulínek a Červená Karkulka zaplnili divadlo hlavně dětmi.

V divadle Karkulka zpívala a vlk žral salám

Nymburk /FOTOGALERIE/ – Hned dvě pohádky v rámci jednoho představení viděly děti v Hálkově divadle. I tentokrát se potvrdilo, že dětská představení mají trvalou oblibu a dokáží zaplnit velkou část hlediště.

Ilustrační foto.

Psa ukopal k smrti

Karlovy Vary – Dvacetiletý muž přišel do prázdného bytu své přítelkyně, kde si zapomněl mobilní telefon. To se zatím nezdá být nijak neobvyklé. Co se však stalo později, to většina lidí nepochopí.

Ilustrační foto.

Podhorská nemocnice má pro pacienty dobrou zprávu

Podhorská nemocnice přišla s další dobrou zprávou pro pacienty bruntálské a rýmařovské nemocnice. V loňském roce totiž završila další etapu modernizace přístojového vybavení oddělení operačních oborů.

Ilustrační foto.

Těhotné družce vyhrožoval vykopnutím dítěte z břicha

Otřesný případ domácího násilí, nad kterým zůstává rozum stát, uzavřel Krajský soud v Ostravě. Na pět let poslal do vězení devětadvacetiletého muže z Ostravy, který dlouhé měsíce krutě týral svou družku. Dokonce ji napadl i v době, kdy čekali dítě.

Na Jedlové se zranil jezdec na bobech.

Muž se na Jedlové zranil při bobování, se zraněním břicha skončil v nemocnici

Jiřetín pod Jedlovou /FOTO/ – O velkém štěstí může mluvit mladý muž, který se ve středu večer zranil při bobování na Jedlové na Šluknovsku. Nechybělo mnoho a jeho zranění mohlo mít fatální důsledky. S jeho záchranou pomáhal i majitel nedaleké restaurace a místní technické služby. Ke zranění totiž došlo na těžko přístupném místě.

Na Jedlové se zranil jezdec na bobech.

Muž se při bobování nabodl na větev. Se zraněním břicha skončil v nemocnici

/FOTO/ O velkém štěstí může mluvit mladý muž, který se ve středu večer zranil při bobování na Jedlové na Šluknovsku. Nechybělo mnoho a jeho zranění mohlo mít fatální důsledky. S jeho záchranou pomáhal i náhodný kolemjedoucí a místní technické služby. Ke zranění totiž došlo na těžko přístupném místě.

Ilustrační foto

Pobodaný muž zemřel v nemocnici

Tragickou dohru má nakonec silvestrovská rozepře mezi manželi, ke které došlo během silvestrovského večera na území Opavy. Muž nakonec bodné ráně nožem podlehl.

Sendvič s burákovým máslem.

Nečekaný vedlejší efekt. S novými plícemi žena získala i alergii na buráky

Transplantace orgánů jsou mnohdy pro pacienty se závažnými onemocněními jedinou šancí na přežití. Pro 68letou Američanku však nové plíce přinesly naprosto nečekanou komplikaci. Pouhé dva týdny po operaci se u ženy, která nikdy netrpěla alergií na arašídy, projevila po jejím oblíbeném sendviči s burákovým máslem těžká alergická reakce. Jak se ukázalo, alergií na arašídy trpěl muž, od kterého plíce pocházely.