Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H od 2. do 6. června
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Zámecký park Státního zámku Hrádek u Nechanic je vyhledávanou destinací oddechu již pro několikátou generaci obyvatel Hradecka. Zámek samotný je vystavěn v neogotickém stylu, který nacházel uplatnění především ve „viktoriánském" rozmachu Spojeného království (Velké Británie).
Hrádek u Nechanic - Zámecký park Státního zámku Hrádek u Nechanic je vyhledávanou destinací oddechu již pro několikátou generaci obyvatel Hradecka.Zámek samotný je vystavěn v neogotickém stylu, který nacházel uplatnění především ve „viktoriánském" rozmachu Spojeného království (Velké Británie).
Hrádek u Nechanic - Zámecký park Státního zámku Hrádek u Nechanic je vyhledávanou destinací oddechu již pro několikátou generaci obyvatel Hradecka.Zámek samotný je vystavěn v neogotickém stylu, který nacházel uplatnění především ve „viktoriánském" rozmachu Spojeného království (Velké Británie).
Velké Karlovice - Resort Valachy Velké Karlovice, který tvoří tři hotely s relaxačními centry, golfovým hřištěm a dalšími aktivitami pro relaxaci a aktivní zábavu, připravil na letošní letní sezónu další novinky.
/REDAKCE OTESTOVALA ZA VÁS/ - Práce s ním je jednoduchá. Držadlo sice vypadá na první pohled mohutně, ale je velmi lehké a má tvar, který skvěle padne do ruky. Všechno jde sestavit lehce, nepotřebujete žádnou velkou sílu a ani moc času. Tenhle tyčový mixér je totiž neskutečně rychlý.
Brno - Jednadevadesát receptů vhodných pro vaření venku ve středu Brňanům představil Zdeněk Pohlreich. Šéfkuchař známý z televizních obrazovek totiž vydal novou knihu Rozpal to, šéfe! a v podvečer ji zájemcům podepsal a představil v Knihách Dobrovský v Joštově ulici.
Brno /ROZHOVOR/ – Snažil se svými tradičními průpovídkami odlehčit atmosféru prvního tréninku. Zkušený slovenský obránce Jozef Kováčik ale přiznal, že rozjezd suché letní přípravy ho místy úsměvu na rtech zbavoval. „Když se vzbudím další den, tak to bude průser," smál se po dvouhodinových galejích naplněných hlavně testy a posilovnou.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Všebořice - Golf pro všechny nabízí během dne otevřených dveří v sobotu 24. května od 10 hodin golfové hřiště ve Všebořicích. Speciální obuv, ani tričko s límečkem vyžadovat nebudou. Hole a míčky zapůjčí klub zdarma, úplným začátečníkům poradí profesionální trenéři.
Šumperk – Na velké fandění se připravují hospůdky, restaurace a bary, které mají ve svém interiéru projekční plátno nebo velkoplošnou obrazovku. sobotu je totiž na programu klíčový zápas, který by v případě výhry mohl českým hokejistům otevřít dveře do finále mistrovství světa v hokeji. Přímý přenos z Minsku začíná v sobotu v 17.45 hodin.
Hora Svatého Václava – Důkazem toho, že i ve velmi malé obci se mohou dít velké věci, je Hora Svatého Václava na Poběžovicku.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Region - Zapojte se do naší nové soutěže Grilování s Deníkem a Řeznictvím H + H a vyhrajte balíček uzenin.
Mnohým nešvarům se dá vyhnout a z jídla na ohni udělat pochoutku, která vám neuškodí, zvolíte-li vhodné suroviny a způsob úpravy.
Ústí n. O. - Zahradnictví Šťastných u hřbitova oslavilo 110. výročí založení.
Karlovy Vary - Nikoliv bezdomovci, ale stovky skalniček, kaktusů, sukulentů a bonsají jsou ode dneška ukryty pod mostem poblíž nákupního centra Fontána. Klub skalničkářů Erica tady pořádá tradiční výstavu, která každoročně přiláká davy lidí. Ať už se chtějí potěšit pohledem na krásné rostlinky, nebo si je odnést domů. „I letos je výstava prodejní a své unikátní výpěstky přinesli naši členové z celého kraje," uvedla členka klubu Božena „Bobina" Bařtipánová.
Chystáte se grilovat? V tom případě zahoďte vakuově balené maso ze supermarketu, jděte k řezníkovi a nechte si ukrojit pět až šest centimetrů tlustý steak. Vynikající kuchař a odborník na grilování Vladimír Palička by vám jistě doporučil jihoamerické hovězí.
Liberecký kraj - Doba grilování a opékání je tady. Z obchodů mimo jiné mizí i oblíbené špekáčky, které mají v Česku dlouholetou tradici. Vyrábějí se už od roku 1891, ale podle časopisu dTest jejich kvalita značně upadá, jak prokázaly provedené analýzy. Ztučněly a zvodnatěly. Normy to dovolují.
Liberecký kraj - Doba grilování a opékání je tady. Z obchodů mimo jiné mizí i oblíbené špekáčky, které mají v Česku dlouholetou tradici. Vyrábějí se už od roku 1891, ale podle časopisu dTest jejich kvalita značně upadá, jak prokázaly provedené analýzy. Ztučněly a zvodnatěly. Normy to dovolují.
Liberec - Doba grilování a opékání je tady. Z obchodů mimo jiné mizí i oblíbené špekáčky, které mají v Česku dlouholetou tradici. Vyrábějí se už od roku 1891, ale podle časopisu dTest jejich kvalita značně upadá, jak prokázaly provedené analýzy. Ztučněly a zvodnatěly. Normy to dovolují.
Křenovy - Padesát čtyři rybářů obsadilo v sobotu požární nádrž v Křenovech.
Řecká kuchyně je bohatá a velmi chutná. Je proto trochu s podivem, že se jejím symbolem stal tak jednoduchý pokrm jako tzatziki. V Řecku se zpravidla podávají jako příloha, ale dají se servírovat samostatně. Ideální jsou v letních měsících ke grilovanému masu.
Mnichovo Hradiště - Muzika. Ta je společným jmenovatelem čtyř muzikantů, kterým se hudba dostala pod kůži a možná ještě dál, až k srdc
Hradec Králové /FOTO/ - Málokoho by těšilo zůstávat pod střechou, když jasná obloha a příjemné teploty přímo vybízejí k posezení venku. K takovému způsobu trávení volného času patří i sklenka dobrého vína nebo vůně grilovaného masa. Co zájemcům o grilování a pikniky letos nabízí Hradec Králové a okolí?
Hradec Králové /FOTO/ – Málokoho by těšilo zůstávat pod střechou, když jasná obloha a příjemné teploty přímo vybízejí k posezení venku. K takovému způsobu trávení volného času patří i sklenka dobrého vína nebo vůně grilovaného masa. Co zájemcům o grilování a pikniky letos nabízí Hradec Králové a okolí?
Plynové zahradní grily jsou v Česku stále oblíbenější, např. v prodejnách Mountfield tvoří již tři čtvrtiny prodejů. Nejvíc se prodávají ty umožňující přípravu jídla pro 12 až 14 lidí. Zájem o grily na brikety a dřevěné uhlí je dlouhodobě stabilní. Vyplývá to z ankety mezi prodejci.
Praha - Plynové zahradní grily jsou v Česku stále oblíbenější, např. v prodejnách Mountfield tvoří již tři čtvrtiny prodejů. Nejvíc se prodávají ty umožňující přípravu jídla pro 12 až 14 lidí. Zájem o grily na brikety a dřevěné uhlí je dlouhodobě stabilní. Vyplývá to z ankety mezi prodejci.
Jihlava - Na programu Domu kultury v Jihlavě je komedie plná francouzského humoru a šarmu.
Kolešov – Nejen jarně vyzdobená okna, zahrádky a domácnosti v Kolešově prozrazují příchod jara, ale také celá náves.
Velké Hamry - Mají svůj časopis Barevný domov, jehož první číslo slavnostně pokřtili v Domově důchodců.
Sosnová - Soustředění pro závodníky MMČR MOGUL Supermoto 2014 je připraveno na sobotu 12. dubna v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové.
Písková Lhota - Vzhledem ke slunečnému a teplému počasí už na některých zahradách vytáhli gril. Jedna taková událost v Pískové Lhotě na Nymbursku skončila vážným zraněním a přepravou vrtulníkem do nemocnice. Záchranáři byli voláni k úrazu v sobotu v 16.20 hodin.
Písková Lhota - Vzhledem ke slunečnému a teplému počasí už na některých zahradách vytáhli gril. Jedna taková událost v Pískové Lhotě bohužel skončila vážným zraněním a přepravou vrtulníkem do nemocnice.
Rychnovsko – Loňská zima si v okrese pořádně zařádila. Ta letošní se zatím moc neprojevila, i když se teď trochu ochladilo, předešlé dny byly veskrze jarní.Avšak před rokem devatenáctého března byla na Rychnovsku kalamita, po silnicích a železnicích popadaly stromy. I na apríla mnohé překvapila sněhová nadílka. Letošní rok však vypadá úplně jinak. Mnozí už doma začali s grilováním a vyhřívali se na sluníčku. Teploty letošních a loňských březnových dní dělilo někdy až dvacet stupňů.
Ratíškovice – Zbožňuje vůni grilovaného masa. Když s kamarádem stavěl pergolu, slíbil si, že se přihlásí do televize, kde předvede své kuchařské dovednosti. Dan Kordula z Ratíškovic od včerejšího večera bojuje s dalšími třemi muži a jednou ženou v deváté sérii pořadu Prostřeno.
Recept nám poslala Kateřina Baklíková, Hutisko-Solanec.
Ústí nad Labem - Rozhovor S Jaroslavem Drahošem ze Společnosti pro přepravu ročních období vodní cestou o tom, jak je nutné připravit paní Zimu o její vládu a přivézt konečně jaro.
Ústí nad Labem - Rozhovor S Jaroslavem Drahošem ze Společnosti pro přepravu ročních období vodní cestou o tom, jak je nutné připravit paní Zimu o její vládu a přivézt konečně jaro.
Vimperk – V srpnu by si mohli lidé ze sídliště opéct vuřty nebo ogrilovat maso na veřejném ohništi v lokalitě Pod Pekárnou.
Plesová sezona vrcholí, svůj bál mají za sebou i klienti Domovinky ve Frýdku-Místku. Tamní centrum denních služeb včera uspořádalo stejně jako loni ples v netradičním duchu. Zatímco před rokem předváděli senioři své taneční umění v pyžamech, letos se neobešli bez výstavních klobouků.
Srby – Masopust bez masa rozhodně nebudou letos ´světit´ v malé obci na Horšovskotýnsku. Masopustní sobota tam bude patřit veřejným vepřovým hodům.
Srby – Parta nadšenců tradičně připravuje v malé obci vepřové hody.
Břeclavsko – Až pětinásobně nižší poptávku po sladkovodní rybě mají ve srovnání s minulým měsícem lidé na Břeclavsku. Rybnikáři a prodejci čelí povánočnímu období, kdy fronty vystřídaly jen občasné návštěvy.
Rozhovory prezidenta republiky s ministry vlády, kterou se 29. ledna chystá jmenovat, neprovází žádná senzace. Kdo čekal drsné grilování, je zklamán, naopak ulevilo se těm, kteří nespali kvůli možnému konfliktu mezi vládou a prezidentem. Ministerští kandidáti se k hlavě státu nepochybně chovají zdvořile. Vzhledem k tomu, že koalice předem ohlásila, že na navržených ministrech trvá, není proč by se prezidentovým hostům měla třást kolena. A protože se nezdá, že by prezident mohl někoho odmítnout ze závažných ústavních důvodů, z avizovaného hradního grilování je nakonec pouhé oťukávání.
Spytihněv – „Hlavní je, aby všem chutnalo. Důležité je správně nakombinovat maso a koření." To je podle třiačtyřicetiletého Josefa Poláška ze Spytihněvi základ úspěchu zabíjačky u strávníků. Stovky si jich na vepřových dobrotách pochutnávali ve Spytihněvi, a to přímo na Silvestra v dopoledních a odpoledních hodinách.