Rychnovsko - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2014 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z našeho regionu, které se soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
Východní Čechy, Pardubice - Letní kaleidoskop Deníků nahlíží do kuchyně: „Nejen v Čechách patří k nejoblíbenějším steakům vepřová krkovice," říká Petr Stupka.
Rychnovsko - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2014 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z našeho regionu, které se soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.
České Budějovice – Veřejný gril měl o prázdninách oživit Novou ulici v Českých Budějovicích. Z podnětu provozovatelů literární kavárny Měsíc ve dne byl umístěn na jednom ze zelených plácků před školní budovou v Nové ulici na období prázdnin. Jenže lidé si zde užili jen jednu grilovačku a pak akce skončila.
Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí zůstat jen u skleničky. Je na čase vytáhnout gril a pochlubit se kuchařským uměním.
Východní Čechy, Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí zůstat jen u skleničky. Je na čase vytáhnout gril a pochlubit se kuchařským uměním. Připravit skvělé jídlo na ohni zvládnou i ti, kteří si u plotny či trouby příliš nevěří.
Východní Čechy, Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí zůstat jen u skleničky. Je na čase vytáhnout gril a pochlubit se kuchařským uměním. Připravit skvělé jídlo na ohni zvládnou i ti, kteří si u plotny či trouby příliš nevěří.
Východní Čechy, Rychnovsko - Letní kaleidoskop Deníků nahlíží do kuchyně: Teplé letní večery vybízejí k nejrůznějším garden party a grilování. Na závěr takových sešlostí se však hodí i sladká tečka. Pokud nechcete při její výrobě strávit v kuchyni déle než deset minut, lehká panna cotta je vhodná právě pro vás.
Nadcházející letní víkend strávíme nejspíš opět u vody, v přírodě, na pivu nebo při grilování. Pokud se rozhodnete pro nějakou tu klobásku opečenou pěkně přímo nad plamenem, počítejte tak trochu s tím, že nebudete nejspíš konzumovat výrobek úplně beze zbytku masný.
Litomyšl - Dlouhé a teplé večery svádějí k posezení s rodinou a přáteli. Nemusí zůstat jen u skleničky. Je na čase vytáhnout gril a pochlubit se kuchařským uměním.
Praha - Česká republika bude primárně vyjednávat o získání postu eurokomisaře pro regionální rozvoj, administrativní záležitosti či dopravu. Dnes to řekla kandidátka na eurokomisařku, ministryně pro místní rozvoj Věra Jourová (ANO). Ona sama se tohoto vyjednávání účastnit nebude a připravuje se na seznamovací setkání s předsedou Evropské komise Jeanen-Claudem Junckerem a na zářijové „grilování" kandidátů na eurokomisaře v Evropském parlamentu.
Věra Jourová je žena, čemuž Pavel Mertlík nemohl konkurovat. Tak lze stručně shrnout koaliční dohodu na české kandidátce na eurokomisařku v situaci, kdy se do Evropské komise hrnulo příliš mnoho chlapů a hrozilo, že to v Evropském parlamentu neprojde.
Český Krumlov - Lékaři českokrumlovské nemocnice se v těchto dnech věru nenudí. Zaměstnávají je především letní úrazy. V nemocnici ke svému překvapení často končí vodáci, daleko za nimi nezůstávají cyklisté.
Zapojte se s regionálním Deníkem do letní soutěže o lahodná vína Jacob's Creek, cestovní gril City Gas od společnosti Outdoorchef a pět voucherů na kurz grilování s Cereximem.
Východní Čechy - Letní kaleidoskop Deníků nahlíží do kuchyně: K letnímu grilování a posezení s přáteli přináší gastronomický specialista Petr Stupka jeden z jeho nejoblíbenějších kulinářských triků.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Olomouc – Kdo o prázdninách zavítá do olomouckého rozária, stane se pamětníkem. Na podzim totiž začne proměna, která má z uzavřeného místa udělat lákavý cíl, kam lze zajít grilovat, hrát pétanque nebo si tudy zkrátit cestu mezi fakultami.
Prostějov/Plumlov - Pracovníci prostějovské redakce Deníku v sobotu vyjeli za lidmi do autokempu Žralok v Plumlově. Zde jim během podvečera představili samotné noviny, ale také některé další tiskoviny vydavatelství Vltava-Labe-Press.
Velké Karlovice - Užijte si pohodové volné dny v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Zhruba hodinu cesty autem máte na dosah spoustu zábavy pro každého: turistické i cyklistické trasy různé náročnosti, atrakce pro děti v čele s novým zábavním parkem Razulák, akce pro gurmány a hlavně – termální bazény a vyhlášená wellness centra, kde načerpáte novou energii.
Brno - Posezení s přáteli v jednom z městských parků u připraveného grilu. Tak měly vypadat takzvané grill pointy, které loni slibovaly některé brněnské městské části. Místa, kde lidé mohou využívat napevno postavených grilů, však stále chybí.
Drahotuše – Modely letadel, vrtulníků či aut, tombola i soutěže, to vše slibuje letecká show Hranické polétání, která se koná v sobotu 12. července od 10 hodin na drahotušském letišti.
Prostějov/Plumlov – Skvělé jídlo a dobré pití. Máte zájem se podívat, jak se tvoří Prostějovský deník? Pak neváhejte a zajeďte v sobotu 12. července do kempu Žralok. Redaktoři Deníku si tu pro vás od 17 hodin připravili Grilování s Prostějovským deníkem, a k tomu zajímavý program pro děti i dospělé.
Brno – Tři týdny mají Brňané na ochutnávku regionálních potravin od nejlepších brněnských kuchařů, naučit se vařit vlastní šunku, připravit dýňový olej, nebo ochutnat moravské víno jazykem cizince. Čtvrtý ročník gastronomického festivalu Jídlo z blízka právě začal a Brňané si ho užijí až do konce července.
Brno – Tři týdny mají Brňané na ochutnávku regionálních potravin od nejlepších brněnských kuchařů, naučit se vařit vlastní šunku, připravit dýňový olej, nebo ochutnat moravské víno jazykem cizince. Čtvrtý ročník gastronomického festivalu Jídlo z blízka právě začal a Brňané si ho užijí až do konce července.
Břeclav /FOTOGALERIE/ – Hry pro děti, improvizovaný cirkus, grilování, fotbal. A hlavně zlepšení vztahů a vzájemné přiblížení obyvatel bydlících v městské části Poštorná. To byl program akce Na Rovnici jsme si rovni organizované břeclavským IQ Roma servisem.
Praha - Začalo léto. Nejen každý Pražan přemýšlí, jak se občerství. Tradiční kolektivní zvyk letního občerstvení je grilování. Patnáct z třiceti dotázaných občanů hlavního města griluje téměř každé léto. Výjimku udělají jen v případě špatného počasí.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Orlickoústecko - Tady je nám fajn aneb Dejte hlas místu, kde je vám dobře. Hledáme spolu nejoblíbenější lokalitu. Redakce vašeho regionálního Deníku opět po roce přichází s již tradičním projektem.
Rychnovsko - V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2014 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z našeho regionu, které se soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.