Kreativ

ŠTÍTEK: hlávkové zelí

Cestovní centrála sbírá recepty jižní Moravy

Jižní Morava - Podělit se s ostatními milovníky vaření o osvědčené rodinné jihomoravské recepty a dostat se se svým kulinářským pokladem až do zamýšlené brožurky receptů mohou znalci příprav tradičních krajských jídel.

Cestovní centrála sbírá tradiční jihomoravské recepty

Jižní Morava - Podělit se s ostatními milovníky vaření o osvědčené rodinné jihomoravské recepty a dostat se se svým kulinářským pokladem až do zamýšlené brožurky receptů mohou znalci příprav tradičních krajských jídel.

Cestovní centrála sbírá tradiční jihomoravské recepty

Jižní Morava - Podělit se s ostatními milovníky vaření o osvědčené rodinné jihomoravské recepty a dostat se se svým kulinářským pokladem až do zamýšlené brožurky receptů mohou znalci příprav tradičních krajských jídel.

Vyhoďte video: Zpívánky vyšly na DVD

Praha - V mnoha rodinách s malými dětmi se opakuje podobná situace. Starý, dosluhující videorekordér se používá kvůli jediné nahrávce oblíbeného pořadu, který dosud nevyšel na DVD. Mezi hity malých diváků nedostupné v digitální podobě dosud patřily i oblíbené Zpívánky.

Tvarůžky: Obrat v gastronomii jim prý roste

Loštice -Pravé olomoucké tvarůžky jsou původním českým sýrem s nezaměnitelnou chutí i vůní. Jediným. Loštická společnost A.W. je zase jeho jediným výrobcem. Umíme tuto výjimečnost v rámci turistického ruchu v gastronomii dostatečně prodat?

Kojetínské hody lákají na hudbu i hanácká jídla

Kojetín - Na tři dny plné zábavy, hudby, sportu i umění se mohou těšit nejen obyvatelé Kojetína. Právě tam se totiž uskuteční již po jedenácté tradiční Kojetínské hody. Oslavy začnou v pátek 14.srpna.

Kojetínské hody lákají na hudbu i hanácká jídla

Kojetín - Na tři dny plné zábavy, hudby, sportu i umění se mohou těšit nejen obyvatelé Kojetína. Právě tam se totiž uskuteční již po jedenácté tradiční Kojetínské hody. Oslavy začnou v pátek 14.srpna.

Češi vařili v OSN

V newyorském sídle OSN pořádají členské země výstavy, kulturní představení i kulinářské přehlídky. Česká republika se zde tento rok představila poprvé. Premiéra českých kuchařů se setkala s mimořádným ohlasem.

Vyhoďte video, Zpívánky vyšly na DVD

Praha - V mnoha rodinách s malými dětmi se opakuje podobná situace. Starý, dosluhující videorekordér se používá kvůli jediné nahrávce oblíbeného pořadu, který dosud nevyšel na DVD.

Gulášfest 2009: maso, pivo a muzika

Valašské Meziříčí - V ráj milovníků dobrého guláše, řízného piva a kvalitní muziky se od čtvrtka až do soboty promění fotbalový stadion ve Valašském Meziříčí. Uskuteční se zde sedmý ročník tradičního Gulášfestu.

Oráč sídlí v historické budově

Dobrá -Restaurace U oráče se nachází v centru Dobré v historické budově z přelomu 17. a 18. století. Tomu odpovídá i stylový interiér. Na toaletách bylo během naší návštěvy čisto.

Kam o víkendu

Svitavsko - Pozvánka na vybrané akce o víkendu 20. a 21. června.

Svíčková, řízek nebo lasagne? Prohlédněte si menu

Třebíč - Co si dát dnes kobědu? Odpověď na tuto labužnickou otázku bude teď jednodušší. Na webových stránkách Třebíčského deníku začala redakce pravidelně vyvěšovat týdenní polední menu třebíčských restaurací. Lidé tak budou moci každý den rychle a přehledně zjistit, co se kde vaří a kde si nejlépe pochutnat.

ČEZ se zlobí, do zelí mu prý lezou lháři

Pardubice - Energetický gigant se hněvá: „Skupina ČEZ upozorňuje všechny své zákazníky a odběratele elektrické energie na podvodnou kampaň na slevu. Několik případů bylo zaznamenáno v Pardubicích. Na existenci kampaně nás upozornili sami zákazníci,“ píše se v dopise, který dorazil do redakce Pardubického deníku.

FOTOGALERIE: Kysané zelí musí mít správný křupink

Drásov - Kdo by neznal a neochutnal nakládané kysané zelí – nedílnou součást talíře s knedlíky a vepřovou pečení? Křupavé a voňavé zelí je bohatým zdrojem vitaminu C a dá se konzumovat samotné nebo si s ním zpestřit řadu dalších pokrmů.

V Náchodě začala soutěž o nejlepší potravinu kraje

Královéhradecko - Krajský úřad Královéhradeckého kraje letos počtvrté vyhlásil soutěž „Potravina a potravinář roku 2009 Královéh­radeckého kraje“. Začala v pátek na náchodském Karlově náměstí první prezentací potravinářských výrobků.

Také v Hořicích soutěž o potravinu kraje

Východní Čechy/FOTOGALERIE/ - Krajský úřad Královéhradeckého kraje letos počtvrté vyhlásil soutěž „Potravina a potravinář roku 2009 Královéh­radeckého kraje“. Začala v pátek 15. května na náchodském Karlově náměstí první prezentací potravinářských výrobků.

V Náchodě začala soutěž o nejlepší potravinu kraje

Náchod /VIDEO/FOTO/ - Krajský úřad Královéhradeckého kraje letos již počtvrté vyhlásil soutěž „Potravina a potravinář roku 2009Královéh­radeckého kraje“. Ta odstartovala v pátek 15. května dopoledne na náchodském Karlově náměstí první prezentací potravinářských výrobků.

V Náchodě začala soutěž o nejlepší potravinu kraje

Východní Čechy/FOTOGALERIE/ - Krajský úřad Královéhradeckého kraje letos počtvrté vyhlásil soutěž „Potravina a potravinář roku 2009 Královéh­radeckého kraje“. Začala v pátek na náchodském Karlově náměstí první prezentací potravinářských výrobků.

Bylinky v kuchyni

Tytam jsou časy, kdy byl v obchodě občas k dostání jenom povadlý salát či hlávky zelí. Výběr surovin i jejich čerstvost je čím dál lepší. V nabídce jsou už také kelímky či květináče s nejrůznějšími bylinkami, které si můžete pěstovat doma.