Kreativ

ŠTÍTEK: Hollywood

Film Tenkrát v Hollywoodu

Tip na středu 2. října: Kino Hvězda

Přerovské kino Hvězda si nadnešek připravilo poslední počin režiséra kultovních snímků Quentina Tarantina a mysteriózní kousek pro ty, kteří se rádi bojí.

Film Tenkrát v Hollywoodu

Tip na středu 2. října: Kino Hvězda

Přerovské kino Hvězda si nadnešek připravilo poslední počin režiséra kultovních snímků Quentina Tarantina a mysteriózní kousek pro ty, kteří se rádi bojí.

Ilustrační snímek.

Dalibor Stach povypráví o svém filmu i Hollywoodu

Film ostrovského rodáka a zatím ne příliš známého režiséra Dalibora Stacha nazvaný Za oponou noci je vyprávěním lidí, kteří překročili hranici smrti a bylo jim umožněno vrátit se zpět do života.

Ilustrační foto.

Tenkrát v Hollywoodu

Nastává konec zlaté éry, píše se rok 1969. Los Angeles. Právě tam se snaží televizní herec (Leonardo DiCaprio) a jeho dlouholetý kaskadér (Brad Pitt) prosadit u filmu.

Tenkrát v Hollywoodu, V hlavních rolích Brad Pitt a Leonardo di Caprio

Tip na dnešek: Tenkrát v Hollywoodu

Třebíč – Nejnovější film kultovního režiséra Quentina Tarantina mohou už podruhé vidět diváci v třebíčském kině Pasáž. Ve filmu Tenkrát v Hollywoodu excelují herci Leonardo DiCaprio a Brad Pitt.

Krnovské zastupitelstvo se poprvé seznámilo s elektronickým hlasovacím zařízením. Nově se zastupitelé budou scházet ve Slezském domově, místo v hasičské zbrojnici v Kostelci.

Zastupitelstvo Krnova změnilo místo i způsob hlasování

Po mnoha letech zasedání v hasičské zbrojnici v Kostelci se zastupitelé vrátili do centra Krnova. Starosta Tomáš Hradil zahájil zasedání zastupitelstva v sále Slezského domova informací, že před 147 lety a třemi dny se právě zde narodil slavný architekt Leopold Bauer, a že před 130 lety ve Slezském domově hostoval se svou přednáškou český cestovatel Emil Holub, když se vrátil z expedice v jižní Africe.  

Hurikán převálcoval bahamské ostrovy

Hurikán Dorian rozsévá strach. Hollywoodská legenda postrádá 23 příbuzných

Hurikán Dorian, který se přehnal přes Bahamy a postupuje k východnímu pobřeží Spojených států, těžce zasáhl do života dvaadevadesátileté hollywoodské legendy Sidneyho Poitiera. Na Bahamách žije víc než 500 členů jeho široké rodiny. O třiadvaceti z nich neměli jejich blízcí ještě včera žádnou zprávu a bojí se, aby se nestali oběťmi řádění větrného živlu.