Kreativ

ŠTÍTEK: levá ruka

Poznáváte pachatele loupežného přepadení? Informujte kriminalisty Územního odboru Praha venkov - jin na služebně v Mnichovicích u Prahy nebo prostřednictvím linky 158.

Lupič ohrožoval pokladní pistolí a nožem

Benešovsko –  Stovky obyvatel z Benešovska dojíždí do Prahy a řada z nich využívá obchodní zóny v Průhonicích k nákupům. Zejména při povánočních slevách. Jeden ze zákazníků však nakupoval před deseti dny s pistolí a s nožem v rukách. U přepážky požadoval bankovky.

Ilustrační foto.

Zlínská policie hledá svědky sražení seniorky

Zlín – 13. prosince loňského roku krátce po osmé hodině ranní šla třiaosmdesátiletá žena na kontrolu k lékaři. Jak sama později uvedla, nedaleko vjezdu do nemocnice do ženy vrazilo couvající bílé vozidlo.

Ždánický pákař Michal Zapletal (vpravo) skončil v Brně na prestižní akci třetí.

Ždánický pákař Zapletal skončil na Golemově ruce třetí

Ždánice – Loni uvažoval o konci kariéry. Scházel mu trenér i motivace. Na začátku února však ždánický pákař Michal Zapletal ukázal, že má do sportovního důchodu ještě čas. Na prestižní mezinárodní soutěži Golemova ruka, která se uskutečnila v Brně, skončil pětatřicetiletý silák na pravé ruce a ve váhové kategorii do sedmdesáti kilogramů třetí, když prohrál pouze s vítězným Slovákem Gregoričkou a druhým Maďarem Barzsem.

Mezinárodní soutěž Golemova ruka v Brně.

Golemové v Brně: přehlídka toho nejlepšího v páce

Brno - Legenda českého armwrestlingu, běžně nazývaného páka, František Živný, vybojoval tři zlaté medaile na prestižní mezinárodní soutěži Golemova ruka. Mistr světa z roku 2000 vyhrál na obě ruce nejtěžší kategorii nad 90 kilogramů závodníků Masters nad čtyřicet let. K tomu přidal ještě zlato v nejtěžší seniorské kategorii nad 95 kilogramů na pravou ruku.

Veronika Havránková vyrábí vinuté perle.

Práce s roztaveným sklem mě baví. Má to obrovské kouzlo

České Budějovice - Roztaví skleněné tyčky a vyrobí z nich různobarevné korálky nebo i postavičky. Třicetiletá Veronika Havránková z Českých Budějovic propadla kouzlu vinutek neboli vinutých perlí. Domů si pořídila kahan a několikrát týdně k němu usedá a tvoří.

Gólman Antonín Mužík šel do branky za vyloučeného Romana Šlupinu. Ani on však utkání proti Karviné nedochytal.

Antonín Mužík: Myslel jsem, že rozhodčí zápas ukončí

Krnov /ROZHOVOR/ - V sedmé minutě sobotního zápasu krajské hokejové ligy mužů mezi Krnovem a Karvinou byl domácím za potyčku vyloučen do konce utkání brankář Roman Šlupina. Do branky šel tedy Antonín Mužík. Na tom by nebylo nic zvláštního. Jenže ani druhý gólman utkání nedochytal.

Ilustrační foto

AKTUALIZOVÁNO: Uhodila na plese jinou dívku lahví do hlavy

Rakovník – Příliš agresivně si chtěla vyřídit účty jedna 
z účastnic maturitního plesu 
s jinou dívkou. Krásné a jedinečné životní okamžiky tak byly i pro ostatní maturanty a účastníky plesu pokaženy nechtěným zážitkem.

Kopec jako bariéra se stal ústředním tématem videa sbírky. Najít  ho lze na www.youtube.com pod názvem Veřejná sbírka města Frýdlant.

Frýdlant zkoumá, kam až sahá lidská solidarita jeho obyvatel

Frýdlant - Dojemný příběh devatenáctiletého Jaroslava Horkého z Frýdlantu se stal tím, co má tamní obyvatele přesvědčit k příspěvku do veřejné sbírky města. Vyhlášena byla už v červnu minulého roku a má pomoci sehnat peníze na pomůcky, elektrický vozík nebo třeba speciální matrace. Výše konta ale zatím o velkém sociálním cítění místních příliš nevypovídá.

Kopec jako bariéra se stal ústředním tématem videa sbírky. Najít  ho lze na www.youtube.com pod názvem Veřejná sbírka města Frýdlant.

Frýdlant zkoumá, kam až sahá lidská solidarita jeho obyvatel

Frýdlant - Dojemný příběh devatenáctiletého Jaroslava Horkého z Frýdlantu se stal tím, co má tamní obyvatele přesvědčit k příspěvku do veřejné sbírky města. Vyhlášena byla už v červnu minulého roku a má pomoci sehnat peníze na pomůcky, elektrický vozík nebo třeba speciální matrace. Výše konta ale zatím o velkém sociálním cítění místních příliš nevypovídá.

Vítězové. Šestý ročník Doberské bowlingové ligy ovládl rodinný tým Hanušových – na snímku manželé Pavel a Eva.

Doberskou bowlingovou ligu ovládl rodinný tým Hanušových

Dobré –  Na dvou drahách v doberském Obecním domě byl závěrečným play off prvních čtyř týmů zakončen šestý ročník Doberské bowlingové ligy. V dramatickém souboji o celkové vítězství vyhrálo rodinné družstvo Hanušových, hrajících pod hlavičkou SK Skalka.

Ilustrační obrázek

Kubíkův stav se zlepšuje. Také díky dárcům

Hradec Králové, Lanškroun - Léčba částečně ochrnutého chlapce je pro rodinu finančně nedostupná. Díky pomoci dárců se však Jakubův stav lepší. Na jeho léčbu přispěl i čtenář Deníku.

Muž se obnažoval - ilustrační foto.

Muž onanoval na autobusové zastávce

Kaznějov - Policisté z Kaznějova na Plzeňsku hledají zatím neznámého výtržníka, který v pátek 13. prosince ráno obtěžoval třicetiletou ženu čekající na autobus. Na zastávce v Plaské ulici k ní přistoupil asi o půl deváté.

Muž se obnažoval - ilustrační foto.

Muž onanoval na autobusové zastávce

Kaznějov – Policisté z Kaznějova hledají zatím neznámého výtržníka, který v pátek 13. prosince ráno obtěžoval třicetiletou ženu čekající na autobus. Na zastávce v Plaské ulici k ní přistoupil asi o půl deváté.

S míčem domácí házenkářka Šárka Marčíková.

Smolařka Marčíková už absenci na MS oplakala

Zlín – Smůlu už oplakala. Neskutečně blízko byla světovému šampionátu házenkářka Šárka Marčíková. Údernou spojku interligového Zlína ale připravila o životní zážitek zlomená záprstní kůstka, kterou si přivodila v posledním duelu před reprezentační přestávkou v Jindřichově Hradci.

Obecní úřad v Komořanech zdobí od začátku prosince nová plastika svaté Barbory.

Výroba světice da Vinciho technikou ho málem stála prst

Komořany – Světicí, která má chránit proti náhlé nebo násilné smrti, a kromě horníků nebo matematiků bdí taky nad dětmi, je svatá Barbora. Několik kostelů je zasvěcených jejímu jménu. Patří mezi ně i komořanský.

Za growshopy přišli bojovat jen jednotlivci.

Za growshopy přišli bojovat jen jednotlivci

České Budějovice - Velká očekávání se ani zdaleka nenaplnila. Místo sto padesáti lidí, o kterých mluvili ohlašovatelé, dorazili ve středu na náměstí Přemysla Otakara II. v Českých Budějovicích protestovat proti policejním raziím v growshopech jen jednotlivci.

Za growshopy přišli bojovat jen jednotlivci.

Za growshopy přišli bojovat jen jednotlivci

České Budějovice – Velká očekávání se ani zdaleka nenaplnila. Místo sto padesáti lidí, o kterých mluvili ohlašovatelé, dorazili ve středu na náměstí Přemysla Otakara II. protestovat proti policejním raziím v growshopech jen jednotlivci. Půl hodinku po oficiálním začátku stál u kašny hlouček asi pěti mladých lidí.

CHODNÍK V ULICI J. Foglara v Kročehlavech.

Seniorka spadla kvůli díře v chodníku a zranila si ruku

Kladno - Maminka Miroslavy Kalinové z Kladna šla navštívit svou dceru, nesla jí buchty. Ovšem zakopla v díře v chodníku v ulici J. Foglara v Kročehlavech. Ošklivě si poranila zápěstí levé ruky a odřela kolena. Seniorku odvezli do nemocnice a musela na operaci.

CHODNÍK V ULICI J. Foglara v Kročehlavech.

Seniorka spadla kvůli díře v chodníku a zranila si ruku

Kladno – Maminka Miroslavy Kalinové z Kladna šla navštívit svou dceru, nesla jí buchty. Ovšem zakopla v díře v chodníku v ulici J. Foglara v Kročehlavech. Ošklivě si poranila zápěstí levé ruky a odřela kolena. Seniorku odvezli do nemocnice a musela na operaci.

Ilustrační foto

Policie hledá hluchoněmého muže z Onřejova, odešel ve středu

Ondřejov (Pelhřimovsko) - Policie hledá hluchoněmého Iva Starého z Ondřejova na Pelhřimovsku. Třiatřicetiletý muž je i tělesně postižený, výrazně napadá na levou polovinu těla a levou ruku má zaťatou v pěst. Z domu odjel 30. října brzo ráno autobusem do Českých Budějovic. O den později ho lidé viděli kolem 18:00 v Ostravě – Přívozu. Dnes o tom informovala mluvčí policie Dana Čírtková.

Gales.

Na SBB bunda z roku 1978, Stern byl tsunami

Ústí nad Labem /VIDEO/ -  „Tu levou ruku máš opravdu výtečnou", řekl jsem ve čtvrtek, když Józef Skrzek odcházel z pódia divadelního sálu ústeckého Domu kultury, kde se odehrával první den 17. Mezinárodního jazz and blues festivalu.

Hledá se Lenka Dolejšová z J. Hradce.

Žena odešla z nemocnice a nikdo neví, kde je

Jindřichův Hradec – Kriminalisté žádají o pomoc při pátrání 
po záhadně ztracené 52leté Lence Dolejšové  z Chomutova, která přechodně žila v Jindřichově Hradci. 

Radek Motlík

Brankář Motlík opět dokázal, že stále umí

Praha, Plzeň – Šest minut zbývalo do konce utkání 8. kola házenkářské extraligy na hřišti pražské Dukly, když se za stavu 23:25 řítil na branku Talentu M.A.T. Plzeň osamocený Kotrč, snížení ale nedocílil.

Muž trpěl velkou bolestí. Pomoc vyhledal až po několika dnech.

Hasiči zachránili v Ostravě muže, kterému se prsten zaryl téměř do kosti

Ostrava /FOTOGALERIE POUZE PRO SILNÉ POVAHY!/ – Dalšímu člověku, kterému otekl prst ozdobený prstýnkem z chirurgické oceli, pomohli ostravští hasiči. V úterý večer vyjížděli k muži, kterému silně hnisal prostředníček. Dotyčný až po několika dnech kruté bolesti zašel k lékaři. Vzápětí se ke slovu dostali hasiči, kteří mají za sebou řadu podobných záchranných akcí, při kterých sundávali prstýnky.

Muž trpěl velkou bolestí. Pomoc vyhledal až po několika dnech.

Hasiči zachránili muže, kterému se prsten zaryl téměř do kosti

Ostrava /FOTOGALERIE POUZE PRO SILNÉ POVAHY!/ – Dalšímu člověku, kterému otekl prst ozdobený prstýnkem z chirurgické oceli, pomohli ostravští hasiči. V úterý večer vyrazili do nemocnice k muži, kterému silně hnisal prostředníček uvězněný ve šperku.

Veselí se pustilo do opravy pomníku Generála Laudona.

Maršál se vrací. Se zbrojí i polonahou ženou

Veselí nad Moravou - V červenci zmizel z podstavce a na několik týdnů skončil v dílně odborníka v Tlumačově. Nyní se památník generála Laudona opět vrátí do zámeckého parku ve Veselí nad Moravou. Restaurátor Josef Petr, který se sochy ujal, opravy právě dokončil.

Desetibojař Roman Šebrle.

Dvořák na exhibici porazil Šebrleho, oba ovšem zastínila Klučinová

Kladno - Sedmibojařka Eliška Klučinová prokázala, že je aktuálně nejlepší českou vícebojařkou a v exhibičním souboji ve vrhu koulí v Kladně porazila Romana Šebrleho, Tomáše Dvořáka i Barboru Špotákovou. Byla nejlepší v součtu vrhů pravou rukou, levou rukou a otočkou.