Kreativ

ŠTÍTEK: máslo

OBRAZEM: Cvrček na másle? Delikatesa!

Chodov - Je libo švába v těstíčku, nebo radši na přírodno? Šéfkuchař Petr Ocknecht servíroval Chodovským obě varianty. Nevynechal ani cvrčky, sarančata nebo bublaninu s moučnými červy.

Cvrček na másle? Delikatesa!

Chodov - Je libo švába v těstíčku, nebo radši na přírodno? Šéfkuchař Petr Ocknecht servíroval Chodovským obě varianty. Nevynechal ani cvrčky, sarančata nebo bublaninu s moučnými červy

Jarní odlehčená strava s čerstvými bylinkami

V jarních měsících má organismus jiné chutě. Kvůli očistě v tomto období tedy upřednostňujte lehké sýry na bázi tvarohu. Čerstvé přírodní sýry jsou lehce stravitelné, podporují trávení, a dávají tělu potřebné živiny. Ale v tu nejchutnější pochoutku se mění až díky chutím a vůním čerstvých jarních bylinek.

Petr Vaniš vzhlíží k Mr. Olympia, nakročeno má dobře

Počepice /ROZHOVOR/ – Kulturista Petr Vaniš má za sebou úspěšný návrat. Po roční pauze vybojoval druhé místo na závodech New Zeland Pro 2014. Krátce po příletu nám jednačtyřicetiletý sympatický sportovec odpověděl na pár otázek ohledně jeho letošního programu.

Děti si dají obloženou housku, ale o müsli tyčinky zájem není

Žďársko - Hlavně o párky v rohlíku je o velké přestávce zájem v bufetu Základní školy Švermova ve Žďáře nad Sázavou. Nejsou sice úplně podle pravidel zdravé výživy, ale stále jsou podle ředitele školy Jaroslava Ptáčka menším zlem než pytlík přesolených chipsů a k nim energetický nápoj.

Jarní odlehčená strava s čerstvými bylinkami

V jarních měsících má organismus jiné chutě. Kvůli očistě v tomto období tedy upřednostňujte lehké sýry na bázi tvarohu. Čerstvé přírodní sýry jsou lehce stravitelné, podporují trávení, a dávají tělu potřebné živiny. Ale v tu nejchutnější pochoutku se mění až díky chutím a vůním čerstvých jarních bylinek.

Jarní odlehčená strava s čerstvými bylinkami

V jarních měsících má organismus jiné chutě. Kvůli očistě v tomto období tedy upřednostňujte lehké sýry na bázi tvarohu. Čerstvé přírodní sýry jsou lehce stravitelné, podporují trávení, a dávají tělu potřebné živiny. Ale v tu nejchutnější pochoutku se mění až díky chutím a vůním čerstvých jarních bylinek.

Studentům jely jazyky v soutěži jako po másle

Příjemnými úspěchy hostitelů ze školy Dakol v Petrovicích u Karviné skončil již 16. ročník celostátní konverzační soutěže hotelových škol, kterou petrovická škola pořádala v pátek již 6. rokem v řadě. 

Sváteční řez

Recept nám poslala Jaroslava Pomajzlová, Františkovy Lázně.

V Masných krámech voní řízkový festival

České Budějovice - Vyhlášená českobudějovická pivnice opakuje gastronomickou akci „Týden šniclů". Milovníci smažených řízků najdou v menu celkem devět druhů populárního pokrmu včetně pravého vídeňského řízku z telecí kýty. Týden začal ve středu a potrvá do neděle 23. března.

Košíkáři uzavřou základní část. Hostí vedoucí Boleslav

Žďár nad Sázavou - Dvě kola před koncem mají play-off na dosah. Druholigoví basketbalisté Žďáru nad Sázavou si své třetí místo v tabulce po základní části mohou na vlastním hřišti už jen sami prohospodařit. Přitom k postupu do semifinále vyřazovací části jim velmi pravděpodobně „stačí" i sobotní duel s vedoucí Mladou Boleslaví a nedělní s šestými Poděbrady prohrát.

V Masných krámech voní řízkový festival

České Budějovice - Vyhlášená českobudějovická pivnice opakuje gastronomickou akci „Týden šniclů". Milovníci smažených řízků najdou v menu celkem devět druhů populárního pokrmu včetně pravého vídeňského řízku z telecí kýty. Týden začal ve středu a potrvá do neděle 23. března.

Dobrý den, Vysočino

Nevím, jak to máte vy, ale já vnímám život jako střídání špatných a dobrých dnů.