
OBRAZEM: Cvrček na másle? Delikatesa!
Chodov - Je libo švába v těstíčku, nebo radši na přírodno? Šéfkuchař Petr Ocknecht servíroval Chodovským obě varianty. Nevynechal ani cvrčky, sarančata nebo bublaninu s moučnými červy.
Chodov - Je libo švába v těstíčku, nebo radši na přírodno? Šéfkuchař Petr Ocknecht servíroval Chodovským obě varianty. Nevynechal ani cvrčky, sarančata nebo bublaninu s moučnými červy.
Chodov - Je libo švába v těstíčku, nebo radši na přírodno? Šéfkuchař Petr Ocknecht servíroval Chodovským obě varianty. Nevynechal ani cvrčky, sarančata nebo bublaninu s moučnými červy
V jarních měsících má organismus jiné chutě. Kvůli očistě v tomto období tedy upřednostňujte lehké sýry na bázi tvarohu. Čerstvé přírodní sýry jsou lehce stravitelné, podporují trávení, a dávají tělu potřebné živiny. Ale v tu nejchutnější pochoutku se mění až díky chutím a vůním čerstvých jarních bylinek.
Recept nám poslala Ludmila Machová, Huštěnovice.
Recept nám poslal Petr Master, Hradec Králové.
Recept nám poslala Jaroslava Korandová, Kojčice.
Recept nám poslala Iveta Albrechtová, Byšice.
Recept nám poslala Miluše Andrlová, Choceň.
Recept nám poslala Marie Němcová, Domažlice.
Recept nám poslal Josef Došlík, Lobodice.
Recept nám poslala Jaroslava Oumarová, Pelhřimov
Recept nám poslal František Škrabal, Tovačov.
Recept nám poslala Lidmila Matýsková ,Nový Jičín.
Recept nám poslala Monika Pospíšilová, Nový Jičín.
Počepice /ROZHOVOR/ – Kulturista Petr Vaniš má za sebou úspěšný návrat. Po roční pauze vybojoval druhé místo na závodech New Zeland Pro 2014. Krátce po příletu nám jednačtyřicetiletý sympatický sportovec odpověděl na pár otázek ohledně jeho letošního programu.
Recept nám poslala Iva Leštinová, Louny.
Žďársko - Hlavně o párky v rohlíku je o velké přestávce zájem v bufetu Základní školy Švermova ve Žďáře nad Sázavou. Nejsou sice úplně podle pravidel zdravé výživy, ale stále jsou podle ředitele školy Jaroslava Ptáčka menším zlem než pytlík přesolených chipsů a k nim energetický nápoj.
V jarních měsících má organismus jiné chutě. Kvůli očistě v tomto období tedy upřednostňujte lehké sýry na bázi tvarohu. Čerstvé přírodní sýry jsou lehce stravitelné, podporují trávení, a dávají tělu potřebné živiny. Ale v tu nejchutnější pochoutku se mění až díky chutím a vůním čerstvých jarních bylinek.
V jarních měsících má organismus jiné chutě. Kvůli očistě v tomto období tedy upřednostňujte lehké sýry na bázi tvarohu. Čerstvé přírodní sýry jsou lehce stravitelné, podporují trávení, a dávají tělu potřebné živiny. Ale v tu nejchutnější pochoutku se mění až díky chutím a vůním čerstvých jarních bylinek.
Recept nám poslala Prokešová Jana, Vrbičany.
Recept nám poslala Karin Prchlíková, Soběslav.
Recept nám poslal Petr Štěpán, Napajedla.
Recept nám poslala Jana Jelenová, Černčice.
Recept nám poslal Jaroslav Rychtařík, Louny
Recept nám poslala Alena Sudková, Vrchlabí.
Recept nám poslala Eliška Ruprechtová, Pňovice.
Liberec - Futsalový okres opustí do kraje jeho jasný vítěz Zlej Se(n), který kromě dvou plichet všechno vyhrál. Aby ne, když za něj v drtivé většině nastupovali vysoko trénovaní fotbalisté v čele s Dragišou Biničem.
Příjemnými úspěchy hostitelů ze školy Dakol v Petrovicích u Karviné skončil již 16. ročník celostátní konverzační soutěže hotelových škol, kterou petrovická škola pořádala v pátek již 6. rokem v řadě.
Svitavy - /POCTIVÁ KUCHYNĚ/ Kulinářské rubriky patří k nejoblíbenějším, vždyť Češi jsou pověstni svou náklonností k dobrému jídlu. Dnes už potřetí připravujeme jídlo s kuchařem Pavlem Míčkem.
Recept nám poslala Lydie Havránková, Hať.
Recept nám poslala Jaroslava Korandová, Kojčice.
Recept nám poslala Miloslava Šubrtová, Jičín.
Recept nám poslala Zdeňka Smetková, Dolní Němčí.
Recept nám poslala Marie Tichá Šafratová, Všestary.
Recept nám poslala Jaroslava Pomajzlová, Františkovy Lázně.
České Budějovice - Vyhlášená českobudějovická pivnice opakuje gastronomickou akci „Týden šniclů". Milovníci smažených řízků najdou v menu celkem devět druhů populárního pokrmu včetně pravého vídeňského řízku z telecí kýty. Týden začal ve středu a potrvá do neděle 23. března.
Recept nám poslala Helena Žilová, Heřmanovice.
Žďár nad Sázavou - Dvě kola před koncem mají play-off na dosah. Druholigoví basketbalisté Žďáru nad Sázavou si své třetí místo v tabulce po základní části mohou na vlastním hřišti už jen sami prohospodařit. Přitom k postupu do semifinále vyřazovací části jim velmi pravděpodobně „stačí" i sobotní duel s vedoucí Mladou Boleslaví a nedělní s šestými Poděbrady prohrát.
České Budějovice - Vyhlášená českobudějovická pivnice opakuje gastronomickou akci „Týden šniclů". Milovníci smažených řízků najdou v menu celkem devět druhů populárního pokrmu včetně pravého vídeňského řízku z telecí kýty. Týden začal ve středu a potrvá do neděle 23. března.
Nevím, jak to máte vy, ale já vnímám život jako střídání špatných a dobrých dnů.
Karlovy Vary - Poprvé po zimní přestávce budou v pátek 21. března v Karlových Varech k dostání potraviny od prvovýrobců z regionu i z okolních krajů.
Recept nám poslal Josef Sviták, Záhorovice.
Recept nám poslal Antonín Moos, Sezimovo Ústí.
Recept nám poslala Květuše Hildebrandtová, Olomouc
Recept nám poslala Ludmila Dočekalová,Sezimovo Ústí.
Recept nám poslala Marie Motlová, Praha.
Recept nám poslala Mirka Paříková, Nové Město na Moravě.
Recept nám poslala Marie Zavadilová, Roudnice.
Recept nám poslala Iveta Prchlíková, Soběslav.
Karlovy Vary - Poprvé po zimní přestávce budou v pátek 21. března v Karlových Varech k dostání potraviny od prvovýrobců z regionu i z okolních krajů.