
Piškotové kuličky
Recept nám poslala Dana Stanova ze Stříbrnice.
Recept nám poslala Dana Stanova ze Stříbrnice.
Recept nám poslala Jarmila Folvarčná z Ostravy.
Recepty nám poslala Jitka Kaslová z Týniště.
Recept nám poslala Helena Šromová z Kokašic.
Recepty nám poslala Magdaléna Remešová z Hlinska.
Recept nám poslala Kristýna Todorovičová z Velvar.
Recepty nám poslala Petra Stoklasová z Pardubic.
Recepty nám poslala Ludmila Sasinová, Ostrava-Radvanice.
Recept nám poslal Miroslav Martinec z Hronova.
Recept nám poslala Martina Scheibová z Novosedlic.
Recepty nám poslala Ludmila Sasinová, Ostrava-Radvanice.
Recepty nám poslala Jarmila Buchtová z Prace.
Recept nám poslala Jarmila Buchtová z Prace.
Recept nám poslala Jarmila Buchtová z Prace.
Recept nám poslala Bronislava Niemczyková, Hnojník.
Recept nám poslala Alena Davidová z Humpolce.
Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce. Podpořte tradiční vánoční atmosféru a obdarujte sebe, svoji rodinu a své přátele tradičním lahodným dortem Medovník Originál.
Recepty nám poslala Jitka Hőslová z Plzně.
Recepty nám poslala Marie Žabová z Týnce nad Sázavou.
Recepty nám poslala Věra Veselá z Tachova.
Recept nám poslala Ludmila Skopálková z Vizovic.
Recept nám poslala Květoslava Frčková z Vimperka.
Absolutní vítězkou, a to jak podle hodnocení laické, tak i odborné poroty se v sobotu v Rokytnici stala teprve patnáctiletá Denisa Fricová. Vyhrála kategorii jablečných závinů s receptem po svojí babičce. Podle úspěšné pekařky však není ničím zcela výjimečný, ale je spíš jednoduchý. Právě v tom a v pečlivosti a lásce, se kterou štrúdl pekla, může být kouzlo jeho úspěchu. Denisa Fricová nakonec popsala alespoň postup, ačkoli zprvu váhala a nechtěla rodinné tajemství ani trochu poodkrýt.
Recepty nám poslala Eva Miarková z Krásné.
Sezimovo Ústí - Na Sezimácké štrúdlování přinesly pekařky 28 noh tohoto moučníku. Nejvíce všem chutnal pivní štrúdl Blanky Kratoškové ze S. Ústí.
Recepty nám poslala Hana Hlavínová z Horního Slavrova.
Recepty nám poslal Václav Kulbáč, Mladá Boleslav.
Recept nám poslala Libuše Nečesaná z Nové Skřeněře.
Recept nám poslala Marcela Lasáková ze Slatiny nad Zdobnicí.
Recept nám poslala Bohumila Ermanová ze Sezimova Ústí.
Recept nám poslala Jindra Křepelková z Dobrčic u Skršína.
Recepty nám poslala Marie Culková z Hudče.
Recept nám poslala Andrea Haltufová z Nového Bydžova.
Kostelec – Kostelečtí v sobotu odpoledne zasázeli padesát jabloní. Obec kvůli tomu dokonce směnila dva a půl hektaru pole, aby měla stromy kam vysadit.
Hradec Králové – Rejnok s jedovatým ostnem, metrové ryby, které když kousnou, rozdrtí para ořech. Žádná legrace, přesto se Petr Petr každý čtvrtek ponoří do akvária se sto třiceti tisíci litry vody a své miláčky nakrmí. A to všechno mohu sledovat návštěvníci Obřího akvária v Hradci Králové.
Hradec Králové – Rejnok s jedovatým ostnem, metrové ryby, které když kousnou, rozdrtí para ořech. Žádná legrace, přesto se Petr Petr každý čtvrtek ponoří do akvária se sto třiceti tisíci litry vody a své miláčky nakrmí. A to všechno mohu sledovat návštěvníci Obřího akvária v Hradci Králové.
Recept nám poslala Romana Hadysová z Vysokého Mýta.
Velká Bystřice – Pečené husí stehno s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, čerstvý chléb se sádlem a husími játry nebo sladké martinské rohlíčky. Takové speciality v sobotu ochutnávali návštěvníci Svatomartinských slavností ve Velké Bystřici. Popíjeli k nim mladá moravská vína.
Recept nám poslala Jarka Bernatíková z Havířova.
Recept nám poslala Hana Soukupová z Vítějovic.
Recepty nám poslala Marta Černínová z Mokrých Lazců.
Recept nám poslala Kateřina Pohlová z Velkých Hamrů.
Recepty nám poslala Alenka Kašpárková z Ostravy.
Recept nám poslala Alena Kašpárková z Ostravy.
Recepty nám poslala Alena Černínová z Ostravy-Poruby.
Hradec Králové – Rejnok s jedovatým ostnem, metrové ryby, které když kousnou, rozdrtí para ořech. Žádná legrace, přesto se Petr Petr každý čtvrtek ponoří do akvária se sto třiceti tisíci litry vody a své miláčky nakrmí. A to všechno mohu sledovat návštěvníci Obřího akvária v Hradci Králové.
Hradec Králové – Rejnok s jedovatým ostnem, metrové ryby, které když kousnou, rozdrtí para ořech. Žádná legrace, přesto se Petr Petr každý čtvrtek ponoří do akvária se sto třiceti tisíci litry vody a své miláčky nakrmí. A to všechno mohu sledovat návštěvníci Obřího akvária v Hradci Králové.
Hradec Králové /FOTOGALERIE/ – Rejnok s jedovatým ostnem, metrové ryby, které když kousnou, rozdrtí para ořech. Žádná legrace, přesto se Petr Petr každý čtvrtek ponoří do akvária se sto třiceti tisíci litry vody a své miláčky nakrmí. A to všechno mohu sledovat návštěvníci Obřího akvária v Hradci Králové.
Hradec Králové - Také během dnešního dne redaktoři a fotografové našich novin získávali další aktuální materiály, informace, snímky a témata, aby vše zařadili na stránky nadcházejícího vydání tohoto periodika. Pokud o to nechce být ochuzeni, pořiďte si další vydání Hradeckého deníku. Co vás uvnitř listu čeká?
Nejvhodnější čas je nyní na výsadbu ovocných stromků, které se v poslední době stávají součástí i moderních nových zahrad.