Kreativ

ŠTÍTEK: parfém

Padělky v tržnici SAPA.

Celníci odhalili v tržnici Sapa tajnou skrýš plnou padělků

Přes tři tisíce zabavených kusů textilního zboží, brýlí, parfémů, ale i obuvi zabavili celníci při kontrolní akci v pražské tržnici Sapa na konci září. Na falzifikátech byla loga známých značek. Pokud by se podařilo toto zboží prodat, dělala by škoda přes 10 milionů.

Služebna Městské policie Mladá Boleslav, kamerový systém.

Mladá Boleslav obnovuje kamerový systém

Mladá Boleslav /FOTOGALERIE/ – Více než tři čtvrtě milionu korun investuje město do obnovy kamerového systému. Z 52 kamerových bodů, rozmístěných po Mladé Boleslavi, jich technici osm vymění. Celková suma na nové kamerové body, kterou mladoboleslavští radní koncem týdne schválili, je 762 400 korun. Kamery budou vyměněny do konce letošního roku.

Pachatele krádeže drogistického zboží v Přerově zachytil kamerový systém.

Nakupovali voňavky za pět prstů

Dva případy krádeží, které se staly v červenci v přerovských drogeriích, řeší v těchto dnech policisté. K prvnímu odcizení zboží došlo 16. července kolem půl šesté večer v Galerii Přerov. Neznámý zloděj ukradl v jedné z prodejen z regálu parfém značky Versace v hodnotě 949 korun.

Zabavené padělky bot.

Ve skladu celníci zabavili přes dva tisíce párů bot

Praha – Tisíce párů předpokládaných padělků značkové sportovní obuvi zajistili pražští celníci při kontrole prostor v areálu bývalé betonárny, který se nachází v těsné blízkosti tržnice Sapa v Libuši. O výsledcích razie, která se uskutečnila již během poslední červencové soboty, informovala v pátek Ivana Kurková z Celního úřadu pro hlavní město Prahu. Podle jejích slov byl sklad napěchovaný kartonovými krabicemi obsahujícími 2151 párů bot neoprávněně označených logem Salomon.

Hrajte si s Deníkem a Rondo.cz

HRAJTE SI S DENÍKEM a RONDO.cz

Zapojte se s námi do soutěže o Cestovní kávovar STARESSO, dvě sady mlýnků na pepř a sůl, čtyři Infusery -  láhev na ovoce Only H2O a dvě Powerbanky Xiaomi s kapacitou 16000 mAh.

Z tržnice celníci odvezli devět tisíc padělků

Z tržnice celníci odvezli devět tisíc padělků

Praha – Devět tisíc nelegálních napodobenin značkových výrobků v sortimentu rozmanitého textilního zboží, obuvi, kožené galanterie, brýlí, parfémů a hodinek zajistili celníci při razii ve vietnamské tržnici Sapa v Libuši.

Městská policie Tábor. Ilustrační foto.

Nabízel padělky hodinek a parfémů

Tábor - Pochůzkový prodej, který je na území města Tábora zakázaný Tržním řádem, si v úterý zvolil jako formu přivýdělku jednapadesátiletý muž ze Slovenska.

Francouzské zákaznice čtou údaje o složení kosmetických výrobků stále častěji a důkladněji

Pesticidy, dioxiny a další jedy v kosmetice. Francouzi zkontrolují tisíc výrobků

Že je luxusní kosmetika na nejdražších nákupních třídách Paříže zárukou špičkové kvality a nezávadnosti? To si francouzští spotřebitelé už nemyslí. Spotřebitelská organizace „60 milionů zákazníků" aktualizovala nedávno seznam kosmetických přípravků obsahujících nežádoucí látky. Jsou v nich výrobky z běžných supermarketů i luxusních obchodů. A kontroloři proto vyrazí do terénu zkontrolovat konkrétní produkty!

Eliška Staňková

Cinkat by to mělo v diskařském kruhu

Kladno – Atletický víkend bude patřit mistrovství republiky, které přivítá Třinec. S medailovými nadějemi pojedou na šampionát také závodníci AC Tepo Kladno.

Kateřina Neumannová.

Na Dni sportu v Příbrami se představí i známí sportovci

Příbram – Den sportu startuje už tuto sobotu v přírodním areálu Nového rybníka v Příbrami. Celodenní program začne v 9 hodin a je nabitý soutěžemi, sportovními exhibicemi a dalšími aktivitami, které doplní účast hvězd českého sportovního života.

Ilustrační foto

KrimiMix: Recidivistka znovu kradla, jiná si půjčila peníze a nesplácí

Kladno - Díky výborné místní znalosti a na základě vyšetřování kladenských policistů byla dopadena pachatelka krádeže. V pondělí 15. května nahlásil člen ostrahy prodejny drogistického zboží sídlící v obchodním centru v Kladně v ulici Petra Bezruče, že v neděli 14. května v pozdním odpoledni odcizila neznámá žena parfém za bezmála tisíc korun. 

Ilustrační foto

Recidivista, který kradl kosmetiku, skončil v cele

Jihlava – Devatnáctiletý recidivista z Jihlavy už krást zboží v obchodech nebude. Policisté ho dopadli a umístili do policejní cely. Na začátku května po něm totiž bylo totiž vyhlášeno celostátní pátrání. V květnu na něho vydal soud příkaz k zatčení.

Policie. Ilustrační foto.

Muže okradli pouliční prodejci

Nový Bor – Velmi nepříjemný zážitek, na jehož konci přišel o dva tisíce korun, má za sebou dvaapadesátiletý muž, kterého na parkovišti u novoborského Kauflandu obtěžovali pouliční prodejci. Nalepili se na něj ve chvíli, kdy si vybíral peníze z bankomatu.

Andrea Ungerová.

Pomohla mi odhodlanost, věří úspěšná žena

Brno - Ve svých osmatřiceti letech pracuje jako ředitelka největšího prodejce německé automobilky Mercedes Benz v Česku a na Slovensku Hošek Motor. Příběh Brňanky Andrey Ungerové si ve středu vyslechli hosté jedné z přednášek Ladies Business Week v Brně. Události, na které vystupují úspěšné ženy.

Ilustrační foto

Žena kradla opakovaně. Tentokrát drogerii za sedm tisíc

Chodov - Zda se žena chtěla líbit nebo kradla pro zisk si můžeme jen domýšlet. Jisté však je, že v Chodově na Sokolovsku odcizila přes dvacet kusů různé drogerie, jako například parfémy, deodoranty, řasenky, rtěnky a další.

V sobotu 1. dubna se v Muzeu Dobříš uskutečnila výjimečná vernisáž výstavy s názvem Za poklady ze starých šperkovnic, truhel a skříní.

Raritou výstavy v dobříšském muzeu jsou budoárové boty

Dobříš - V sobotu se v Muzeu Dobříš uskutečnila výjimečná vernisáž výstavy s názvem Za poklady ze starých šperkovnic, truhel a skříní. Do tajů starých šperkovnic zavedla návštěvníky sama vystavovatelka a sběratelka Milena Drtinová, která představila nejzajímavější a nejcennější skvosty své sbírky, které lze nyní v Muzeu Dobříš zhlédnout.

Předvedení muže,který ranou pěstí srazil prodavačku drogerie.

KRIMI MIX: Policie zadržela násilníka z drogerie. Krást šel kvůli drogám

Praha /VIDEO/ - Od poloviny března policie hledala muže, který brutálním způsobem napadl prodavačku v drogerii v Rytířské ulici. Muž se snažil z prodejny odnést dva parfémy. V noci na 31. března byl třicetiletý muž dopaden. Jde o recidivistu, který si chtěl krádeží opatřit finanční prostředky na nákup drog. V úterý o tom informovala policie.