Kreativ

ŠTÍTEK: plavky

O semifinalistkách Miss OK 2019 Zlínského kraje je již rozhodnuto. Na castingu se předvedly uchazečky, z nichž vzešla desítka semifinalistek 6. ročníku Miss OK pro Zlínský kraj.

Miss OK. Krásné dívky se ve Zlíně předvedly i v plavkách

FOTOGALERIE/ O semifinalistkách Miss OK 2019 Zlínského kraje je již rozhodnuto. Na castingu se předvedly uchazečky, z nichž vzešla desítka semifinalistek 6. ročníku Miss OK pro Zlínský kraj. Je mezi nimi budoucí celková vítězka Miss OK 2019?

Otužilci na slepém rameni Malše v Českých Budějovicích

Pár minut stačí a zvyknete si, říkají otužilci

České Budějovice – U Lannovy loděnice byl proud řeky moc silný, proto se přesunuli na Slepé rameno. Ponorem do ledové vody tráví někteří otužilci v Českých Budějovicích poslední den v roce už pět let.

Otužilecký Memoriál Jaroslava Špičky v Bludově.

Otužilcům přálo počasí. Podívejte se

Neobvykle živo bylo poslední den roku 2018 odpoledne ve Vlčím dole v Bludově. Bezmála třicítka otužilců se odhodlala vstoupit do vody zdejšího venkovního koupaliště.

Tradiční koupání v mlékojedské pískovně na první svátek vánoční si letos nenechaly ujít bezmála dvě desítky odvážlivců, mezi nimiž nechyběla ani jedna malá slečna.

OBRAZEM: Na Boží hod patřila pískovna odvážným otužilcům

Mlékojedy - Tradiční koupání v mlékojedské pískovně na první svátek vánoční si letos nenechaly ujít bezmála dvě desítky odvážlivců, mezi nimiž nechyběla ani jedna malá slečna. Teplota vody přitom byla zhruba stejná jako teplota vzduchu, asi čtyři stupně nad nulou.

Otužilci pokořili na Štěpána ledovou řeku Moravu v Uherském Hradišti .

Otužilci pokořili na Štěpána ledovou řeku Moravu v Hradišti

VIDEO / FOTOGALERIE/ Čtyři stupně nad nulou, takovou teplotu ovzduší a shodně i řeky Moravy ukazuje teploměr o druhém svátku vánočním, dvě hodiny po poledni na protilehlém břehu říčního přístaviště u lávky pro pěší v Uherském Hradišti.

Stovka nepokořená! Do výpusti nádrže tentokrát na Štědrý den nalezlo a naskákalo 91 lidí. Chybět nemohla ani boratovic parta.

Vánoční koupel se vydařila. Stovka však odolala

Za znění koled a často ve vánočním. Taková byla pondělní koupel u přehrady v Mostkovicích. Oddíl zimního plavání uspořádal na poledne tradiční vánoční koupel. A komu nevadila zima, ten mohl přijít obdivovat nejen kuráž plavců.

Sázka o lepší břišáky, tedy o nejlépe vyrýsované břišní svaly, to byl důvod běhu polonahých běžkařů na Žižkově náměstí v Čáslavi.

OBRAZEM: V Čáslavi zuří druhým rokem válka o 'břišáky'

Čáslav - Sázka o lepší břišáky, tedy o nejlépe vyrýsované břišní svaly, to byl důvod běhu polonahých běžkařů na čáslavském Žižkově náměstí. Jednalo se o druhý ročník akce nazvané 'Válka břišáků'. Na zajímavou tradici 'zadělali' členové judistického oddílu Základní školy Sadová Čáslav v loňském roce. Na začátku byla sázka mezi Martinem Horským a Jaroslavem Tobiškou. Kdo bude mít hůře vyrýsované břišní svaly, musí do plavek a oběhnout na běžkách a v plavkách náměstí.

Areál zrekonstruovaného Koupaliště Riviéra v Brně.

Městské firmy slibují Brňanům nová parkovací stání i sportoviště

Brno – K plážovému volejbalu patří plavky, slunce a léto. Brzy si jej však Brňané dopřejí i v zimě. Zastřešení současných kurtů na koupališti Riviéra patří k největší investici, kterou má pro příští rok v plánu městská společnost Starez-sport. Stát má padesát milionů.

Gran Canaria. Výhled cestou na nejvyšší horu Pico de la Nieves (1949 metrů nad mořem).

Všechna roční období v jediný den. Na Gran Canaria využijete plavky i šálu

/REPORTÁŽ/ Studené podzimní dny lákají k dovolené v teplých krajinách. Ideální úprk před zimou představují Kanárské ostrovy, na své si zde přijdou příznivci extrémních sportů, obdivovatelé historie i milovníci moře. Za opravdový miniaturní kontinent je považován ostrov Gran Canaria. Díky jeho pestrému povrchu, který je sopečného původu, lze na malém území během jednoho dne zažít všechna roční období. 

Jako závodní plavec ovládá Dominik Vavrečka všechny styly. Nejraději má ovšem volný způsob, který je vlastně jediným stylem, jenž se ve Vodním záchranném sportu využívá.

Dominik Vavrečka: Ve skutečnosti jde tonoucí pod hladinu prakticky okamžitě

V představách lidí figurují vodní záchranáři jako svalnatí muži nebo ženy v červených plavkách se záchranným pásem nebo s prknem v ruce prohánějící se po plážích s vidinou jediného: Zachránit tonoucího. Přesně tak je vykreslil televizní seriál Pobřežní hlídka. Zda se tyto řádky shodují s realitou, jsme se snažili zjistit u člena Vodní záchranné služby ČČK Dominika Vavrečky z Hrabyně.

Jičínská Knihovna Václava Čtvrtka.

V knihovně se svlékli do plavek a prádla

Jičín - Poutavé projekty vnáší do oslav první republiky knihovna Václava Čtvrtka. V úterý zde proběhla přednáška o prvorepublikové módě doplněná módní přehlídkou.

Ilustrační foto

Z plavek do kabátu, bundy už zase přijdou vhod

Jižní Čechy - Vytáhněte kabáty či jiné teplé oblečení! Jak potvrzuje vedoucí regionálního předpovědního pracoviště Českého hydrometeorologického ústavu František Vavruška, minimálně do poloviny příštího týdne se vám budou náramně hodit.

Ilustrační foto

Odpočinek na trávě v parku? Klidně, ale plavky dolů nesmí

Břeclav – Rozložit si deku a natáhnout se pod stromy? Městský park u gymnázia je jedním z mála míst v Břeclavi, kde mohou lidé v těchto horkých dnech najít stín a trochu přírody. Využívá toho ale málokdo. „Břeclavané se obávají, že je vyžene správce parku nebo některý z pracovníků,“ vysvětlil zastupitel Jakub Matuška.

Ilustrační foto

Sportovci užijí kolo i plavky

Borovany – Cyklistická přilba, plavky a dobrá nálada jsou povinnou výbavou pro všechny, kdo mají chuť zúčastnit se tradičního Pražatronu.

Úžasná proměna Libuše Dvořákové z Dolní Cerekve (vlevo), která tři měsíce dřela pod dohledem profesionálů.

Postava jako v sedmnácti a manželova nová milenka

Dolní Cerekev /ROZHOVOR/– Dopadlo to nad očekávání. Postavu mám jako v mém nejhubenějším období v sedmnácti letech a manžel má jako bonus novou milenku. Tak s nadsázkou a obrovskou radostí hodnotí účast v tříměsíčním projektu časopisu Dieta hubnutí do plavek Libuše Dvořáková z Dolní Cerekve.

Četnictvo i flašinetář. Židovské město ožilo a vrátilo se o století zpět.

Rozcvička v retro plavkách nebo hořící hampejz. Oživené město bude pestré

Třebíč - Prvorepublikoví četníci dohlížející na dodržování pořádku, pouliční umělci, lekce tance, romantické snídaně u řeky Jihlavy, vůně kávy a všelijakých dobrot, historická hasičská technika bojující s přírodním živlem, Hugo Haas excelující na filmovém plátně. To je jen část z bohatého programu sedmého ročníku Oživeného židovského města, který připravilo Městské kulturní středisko Třebíč na víkend 13. až 15. července v židovské čtvrti.

Ilustrační foto.

V červenci se budou hodit plavky i deštník

V první polovině prázdnin bude nejtepleji druhý červencový týden s maximálními teplotami kolem 27 stupňů Celsia. Relativně nejchladnější by měl být poslední týden, kdy by mělo i nejvíce pršet. Vyplývá to z měsíčního výhledu počasí, který v sobotu Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil na svém webu.

Ilustrační fotografie.

Není na co čekat. Do plavek!

Většina koupališť na Novojičínsku otevře své brány v průběhu měsíce června. Vykoupat se ale už nyní mohou zájemci například ve frenštátském aquaparku, kde novou sezonu zahájili včera.

Mezi nabízené suvenýry patřily i dámské plavky s portréty členů královské rodiny

Plavky a kondomy s tvářemi snoubenců. Královskou svatbu provázely i podivnosti

/VIDEO/ Účast na svatbě prince Harryho a Meghan Markleové předčila všechna očekávání a obchodníci si mohou mnout ruce. Na druhé straně se však mohou Britové také ptát - nezašlo marketingové bláznění kolem sňatku královského páru příliš daleko? Jsou opravdu všechny produkty, navržené k tomuto dni, hodny jeho významu?