Kreativ

ŠTÍTEK: plavky

Ve čtvrtek 15. června poctil svoji návštěvou také knihovnu v Sedlčanech, kde  poskytl exkluzivně pro čtenáře Deníku rozhovor.

Do Mělníka zavítal autor kultovních románů C. D. Payne

Střední Čechy /ROZHOVOR/ - Třiatřicet moravských a českých měst zařadil do svého turné kultovní americký spisovatel C. D. Payne (67). Doprovázejí ho profesionální herci Věra Holá a Jiří Ressler, kteří formou scénického čtení čili Listování přibližují hned několik knih představitele absurdního humoru: Mládí v hajzlu, Neviditelný, Nestydaté plavky a dosud poslední vydanou knížku Zázrak v plechovce.

Ve čtvrtek 15. června poctil svoji návštěvou také knihovnu v Sedlčanech, kde  poskytl exkluzivně pro čtenáře Deníku rozhovor.

Region hostil autora kultovních románů C. D. Payneho

Střední Čechy - Třiatřicet moravských a českých měst zařadil do svého turné kultovní americký spisovatel C. D. Payne (67). Doprovázejí ho profesionální herci Věra Holá a Jiří Ressler, kteří formou scénického čtení čili Listování přibližují hned několik knih představitele absurdního humoru: Mládí v hajzlu, Neviditelný, Nestydaté plavky a dosud poslední vydanou knížku Zázrak v plechovce.

Česko-slovenská Miss Roma Kristýna Balážová, první vicemiss Saskia Surmajová a druhá vicemiss Ingrid Olachová.

Romskou královnou krásy se stala patnáctiletá Hodoňanka

Hodonín /FOTOGALERIE, VIDEO/ – Dvanáct dívek z České i Slovenské republiky bojovalo v sobotu večer v Hodoníně o titul Miss Roma 2017. Z místa na královském trůnu se raduje domácí kráska, teprve patnáctiletá Kristýna Balážová.

Ilustrační fotografie.

Aquaparky jsou přichystány, letní radovánky mohou začít

Orlickoústecko, Svitavsko - Počasí letos dává Čechům zabrat, po dlouhé zimě se ale většina z nich těší na léto. Kabáty leží na dně skříní a kdo plánuje nákup plavek, neměl by otálet. Na některých koupalištích je sezona zahájena, jinde finišují přípravy.

Prostějovský aquapark

Sezóna koupališť se blíží, aquapark otevírá už v pátek

Léto je už za rohem, připomíná se třeba posledními slunečnými dny. A jak nejlépe si tropické týdny, které nás teprve čekají, užít? Řadu lidí hned napadne na sebe nahodit plavky a utíkat k nejbližšímu bazénu. A už brzy budou mít možnost se takto zchladit v koupalištích na Prostějovsku.

Ilustrační foto.

Sportovci mohou podpořit pelhřimovskou charitu pomocí aplikace

Pelhřimov – Během čtyř dnů běžci, chodci, ale například i milovníci cyklistiky či další sportovci podporovali pelhřimovskou charitu. Stačilo, když si při své oblíbené fyzické aktivitě zapnuli ve svém mobilu aplikaci EPP – pomáhej pohybem, díky níž sbírali bodíky a ty pak pár kliknutími poslali právě místní charitě.

RegioJet. Ilustrační foto.

RegioJet převlékne stevardy ve vlacích do plavek

Brno – Místo růžových uniforem obléknou stevardky a stevardi plavky. RegioJet chce zlepšit propagaci svého dovolenkového serveru, proto na konci měsíce změní personál ve žlutých vlacích oblečení. „Kromě toho poprvé do Brna začne jezdit lokomotiva s reklamním polepem, bude na ní hlava Radima Jančury s potápěčskými brýlemi a šnorchlem," uvedl mluvčí společnosti Aleš Ondrůj.

Skluzavka. Ilustrační foto

Obří skluzavka dorazí poprvé do Kutné Hory

Kutná Hora - Obří skluzavka Slide Czech tour zavítá letos poprvé do Kutné Hory. Do města dorazí 15. července, kdy budou všichni zájemci sjíždět z Václavského náměstí až na konec ulice Jiřího z Poděbrad.

Seriál Deníku. Trenérka studia Contours Martina Daher

Natáhněte je na mučidla! Stroje, které pomáhají...

Liberecký kraj - „Podstatnou nevýhodou hydraulických strojů je to, že s nimi velmi rychle dosáhnete své maximální kapacity a cvičení vám po určité době již nic nepřináší," vysvětluje trenérka Martina Daher.

Ilustrační foto

Cyklostezku do Srbska čeká oprava povrchu

Beroun - Cyklostezku z Berouna do Srbska čeká další uzavírka. Tentokrát se jedná o úsek dlouhý jeden kilometr. Od 2. až do 4. května se na ní bude opravovat krajnice a živičný povrch.

Nikola Holanová je ve finále Miss Agro 2017!

Nikola Holanová je ve finále Miss Agro 2017!

Kutnohorsko - Nikola Holanová z Kutné Hory, kterou můžete znát jako průvodkyni stříbrným dolem na Hrádku nebo dobrovolnici kočičího útulku v Úmoníně, se dostala do finálové desítky soutěže krásy Miss Agro. Tu pořádá každoročně Česká zemědělská univerzity v Praze.

Ilustrační foto

Špindl láká na závody v plavkách

Královéhradecko, Krkonoše - Přestože každý už pokukuje spíše po pomalu probouzených kvetoucích kytičkách, vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí na nadcházející svátky se určitě najdou skalní lyžaři, kterým se bude chtít ještě vyrazit na lanovku, vlek a sjezdovku.

Grand Prix v naturální kulturistice v Karviné.

Naturální kulturisté se sešli k soustředění

Příbram – Za necelý měsíc, 13. května, se v Příbrami uskuteční mezinárodní pohárový závod v naturální kulturistice Agrofert Cup. Část jeho účastníků se sešla v Chocni na přípravném soustředění.

Ilustrační foto

Poslední lyžovačka: Špindl pořádá závody v plavkách

Krkonoše - Přestože každý už pokukuje spíše po pomalu probouzených kvetoucích kytičkách, vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí na nadcházející svátky se určitě najdou skalní lyžaři, kterým se bude chtít ještě vyrazit na lanovku, vlek a sjezdovku.

Jiří Dědeček v Dubaji

Festival Sharjah: Arabský duch mezi mrakodrapy

Sharjah (Spojené arabské emiráty) - Krátké sukně a šortky na ulici neuvidíte, u plážové sprchy dostanete sodu, že místo za zdí se v plavkách sprchujete veřejně, a krom hotelů vám jinde nenalijí. Zato kulturu a tradici si tohle město hýčká.

Miss Reneta 2017 Xénia Gregušová. Druhá Diana Šeděnková a třetí Kateřina Kučerová ze Šumperka.

Miss Reneta 2017 byla zvolena Xénia Gregušová ze Žiliny

Vítěznou korunku a šerpu s titulem Miss Reneta 2017 získala v pátek večer v Havířově 17letá Xénia Gregušová ze Žiliny. Na trůnu vystřídala Pavlu Ohnišťovou. 2. místo obsadila 18letá Diana Šeděnková z Ostravy a 3. místo získala 16letá Kateřina Kučerová ze Šumperka.

Chrudim – Turisté, kteří se v sobotu procházeli Rekreačními lesy na Podhůře u Chrudimi, byli svědky nečekané podívané. Po lesních cestičkách občas proběhla skupina lidí s velkou kládou na rameni, kteří na sebe nechávali křičet. To se pětadvacet odvážlivců

Instruktoři byli nemilosrdní

Chrudim – Turisté, kteří se v sobotu procházeli Rekreačními lesy na Podhůře u Chrudimi, byli svědky nečekané podívané. Po lesních cestičkách občas proběhla skupina lidí s velkou kládou na rameni, kteří na sebe nechávali křičet.

Alena Václavíková

Alena Václavíková, majitelka Aloena

Paní Alena prošla před několika léty onkologickou léčbou. Nikdy dříve nepřišla do kontaktu s takovým onemocněním, ani v rámci rodiny. Byla však nemile překvapena tím, jaké možnosti tyto ženy mají.

Miss Face. Ilustrační foto.

Casting Miss Face bude v Bredě moderovat David Gránský

/POZVÁNKA/ V prostorách opavského Obchodního centra Breda&Weinstein si v pátek 17. března přijdou na své především pánové. O krásné dívky a ženy nebude nouze, protože se zde uskuteční casting na soutěž krásy Miss Face 2017.

Při šestém ročníku otužileckého plavání v Šošůvce si v tamním lomu zaplavalo šestačtyřicet mužů a žen.

Rozřezali led, aby si čertice nebo hasič mohli zaplavat. Voda měla čtyři stupně

Šošůvka /REPORTÁŽ, VIDEO/ – Na hladině lomu v Šošůvce v neděli odpoledne plují zbytky ledu. Však ještě ve čtvrtek vodní plochu pokrývala ledová vrstva silná dvacet centimetrů. „Tři hodiny bylo potřeba led řezat, abychom si mohli zaplavat," říká hlavní organizátor šestého ročníku otužilecké show Andrej Dzuba.