
Kurzy vaření ve vězení frčí
Znojmo - Již více než 200 vězňů prošlo kurzy vaření, které pořádá znojemská věznice. Znalosti pak mohou použít po propuštění při hledání nové práce.
Znojmo - Již více než 200 vězňů prošlo kurzy vaření, které pořádá znojemská věznice. Znalosti pak mohou použít po propuštění při hledání nové práce.
Trutnov /6./ - Již šestý týden na účastníky Hubněte s Deníkem ve Sportovním centru Olymp dohlíží profesionální trenér fitness Filip Tomáš.
Stříbro - Na prknech v kině Slávia zahráli detektivku Rigor mortis.
Hořice – Dvorním sportovcem hořického City fitness centra je jedna z našich nejvýraznějších osobností kulturistiky v kategorii masters – Ivan Horáček.
Tokio - Přes tisíc žáků a učitelů v několika školách na severu Japonska onemocnělo pravděpodobně po požití jídla ve školních jídelnách. Postižené školy jsou podle úterních agenturních informací až do neděle uzavřeny.
Ústí nad Labem – Hrášek, kukuřice a fazole. To byl největší rozdíl Námořnického gulášku oproti klasickému guláši, tak jak ho známe. Právě s tímto receptem uspěla Jana Křikavová v posledním kole soutěže O nejlepší čtenářský recept Ústeckého deníku.
Hořice – Celá naše čtveřice poctivě cvičí a zkouší zdravě jíst, a najednou to přijde.
Teplice – Oslavu vítání nového lunárního roku připravil Svaz Vietnamců v Teplicích na 5. února do velkého sálu Domu kultury v Teplicích. Nový lunární rok ve znamení Kočky přišlo přivítat několik set Vietnamců, kteří zcela zaplnili sál a dobře se bavili u pestrého kulturního programu. Součástí oslav byla i taneční a pěvecká vystoupení v národních krojích a tradiční pokrmy.
Chrudim – V naší tradiční rubrice dnes představujeme brazilského futsalistu celým jménem MAX WEBER PRATES RIBEIRO, fanouškům známého jako MAX.
Zdravotnice a masérka Sokun přežila vraždění Rudých Khmérů v Kambodži a dnes vypráví svůj životní příběh.
Poděbrady /ROZHOVOR, 2. část/ -Zdravotnice a masérka Sokun přežila vraždění Rudých Khmérů v Kambodži a nyní vypráví svůj životní příběh.
Poděbrady /ROZHOVOR/ - Zdravotnice a masérka Sokun přežila vraždění Rudých Khmérů v Kambodži a nyní vypráví svůj životní příběh.
Poděbrady /ROZHOVOR/ -Zdravotnice a masérka Sokun přežila vraždění Rudých Khmérů v Kambodži a nyní vypráví svůj životní příběh.
Hořice - Chcete-li hubnout, řiďte se například tímto jídelníčkem:
Hořice – Soutěžící chtějí zhubout, vzdali se nezdravého jídla.
Stříbro – Silnou podporu měl Zdeněk Štybar, když o víkendu obhajoval titul mistra světa v cyklokrosu. Do Německa za ním přijeli přátelé ze stříbrského fanklubu a samozřejmě i rodiče a sestra s rodinou.
Pardubice – Účastníci projektu Vaříme s Deníkem již absolvovali dvě nezapomenutelné návštěvy ve vyhlášeném restaurantu Bonté.
Svitavy – Další týden v posilovně mají za sebou dámy, které se rozhodly hubnout s Deníkem.
Hořice – V hořické posilovně pravidelně monitorujeme úspěchy našich soutěžících.
Pardubice - /VAŘÍME S DENÍKEM/ - Většina účastníků projektu Vaříme s Deníkem se s nadšením zapojila do přípravy sushi pod dohledem šéfkuchaře Lukáše Kollmana
Pardubice - Minulý týden měli naši soutěžící možnost ochutnat čerstvé ryby, dnes se jim naskytne příležitost seznámit se s japonskou kuchyní
Trutnov - Pět soutěžících se účastní soutěže Hubněte s Deníkem. Jednou z nich je Jana Mudrová. Zde si můžete přečíst její dojmy z celé akce.
Žatec /ANKETA/ - Propuštěná kuchařka tvrdí, že se v podniku Chrámu chmele šidí porce a vydávají prošlá jídla.
Hořice – Káťa, Zuzka ani oba Jirkové si už nemohou říct: „Začnu hubnout až zítra.“ Jsou v tom totiž namočení až po uši.
Hluboká nad Vltavou - Osmadvacetiletá kuchařka Kadek Puspita Dewi, která pochází z indonéského ostrova Bali, přijela na dva měsíce do jižních Čech
Pardubice - Účastníci nové soutěže „Vaříme s Deníkem“ si pochutnávali na čtyřchodovém menu z ryb.
Čečkovice – Jako světlé chlupaté koule batolící se kolem nohou v pokoji i na dvoře vypadají štěňata labradorského retrívra.
Pardubice - V úterý si vybraní čtenáři Deníku pochutnají v pardubickém restaurantu Bonté na rybách
Pardubice - V úterý nabídne restaurant Bonté našim vybraným čtenářům menu z čerstvých ryb.
V posledním vydání Receptáře poradila všem šikovným hospodyňkám paní Doc.Ing.Helena Uhrová, jak si vytvořit domácí kandované ovoce a dokonce i jak jej v kuchyni použít.
Ústí nad Labem – Další kolo týdenní soutěže O nejlepší čtenářský recept má vítěze. Stal jsem jím Jiří Bršek s receptem na Kuřecí játra s křenovou šťávou.
Náchodsko -Stále se setkáváme s dotazy, čím přikrmovat ptáky, kteří u nás přezimují. Mnoho druhů, které se zde vyskytují, během podzimu odlétá do oblastí s příznivějším podnebím a s dostatkem potravy.
Tábor - Ve Špitální kapli Svatého kříže se o víkendu konají liturgie v rámci oslav pravoslavných svátků
Ústí nad Labem – Vítězný recept čtenářky Kláry Boháčkové na Hovězího draka byl ve čtvrtečním poledním menu u návštěvníků restaurace Sport Pub Zlatopramen na zimním stadionu žádán.
Chrudimsko - Stále se setkáváme s dotazy, čím přikrmovat ptáky, kteří u nás přezimují. Mnoho druhů, které se zde vyskytují, během podzimu odlétá do oblastí s příznivějším podnebím a s dostatkem potravy.
Praha – Mlsání a hodování při oslavách konce roku ohrožují nejen štíhlou linii, ale zhoršují také kvalitu vlasů. Kalorické bomby plné tuků podle odborníků vlasům nesvědčí. Radí proto lidem, aby při výběru pochoutek mysleli také na to, co potřebují jejich vlasy.
Jičínsko – Stále se setkáváme s dotazy, čím přikrmovat ptáky, kteří u nás přezimují.
Trutnov, Pojizeří - Kapr se sladkou omáčkou, jasmínová rýže, vonné tyčinky a hlavně setkání rodin. Ve Vietnamu se oslavy liší podle jednotlivých regionů.
Opočno – Vánoce hlavně pro děti. Většinou to platí, vietnamské rodiny jsou na tom podobně.
Severní Čechy - Kapr se sladkou omáčkou, jasmínová rýže, vonné tyčinky a hlavně setkání rodin. Ve Vietnamu se oslavy liší podle jednotlivých regionů.
Severní Čechy - Kapr se sladkou omáčkou, jasmínová rýže, vonné tyčinky a hlavně setkání rodin. Ve Vietnamu se oslavy liší podle jednotlivých regionů.
Netolice – Začátkem prosince našli dva mladíci ve věku 18 a 19 let klíče od netolického snack – baru.
Třebíč – Stejně jako předešlé dva roky i letos přichází v adventním čase s prosbou o pomoc třebíčský útulek.
Ústí nad Labem – Vítězný recept čtenářky Jiřiny Pekárkové na Rybí filé pod voňavou peřinkou měl ve čtvrtečním poledním menu u návštěvníků restaurace Sport Pub Zlatopramen na zimním stadionu obrovský úspěch.
Ústí nad Labem – Vítězný recept od čtenáře Milana Tobiáše na Burské kuřecí řízky slavil mezi návštěvníky restaurace Sport Pub Zlatopramen na zimním stadionu úspěch.
Rokycansko – O mistra mariáše Rokycanska se letos hraje poosmé. Během dvou úvodních turnajů se už představilo sedmdesát znalců této karetní hry.
Hořice / Skřivany – Sbírka pro útulek psů a koček ve Skřivanech, kterou pořádali žáci Domova mládeže Obchodní akademie, byla velmi úspěšná.
Krnov /FOTOGALERIE/ -Každý, kdo potká v ulicích Krnova paní Marii Fofovou, se musí v úžasu zastavit. Vodí totiž s sebou na procházky neobvyklého domácího mazlíčka: roční prasátko.
Tábor –Jak si představují děti ze ZŠ Švehlova zdravý životní styl? Jíst zeleninu, cvičit, ale i nekouřit a nepít alkohol. A hlavně si na něj nepůjčovat.
Ústí nad Labem – Na vítězné Luhačovické lázeňské kapse od čtenářky Lenky Petránkové si návštěvníci restaurace Sport Pub Zlatopramen na zimním stadionu vesměs pochutnali.