Medailonky z panenky. Recept, který ocení celá rodina
Tento recept je snadný, rychlý a přitom je to naprostá dokonalost.
Tento recept je snadný, rychlý a přitom je to naprostá dokonalost.
Tento recept můžete vyzkoušet třeba v Den svatého Valentýna. Svátek všech zamilovaných tak bude o něco sladší a voňavější.
Vysvitlo sluníčko a k procházkám vcelku láká i teploměr – tak proč sedět doma? Takový podnět aktuálně přináší středočeský krajský úřad, když na sociálních sítích nabízí výlet kousek za Prahu: do Hrusic a okolí. Do Ladova kraje; na Říčansko a Mnichovicko.
Vysvitlo sluníčko a k procházkám vcelku láká i teploměr – tak proč sedět doma? Takový podnět aktuálně přináší středočeský krajský úřad, když na sociálních sítích nabízí výlet kousek za Prahu: do Hrusic a okolí. Do Ladova kraje; na Říčansko a Mnichovicko.
Vysvitlo sluníčko a k procházkám vcelku láká i teploměr – tak proč sedět doma? Takový podnět aktuálně přináší středočeský krajský úřad, když na sociálních sítích nabízí výlet kousek za Prahu: do Hrusic a okolí. Do Ladova kraje; na Říčansko a Mnichovicko.
Vysvitlo sluníčko a k procházkám vcelku láká i teploměr – tak proč sedět doma? Takový podnět aktuálně přináší středočeský krajský úřad, když na sociálních sítích nabízí výlet kousek za Prahu: do Hrusic a okolí. Do Ladova kraje; na Říčansko a Mnichovicko.
Vysvitlo sluníčko a k procházkám vcelku láká i teploměr – tak proč sedět doma? Takový podnět aktuálně přináší středočeský krajský úřad, když na sociálních sítích nabízí výlet kousek za Prahu: do Hrusic a okolí. Do Ladova kraje; na Říčansko a Mnichovicko.
Vysvitlo sluníčko a k procházkám vcelku láká i teploměr – tak proč sedět doma? Takový podnět aktuálně přináší středočeský krajský úřad, když na sociálních sítích nabízí výlet kousek za Prahu: do Hrusic a okolí. Do Ladova kraje; na Říčansko a Mnichovicko.
Milujete švédské masové kuličky? Zkuste si oblíbený pokrm udělat sami. Hotovo máte za chvíli a výsledek je parádní.
Pokud máte chuť na vegetariánské jídlo, žambionový Stroganov je ideální volba.
Kdybyste nevěděli co doma s dětmi ve volném čase, perníková chaloupka je jasná volba. Získáte vánoční výzdobu, pěkný dárek i sladkou pochoutku.
Vypadá skvěle, ještě lépe chutná. Vyzkoušejte polévku, která nasytí a v chladném období i vnitřně zahřeje.
Žijeme ve velmi dynamické době. Všechno se mění, technologie se doslova předbíhají v touze potěšit, nalákat a obrat nás i o poslední drobné na papuče. Prostě oběh peněz kolem planety je neustále se zrychlující řetízkáč, a nedá se zastavit.
Kuře a houbová omáčka, to je skvělá kombinace. Já tentokrát použil lišky, ale samozřejmě můžete použít i jiné houby. Recept je velmi jednoduchý, ale tím více záleží na kvalitě surovin. Obzvláště kvalita koření je zásadní.
Spojení jahod a šlehačky nikdy nezklame. Lívance ozdobené dalším ovocem budou pastvou nejen pro žaludek, ale i pro oči.
Někdo má rád holky, jiný vdolky a všichni spolu milujeme zmrzlinu. Ten, kdo tuto lahůdku zavrhuje, se v životě okrádá o jednu z krás bytí.
Palačinky. Tuto oblíbenou pochoutku zná snad každý. Existuje v mnoha podobách. S jednou z nich nás seznámí foodblogerka Markéta Chovancová. Na její sametové variaci s ovocem si určitě pochutnáte.
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu.
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu.
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Čarodějnické převleky, hořící vatry i špekáčky. To všechno už dobře znáte. Co takhle poslední dubnový den vyzkoušet něco netradičního? Vytvořte si společně s dětmi kouzelnou atmosféru plnou legrace a dobrodružství a především vaření v hravém stylu
Obránce Slavie Ondřej Kúdela je pro mě s velkým náskokem absolutně nejlepší stoper v lize. Ba co víc, on je pro mě osobností celé soutěže. Je to tichý šéf Slavie. Slovo „tichý“ se sice v souvislosti s Kúdelou může po kauze z utkání proti Rangers a jeho zkratu jevit poněkud směšně. Tam ve Skotsku totiž opravdu tiše řekl Kamarovi něco, čeho teď určitě lituje.
Slaný karamel. Na tuto delikatesu budete potřebovat jen jen pět ingrediencí a výsledek bude stát za to. Podávat ji můžete třeba ve formě oblíbených bonbónů či lízátek.
V chladnějších dnech zaručeně prohřeje a zasytí krémová polévka z pečené mrkve se zázvorem. K polévce se výborně hodí chléb lavaš zapečený v sendvičovači s čedarem, radí foodblogerka Markéta Chovancová.
Taky máte nejradši dezerty z jablek? Dnešní tip na takový recept od populární foodblogerky Markéty Chovancové je ultrarychlý a nepečený. Vyzkoušejte ho.
Krémová polévka z červené řepy, zjemněná jablkem a smetanou patří mezi oblíbené recepty foodblogerky Markéty Chvancové. Vyzkoušejte ji, učitě si pochutnáte.
Obrácená nekynutá jablečná buchta vylepšená vrstvou lahodné smetany. Vyzkoušejte tento skvělý recept od populární foodblogerky Markéty Chovancové. Určitě si pochutnáte.
Slib, že se neopijeme, bere mnohdy s přibývajícími posledními minutami v končícím roce za své, což má za následek hlavní novoroční předsevzetí: „Už nikdy nebudu pít“. S kocovinou nejlépe zatočíte tím, že k ní nedojde, pokud už ale máte opičku za krkem, zkuste některý z našich tipů.
Jak na domácí kremrole? Zkuste recept od foodbloggerky Markéty Chovancové. Jsou méně tučné, než klasické kremrole a jakoby trochu trdelníčkové.
Panna cotta je italský smetanový dezert z oblasti Piemontu. Jeho příprava snadná, recept na přípravu vám prozradí Markéta Chovancová, autorka populárního blogu Markéta v troubě.
Vánočka patří mezi tradiční sváteční pečivo. Foodblogerka Markéta Chovancová vám prozradí recept na vánočku vytvořenou ze šesti pramenů. Určitě ji vyzkoušejte, pochutnáte si.
Lískové oříšky poskytují velký zdroj energie pro tělo. Jsou dobře stravitelné, dokonce ještě lépe než vlašské ořechy nebo mandle. Využít je můžete například u jednoduchého koláče podle Markéty Chovancové. Je z kakaového korpusu s náplní z bílé čokolády a mascarpone. Určitě si pochutnáte.
Vepřové je spolu s hovězím nejčastěji používané maso v české kuchyni. Pokrmů z něj existuje celá řada. Dnes vám nabízíme recepty na zapečené vepřové. Vyzkoušejte je, určitě si pochutnáte.
Lahodné sladké ovoce kaki roste na svazích kolem španělské Valencie. V tomto receptu se ale zakutálelo až do Itálie. Z oblíbené italské kuchyně totiž vychází základ kaki panna cotty. Kaki propůjčuje jídlům originální plnou chuť, výraznou oranžovou barvu, ale také spoustu vitamínů, antioxidantů a vlákniny. Vylepšete si své menu plody, které jsou nyní v sezóně. Zralé a šťavnaté kaki Persimon Bouquet teď najdete v obchodech.
Lahodné sladké ovoce kaki roste na svazích kolem španělské Valencie. V tomto receptu se ale zakutálelo až do Itálie. Z oblíbené italské kuchyně totiž vychází základ kaki panna cotty. Kaki propůjčuje jídlům originální plnou chuť, výraznou oranžovou barvu, ale také spoustu vitamínů, antioxidantů a vlákniny. Vylepšete si své menu plody, které jsou nyní v sezóně. Zralé a šťavnaté kaki Persimon Bouquet teď najdete v obchodech.
Lahodné sladké ovoce kaki roste na svazích kolem španělské Valencie. V tomto receptu se ale zakutálelo až do Itálie. Z oblíbené italské kuchyně totiž vychází základ kaki panna cotty. Kaki propůjčuje jídlům originální plnou chuť, výraznou oranžovou barvu, ale také spoustu vitamínů, antioxidantů a vlákniny. Vylepšete si své menu plody, které jsou nyní v sezóně. Zralé a šťavnaté kaki Persimon Bouquet teď najdete v obchodech.
Jsou rychlé, vypadají krásně a ještě lépe chutnají. Vyzkoušejte recepty na sladkosti, které si nejlépe vychutnáte právě v létě. Například osvěžující domácí cappuccino či tvarohový dortík s čerstvým ovocem.
Už rostou! A nejen babky, ale i hřiby či lišky. Vydejte se s košíkem do lesa a pak se svými úlovky začněte kouzlit v kuchyni.
Češi v létě zchladí jazýčky nejraději ve vanilkové zmrzlině či ovocném sorbetu, labužníci dávají přednost netradičním chutím a jejich propojování. Také letošní léto přineslo nové kombinace.
Mezi nejtypičtější tuzemská jídla patří sice svíčková na smetaně či vepřo knedlo zelo, ale ani ryby nejsou českým kuchařům cizí. Nemusí to přitom být drahý losos nebo tuňák. Chutné ryby se ukrývají i v našich řekách a rybnících. Připravte si s Deníkem candáta, pstruha, sumce, nebo třeba kapra. Ani ten totiž nemusí být jen štědrovečerní večeří.
Plavková sezona je tu. Pokud nejste spokojeni se svou postavou, necítíte se dobře, existuje způsob, jak vše vylepšit. Nemusíte hladovět, vyzkoušejte naše lehké a chutné recepty a bude vám skvěle.