Kreativ

ŠTÍTEK: Suchdol

Loňské finalistky Miss Agro

ČZU si na tradičním festivalu zvolí královnu krásy

Jeden z největších open-air festivalů se se odehraje 15.května v areálu České zemědělské univerzity v Praze Suchdole. Soutěž krásy spojená s hudebním festivalem Miss Agro, letos potěší milovníky dobré zábavy už po dvacáté.

Titulní strana devatenáctého čísla týdeníku Kutnohorský týden.

Už jste četli Kutnohorský týden? Další číslo nového týdeníku je tu pro vás

Kutnohorsko - Vážení čtenáři, dovolíme si vás upozornit na další číslo našeho nového čtyřiadvacetistránkového barevného týdeníku Kutnohorský týden. Každé úterý (kvůli státnímu svátku ve středu 9. května) je součástí Kutnohorského deníku, v dalších dnech ho pak v trafikách a obchodech koupíte samostatně, i s vloženou přílohou TV Magazín.

Fotbalový okresní přebor: TJ Sokol Červené Janovice - FK Chotusice 1932 1:3 (0:1).

Okresní fotbalové výsledky

Kutnohorsko /FOTOGALERIE/ - Podívejte se na výsledky a střelce víkendových zápasů okresního fotbalu mužů na Kutnohorsku.

Vinohradská ulice. Ilustrační foto.

Oprava spodní části Vinohradské letos nezačne

Město rekonstrukci odkládá kvůli obavě z dopa-dů omezení v kombinaci s uzavírkou Husitské ulice. Investoři letos Praze nahlásili 179 stavebních akcí s negativním vlivem na dopravní provoz.

Brankář Adam Malík doufá, že s Neratovicemi dosáhne na podobné úspěchy jako s Motorletem B.

Brankář Malík: Nad neratovickou nabídkou jsem neváhal

Neratovice /ROZHOVOR/ - Ve třetím jarním utkání dostala příležitost jediná zcela nová posila, která v zimní přestávce doplnila kádr divizních Neratovic. Dvaadvacetiletý brankář Adam Malík odchytal utkání v Souši, kde ho domácí překonali v základní hrací době pouze jednou z penalty. V rozstřelu o druhý bod byl o něco úspěšnější jeho protějšek.

V Horní Pěně budou ochotníci v sobotu vyprávět o Mrazíkovi.

Máme tady svátky. Kde je prožít zábavou?

Jindřichohradecko - Přinášíme vám kulturní a společenské tipy na prožití jarních svátků. Vodáci v sobotu odemknou v Suchdole Lužnici a v Hradci bude Velikonoční veselice.

Univerzita v Suchdole.

Jak jsme žili v Československu. Tento týden v Suchdole

Pražský deník připravuje unikátní cyklus Jak jsme žili v Československu. Každý týden zveřejňujeme historické zajímavosti a archivní snímky z jednotlivých pražských čtvrtí z let 1918 až 1992. Podíváme se, jak se za Československa žilo lidem, nahlédneme do kronik a archivů, necháme si vyprávět od místních obyvatel. V dalším díle, který vyjde ve čtvrtek 29. března, se podíváme do Suchdola!

Ilustrační foto.

Okresní fotbalové výsledky

Kutnohorsko - Podívejte se na výsledky a střelce z víkendových utkání okresních fotbalových soutěží na Kutnohorsku.

Souboj nováčků v PRODIET I. B třídě mezi Hlízovem a Jestřebí Lhotou skončil výhrou Hlízova 2:0

Hlízovský David Linhart: Jaro bude obtížnější než podzim

Hlízov – Z prvního místa vstoupí fotbalisté Hlízova v neděli do jarní části Prodiet I.B třídy. Jejich soupeřem bude Jestřabí Lhota. Podzimní duel na domácím hřišti Hlízovští vyhráli 2:0, ale jejich trenér David Linhart ví, že na hřišti soupeře je nyní nečeká snadné utkání.

Vizualizace návrhu tramvajové tratě Podbaba - Suchdol a okolí.

V Sedlci by mohla vzniknout nová čtvrť. Díky tramvajové trati do Suchdola

/VIDEO/ V souvislosti s novou tramvajovou tratí, kterou hlavní město plánuje z Podbaby do Suchdola, bude pražské zastupitelstvo hlasovat o dvou změnách územního plánu. Přijetí změn je potřebné pro vznik nové čtvrti místo dnešního brownfieldu v Sedlci a pro záchytné parkoviště P+R na budoucí konečné zastávce tramvaje.

Ilustrační foto

Na úvod jarní části deklasoval Švantlák Zliv

Písek - Po dlouhé zimní přestávce se znovu rozbíhají hokejbalové soutěže. Ve 2. lize mužů čeká na týmy na jaře osm kol, které rozhodnou o vítězi základní části a postupujících do play-off.