![](https://g.denik.cz/45/00/nakup_nakupni_kosik_hypermarket_obchodni_dum_prazena-list-l.jpg)
Nákupní košík Deníku na 21. února
Pardubice - Cenové srovnání čtyř vybraných pardubických obchodů provedené 20. února
Pardubice - Cenové srovnání čtyř vybraných pardubických obchodů provedené 20. února
Náchod - Cenové srovnání, které jsme udělali 20. února v některých Náchodských velkoobchodech.
Srovnání cen v mikulovských obchodech.
Pardubice - Srovnání cen vybraného zboží provedené ve STŘEDU 9. ledna ve čtyřech pardubických obchodech
Redaktorka Deníku Romana Netolická o týrání psů.
české budějovice - „Ty tři body pro nás mají obrovskou cenu,“ zářil po včerejším vítězství svého týmu nad ligovým exmistrem z Liberce trenér Dynama František Straka. „A nestojí za tím žádné olejíčky, žádný česnek, jak se někdy píše, ale tvrdá práce,“ dodal. Dynamo ČB – Slovan Liberec 2:0 (1:0) .
HRADEC KRÁLOVÉ - Pořad Vaříme s Habadějem vysílá Český rozhlas Hradec Králové víkend co víkend bezmála dvacet let a jeho obliba u posluchačů stále roste. Recepty, které během let zazněly v éteru, se dají počítat na tisíce a vydaly by na několik knih. Ta nejčerstvější právě vychází.
JAROMĚŘ - „Co se to tady děje?“ vítala včera Marie Bačová gratulanty a nestačí se divit.
OPAVSKO -Jak rýmě předcházet? Dobrý je med, česnek, pohyb a občas prý i štamprle slivovice
KOLÍNSKO - Česnek je poslední dobou stále populárnější díky poznatkům, podle nichž příznivě ovlivňuje lidské zdraví.
VYCHODNÍ ČECHY - Při dnešním prázdninovém gastronomickém putování provedou čtenáře Moravou studentky 3. ročníku oboru Hotelnictví a turismus Jana Řezníčková, Kristýna Berková a Daniela Řeháková.
Taky už nevíte, co s ní? Podarovali jste všechny sousedy, známé i kolegy v práci a přesto vás ta nenáročná a neúnavná rostlina překvapuje dalšími a dalšími plody? Ano, řeč je o cuketě, kterou jsme do svého jídelníčku přijali vě větší míře až v posledních dvou desetiletích. Historicky vzato je to však již stará plodina.
VÝCHODNÍ ČECHY - Při dnešním prázdninovém gastronomickém putování provedou čtenáře Moravou studentky 3. ročníku oboru Hotelnictví a turismus Jana Řezníčková, Kristýna Berková a Daniela Řeháková. Dnešní pokrmy byly vybrány z jihomoravského regionu, kde devadesát procent plochy zaujímají vinice. První pokrm prošel mnohými úpravami a postupem času se zásadně změnil. Ovšem za vlády krále Jiřího z Poděbrad se opravdu připravoval z vrabců.
BUCHLOVICE - Marie Tinková, Lenka Tinková a Lucie Hlaváčková, tyto tři ženy z Dolního Němčí se společně podílejí na výrobě unikátních česnekových copů a věnečků.
BUCHLOVICE - Sto metrů dlouhá fronta čekala na návštěvníky v sobotu 28. července česnekového festivalu už před bránou zámecké zahrady. Na slavnosti, které se tam konaly už pošesté, zavítalo na 1600 milovníků česneku.
BUCHLOVICE - Do Buchlovic v sobotu 28. července zamířili především milovníci česneku. V pořadí pošesté se tam totiž konal festival zasvěcený právě tomuto druhu zeleniny.
BUCHLOVICE - Do Buchlovic v sobotu 28. července zamířili především milovníci česneku. V pořadí pošesté se tam totiž konal festival zasvěcený právě tomuto druhu zeleniny.
BUCHLOVICE - Vůně česneku zaplaví 28. července park a okolí zámku v Buchlovicích. Festival česneku se ponese v duchu netradičních soutěží a česnekových specialit.
BUCHLOVICE - Vůně česneku zaplaví 28. července park a okolí zámku v Buchlovicích. Festival česneku se ponese v duchu netradičních soutěží a česnekových specialit.
BUCHLOVICE - Vůně česneku zaplaví 28. července park a okolí zámku v Buchlovicích. Festival česneku se ponese v duchu netradičních soutěží a česnekových specialit.
Delikátní a lehce stravitelné telecí maso je pro horké letní dny jako stvořené. Je-li jeho předskokanem studená letní polévka, pak báječný angreštový koláč už jen korunuje dílo…
ŘÍM - V kuchyni luxusní restaurace Filippa La Mantii v centru Říma mají své místo pomeranče, čerstvá bazalka, olivový olej. Nikoli však česnek, píše agentura AP.
VÝCHODNÍ ČECHY - Grilování? Nejstarší a dodnes populární způsob tepelné úpravy potravy.
VÝCHODNÍ ČECHY - Grilování? Nejstarší a dodnes populární způsob tepelné úpravy potravy.
VÝCHODNÍ ČECHY - Na počátku byl oheň. S ním přišla na svět i první tepelná úprava potravin, kterou lidstvo objevilo – grilování na otevřeném ohni. Není tedy žádný div, že v nás grilování ještě i dnes probouzí prapůvodní instinkty. Vůně aromatických látek, které vznikají při přípravě na dřevěném uhlí, nám naženou sliny do úst. Dokonce i obyčejný buřtík připravený na roštu chutná daleko lépe než na pánvi.
ÚSTÍ NAD LABEM - Cenové srovnání, které jsme učinili ve středu 9. května 2007 v dopoledních hodinách v ústeckých obchodech.