Velké Březno, Ústí nad Labem – Před zámkem ve Velkém Březně se pomalu hromadí návštěvníci, kteří se chystají na prohlídku. Na výlet na památky je ideální počasí, ale většinu z nich sem nepřilákaly nádherné zámecké interiéry. Chtějí ochutnat něco jiného – jeden z deseti receptů na jídla ze žabích stehýnek.
Hostín u Vojkovic /FOTOGALERIE/ - Obec je nakažena. Výrazně a zásadně! Ta nemoc se jmenuje chřestová. A je to dost vážné. Chřest. Právě tahle zelenina nakazila zmíněnou obec na Mělnicku. Tak moc, že ji oslavujeme. Pořádáme pro ni slavnosti.
Hostín u Vojkovic /FOTOGALERIE/ - Obec je nakažena. Výrazně a zásadně! Ta nemoc se jmenuje chřestová. A je to dost vážné. Chřest. Právě tahle zelenina nakazila zmíněnou obec na Mělnicku. Tak moc, že ji oslavujeme. Pořádáme pro ni slavnosti.
Jičínsko – Seriál s recepty z kuchyně Podchlumí a Poorlicka nabízí postupy, podle kterých připravovaly polévky, pokrmy z brambor a moučná jídla naše babičky.
New York – Cukr je pro naprostou většinu lidí neodmyslitelnou součástí stravy. Někteří američtí vědci ale upozorňují na to, že strava s přidaným cukrem je pro lidské tělo pravděpodobně stejně škodlivá jako tabák či alkohol, a považují cukr za jed.
Svitavy /FOTO/ – Svitavské náměstí se v sobotu proměnilo v biojarmark, poradnu zdravé výživy a také zdravotnickou stanici. V rámci Víkendu zdraví si lidé mohli ve městě také levněji zasportovat.
Svitavy – Náměstí se v sobotu proměnilo v biojarmark, poradnu zdravé výživy a také zdravotnickou stanici. V rámci Víkendu zdraví si lidé mohli ve městě také levněji zasportovat.
V minulých dnech jste se rozhodovali mezi devíti recepty, které jako nejlepší z vámi zaslaných vybral Radek Jakubec, odborný lektor školy vaření Chefparade. Který z receptů měl u vás nakonec největší úspěch, to se dozvíte 5. dubna v příloze regionálního Deníku nazvané Deník plný vaření.
Jičínsko – Seriál s recepty z kuchyně Podchlumí a Poorlicka nabízí postupy, podle kterých připravovaly polévky, pokrmy z brambor a moučná jídla naše babičky.