
Velikonoční mazanec II
recept zaslal Jiří Tůma, Kamenice u Jihlavy
recept zaslal Jiří Tůma, Kamenice u Jihlavy
recept zaslala Adéla brukešová, Hradec Králové
recept zaslala Marie Tomandlová, Sedlejov
recept zaslala Petra Tůmová, Kamenice u Jihlavy
recept zaslala Vladimíra Beracková, Nový Kostel
recept zaslala Marie Tomandlová, Sedlejov
recept zaslala Petra Tůmová, Kostelec u Jihlavy
recept zaslala Renata Fischerová, Dasnice
recept zaslala Renata Fischerová, Dasnice
recept zaslala Jaroslava Uhrová, Kojetice
recept zaslala Petra Lívancová, Nepomuk
recept zaslala Renata Fischerová, Dasnice
recept zaslala Jana Sedláčková, Otrokovice
recept zaslala Marie Motlová, Praha
recept zaslala Anna Kotková, Rýnoltice
recept zaslala Libuše Hoyerová, Nový Kostel
recept zaslala Jana Vymazalová, Chropyně
recept zaslala Petra Lívancová, Nepomuk
recept zaslala Jaroslava Sekaninová, Nový Bor
recept zaslala Jan Kučera, České Budějovice
Jičínsko – Seriál s recepty z kuchyně Podchlumí a Poorlicka nabízí postupy, podle kterých připravovaly polévky, pokrmy z brambor a moučná jídla naše babičky.
recept zaslala Jarmila Čermáková, Stařeč
recept zaslala Anna Vacková, České Budějovice
recept zaslala Alena Černínová, Ostrava
recept zaslala Jitka Doušová, Ústí nad Labem
recept zaslala Ivana Kuncová, Horní Jirčany
recept zaslala Veronika Kuncová, Dobříš
recept zaslala Martina Nulíčková, Zruč nad Sázavou
recept zaslala Lenka Lenyna Rupprechtová, Sázava
Mladá Boleslav - Uhodnete, co ukrývá výřez na obrázku? Pokud ano, máte šanci vyhrát krabici cukru od společnosti TTD Tereos Dobrovice.
recept zaslala Andrea Špelinová, Řenče
recept zaslala Iva Štěpánková, Vrbovec
recept zaslala Marta Holubová, Brno
recept zaslala Vendula Ševčíková, Brno
recept zaslala Martina Nulíčková, Zruč nad Sázavou
recept zaslala Lenka Lenyna Rupprechtová, Sázava
recept zaslala Lenka Lenyna Rupprechtová, Sázava
recept zaslala Anna Kotková, Rynoltice
Dačice, Vídeň – Až do 29. června potrvá v Hospodářském muzeu ve Vídni výstava s názvem „Jak sladký je život – 170 let výroby kostkového cukru“, která byla minulý týden slavnostně zahájená.
recept nám zaslala Marta Klímová, Praha
recept zaslala Michaela Košková, Libouchec
recept zaslala Veronika Kubů, Litvínov
Pečený beránek nebo zajíček nemůže na velikonočním stole chybět. Jestli upečete jednoho, nebo druhého, záleží na vás a na tom, jakou formu seženete. Těsto vonící vanilkou a citronem totiž můžete nalít třeba i do formy na muffiny nebo bábovku.
Letos nenechávejte výrobu velikonočních sladkosti na jiných. Vytvořte si je sami a budou chutnat fantasticky.
Přinášíme vám nový seriál s recepty z kuchyně Podchlumí a Poorlicka, podle kterých připravovaly polévky, pokrmy z brambor a moučná jídla naše babičky.
Hustopeče – Mám ještě hodinu, než vše začne, říkám si cestou do Hustopečí. Právě totiž mířím na zumbamaratón. Tříhodinovou lekci zumby, kterou si na sobotní odpoledne připravila v hustopečské sportovní hale instruktorka Lucie Košťálová.
Ostrava - Jedna ze tří potravinových bank má sídlo v Ostravě. V loňském roce rozdala lidem v nouzi necelých padesát šest tun potravin. Přispět mohou firmy i jednotlivci.
San Francisko (USA) - Cukr s sebou nese tolik zdravotních rizik, že by měl být považován za kontrolovanou látku stejně jako alkohol a tabák. To je závěr, k němuž došel tým výzkumníků Kalifornské univerzity v San Francisku, napsal časopis Time. V článku nazvaném Toxická pravda o cukru, který byl zveřejněn začátkem února v časopise Nature, Robert Lustig, Laura Schmidtová a Claire Brindisová tvrdí, že je nevhodné považovat cukr jen za "prázdné kalorie".
Ostrava /FOTOGALERIE/ -Jedna ze tří potravinových bank má sídlo v Ostravě. V loňském roce rozdala lidem v nouzi necelých padesát šest tun potravin. Přispět mohou firmy i jednotlivci.
Mladoboleslavsko - Největší český výrobce cukru a lihu, společnost Tereos TTD z Dobrovice na Mladoboleslavsku, dokončila akvizici Moravského lihovaru Kojetín. Informoval o tom mluvčí Tereosu Jakub Hradiský. Cenu, za kterou Tereos TTD získá 100 procent akcií kojetínského lihovaru, neuvedl.