Kreativ

ŠTÍTEK: luxus

Bentley Mulsanne Hallmark Series.

Bentley Mulsanne Hallmark Series: Když chcete limuzínu plnou zlata

Vlajková loď britského Bentley, limuzína Mulsanne, je samozřejmě určena pro hodně bohaté zákazníky. Jenže pokud jste bohatší než bohatý a vyžadujete něco vskutku extra, pravděpodobně sáhnete po vylepšené verzi od luxusní divize Mulliner, která splní zákazníkům všechna přání.

Dušan Mach

Beseda s lékařem přiblíží život v Jemenu

Nové Město na Moravě – Šest týdnů strávených ve službách humanitární organizace Lékaři bez hranic v největším jemenském přístavním městě Adenu popíše v pátek návštěvníkům kulturního domu v Novém Městě na Moravě lékař Dušan Mach.

Moderní kravín dopřává zvířatům pohodu

Moderní kravín dopřává zvířatům pohodu

Ohaře – Pohoda a luxus. Tak by se dala jednoduše prezentovat nová stáj pro dojnice, která vznikla v obci Ohaře na Kolínsku. Nové prostory, které jsou celé ze dřeva, nabízí dojnicím nejmodernější vymoženosti.

Moderní kravín dopřává zvířatům pohodu

Moderní kravín dopřává zvířatům pohodu

Ohaře – Pohoda a luxus. Tak by se dala jednoduše prezentovat nová stáj pro dojnice, která vznikla v obci Ohaře na Kolínsku. Nové prostory, které jsou celé ze dřeva, nabízí dojnicím nejmodernější vymoženosti.

Ivan Hoffman

Peníze nebo děti

Statistici spočítali, co se už se nějaký čas tušilo a co se dalo čekat: Dnešní mladé ženy už jsou chytřejší než muži. Jeden důkaz za všechny – ve věku 25 až 34 let dosahuje vysokoškolského vzdělání 38 % žen a jen 25 % mužů. Současně ovšem statistici hlásí, že méně vzdělaní muži vydělávají nápadně vice, než vzdělanější ženy. Ze statistik ovšem také plyne, že to nejsou muži, kdo ženy diskriminuje, nýbrž že si za to ženy mohou samy.

Stěhování fotbalistů 1,FC Slovácko z hotelu Aska Lara do komplexu Titanic.

Bleskový přesun. Slovácko se nalodilo na Titanic

Lara, Turecko – Sbalit se, přejet dva kilometry a znovu zase vybalit. Nedělní dopoledne zabraly fotbalistům Slovácka trochu jiné pracovní povinnosti, než na které jsou na soustředění v Turecku zvyklí. Dřina to ovšem tentokrát byla především pro realizační tým, který musel zajistit přesun všech potřebných věcí.

Poslední Rolls-Royce Phantom sedmé generace.

Rolls-Royce vyrobil poslední Phantom. Samozřejmě ohromuje luxusem

Současný Rolls-Royce Phantom je již sedmou generací vozu, který se poprvé objevil na trhu v roce 1925. Aktuální podoba už ale poněkud zestárla, protože s drobnými změnami jezdí už od roku 2003. Čtrnáct let je na jedinou generaci auta opravdu hodně, a proto nastal čas na změnu.

Ilustrační foto

Švýcarské hodinky už tolik netáhnou

Biel (Švýcarsko) - Ze Švýcarska se loni vyvezly hodinky za 18,3 miliardy švýcarských franků (461,8 miliardy Kč), což je meziročně o 9,8 procenta méně. Příčinou je nižší poptávka v Číně po zavedení daně z luxusu, slabší turistický ruch v Evropě a také příliš silný kurz švýcarské měny.

Ilustrační foto

Volejbalová celebrita skončila ve vazbě

Helvíkov – Je to příběh jak vystřižený ze života řady dalších českých celebrit, které pověsily povolání na hřebík a daly se na podnikání. Nejdřív luxus a pře-pych, poté stíhání a soudy.

Ilustrační foto.

Na co dát v mrazech pozor u vašeho zvířete

Kolínsko - Mrazy nás stále neopouštějí a sem tam potrápí nejen nás lidi, kteří máme k dispozici vytopené místnosti a auta, ale hlavně zvířata. Právě na ně bychom měli v současném počasí myslet o něco více.

Ilustrační foto.

Na co dát v mrazech pozor u vašeho zvířete

Kolínsko - Mrazy nás stále neopouštějí a sem tam potrápí nejen nás lidi, kteří máme k dispozici vytopené místnosti a auta, ale hlavně zvířata. Právě na ně bychom měli v současném počasí myslet o něco více.

Ilustrační foto

Spoléhají na studny. Ty vysychají

Blanensko, Vyškovsko - Pouze otočit kohoutkem a napustit si vanu? Podle zjištění Rovnosti v několika vesnicích Blanenska a Vyškovska stále luxus. Třeba místní část Letovic Babolky na Blanensku nemá vlastní vodovod ani není připojená na skupinový přivaděč. Čtyřicet místních spoléhá jen na své studny.

Ilustrační foto.

Spoléhají pouze na studny. Ty ale občas vysychají

Blanensko, Vyškovsko – Pouze otočit kohoutkem a napustit si vanu? Podle zjištění Rovnosti v několika vesnicích Blanenska a Vyškovska stále luxus. Třeba místní část Letovic Babolky na Blanensku nemá vlastní vodovod ani není připojená na skupinový přivaděč. Čtyřicet místních spoléhá jen na své studny.

Hotel. Ilustrační foto.

Roste obliba poshtelů, spojují luxus a mezilidský kontakt

Washington - Elegantní design a příležitost družit se v sobě spojuje nový typ společného ubytovacího zařízení - poshtelu (podle anglického slova posh - nóbl). Obliba těchto stylových kříženců hotelů a hostelů roste, uvedl Feargal Mooney, výkonný ředitel společnosti Hostelworld Group, která přes internet nabízí ubytování ve 33.000 hostelech v celém světě.

Hledaní muži.

Lupiče z Prahy hledali policisté po celé Evropě

Praha /VIDEO, TABULKA, RASTR/ - Pražští kriminalisté odhalili podezřelé z obřích loupeží v obchodech s luxusem. Dohledávali je po celé Evropě, kořist prý mířila do Japonska a jižní Asie. V Evropě by se ukradené hodinky snadno dohledaly podle výrobních čísel.

Zdaleka ne všichni fotbalisté si užívají luxusu jako hvězdy Barcelony.

Život v luxusu? Většina fotbalistů má běžné platy, někde je šikanují

Curych - Ačkoli jsou fotbalisté považováni za přeplácené hvězdy, jezdící v drahých autech, podle průzkumu hráčské asociace FIFPro se hráči po celém světě potýkají s nízkými platy, výplatami opožděnými i o několik měsíců a ponižováním. Život většiny z nich tak má k luxusu hvězd elitních lig daleko.

Čistírna odpadních vod. Ilustrační foto.

Chorušice na Mělnicku chtějí využít vyčištěné odpadní vody

Chorušice - Snížení spotřeby pitné vody, udržení vody v krajině nebo využití vody z čistíren odpadních vod. To jsou témata, o kterých se v posledních letech mluví čím dál častěji. Málokde se ovšem slova mění v činy. Na Mělnicku je tomu jinak, alespoň v Chorušicích.

Kladno (v bílém) vyhrálo na ledě Jihlavy 3:1. Vlevo autor rozhodující branky Jakub Strnad

Nečekaným střeleckým lídrem Rytířů je Jakub Strnad

Kladno - Je nejlepším střelcem hokejového Kladna, přitom se nejmenuje Ton, Tenkrát, Burger ani Tůma. A v kariéře dal v sezoně nejvíc 16 gólů, to bylo v juniorech. letos tuhle metu klidně může překonat, dal už 7 branek. Přesto je Jakub Strnad dál hlavně vlajkovou lodí skvělé defenzivy.

Petr Ton // Kladno - Karlovy Vary 2:5, přípravné utkání, 2. 8. 2016

Ton se ujal taktovky, Kladno veze cenné body z Kadaně

Kadaň – Čtvrtá výhra v řadě a udržení prvního místa v tabulce. Hokejisté Kladna jsou zpět ve formě, když zvládli i těžký zápas na ledě neoblíbené Kadaně. Výhru 5:3 tam režírovala znovu spojená trojka kladenských veteránů, jimž velel ten nejstarší – Petr Ton dal dva góly a na dva přihrál.

Jan Musil dodává do vitrín výstavy věnované Karlu IV. poslední exponáty

Středověcí Chrudimáci platili oproti dnešku nicotné daně

Chrudim – Otec vlasti Karel IV. prokazatelně alespoň jednou ve svém životě navštívil Chrudim. Dokládá to listina, kterou zde vydal v roce 1353. Regionální muzeum v Chrudimi včera slavnostně otevřelo výstavu věnovanou osobnosti tohoto významného panovníka spolu s archeologickými nálezy z doby jeho vlády na Chrudimsku.

Ilustrační foto.

Rožnovští florbalisté konečně zabrali a doma smetli Start Praha

Rožnov pod Radhoštěm - Po nevydařeném utkání v Havířově si diváci v Hornets Aréně přišli na své, když Sršni namlsali domácí publikum sedmi žihadly do sítě pražského Startu a celkově po přesvědčivém výkonu celého týmu zvítězili 7:3. Klíčem k úspěchu byl zodpovědný výkon ve všech třetinách zápasu, což se letos Rožnovu zatím moc nedařilo.

Ivan Hoffman

Hromadění odpadu

Meziročně se u nás vyprodukovalo o 13% více odpadu. Především se o to zasloužily ekonomické subjekty, komunálního odpadu přibylo jen o 2%, ale trend, kdy směřujeme od přírody ke skládce je zřejmý.

Loupež ve zlatnictví.

Dva lupiči přepadli luxusní hodinářství v Pařížské, jsou na útěku

Praha - Dva ozbrojení pachatelé dnes před polednem přepadli luxusní hodinářství v Pařížské ulici v Praze. Podle policie byli lupiči pravděpodobně cizinci a z obchodu si odnesli zboží v celkové hodnotě jednotek milionů korun. Informovala o tom policejní mluvčí Andrea Zoulová. Při loupeži nebyl nikdo zraněn, lupiči jsou na útěku.

Těšíňanům se aktuálně daří.

Body a nula pro Růženku

Český Těšín – Fotbalisté Těšína mají formu. Pětkrát v řadě bodovali a přiblížili se čelu tabulky krajského přeboru.

Kladno jihočeského favorita trápilo a nakonec i jasně porazilo.

Senzace, volejbalisté si smlsli na jihočeském elegánovi

Kladno - Rozpačitý začátek utkání s Českými Budějovicemi volejbalisté Kladna divákům mnohokrát vynahradili. Favorita extraligy po skvělé hře smetli za 86 minut poměrem 3:0! Jaký rozdíl oproti dva týdny staré premiéře se Zlínem.

V moderních prostorech zlínského pětihvězdičkového Hotelu Baltaci Atrium se konala ve čtvrtek 27. října 2016 premiéra unikátní módní přehlídky PIPER-HEIDSIECK Fashion Show.

Luxus a ženská krása. Módní přehlídku hostil Baltaci Atrium

Zlín – Krásu a styl v podání známých modelek prezentujících špičkovou módu zažil ve čtvrtek večer Zlín. Premiéra unikátní přehlídky PIPER-HEIDSIECK se konala v moderních prostorách pětihvězdičkového Hotelu Baltaci Atrium. Milovníci módy se tak ocitli na zhruba dvě hodiny ve vybrané společnosti luxusních značek a VIP osobností. Kolekce na dvacetimetrovém mole prezentovaly například Gabriela Franková (Miss ČR), Karolína Mališová (Česká Miss Earth 2015), Adéla Rezková (Top 10 Miss ČR 2016), Tereza Polášková (Miss Czech Masters) a další modelky.

Matouš Venkrbec

Kapitán Venkrbec o nové roli Prostějova: Učíme se věřit si na každého

Prostějov /ROZHOVOR/ – Poslední zápasy jsou pro celý hokejový Prostějov jedny z nejlepších, co kdy zažil. Nejenže kráčí od výhry k výhře, dokonce se poslední dvě kola drží i na čele WSM ligy. Příjemné pocity z tohoto stavu musí prožívat i Matouš Venkrbec, který s Prostějovem hrál i druhou ligu. Nyní si však může vychutnávat roli kapitána týmu, jenž momentálně druhé nejvyšší soutěi kraluje.