Kreativ

ŠTÍTEK: luxus

Karolína Plíšková na tradičním banketu před startem Turnaje mistryň.

Plíšková si užívá luxus na Turnaji mistryň: Splní mi snad každou blbost

Singapur - Hned po příjezdu do Singapuru se tenistka Karolína Plíšková vyjela podívat na střechu hotelu, aby si prohlédla vyhlášený bazén na střeše Marina Bay Sands ve výšce 200 metrů. Od středy si užívá výsady, že poprvé patří mezi elitní osmičku na Turnaji mistryň, fotila se v ulicích města i na červeném koberci v šatech, ale především trénuje a vyhlíží pondělní zápas.

Utkání KH Kopřivnice – HBC Ronal Jičín.

Potřebné body. Jičín vyhrál v Kopřivnici

Jičín – Šestým kolem pokračovala nejvyšší soutěž házenkářů. Hráče Jičína čekalo venkovní utkání v Kopřivnici, kde potřebovali bodovat, aby se dostali z nelehké situace a vylepšili bodové konto.

Majitelé vozů Bentley v budoucnu možná nebudou muset jezdit pro benzín.

Majitelé vozů Bentley nemusejí jezdit tankovat. Mají k dispozici osobní pumpaře

Že k exkluzivním produktům patří také exkluzivní služby, to je tak nějak samozřejmé. Britská automobilka Bentley ale přišla se službou, která luxus a pocit výjimečnosti související s vlastněním drahého výrobku posouvá na další úroveň. Majitelé vozů Bentley totiž možná nebudou muset "ztrácet čas" tankováním paliva u čerpací stanice.

Nejúčinnější metodou regenerace pokožky nejen po opalování je hloubková hydratace formou mezoterapie.

Hydratujte pokožku po létě: Co funguje lépe než krémy?

Praha – Metody estetické medicíny dnes dalece přesahují možnosti jakýchkoliv krémů či pleťových preparátů, které známe. Jsou vědecky podložené, bezbolestné a ověřené praxí. Jednou z hojně vyhledávaných metod hydratace pleti je například mezoterapie.

Ilustrační foto.

Podkroví knihovny je plné panenek

Chotěboř – Panenky, kam se podíváš – to mají „na svědomí" čtyři dámy, které až do 28. října vystavují svá díla v podkroví Knihovny Ignáta Herrmanna v Chotěboři.

Ilustrační foto.

Lidé darují kola africkým dětem

Frýdek-Místek, Třinec - Pěšky, na kole, autem, autobusem nebo třeba tramvají. České děti mají řadu možností, jak se dostat do školy. V některých částech světa takový „luxus" není, což je případ africké Gambie. Školáci tam za vzděláním pěšky absolvují

Ilustrační foto

V Číně, rodišti čaje, roste poptávka po britském čaji

Peking - Ťi Meng-jü se noří do měkkého křesla se svým šálkem čaje, za zvuku okolního cinkání lžiček a lehké konverzace,. Bohatě zdobený viktoriánský čajový salonek je ryze britský, jako vystřižený ze seriálu Panství Downton. Až na to, že je v Pekingu, napsala agentura AP.

Ilustrační foto.

Do samoobsluhy chodíme už 100 let

Memphis, Praha – V Evropě zuřila válka, ale v Memphisu v USA otevřel Clarence Saunder 6. září 1916 první samoobsluhu na světěs názvem Piggly Wiggly.

Rezervní autoklíč – vyhozené peníze, nebo nutnost?

Už se Vám někdy stalo, že jste stáli v lijáku na ulici a nemohli jste se dostat do svého auta? Chystali jste se odjet na důležitou schůzku a auto ne a ne nastartovat? Nebo jste se právě chtěli vrátit z výletu během dovolené, ale klíč od auta nebyl nikde k nalezení?

Ilustrační foto.

Mobil pro prvňáka? Rodiče chtějí jistotu

Hradecko – Před dvaceti lety to byl luxus, který si postupně začalo dopřávat více a více lidí. Mít mobilní telefon „bylo něco", a to i přes fakt, že do malé dámské kabelky se vešel jen stěží.

Mercedes-Maybach láká na koncept luxusního kupé.

Mercedes chystá obrovské luxusní kupé. Ponese značku Maybach

Není to tak dlouho, co německý automobilový koncern Daimler oživil značku Maybach. Používá ji pro superluxusní verze vozů Mercedes-Benz - podobně jako třeba značku AMG najdeme u sportovních variant. Nyní ale logo Maybyah udělí také jedné zajímavé designové studii.

Ilustrační foto

Počasí letos kempujícím přeje. Sezona je ještě lepší než loni

Hodonínsko – Michal Novotný z Tlumačova cestuje pravidelně po Česku i zahraničí. Když zavítá na Moravu, do kempů nejezdí. Raději stanuje na vlastní pěst. „Je to pro mě levnější varianta, ale samozřejmě také záleží na tom, kde se zrovna pohybuji," přiznává Novotný. Osmnáctiletá Natálie Škvrňáková z Vracova by se spaní v lese zřejmě nebála, ale raději stráví noc v kempu, kde je určité zázemí. „I když hrozí teroristické útoky, cizina mě stejně láká na dovolenou více. Při kempování bych si užila přírodu bez luxusu, který je v hotelech. Kdybych chtěla poznat nové lidi, je kemp podle mě ideální volbou," uvedla Škvrňáková.

Ilustrační foto

Oklamání seniora vyneslo šest a půl roku ve vězení

Praha – Za rok soužití příjem bezmála pět milionu korun – a ty roky života v luxusu byly dva. Taková je ve stručnosti bilance působení Evy D.-P., která podle obžaloby, jíž dalo za pravdu i mínění dvou pražských soudů, dlouhodobě balamutila a při tom pořádně oškubala movitého seniora z Prahy. Nejprve svého bytného – a posléze svého manžela.

Stepan service s.r.o.

Váš dodavatel stavebních otvorových výplní

 vVšechna naše okna splňují přísné požadavky jednotlivých norem – bez ohledu na to, jestli se jedná o plastová, dřevěná, či hliníková okna. To znamená, že jakýkoliv váš výběr bude správný – záleží pouze na vašich přáních, preferencích a možnostech. Nejlevnější obvykle bývají plastová okna, lze tedy říci, že právě ta mají nejlepší poměr cena/užitek. U dřevěných oken za zvýšenou cenu získáváte přírodní, tradiční a léty prověřený materiál, u hliníkových zase určitou míru luxusu a modernosti.

Ilustrační foto.

SPZ na přání v Prostějově vůbec netáhnou. Kolik se jich prodalo?

Prostějov –Svou vlastní poznávací značku si mohou od začátku letošního roku pořídit zájemci po celé republice. Hned od prvních dnů se ale moc prostějovských řidičů do tohoto pro mnohé zbytečného luxusu nehrnulo. Jak to vypadá se zájmem o značky dnes a jaký na ni mají názor Prostějované?

Vpravo trenér Velké Dobré Vlastimil Hrubý // FC Čechie Velká Dobrá - FK Chmel Mutějovice 4:0 (2:0), utkání I.B tř., hráno 21.8.2010

Hrubý se nechal zlomit a vrací se na Dobrou

Velká Dobrá – Kormidla u fotbalistů Velké Dobré se překvapivě chopil Vlastimil Hrubý, který nahradil Petra Fímana. K týmu účastníka krajské I. B třídy se vrací po tříleté pauze.

Ilustrační foto.

Boskovičtí se nemohou dívat na některé filmy či seriály. Kvůli výpadkům

Boskovice – Doma si odpoledne zapnout televizi a nerušeně relaxovat. Sledovat oblíbené seriály, thrillery, romantické filmy či pořady o vaření. To je luxus, který si na nějaký čas musejí odepřít někteří obyvatelé Boskovic. Ve městě totiž byly uvedené do provozu tři nové základnové stanice LTE pro rychlý internet, které provozují mobilní operátoři. Dvě se nacházejí na ulici Slovákova a jedna na převaděči Čížovky. Právě ty mohou způsobovat výpadky digitálního pozemního vysílání.

Ilustrační foto.

Réma ožije podvanácté basketem pro všechny

Nymburk – Je notoricky známou věcí, že basketbalová hřiště na nymburské Rémě ožívají každou poslední sobotu v červnu špičkovým basketbalem, výbornou muzikou a skvělou náladou všech zúčastněných. Ani letošní rok nebude výjimkou. NBK Streetball Tournament čeká už 12. ročník a v nastoupeném tempu nehodlá polevit.

Prague Mustangs 2 – Šumperk Dietos

Dietos Šumperk vezou z Prahy rekordní výhru

Šumperk – Tým amerického fotbalu Dietos Šumperk odčinil předchozí dvě domácí porážky, když v oslabené sestavě s pouhými dvanácti hráči deklasoval rezervu pražského klubu Mustangs.

Barceló Brno Palace. Ilustrační foto.

Brno má opět pětihvězdičkový hotel. Po sedmileté pauze

Brno – Luxus na každém kroku, osobní služby pro každého a překvapení i pro toho nejnáročnějšího klienta. Tohle vše musí umět splnit v hotelu Barceló Brno Palace. Hotelová asociace jej totiž jako jediný v Brně zařadila do nejvyšší pětihvězdičkové kategorie.

Patrik Berger (vpravo) a Fabian Ernst z Německa.

Berger: 'Nevzít Rosického na Euro? To by byl luxus'

Východní Čechy, Živanice /ROZHOVOR/ - Při nedávném benefičním utkání potvrdil, že fotbalové umění se nezapomíná. Ve výběru českých reprezentantů patřil Patrik Berger k ústředním postavám, jeho přihrávkám a centrům diváci tleskali jako před lety.

Ilustrační fotografie.

Skokové zdražení vodného by hrozilo také obcím na Slovácku

Slovácko – Načepovat si vodu, zalít pár záhonků a pak napustit v parném létě malý dětský bazén. Pro některé domácnosti samozřejmost, pro jiné od roku 2017 dost možná přebytečný luxus. Ministerstvo životního prostředí (MZP) totiž plánuje změny v cenách vodného a stočného především ze zdrojů podzemních vod. Předpokládá se, že by její cena mohla do roku 2022 vzrůst trojnásobně z dnešních dvou na šest korun. To však dělá vrásky na čele starostům těch obcí na Slovácku, které k zásobování domácností využívají částečně či výhradně hlubinné vrty.

Ilustrační foto.

MSFL: Hlučín - HFK Olomouc 3:0

Hlučínští fotbalisté brali v sobotu tři body. Na domácím trávníku porazili HFK Olomouc s přehledem 3:0. Trenér Milan Valachovič ale úplně spokojený nebyl. Mrzela ho spousta zahozených šancí, včetně Heinikovy penalty.

Podlaha, důležitá součást vašeho domova

Podlaha, důležitá součást vašeho domova

Plánujete si pořídit nový byt či dům? Budete obměňovat starší vybavení, které již ve vašem domově dosluhuje? Mějte na paměti, že každé vybavení má svůj stupeň důležitosti. Při pořizování nového vybavení je dobré si uvědomit, co používáte ve svém domově nejčastěji a na tom, pokud je to možné, příliš nešetřit. Velmi důležitým a neustále používaným vybavením je podlaha. Využívají ji všichni členové domácnosti. Proto je nutné, aby podlaha ve vašem domě nebo bytě splňovala všechny požadavky celé vaší rodiny.

IVANA HRÁCHOVÁ sedí za poštovní přepážkou v osvračínské prodejně. Nyní je prodavačkou i pošťačkou v jednom.

Osvračín má opět poštu. V prodejně.

Osvračín – Před více než rokem přišli obyvatelé Osvračína o poštovní pobočku. Celý rok museli kvůli dopisům, balíkům nebo složenkám dojíždět na poštu ve Staňkově.