Kreativ

ŠTÍTEK: módní přehlídka

Oslavy čtyřicátin legendární československé rockové kapely Tublatanka v Prostějově. Nyní zahraje v Krnově, 20. října 2023

Víkendové tipy: na Bruntálsku na Tublatanku nebo módní přehlídku prádla

Jak si užít nastávající víkend? Nabídka je v našem kraji opravdu pestrá. Na Bruntálsku můžete vyrazit na Tublatanku do krnovského Kofola Music Clubu, na přehlídku spodního prádla v Bruntále nebo na maškarák pro děti v Třemešné. Výběr z celého kraje i ze sousedního Šumperska a Jesenicka najdete zde.

Vernisáž a módní přehlídka ve Velkých Pavlovicích

OBRAZEM: Vernisáž a módní přehlídku uspořádali žáci ze SŠUD a VOŠ Brno

Ve Velkých Pavlovicích ve výstavním sále Městského úřadu proběhla ve čtvrtek 15. února vernisáž s názvem Tradice a řemeslo v současném oděvu s malou módní přehlídkou, kterou pořádalo SŠUD a VOŠ Brno. Pořadatelé zde představili tradiční techniku modrotisku tvořivým, novým a originálním způsobem. Dále také uvedly modely vytvořené unikátní patentovanou technologií „artprotis“ a došlo i na ukázku studentských designových modelů. 

Vernisáž a módní přehlídka ve Velkých Pavlovicích

OBRAZEM: Vernisáž a módní přehlídka ve Velkých Pavlovicích

Ve Velkých Pavlovicích ve výstavním sále Městského úřadu proběhla ve čtvrtek 15. února vernisáž s názvem Tradice a řemeslo v současném oděvu s malou módní přehlídkou, kterou pořádalo SŠUD a VOŠ Brno. Pořadatelé zde představili tradiční techniku modrotisku tvořivým, novým a originálním způsobem. Dále také uvedly modely vytvořené unikátní patentovanou technologií „artprotis“ a došlo i na ukázku studentských designových modelů. 

Modelky s návrhářkou Naďou Moravcovou a moderátorem Petrem Vágnerem po skončení charitativní módní přehlídky v teplickém divadle.

Inspirace na ples: Na přehlídce v Teplicích vládl třpyt, 3D efekt a krajky

Plesová sezona se blíží a tak je nejvyšší čas začít přemýšlet o tom, v čem do společnosti vyrazíte. Chcete být přece na tanečním parketu nepřehlédnutelná. Inspiraci přinesla s více než stovkou společenských modelů, určených pro nadcházející sezonu, charitativní módní přehlídka návrhářky Nadi Moravcové v Krušnohorském divadle v Teplicích. Na mole se sešlo hned několik Miss a milovníci flitrů a krásných blyštivých materiálů si přišli na své.

Charitativní módní přehlídka Nadi Moravcové v teplickém divadle v roce 2022.

Módní přehlídka Nadi Moravcové přinese inspiraci a pomůže Majdalence a Péťovi

Tradiční charitativní módní přehlídka návrhářky Nadi Moravcové se koná v sobotu 25. listopadu v Krušnohorském divadle v Teplicích. Návrhářka představí novou společenskou kolekci pro podzim a zimu 2023 – 2024. Charitativní módní přehlídka bude i letos pomáhat finančně dvěma malým dětem. „Pomůžeme Majdalence, u které byla zjištěna nemoc spinální muskulárni atrofie II. typu a Péťovi, který má nemoc motýlích křídel,“ prozradila Naďa Moravcová, komu bude věnován celý výtěžek ze vstupného a také z tomboly.

Oslava desátých narozenin Galerie Šantovka, 2. září 2023, Olomouc.

Kam o víkendu? Na výlovy, Neon Run či Oktoberfest

Víkendové Tipy Deníku jsou tu! Každý týden pro vás v redakci připravujeme bohatou várku možností, jak zajímavě strávit celý víkend. Vyberte si z naší nabídky akcí napříč celým Olomouckým krajem. 

Velká pardubická je také velkou přehlídkou klobouků.

Kloubouky na každém kroku. Velká pardubická nabízí velkou módní přehlídku

VIDEO/Klobouky patří k Velké pardubické jako překážky ke koním v tomto světoznámém dostihu. Dámy se připravují na akci dlouho dopředu. Většina z nich se může svou elegancí na hlavě pochlubit už před vstupem do areálu. Ty, které chtějí rozšířit svoji sbírku, dostanou příležitost tak účinit přímo v místě dění. Stánků mají k dispozici několik. V letošním roce kloubouky splňují kromě doplňku k róbám i praktický význam. Velká módní přehlídka se totiž koná v deštivém počasí…

Benefiční módní přehlídka se koná na Znojemském hradě 3. listopadu.

Móda a šperky ve Znojmě. Benefiční módní přehlídka zaplní Sál předků na hradě

Obě milují módu, Španělsko a jsou nesmírně aktivní. Řeč je o Ivetě Hlobilové ze Znojma a Sylvě Henriquez, která žije část roku na Kanárských ostrovech. K setkání pomohla náhoda, dcera šperkařky Hlobilové totiž žije ve Valencii a svou dílnu si vozí pokaždé s sebou, když míří na návštěvu. Hotové výrobky zveřejňuje na sociálních sítích a díky nim a propojení na Španělsko se setkala se Sylvou Henriquez.

Z módní přehlídky během Mercedes-Benz Prague Fashion Week.

Podívejte se: Módní přehlídky zpestřily pražský Fashion Week

/FOTOGALERIE/ Mercedes-Benz Prague Fashion Week SS24 se konal od 1. do 7. září v Praze. Proběhly módní přehlídky těchto návrhářů a škol: Jakub Polanka, Vanda Janda, Jan Smejkal, Dominika Kozáková, Technická Univerzita v Liberci, UMPRUM - Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze, Michael Kováčik, Denisa Dovala, Lucia Kurthi, Tobias Equipment, Tomáš Němec. Většina akcí se uskutečnila v prostoru historické Holešovické elektrárny v Praze 7.

V sobotu druhého září se zájemci sejdou na akci Tradice nás spojují – od folklóru po pivovarnictví. Ilustrační foto.

Přehlídka pivovarů i folklór nalákají zájemce do lesoparku Kalvárie. Už v sobotu

/PROGRAM/ Pivovary z okolí Bučovic a slovenského Trenčína, nabídka lahvového piva z různých koutů světa, prezentace pivovarníků, ale také dílničky a další zábava pro děti se zaměřením na společnou historii Čechů a Slováků. To vše najdou v sobotu druhého září na Vyškovsku zájemci při akci Tradice nás spojují – od folklóru po pivovarnictví, na programu se sejdou v bučovickém lesoparku na Hradisku od čtrnácti do devatenácti hodin.

Módní přehlídka seniorů - obyvatel Rezidence RoSa nazvaná Vítejte v džungli.

Vítejte v džungli. Senioři se proměnili v šelmy a ukázali se na módní přehlídce

/VIDEO, FOTOGALERIE/ Senioři z pražského Centra RoSa uspořádali módní přehlídku nazvanou Vítejte v džungli. Na červený koberec vyšlo ve čtvrtek 27. července dvacet modelek a modelů, kteří předvedli oblečení inspirované džunglí. Patronkou letošního ročníku byla herečka Eva Hrušková, která přišla v doprovodu svého partnera Jana Přeučila.

Modelka Andrea Verešová na 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary s manželem Danielem Volopichem

Andrea Verešová si ve Varech užívá v sexy róbách večírky. Děti vyslala do světa

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV) patří každoročně mezi nejvýznamnější kulturní události roku. Kromě filmových premier lze den co den navštěvovat různé doprovodné akce včetně odpoledních koktejlů, večerních party a také módních přehlídek. Ani v roce 2023 si tuto možnost nenechala ujít modelka Andrea Verešová, která na 57. ročník karlovarského festivalu přijela s manželem Danielem Volopichem. 

Andílci Victoria's Secret

Andílci se vracejí: Victoria's Secret obnoví módní přehlídky. Ale budou jiné

Po čtyřleté pauze se letos odehraje módní přehlídka značky spodního prádla Victoria's Secret. Show tohoto výrobce patřily na přelomu milénia k největším událostem módního kalendáře roku, a na molu se střídaly nejslavnější topmodelky, včetně Češek Karolíny Kurkové a Daniely Peštové. Přehlídka se letos odehraje zřejmě v pozměněné podobě a prádlo budou pravděpodobně prezentovat i plus size modelky.

Benefiční módní přehlídka v Autosalonu Šmucler podpořila Nadační fond Mathilda

Neobvyklá módní přehlídka plzeňských butiků podpořila vodící psy

V příjemném prostoru jindy vyhrazeném pro předvádění naleštěných automobilů se rozhodly členky Lions Clubu Plzeň Ladies ve spolupráci s Autosalonem Šmucler předvádět tentokrát něco jiného. Uspořádaly dlouho odkládanou mimořádnou benefiční přehlídku módních kolekcí vybraných plzeňských módních salonů a butiků.

Svaz výrobců skla a bižuterie (SVSB) připravil kolekci na další ročník akce Made in Jablonec.

FOTO: Módní přehlídka Made in Jablonec rozpálila velký sál Eurocentra

Po dvou hubených covidových letech se znovu vrátila jedna z největších módních přehlídek v Libereckém kraji. Svaz výrobců skla a bižuterie (SVSB) připravil kolekci na další ročník akce Made in Jablonec. Uskutečnila se ve čtvrtek 12. ledna. Na molo ve velkém sále jabloneckého Eurocentra vykráčely modelky v 61 kompletech, které připravily bižuterní firmy ve spolupráci s renomovanými módními návrháři.

Módní přehlídka Made in Jablonec 2020 v jabloneckém Eurocentru. Ilustrační foto

Made in Jablonec je tu. Bižuterie ozdobí nejkrásnější české dívky

Po dvou hubených covidových letech se znovu hlásí jedna z největších módních přehlídek v Libereckém kraji. Svaz výrobců skla a bižuterie (SVSB) připravil kolekci na další ročník akce Made in Jablonec. Ta se uskuteční už tento čtvrtek, tedy 12. ledna, a to ve dvou termínech: od 17 a 20 hodin.

Vánoční Arena 2022 Továrny na Hvězdičky.

Zářivé úsměvy a úžasná vystoupení. To byla Vánoční arena Továrny na Hvězdičky

Jako obvykle se i letos v adventním období konaly nejrůznější akce na celém Nymbursku. Jednou z takových slavností byly Polabské vánoční trhy, které se tradičně každý rok v tento sváteční čas konají na výstavišti v Lysé nad Labem. Vzdělávací a kreativní centrum Továrna na Hvězdičky společnosti NR Meyer Company, s.r.o. (Nymburk) každý rok předvádí svůj vánoční program na těchto trzích.

Z finálového večera soutěže Miss Kolínska.

Podívejte se: Ve dvacátém ročníku Miss Kolínska zvítězila Veronika Horáková

Již po dvacáté zorganizovala v úterý 29. listopadu agentura Colin Agency Gabriely Šubotnikové v kolínském městském divadle finálový večer soutěže Miss Kolínska. Desítka slečen ve věku zhruba od čtrnácti do osmnácti let se v něm utkala o korunku královny krásy. Soužila ve čtyřech disciplínách: o vlastním představení, rozhovor s moderátorem, volná disciplína a módní přehlídka.

Proužek, kroužek, kostička. Na přehlídce ve Štěpánově nad Svratkou byly k vidění desítky retro modelů.

Retro módní přehlídka ve Štěpánově nad Svratkou nabídla skvělou podívanou

Parket kulturního domu ve Štěpánově nad Svratkou se v půli října proměnil v molo, po kterém se procházely amatérské modelky. Přítomní viděli desítky retro modelů, jimž dominovaly proužky, puntíky, kostičky a barvy. Nechyběl ani zážitek v podobě tanečního vystoupení s barevnými deštníky. Akci zorganizoval místní spolek žen. Podívejte se do galerie, jaká plejáda barev, střihů a tvarů se před očima diváků vystřídala. Za fotografie děkujeme Pavlu Borovci. 

V Krušnohorském divadle v Teplicích se v pátek 4. listopadu od 19 hodin koná charitativní módní přehlídka Ateliéru Nadi Moravcové.

Módní přehlídka Moravcové bude charitativní. Těšte se na Rosickou a Šlégrovou

/FOTO/ V Krušnohorském divadle v Teplicích se v pátek 4. listopadu od 19 hodin koná charitativní módní přehlídka Ateliéru Nadi Moravcové. Novou společenskou kolekci podzim - zima 2022 předvedou modelky Radka Rosická, Kateřina Wohlmann Votavová, Andrea Vránová Kloboučková, Lucie Křížková, Aneta Vignerová, Lucie Šlégrová a další přední české modelky.