Kreativ

ŠTÍTEK: módní přehlídka

Zámek Nelahozeves

Být na den umělcem umožní Živá sobota na zámku

Další Živou sobotou na zámku bude 8. srpna s názvem Na den umělcem. Od 9:30 do 17 hodin děti i dospělí zažijí workshopy a dílničky, kejklíře, loutkové divadélko, ukázku historických tanců, módní přehlídku renesančních kostýmů a další program.

V Kadani bude módní přehlídka pod širým nebem.

V Kadani bude módní přehlídka pod širým nebem

Ani koronavirus nezastaví podporu kadaňských kočiček! Přijďte na již tradiční módní přehlídku, která se koná pod širým nebem na Löschnerově náměstí na podporu spolku Petronella, který se stará o opuštěné kočičky.

Vrcholem odpoledne na lázeňské kolonádě bude vystoupení kapely Crossband (na snímku).

Kolonáda ožije i módní přehlídkou s Naďou Konvalinkovou

Kolonáda opět žije! To je motto znovunastartování života v lázeňském městě, konkrétně v jeho srdci, kterým je lázeňský park. Už v sobotu se chystá velkolepá odpolední produkce, na níž zazní jazz, folk i pop rock. K vidění bude taky módní přehlídka s některými známými osobnostmi a prestižními ateliéry.

VÁNOČNÍ GALAVEČER KATE FASHION – VEČER SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ II.

OBRAZEM: Módní přehlídka pomůže dětskému domovu v Nové Vsi

V pátek 22. listopadu se v divadle K. Pippicha v Chrudimi uskutečnil druhý ročník módní show VÁNOČNÍ GALAVEČER KATE FASHION – VEČER SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ II., na kterém bylo možné shlédnout nové, nejen italské, kolekce butiku Kate fashion antiaging, který je zaměřen na originální dámskou a pánskou módu pro volný čas a společenské události.

Na 60 kreativců od pátku 22. do soboty 23. listopadu hostil kulturní dům v Soběslavi. Veletrh Kreativ podzim & zima zpestřila taneční skupina Lucie, cukrářské umění i módní přehlídka.

Soběslavské tvoření vyvrcholilo přehlídkou

Na 60 kreativců od pátku 22. do soboty 23. listopadu hostil kulturní dům v Soběslavi. Veletrh Kreativ podzim & zima zpestřila taneční skupina Lucie, cukrářské umění i módní přehlídka.

Podvečer určený pouze pro ženy se konal v kinokavárně v Kaplici.

Beauty Day si ženy z Kaplice a okolí opět krásně užily

Již po třetí si kaplické ženy nenechaly v kaplické kinokavárně ujít odpoledne a večer nazvané Beauty Day. K dispozici jim byli kadeřník a vizážista, čekali je zajímaví hosté, prezentace zlata a šperků, styl, móda a přeměny, líčení, módní přehlídka s možností zakoupení oblečení, welcome drink a tombola.

Radka Rosická

Tip na víkend: Módní přehlídka v Teplicích pomůže dětem

Inspirovat se, čím doplnit šatník před nadcházející plesovou sezonou, a přitom pomoct dětem. Obojí nabízí charitativní přehlídka nové módní kolekce teplické módní návrhářky Nadi Moravcové v pátek 15. listopadu od 19 hodin v Krušnohorském divadle v Teplicích.

Na přehlídce panovala velice příjemná atmosféra

Módní přehlídka oslnila návštěvníky plánské knihovny

V úterý 5. listopadu pozvaly knihovnice zájemce na módní přehlídku originálních modelů z tvůrčí dílny Romany Laštovičkové. Panovala velice příjemná atmosféra, k níž přispělo kromě předváděné kolekce i neuvěřitelně nápadité občerstvení, které připravila maminka paní Laštovičkové.

Výstavu uspořádali novoměstští včelaři už podvacáté.

Výstavu Vůně medu tentokrát odstartovala módní přehlídka

Nové Město na Moravě /VIDEO/ – Tradiční výstava novoměstských včelařů nazvaná Vůně medu slaví letos výročí. Je totiž v pořadí už dvacátá. „Když jsme s výstavou před dvaceti lety začínali, měla naše organizace devadesát členů a většina z nich byla důchodového věku. Postupně se nám podařilo získat pro tuto činnost i mládež a dneska je nás téměř dvakrát tolik, naše organizace má okolo sto sedmdesáti členů. Přestože s sebou včelařina stále nějaké problémy nese, fungujeme nyní na velmi dobré úrovni,“ nechal se slyšet jeden z místních včelařů Jiří Zavřel.

NA ŠACHOVNICI. Modelkám nechybělo ani vyvýšené předváděcí molo, ani šachovnice. Byly skvělé.

Módní show Na šachovnici Dáma umocnilo uskupení Karel Gott revival Morava

/FOTOGALERIE/ „Řekněte ženě milionkrát, že je nádherná, ona Vám to neuvěří. Řekněte ženě, že vypadá strašně, a ona vám to nikdy nezapomene,“ těmito slovy zahájila vtipná a pohotová moderátorka Ivana Tomešková z Tupes tříhodinovou módní přehlídku s názvem Na šachovnici Dáma. V Klubu kultury Uherské Hradiště ji v pátek večer uspořádal Český svaz žen Uherskohradišťska spolu Klubem žen Tupesy, pod záštitou poslankyně Parlamentu České republiky Margit Balaštíkové.

Ilustrační foto

Zhlédněte módní přehlídku a pobavte se u talkshow

Módní přehlídka společenských šatů Blanky Drabové spojená s talkshow Zuzany Bubílkové a představením jejích šperků se uskuteční ve čtvrtek 24. října od 10 hodin v Kulturním domě Dolní Benešov od 19 hodin. Vstupné v předprodeji činí 180 korun, 200 korun pak na místě.

Ilustrační foto

Elegance bez bariér letos trhala rekordy

Už šestý ročník Elegance bez bariér, charitativní módní přehlídky vozíčkářů, který se uskutečnil 7. října ve Společenském domě v Solnici, přivítal přes 400 návštěvníků. Vybralo se rekordních 161 tisíc korun. V těžké situaci pomohou Pavlíně Koukolové z Pohoří a její dceři Aničce, kterou spolu s její sestrou Klárkou vychovává sama. Navíc pečuje o invalidní rodiče.

Ilustrační fotografie.

Don lákal na kožichy i módní přehlídky

Atol. Hradečáci si dnes tento pojem spojují hlavně s parkovacím systémem ve městě. Mohl se však tak jmenovat i kdysi nejvyhlášenější oděvní dům na východě Čech. Nakonec proslul jako Don.

Hasičský charitativní kalendář pro Eleganci bez bariér.

Elegance bez bariér pomáhá

/FOTO/ Společná charitativní módní přehlídka profesionálů a vozíčkářů se uskuteční 7. října od 19 hodin ve Společenském domě v Solnici. Akce je jedinečná v celé republice, je jím patronem je Muž roku 2009 Martin Zach, který po úrazu zůstal odkázán na invalidní vozík. Těšit se můžete nejen na módu, ale i na hudební vystoupení.

Barbara Kuchařová ze 4. ročníku (zády) a Michaela Prokůpková z 2. ročníku Střední průmyslové školy textilní v Liberci předváděly na 9. ročníku výstavy a veletrhu vzdělávání Euroregion Amos 2007 modely studentek.

Doražte na Amose

Burza AMOS 2019 je již tradičně zaměřena na prezentaci škol, školských zařízení, firem působících v oblasti vzdělávání, dále pak nabízí pracovní příležitosti a volnočasové aktivity.

Budova SUPŠ v Uherském Hradišti

Výstavu zahájí módní přehlídka

Výstavu s názvem Škola umění, autorů ze Střední uměleckoprůmyslové školy (SUPŠ) Uherské Hradiště, bude hostit od úterka 17. září až do 24. listopadu Krajská galerie výtvarného umění ve Zlíně.

V huti železnobrodské sklářské školy tvořili za pomoci sklářských mistrů svá díla tři výtvarníci – Irena Czepcová, Marta Havlíčková a Tadeáš Podracký. Všichni symposisté představí své práce v sobotu 14. září v 15. hodin v Městském muzeu.

Světové unikáty najdete ve Skleněném městečku v Železném Brodu

 Část monumentálního sarkofágu pro dánskou královnu, mistry skláře při práci, zpřístupnění sklářských firem, dobový i sklářský trh, módní přehlídka Made in Jablonec 2019, bleší trh, výstava o Pavlu Ježkovi a v neposlední řadě bohatý kulturní program. To vše a mnohem více nabízejí slavnosti skla Skleněné městečko, které se o víkendu konají v Železném Brodě.

V huti železnobrodské sklářské školy tvořili za pomoci sklářských mistrů svá díla tři výtvarníci – Irena Czepcová, Marta Havlíčková a Tadeáš Podracký. Všichni symposisté představí své práce v sobotu 14. září v 15. hodin v Městském muzeu.

Světové unikáty najdete ve Skleněném městečku v Železném Brodu

Část monumentálního sarkofágu pro dánskou královnu, mistry skláře při práci, zpřístupnění sklářských firem, dobový i sklářský trh, módní přehlídka Made in Jablonec 2019, bleší trh, výstava o Pavlu Ježkovi a v neposlední řadě bohatý kulturní program. To vše a mnohem více nabízejí slavnosti skla Skleněné městečko, které se o víkendu konají v Železném Brodě.