Kreativ

ŠTÍTEK: módní přehlídka

Proužek, kroužek, kostička. Na přehlídce ve Štěpánově nad Svratkou byly k vidění desítky retro modelů.

Retro módní přehlídka ve Štěpánově nad Svratkou nabídla skvělou podívanou

Parket kulturního domu ve Štěpánově nad Svratkou se v půli října proměnil v molo, po kterém se procházely amatérské modelky. Přítomní viděli desítky retro modelů, jimž dominovaly proužky, puntíky, kostičky a barvy. Nechyběl ani zážitek v podobě tanečního vystoupení s barevnými deštníky. Akci zorganizoval místní spolek žen. Podívejte se do galerie, jaká plejáda barev, střihů a tvarů se před očima diváků vystřídala. Za fotografie děkujeme Pavlu Borovci. 

V Krušnohorském divadle v Teplicích se v pátek 4. listopadu od 19 hodin koná charitativní módní přehlídka Ateliéru Nadi Moravcové.

Módní přehlídka Moravcové bude charitativní. Těšte se na Rosickou a Šlégrovou

/FOTO/ V Krušnohorském divadle v Teplicích se v pátek 4. listopadu od 19 hodin koná charitativní módní přehlídka Ateliéru Nadi Moravcové. Novou společenskou kolekci podzim - zima 2022 předvedou modelky Radka Rosická, Kateřina Wohlmann Votavová, Andrea Vránová Kloboučková, Lucie Křížková, Aneta Vignerová, Lucie Šlégrová a další přední české modelky.

Obchodní akademie v Teplicích oslavila 100 let existence

OBRAZEM: Obchodní akademie Teplice oslavila 100 let, nechyběla módní přehlídka

Dva dny plné zábavy, vzpomínání a milých setkáních bývalých absolventů a pedagogů, tak vypadaly dvoudenní oslavy 100 let Obchodní akademie (OA) Teplice. Program nabídl pohledy z věže budovy školy, retro módní přehlídku, taneční vystoupení a exkurzi do historie učebních pomůcek. Nechyběl ani fotokoutek, občerstvení a výstava o historii školy.

Český svaz zahrádkářů slavil 65. výročí svého vzniku při zahradní slavnosti na Odborném učilišti Cvrčovice.

Vydařená zahradní slavnost: balonky, holubi i módní přehlídka

Na Odborném učilišti Cvrčovice se konala velkolepá akce. Český svaz zahrádkářů slavil 65. výročí vzniku a společně s ředitelstvím školy bylo rozhodnuto završit dlouholetou spolupráci uspořádáním zahradní slavnosti. Děkujeme Lence Hříbkové za příspěvek.

Módní přehlídka Made in Jablonec aneb křehká krása v Litoměřicích

OBRAZEM: Na módní přehlídce v Litoměřicích zazářila křehká krása

Hradní sál litoměřického kulturního a konferenčního centra patřil ve čtvrtek 12. května večer módní přehlídce. Na akci s názvem Made in Jablonec aneb křehká krása v Litoměřicích předvedly modelky kolekce oděvních firem a salónů, doplněné bižuterií a bižuterními aplikacemi. Na přehlídce byla k vidění atraktivní kolekce spodního prádla a kolekce převážně italských módních značek. Představila se také bižuterní a šperkařská firma.

Radka Rosická

Módní přehlídka Moravcové bude charitativní. Těšte se na Rosickou a Kloboučkovou

/FOTO/ V Krušnohorském divadle v Teplicích se ve čtvrtek 12. května od 19 hodin koná charitativní módní přehlídka Ateliéru Nadi Moravcové. Nové kolekce na jaro a léto 2022 předvedou modelky Radka Rosická, Kateřina Wohlmann Votavová, Andrea Vránová Kloboučková, Veronika Chmelířová, Natálie Stejskalová a další přední české modelky. Večerem bude provázetmoderátor Petr Vágner, o hudební doprovod přehlídky se postará kapela Botox, zazpívají Jan Kopečný a Petr Ryšavý.

Jarní program. To je název projektu, se kterým se na lyském výstavišti o víkendu prezentovalo umělecké a vzdělávací centrum Továrna na Hvězdičky z Nymburka.

Na výstavišti se představili čeští i ukrajinští tvůrci, děti předvedly oblečení

/FOTOGALERIE/ Jarní program. To je název projektu, se kterým se na lyském výstavišti o víkendu prezentovalo umělecké a vzdělávací centrum Továrna na Hvězdičky z Nymburka. To, co diváci v rámci projektu mohli především vidět, byly módní přehlídky v podání nejen českých dětí a stánky s tvorbou ukrajinských žen. Cílem programu bylo umožnit mladým talentům předvést své nadání a posílit solidaritu mezi dětmi různých národů.

Slavnostní zahájení 91. sezóny Zoo Praha.

OBRAZEM: Pražská zoo v nové sezóně pomůže Ukrajině. Došlo i na módní přehlídku

Slavnostní zahájení 91. sezony Zoo Praha se uskutečnilo 26. března od 11 hodin. Stěžejním tématem bylo představení plánů nadcházející sezony a rovněž aktivit pražské zoo na pomoc Ukrajině. Hlavním hostem se stal ukrajinský velvyslanec v ČR Jevhen Perebyjnis. V rámci programu došlo také na módní přehlídku dětských uniforem Zoo Praha a speciální kolekce košil s motivem luskounů i autentických afrických šatů. Dále se návštěvníci dočkali zahájení letošního provozu dětské tramvajky, křtin mláděte gibona stříbrného, vernisáže výstavy „Něžní obři“ a přednášky o gorilách východních.

Naďa Moravcová se módě věnuje od svých 18 let.

K večeři mívala suché rohlíky, teď tvoří Naďa Moravcová šaty snů

Módní návrhářka Naďa Moravcová a maminka tří dětí navrhuje dámskou módu od svých osmnácti let. Zakládá si na kvalitě šití a látek i na dobrých vztazích se svými klientkami. Její modely na plesech i společenských akcích rozhodně nepřehlédnete a módními přehlídkami pomáhá hlavně hendikepovaným dětem a jejich rodinám.

Módní přehlídka.

V libereckém multikině proběhla Dámská jízda. Nechyběla ani módní přehlídka

Předpremiéra romantické komedie Vem si mě se uskutečnila ve středu 9. února v multikině CineStar Liberec jako součást Dámské jízdy. Návštěvnice si kromě filmu mohli vychutnat welcome drink a nechyběla módní přehlídka, kterou zajistila Reas agency. Modelky se ukázaly ve spodním prádle i svatebních šatech. Jejich sestavu doplnil pánský model.

Pobavit se přišli hráči i funkcionáři a nechyběli ani příznivci týmu. K vidění byla módní přehlídka i taneční vystoupení skupiny Takt. Zazpívala Helena Zeťová a zahrály půvabné houslistky Inflagranti.

Z archivu Deníku: Jak se před deseti lety povedl ples Slovanu Liberec

/Z ARCHIVU DENÍKU/ Módní přehlídka, na které předváděli i pánové fotbalisté, vystoupení české popové zpěvačky Heleny Zeťové, velmi bohatá tombola nebo energické vystoupení libereckého tanečního seskupení Takt. Tak v roce 2012 vypadal ples libereckých fotbalistů.

Brněnský palác Jalta, přivítal přehlídku firmy LeChaton, která oblékla modelky do nových kolekcí prádla, plavek a módních doplňků francouzských a italských značek.

Svůdná koťata v Jaltě. Brněnský palác hostil módní přehlídku s nádechem Francie

Na módní přehlídku firmy, jejíž francouzský název lze přeložit jako "Kotě", zavítal se svým fotoaparátem do brněnského paláce Jalta Honza Král. Na mole se představily známé modelky a držitelky titulů Miss. A pokud jste na akci nebyli a zajímá vás, jaké prádlo nebo společenské modely jsou nyní "in", můžete to zjistit díky spoustě povedených fotografií. Honzovi Královi děkujeme za jejich poskytnutí.

Brněnský palác Jalta, přivítal přehlídku firmy LeChaton, která oblékla modelky do nových kolekcí prádla, plavek a módních doplňků francouzských a italských značek.

Svůdná koťata v Jaltě. Brněnský palác hostil módní přehlídku s nádechem Francie

Na módní přehlídku firmy, jejíž francouzský název lze přeložit jako "Kotě", zavítal se svým fotoaparátem do brněnského paláce Jalta Honza Král. Na mole se představily známé modelky a držitelky titulů Miss. A pokud jste na akci nebyli a zajímá vás, jaké prádlo nebo společenské modely jsou nyní "in", můžete to zjistit díky spoustě povedených fotografií. Honzovi Královi děkujeme za jejich poskytnutí.

V jihlavském City Parku se uskutečnil Fashion Day s Leošem Marešem.

Pán kožichů na předhlídkovém mole. Leoš Mareš v Jihlavě moderoval i zpíval

Moderátorské eso Leoš Mareš dorazil v sobotu 16. října do jihlavského obchodního domu City Park. Návštěvníci tak mohli zažít neopakovatelnou atmosféru a vidět úspěšného moderátora, který minulý týden ohlásil, že s manželkou čeká vytoužený přírůstek do rodiny. Mareš v krajském městě uvedl sérii módních přehlídek, kterou byl součástí Fashion Day. Za fotografie a videa děkujeme Anně Rásochové.

Z akce ZOOT Fashion Day.

Módní přehlídka. V Máji se konala akce ZOOT Fashion Day

Ve čtvrtém patře obchodního domu Máj se konala akce ZOOT Fashion Day, kde byla představena nová značka Metroopolis. Návštěvníky čekala módní přehlídka, fashion duely se stylistou, kosmetické workshopy, foodtrucky, setkání s influencery a další radosti.

Leona Machálková

Benefice i zábava: Luhačovice budou v sobotu plné hvězd

Lázeňská kolonáda a náměstí v centru Luhačovic ožijí v sobotu 17. července velkou benefiční akcí, kterou připravuje charitativní organizace Korunka Luhačovice. Tradiční akce Luhačovice – město zdraví a módy začne programem rozděleným na tři centrální místa od 12 hodin.

Načerpejte inspiraci na víkend s našimi tipy!

TIPY DENÍKU: Vydejte se na módní přehlídku

Vydejte se na módní přehlídku na Lázeňskou kolonádu v Poděbradech. Odpoledne plné módy, hudby, krásných dívek a žen má také za cíl podpořit Poděbradský útulek HARYK. 

Blanka Drabová vás přivítá v centru Bruntálu ve svém ateliéru na Revoluční 7. Provede vás svým světem, který tvoří malované oděvy z hedvábí a obrazy, ze kterých dýchá krása a harmonie.

Blanka Drabová miluje rodný Bruntál, malované hedvábí a ženskou krásu

Blanka Drabová z Bruntálu je původním povoláním učitelka češtiny a výtvarné výchovy. Kreslení ji provázelo na každém kroku. Z porad, školení a seminářů jí místo poznámek zůstala spousta pokreslených sešitů. Jsou plné kreseb rtů, očí, rukou, květin a siluet. Tužku a papír má neustále po ruce.