Kreativ

ŠTÍTEK: notebook

Soudní síň. Ilustrační foto.

Soud začne rozplétat kauzu, kde figuruje firma z fondů Babiše

Pražský městský soud začne v pondělí rozplétat případ zmanipulovaných tendrů České pošty, který se týká zadávání malých stavebních zakázek a zakázek na dodávky pneumatik a náhradních dílů. Před soudem stane pět bývalých manažerů pošty, pět zástupců firem a tři společnosti, mezi které patří také hustopečská firma Agrotec ze svěřenských fondů předsedy hnutí ANO Andreje Babiše. Z obžaloby, kterou získala ČTK, vyplývá, že za některé zakázky padaly úplatky v podobě peněz, notebooku, zájezdu na fotbalový zápas Realu Madrid, ale také žádné.

Krádež tašky ze zaparkovaného vozu.

Pár odcizil tašku s notebookem ze zaparkovaného vozu

/VIDEO/ Policisté od 12 září tohoto roku pátrají po dvojici, která je podezřelá z vloupání do vozidla v garážích nákupního centra ve Vinohradské ulici. Ženě tam byla odcizena taška s notebookem a externím harddiskem v celkové hodnotě patnáct tisíc korun. Policie o případu informovala v pondělí.

Osobní automobil v příkopu u Borové.

Po autonehodě pomáhal vrtulník i hasičský jeřáb

Pardubický kraj /LINKA 112 - KRÁTKÉ ZPRÁVY/ - Dvě zraněné osoby museli zachraňovat hasiči a záchranáři po středeční automobilové nehodě v obci Borová. Jednu z nich musel dokonce do nemocnice transportovat vrtulník.

Policie. Ilustrační foto.

Zaplacený notebook stále nepřišel

Chrast – Osmačtyřicetiletý muž si na jednom z internetových portálů objednal notebook za 5 005 korun. Neznámému prodejci peníze poslal už 21. srpna a od té doby zboží nepřišlo. 

Ilustrační foto.

Šest způsobů, jak ochránit auto před zloději

Ať už jste doma a necháváte auto na ulici, nebo jste se svým vozem vyrazili na dovolenou a parkujete u hotelu, vždy se ve vzduchu vznáší nepříjemná hrozba krádeže či vykradení. Samozřejmě, že můžete mít své auto nastokrát pojištěné, ale i tak je odcizení auta nebo věcí v něm vždy zážitkem, který prožít nechcete.

Policie - ilustrační snímek

Agresivního partnera policisté z domácnosti vykázali

Kvůli nepřístojnému chování vůči družce vykázali policisté v pátek 18. srpna po desáté hodině večerní na Novojičínsku sedmatřicetiletého muže ze společné domácnosti, v níž žije se svou o dva roky starší družkou již několik let.

Pořizujeme psací stůl pro malého školáka

Možná to prožíváte právě letos. Dítě roste před očima a těší se na první školní den. Rodičům tím nastanou zcela nové starosti a v dětském pokoji se musí najít místo na šikovný psací stůl.

Policisté ve spolupráci se svědkem sestavili identikit zloděje.

Zloděj kradl i v domech, ve kterých spali lidé!

Třebestovice – Nevídaný případ řeší v těchto dnech policisté. Zloděj se za jedinou noc dostal otevřenými okny do devíti domů a bral výlučně peníze. Pouze v jednom případě peněženku nenalezl a odnesl si místo peněz notebook. Kradl i v domech, kde v tu dobu spali majitelé! Policie našla svědka, který zřejmě zloděje viděl, a sestavila identikit. Veřejnost pak žádá o spolupráci při pátrání po drzém lapkovi.

Ilustrační foto

Zloděj se vloupal do kanceláře

Škodu přes šedesát tisíc korun způsobil zloděj, který v době od 4. do 5. srpna vnikl do jedné z kanceláří v přízemí objektu v ulici 17. listopadu v Olomouci.

Vloupání. Ilustrační foto.

Děti připravil o hračky

Liberec – Policisté z obvodního oddělení Vápenka šetří případ vloupání do mateřské školky v Beskydské ulici. Zloděj svým jednáním způsobil škodu ve výši 27.000 korun.

Ilustrační foto

V rokycanské ubytovně zmizely dva notebooky

Rokycany – Oznámení o krádeži dvou notebooků přijali policisté na obvodním oddělení Rokycany. Dosud neznámý pachatel v době od konce června do pondělí tohoto týdne z nezajištěné místnosti v jedné z rokycanských ubytoven odcizil dva notebooky.

Kamerový záznam zachytil možného svědka ve Vodňanech.

Najde se svědek krádeže věcí z vozidla?

Vodňany - Ve čtvrtek 25. května 2017 v 14.10 hodin v ulici Tylova, před prodejnou rychlého občerstvení, zastavil řidič užitkového vozidla tovární značky Iveco Daily, červené barvy.

Ilustrační foto.

Zloděj řádící na Tachovsku je dopaden

Tachov – Tachovští policisté si mohou připsat další úspěšný zářez. Na základě medializace se podařilo dopadnou muže, který byl podezřelý z pokusu krádeže, ke které došlo 17. května v Tachově v jednom domě v Kostelní ulici.

Ilustrační foto.

Zloděje vypátrali policejní psi

Notebook, dvanáct lahví alkoholu, tři dárkové koše a tři čtvrtě dortu ukradl po sobotní soukromé oslavě v kulturním areálu v obci na Přerovsku zloděj.