Kreativ

ŠTÍTEK: posilovna

Následky vichřice Herwart, které se dotkly i areálu fotbalového stadionu v Mnichově Hradišti, odstraňuje místní firma Těžex.

OBRAZEM: Následky vichřice Herwart z Mnichova Hradiště mizí

Mnichovo Hradiště - Následky vichřice Herwart, které se dotkly i areálu fotbalového stadionu v Mnichově Hradišti, odstraňuje místní firma Těžex. Vichřice mimo jiného utrhla i střechu Posilovny, místa, kde se konají rockové večery. V místě také po zlomení spadl vzrostlý smrk na hlavní tribunu stadionu.

Po mimořádně úspěšné letošní sezoně je již rekreační oblast u Pilské nádrže zazimována.

Rekreační areál Pilák má za sebou úspěšnou sezonu

Žďár nad Sázavou – Rekreační oblast Pilák na okraji Žďáru nad Sázavou se již uložila k „zimnímu spánku“. Areál má letos za sebou mimořádně vydařenou letní sezonu, cestu si do něj nachází postupem času stále větší množství lidí.

Adam Honzík se stal Mistrem světa v mrtvém tahu.

Adam Honzík je mistrem světa v mrtvém tahu

Strunkovice nad Blanicí, Vodňany – Do deváté třídy ZŠ ve Strunkovicích chodí Adam Honzík z Vodňan, mladý závodník v silovém trojboji, který se po dvou letech cvičení stal Mistrem světa v mrtvém tahu v nejtěžší váze juniorské kategorie.

Otevření workoutového hřiště v Lišanech

V Lišanech otevřeli workoutové hřiště

Lišany /FOTOGALERIE/ – Víte co je to workoutové hřiště? Pokud ne, tak si představte takovou posilovnu pod širým nebem. A tou se už pár dní můžou chlubit Lišany. Hřiště za 399 tisíc korun tu nechala vybudovat a zaplatila obec. A to proto, aby měli místní dorostenci možnost, kde trávit volný čas.

JAROSLAV RADOŇ, v současné době trenér reprezentace Indonésie.

Radoň: Ze svého slovníku jsem odstranil slovíčko nejde

Nymburk /ROZHOVOR/ – Pádlo a loď pověsil na hřebík ve třiceti letech. JAROSLAV RADOŇ z Nymburka se rozhodl skončit s aktivní kariérou kanoisty. A sáhl po nové výzvě. Už šest měsíců je trenérem reprezentace Indonésie. Pořádné dobrodružství.

Ilustrační foto

Házenkáři zítra hostí Hranice!

Jičín - Čtyři utkání, čtyři body. Taková je prozatímní bilance házenkářů jičínského Ronalu v dosavadním průběhu extraligy.

Squash. Ilustrační foto.

Veselský Orel chystá sál na squash, judo i gymnastiku

Veselí nad Moravou - Víceúčelový sál se squashem, zázemím pro judisty i malým fitness plánuje postavit spolek Orel ve Veselí nad Moravou. Stát může až dvanáct milionů korun, přičemž necelá polovina by měla jít z rozpočtu města. O podpoře rozhodli zastupitelé na posledním jednání.

Ilustrační foto

Policie dopadla pachatele krádeže kola

Minulý týden se podařilo dopadnout zloděje, který na začátku srpna odcizil kolo osmnáctiletému mladíkovi v Kojetíně. Po několika měsících se také kolo vrátilo zpět svému majiteli.

Sedmnáctiletý Martin Matuška z Blanska se věnuje workoutu. S přáteli založil komunitu No Gravity.

Workout je životní styl. Vysvobozuje mě od povinností i stresu, říká Matuška

Blansko – Workout. Sportovní aktivita s vlastní vahou těla, prvky gymnastiky a akrobacie. Zahrnuje různé cviky na veřejných sportovních hřištích, ale i na ulici. Na hrazdě, bradlech, žebřinách, horizontálních žebřících, kruzích a jiných konstrukcích, nebo i bez jejich použití. Hlavní důraz je kladen na cvičení s vlastní vahou, rozvoj síly a vytrvalosti. Tak popisuje cvičení, kterému se věnuje stále více lidí, encyklopedie. „Pro mě je workout vysvobození od povinností, stresu a životní styl. Kromě těla díky němu posiluji i psychiku, mysl. Než jsem začal cvičit, neměl jsem moc sebevědomí,“ říká sedmnáctiletý Martin Matuška z Blanska, který je kapitánem formace No Gravity Blansko. Ta se na workout zaměřuje druhým rokem.

Workoutové hřiště v Čáslavi tento týden.

Nové workoutové hřiště otevře mistryně republiky

Čáslav - Workoutové hřiště u Podměstského rybníku v Čáslavi je hotové a již tento týden se dočká slavnostního otevření, na které se čáslavští sportovci, jednotlivci i celé oddíly, už velice těší.

Ilustrační foto.

Stavy policistů jsou v Rakovníku téměř plné

Rakovník /FOTOGALERIE, INFOGRAFIKA/ -  Město Rakovník si na nedostatek strážců zákona, a to městských i státních, stěžovat nemůže. V obou případech tu pro doplnění stavu chybí pouze jeden člověk.  

Vítězný návrh nové podoby atletického stadionu na Dukle.

Sportoviště na Dukle postaví architekti ze Slovenska

Pardubice – Nová atletická hala s oválem, multifunkční sportovní hala, gymnastická tělocvična, sály pro úpolové sporty, posilovna, vnitřní běžecký okruh, zázemí pro venkovní atletické hřiště a hala pro míčové sporty. To vše by mělo vzniknout v pardubické části Dukla.

Fitness park. Ilustrační foto.

Fitness parky v Praze fungují až do podzimu

Praha /INFOGRAFIKA/ - Venkovní posilovny se u Pražanů těší velké oblibě. I přesto, že léto končí, většina z nich nechává své brány otevřené až do konce září či října.

Hasič Petr Moleš porazil kolegy na Světových policejních a hasičských hrách v americkém Los Angeles.

Nejlepší hasič světa jezdí k požárům z Vyškova. Porazil kolegy na hrách v USA

Vyškov – Dřina s činkami v posilovně, pravidelné běhy a další náročné cvičení. Poctivé a vytrvalé úsilí se vyškovskému hasiči Petru Molešovi vyplatilo. Nedávno se vrátil ze Světových policejních a hasičských her v americkém Los Angeles. Porazil tam mezinárodní konkurenci a stal se absolutním vítězem. „Byla to taková hasičská olympiáda,“ vyzdvihuje třiatřicetiletý sportovec, který žije v Žarošicích na Hodonínsku.

Michal Žůrek soutěží pod číslem šest.

Bude Muž roku z Opavy?

/ROZHOVOR/ Finalista soutěže Muž roku Michal Žůrek z Velkých Heraltic v rozhovoru pro Deník říká: "Zvýšený zájem žen si docela užívám"

Judo z Jablonce

Judistům svitla opět naděje na halu

Jablonec nad Nisou – Jablonec žádá v novém dotačním programu o peníze na výstavbu sportoviště pro oddíl juda. V něm většinu tvoří děti a mládež.

Ilustrační foto.

V září se bude v Boleslavi sportovat zadarmo

Mladá Boleslav - V rámci Týdne sportu zdarma, který se uskuteční ve dnech 18. až 24. září v Mladé Boleslavi, budou moci lidé navštívit nejrůznější sportoviště ve městě, a to zcela bezplatně.

Volejbalisté Jihostroje v přípravě na novou sezonu

Jihostroj pracuje tvrdě v posilovně, zapojily se i nové tváře

České Budějovice - Manažer volejbalistů Jihostroje České Budějovice Stanislav Pochop má naprosto jasnou představu o tom, jak by se mohla a měla vyvíjet nadcházející sezona českobudějovických extraligových volejbalistů. Článek v kompletním znění najdete ve čtvrtečním tištěném vydání Deníku, kde nabídneme i seznam hráčů, kteří jsou klubem angažováni pro sezonu 2017/18.

Patrik Herzčík

Chomutovský kulturista se chystá dobýt světová prkna

Chomutov – Sedmadvacetiletý Patrik Herčzík z Chomutova se začal před několika lety věnovat závodní kulturistice a za krátkou dobu dosáhl významných úspěchů. Kralující mistr republiky v kategorii Men’s physique se o své zkušenosti nejen ze závodění podělil v rozhovoru s Deníkem.