Kreativ

ŠTÍTEK: posilovna

Ilustrační foto

Pázler se vrátil po zranění, gól dal hned po minutě hry

Hradec Králové - Když začali fotbalisté Hradce Králové zimní přípravu, on mohl kvůli zranění nártu jen do posilovny. Do zápasu naskočil až po necelém měsíci, přesto Jan Pázler bleskově ukázal, v čem je jeho hlavní síla.

Zloděj v olomoucké posilovně

Tento muž kradl v olomoucké posilovně. Nepoznáte ho?

/VIDEO/ Čtyři šatní skříňky navštívil v jedné z olomouckých posiloven zloděj, věci zmizely koncem listopadu. Olomoučtí kriminalisté, kteří případ řeší, se teď obrací s prosbou o pomoc na širokou veřejnost.

Sokol Hostouň - Meteor 1:0, Divize B, 12. 11. 2017

Další palec nahoru, tentokrát pro Gajeckého

Kladno - V Rynholci během utkání Hostouně s Hořovickem většinu utkání sněžilo. S vyloženě zimními podmínkami se lépe vyrovnali svěřenci trenérů Zdeňka Haška a Martina Čurdy.

Stravenky. Ilustrační snímek.

Benefity: slušný plat, práce z domu, kurz odvykání kouření nebo akcie

Firmy, které hledají nové zaměstnance, musejí často počítat s tím, že kromě slušného výdělku budou muset nabídnout i zajímavé zaměstnanecké výhody (benefity). Jaké? Třeba firemní školku pro děti svých pracovníků či příspěvek na odvykání kouření nebo snižování váhy.

Ilustrační foto.

Posila fotblistů Rosic pro jaro: návrat vyhlášeného kanonýra Malaty

Rosice, Brno – Po podzimní části divize D ztrácejí fotbalisté Rosic ze čtvrté příčky na vedoucí Tišnov patnáct bodů. Nastříleli sice 38 branek, druhý nejvyšší počet v soutěži, přesto jim i v této statistice na rivala z Brněnska schází 23 gólů. K přiblížení Tišnovu v obou důležitých faktorech Slovanu pomůže návrat vyhlášeného kanonýra Petra Malaty.

Ilustrační foto

V Třinci opraví dětská hřiště a postaví lesní posilovnu

Třinec – V letošním roce projdou celkovou rekonstrukcí venkovní hřiště u Základní školy Slezská na Terase a u Základní školy Kaštanová na Sosně v Třinci. Školáci se zde mohou těšit na moderní hřiště s veškerým zázemím pro své sportovní a pohybové aktivity.

Fotbalisté Slovácka se až do neděle budou připravovat na soustředění v Turecku. Pak se vracejí domů.

Slovácko zakončí první tureckou anabázi duelem s Ordabasy

Konec prvního soustředění vyhlížejí fotbalisté Slovácka, kteří se domů z Turecka vracejí v neděli. Ještě před odletem z Antalye však svěřenci trenéra Michala Korduly na pobřeží Středozemního moře absolvují několik tréninků a závěrečné přípravné utkání s třetím týmem kazašské ligy, FK Ordabasy.

Posilovna Pure Jatomi Fitness Ostrava.

Fitness trenér Holeček: Lidé nejsou trpěliví, výsledky chtějí hned

Mělnicko – Nový kalendářní rok může pro spoustu lidí znamenat začátek nové aktivity, do které často po vánočních svátcích spadá i pravidelné navštívení posiloven. Ty zpravidla v lednu praskají ve švech. Jak je ale pro majitele fitness center smutným faktem – zájem o zdokonalení fyzických možností s blížícím se jarem upadá.

Nové kancelářské budovy mezi hlavním nádražím a VŠE

Deloitte se přestěhuje do novostavby mezi hlavním nádražím a VŠE

Poradenská společnost Deloitte přestěhuje své pražské sídlo do nových kanceláří v projektu Churchill. Ten staví od listopadu loňského roku společnost Penta mezi Hlavním nádražím a Vysokou školou ekonomickou. Deloitte plánuje obsadit v budově I přes 12 tisíc metrů podlahové plochy, tedy dobré čtyři pětiny dostupného prostoru.  

Viktor Horák dřepuje pod dohledem Jurije Ščerbakova.

Viktor Horák, světový šampion z Kačice

Kačice - Když se řekne Kačice, tak si „na první dobrou“ vybavím čápy, kteří tam každé léto hnízdí, a tu výbornou zmrzlinárnu, která tam přesídlila z Tuchlovic. No a pak sportovce, kteří jsou s obcí spojení. Florbalová legenda Tomáš „Lipi“ Leipner a světový šampion v silovém trojboji Viktor Horák. S ním jsem hovořil ve sportovním klubu Fitness Mania, kde byl jedním z aktérů při natáčení motivačního videa.

Ilustrační foto.

Dny sportovišť města Brna doprovází i mistrovství v jízdě na toboganu

Brno – Už první týden po spuštění rezervačního systému se zaplnila polovina kapacity areálů, které vyžadovaly registraci pro Dny sportovišť města Brna. V povánočním termínu od středy 27. prosince do pátku 29. prosince se tentokrát zdarma zájemcům otevře deset sportovišť, na některá se ovšem zájemci museli registrovat.

Loděnice pražské Dukly na Císařské louce.

Žlutá loděnice jen září. Na Vltavě se nedá přehlédnout

Smíchovský břeh Vltavy má novou dominantu. Jako maják září do všech stran z gruntu přestavěná loděnice. Díky svítivé žluti ji nikdo nemůže přehlédnout. Ať už ale „architektonická policie“ říká cokoliv, hlavní je to, že se veslaři a rychlostní kanoisté Dukly Praha budou připravovat v naprosto špičkových podmínkách.

Vítězové tip ligy.

„Mafie“ Černých bodovala nejvíc

Liberec - Celkem sedm hráčů dodala do Tipligy čtenářů rodina Černých (šest Černých a děda Kordík). Vedle rodičů Aleny a Milana tipují jejich dcery - Tereza, Denisa a Veronika - všechny hrají v barvách Slovanu Liberec!

Ilustrační foto.

Lépe, než sami čekali. Nováček v silné konkurenci obstál

Kunčina – Sedm vítězství, jednadvacet bodů, pozice v klidném středu tabulky. Co by za tato čísla většina regionálních fotbalových týmů dala. Nováček z Kunčiny podzim v krajské I. A třídě zvládl výborně a vytvořil si velmi dobrou výchozí pozici po jarní pokračování soutěže.

REPREZENTANTI. Český pár Cortney Mansour a Michal Češka při tréninku v České Lípě.

Občanství pro Cortney? Jejich vstupenka na olympiádu!

Děčín, Č. Lípa – Denně musí trénovat až pět hodin na ledě a několik dalších hodin v posilovně. Krasobruslaři Cortney Mansourová a Michal Češka budou v příštím roce reprezentovat Českou republiku na zimní olympiádě.

Ilustrační foto

Otázka na víkend: advent

Orlickoústecko - Víkendová porota Deníku: Čím je pro vás advent - obdobím klidu, nebo shonu a stresu?

Ilustrační foto

K vodě se dá zajít i o Vánocích

Neratovice – Čekání na Ježíška si mohou děti zkrátit návštěvou plaveckého bazénu. Ten v Neratovicích bude mít otevřeno i na Štěpána.

Workoutové hřiště. Ilustrační foto.

Hlasování v Mnichově Hradišti vyhrála venkovní posilovna

Mnichovo Hradiště - Lepší Hradiště znamená novou venkovní posilovnu, která by měla vyrůst v areálu bývalého letního kina. Rozhodli o tom svými hlasy obyvatelé Mnichova Hradiště, vybírající z osmi finálních nápadů, jejichž cílem mělo být zkrášlení města nebo zlepšení života v něm.

„Jaro bude otevřené a při vyrovnanosti tabulky to v odvetách vlastně bude jako na začátku sezony,“ prorokuje napínavý druhý poločas divizní soutěže trenér Václav Domin.

Domin: Podzim byl jako na houpačce

Český Krumlov /ROZHOVO/– Ve fotbalových soutěžích z okresních zástupců nejvýše účinkující tým – divizní českokrumlovský Slavoj – má za sebou další těžký poločas na republikovém stupni.

Zejména pro vyznavače posilování byla určena soutěž Silové války, která se v sobotu konala v královéhradeckém Performance Rise power centru.

Sportovci předvedli svou zdatnost v Silových válkách

Hradec Králové - Zejména pro vyznavače posilování byla určena soutěž Silové války, která se v sobotu konala v královéhradeckém Performance Rise power centru. Organizátorem závodů byl Jan Majurník, který je sám pravidelným návštěvníkem posilovny.

V soutěži Novojičínská tlapa se účastnilo celkem jednadvacet soutěžících, kteří byli rozčleněni do pěti kategorií.

Na Novojičínské tlapě se utkali malí i velcí

Do Střediska volného času Fokus Nový Jičín zavítali přednedávnem nadšenci porovnávání síly. Souboje v páce, neboli armwrestling, jsou oficiálním sportem, který si získává oblibu u všech věkových kategorií mužů i žen. V soutěži Novojičínská tlapa se účastnilo celkem jednadvacet soutěžících, kteří byli rozčleněni do pěti kategorií.

SPŠ stavební - Daniel Klugar.

Studenti: Zázemí pro sport je tu skvělé

Deník ve spolupráci s magistrátem nabízí seriál Praha očima studentů. Žáci středních škol v něm vyjadřují svůj názor na studium i na život v metropoli. Tento týden odpovídali studenti Střední průmyslové školy stavební Josefa Gočára v Praze 4. Hovořili jsme s nimi o sportu a sportovním zázemí, které jim škola nabízí.

Havířov se raduje. Dobyl Kladno a domů se vrací zvesela.

AZ nedal Rytířům šanci

Havířov – Hokejisté Havířova šokovali v nedělním odpoledni favorita z Kladna, když mu na jeho ledě nedovolili téměř nic.

Street Workout Rakovník - takhle cvičí kluci několikrát týdně...

Workoutová hřiště jsou hitem. Nová ještě vzniknou

Rakovnicko /FOTOGALERIE/ - Posilovna pod širým nebem? Proč ne. Cvičení na takzvaných street workoutových hřištích v posledních letech zís-kává na oblibě. A tak není divu, že tato sportoviště nejen ve velkých městech rychle přibývají. V Rakovníku už tato hřiště mají tři roky. V Novém Strašecí a Jesenici ho právě chystají.  

Anorexií trpí i muži.

Anorexie. Desítky mužů končí kvůli hladovění v nemocnici

Do nemocnice je nejčastěji přivezou přímo z posilovny. Jde hlavně o manažery, kteří potřebují vypadat dobře, nebo mladé vrcholové sportovce. Mužů, kteří skončí s anorexií či bulimií ve špitále, raketově přibývá. Jen za posledních deset let se jejich počet více než zdvojnásobil.  

Sobota patřila v Mnichově Hradišti Restaurant Day, setkání milovníků dobrého jídla. Ti se sešli v sále klubu Posilovna u místního fotbalového stadionu. Desítky zájemců ochutnaly dobroty připravené místními. Večer pak dorazil na náměstí v průvodu svatý Mar

OBRAZEM: Mnichovo Hradiště ovládlo jídlo a svatý Martin

Mnichovo Hradiště - Sobota patřila v Mnichově Hradišti Restaurant Day, setkání milovníků dobrého jídla. Ti se sešli v sále klubu Posilovna u místního fotbalového stadionu. Desítky zájemců ochutnaly dobroty připravené místními.