Kreativ

ŠTÍTEK: posilovna

Ilustrační foto.

V Broumově vyroste nová venkovní posilovna

V prostoru broumovského sportovního areálu Emericha Ratha vyroste během letních měsíců nové workoutové hřiště. Jedná se o takzvanou vícegenerační venkovní posilovnu.

Pavel Kubiš.

Túra? V půlce cesty jsem boty vyhodil, říká Kubiš

Zažil několik soustředění na turecké riviéře i nedávno téměř padesátikilometrovou túru valašskými kopci. „Doteď mi na palcích slézají nehty,“ ukazoval služebně nejstarší hráč Zlína v aktuálním kádru 34letý Pavel Kubiš, který během šestnácti let v kabině áčka hokejistů Zlína už poznal i pět trenérů. Svou první letní přípravu s áčkem absolvoval v roce 2004 pod vedením přísného kouče Ernesta Bokroše.

Silák z Krumvíře. Radek Knápek si vybojoval účast na mistrovství Evropy.

Rád bych dřepnul světový rekord, říká mistr v silovém trojboji Knápek

Krumvíř – Teprve šestnáctiletému Radku Knápkovi z Krumvíře na Břeclavsku se podařilo vybojovat titul mistra České republiky v silovém trojboji do 17 let v kategorii do 75 kilogramů. Toto prvenství zajistilo mladíkovi, který trénuje v garážové posilovně v Kloboukách u Brna, kvalifikaci na Mistrovství Evropy v německém Frauenau, které se uskuteční 18. června.  

Na vlastní kůži si vyzkoušel redaktor Petr Vaňous soutěž v kosení trávy.

Boj s kosou aneb Posilovna v přírodě

/FOTOGALERIE/ Na jubilejní desátý ročník Orlického sekáče se mezi šedesátku soutěžících, kteří udržují tradici a motorové sekačky mění za tradiční kosu, vmísil i redaktor Deníku. Ač držel kosu poprvé v ruce, neublížil ani jednomu soutěžícímu, ba dokonce ani sobě.

Dominik Graňák.

Kapitán se odstěhoval do Varů, Hradec jede naplno

Brutální výběhy na sjezdovku Rozárka, posilovna, florbal, basket, kroužení po Jiráskových sadech, fotbal… „Čeká nás hodně dřiny,“ usmíval se Michal Tvrdík, kondiční trenér hokejového Hradce Králové, který se chystá na další extraligovou sezonu, v rozhovoru pro klubový web.

Ilustrační foto.

Drtiči nabírají síly na sezonu. Každý trénink je jiný, pochvaluje si Charvát

Hodonín - Dlouhé běhy u něj nehrozí, ale baví ho cvičení, a když má čas, připravuje se individuálně. Po sezoně si chodí zahrát fotbal do Mikulčic, aby měl i jiný pohyb. „V sezoně po práci jsem rád, že vůbec stíhám tréninky a zápasy, takže do posilovny a k cvičení se dostanu mnohem méně, než bych chtěl, a tak si to v létě musím vynahradit,“ říká útočník Drtičů Matěj Charvát.

Ilustrační fotografie: Silový trojboj v Podivíně.

Siláci zářili na prvních akcích sezony

Podivín, Velké Bílovice – V mezinárodní konkurenci byli vidět. Siláci z Posilovny Podivín sbírali medaile na dvou mezinárodních mistrovstvích České republiky. Na šampionátu v silovém trojboji, který hostil Trutnov, vyhrál Vladimír Svoboda zlato výkonem 440 kilogramů v kategorii Masters 6, v dřepu bral absolutní vítězství napříč všemi masters výkonem 165 kilogramů.

Skupina žen si užila velikonoční pondělí při pravidelné lekci jumpingu v jedné z chomutovských posiloven.

OBRAZEM: Dámy si užily Velikonoce po svém. Hezky ostře v posilovně

Chomutov - Velikonoční pondělí tráví každý po svém. Skupina žen se bez ohledu na sváteční den sešla k pravidelné lekci jumpingu a v ostrém tempu skákání na malé trampolíně v jedné z chomutovských posiloven pod vedením Michaely Gajdošíkové si užila pondělní odpoledne po svém.

Ilustrační fotografie.

Vyhrajte 3x 250 tisíc. Velká soutěž o rekonstrukce kotelen začíná!

Chcete mít doma saunu, posilovnu, vinný sklep, hernu nebo jen další prostor pro uskladnění potřebných věcí? Pokud máte rodinný domek s kotlem na pevná paliva a skladem paliv, zbystřete. Deník ve spolupráci s Českým plynárenským svazem včerejškem spustil velkou soutěž o 3x 250 tisíc korun na pořízení nového plynového kotle a rekonstrukci stávající kotelny (skladu paliva), kterou si výherce přebuduje podle svých představ. Třeba na zmiňovanou saunu, posilovnu či vinný sklep.

Stánek armády na Dni otevřených dveří sokolovské integrované školy

Bývalé depo by mohly využít školy k výcviku

Sokolov – Laserová střelnice, posilovna, sál pro sporty, cvičiště pro praktickou výuku a modelové situace, lezecká stěna a další. To vše by mohlo vzniknout na místě bývalého železničního depa jako zázemí pro policejní a vojenskou školu. Ta je v takovémto spojení v jednom městě unikátem a to ji hodlá podporovat.

Ilustrační foto.

Návštěva posilovny se prý stala osudnou hledanému vyděrači

Neratovice - Dokonce účast zásahové jednotky byla potřebná v Neratovicích při dopadení muže, který se podle dostupných informací vyhýbal nástupu do vězení. V neděli 24. února na to upozornila televize Prima, podle jejíchž informací byl zadržen muž, který už před více než čtvrtrokem měl nastoupit k výkonu trestu odnětí svobody za vydírání podnikatelů - konkrétně za vybírání výpalného. Jinými slovy: za vymáhání peněz za to, že vyhlédnuté firmy neutrpí újmu.

Extraligoví házenkáři Zubří (ve žlutém). Ilustrační foto.

Navrátilec Říha: Kariéru jsem neukončil, ale zatím na to nemám

ROZHOVOR/ Staronová tvář byla v úterý k vidění na palubovce zuberské haly. Házenkářský pivot a obranář Tomáš Říha se po osmi měsících opět vrátil do soutěžního utkání. Úspěšný comeback však zkušený hráč Zubří nezažil. V přímém souboji o účast v play-off Valaši prohráli s Duklou Praha 22:29.

Adolf Šádek

Adolf Šádek: Pro svůj klub jsem schopný i umřít

Estepona (od zvláštního zpravodaje Deníku) – Na rozhovor v restauraci hotelu Elba v Esteponě, kde našli fotbalisté Viktorie Plzeň během dvoutýdenního soustředění ve Španělsku dokonalé zázemí, dorazil generální manažer západočeského klubu Adolf Šádek s předstihem. Potilo se mu čelo, zrovna vyšel z posilovny.

Pavlína Wolfová

Život Pavlíny Wolfové se sportem: Mé osobní peklo

Teď je ten nejhorší čas. Úplně nejpříšernější pro nás sportovce z donucení. Ne, nejsem obětí novoročního předsevzetí, jsem obětí svého vlastního, na míru vyrobeného pekla v létě je na běhání vedro, na podzim bývám nemocná, v zimě je ten správný čas, kdy začít a co nejdéle vytrvat obvykle maximálně do dubna, než zase poslední roky začíná to vedro.

Mozková posilovna se v Opavě úspěšně zabydlela.

Mozková posilovna se v Opavě úspěšně zabydlela

Od října je v Beethovenově ulici v Opavě otevřená Mozkovna-BrainFitness, určená školám i veřejnosti. V propojených místnostech je návštěvníkům k dispozici řada hlavolamů, různé hry a další předměty, vybízející mozek k aktivitě.

Vítkovice - Liberec 2:1 po samostatných nájezdech (38. kolo extraligy)

Dvakrát světla, teď zklamala i rolba. "Už jsme na to zvyklí," směje se Bartošák

Ostrava – Schylovalo se k obligátnímu začátku v 17.30 hodin, když necelých šest tisíc fanoušků v Ostravar Aréně před vypuknutím duelu hokejové extraligy mezi Vítkovicemi a Libercem (2:1 SN) uslyšelo oznámení, že úvodní buly se o pár minut posune. Důvod? Pokažená rolba, která tak nemohla upravit ledovou plochu po rozbruslení.

Nejúspěšnější sportovec regionu Svitavska za rok 2018 Roman Marko.

Se sportovcem roku: „Udělali jsme kus dobré práce“

Polička – Poprvé v historii ankety Nejúspěšnější sportovec regionu Svitavska byl jako jednička vybrán zástupce kolektivního odvětví. Basketbalista ROMAN MARKO je skutečně týmových hráčem, o tom se může přesvědčit každý, kdo navštěvuje duely svitavských Dekstone Turů.